- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Aktív témák
-
válasz
P3TR!CK #14758 üzenetére
Na akkor egy kis pontosítás... A ModMyI-n konkrétan semmit se csinálnak, csak mint majmok dobálják a fekáliát egymásra. Az Xsellize-on viszont egy létező alkalmazást, a Vocaliát írják le, ami egy primitívebb, de végülis működő hangfelismerő, elvileg, az üzenetek alapján.
-
infectedmann
őstag
válasz
P3TR!CK #7760 üzenetére
Ha nem akarsz úgy járni mint a Turbo SIM -el akkor még ne frissíts 3.0 -ra. Már ha valaha szeretnéd is jailbreak -elni.
Amúgy nem tudom mennyire olvastál utána ebben a turbo simes dolognak, de vannak gagyi szarok amik semmire se jók csak arra, hogy elkúrják az iPhone -t meg a simedet is.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
P3TR!CK #7411 üzenetére
jó lett volna ha működik a pc suite de sajnos egy verzió sem indul el nekem. gondolom win7 miatt.. próbáltam a kompatibilitást benyomni xp-re de úgysem megy a progi..
akár honnan szedtem le mindig ez van, kikapcsolt vírusírtó mellett is..
marad itunesamúgy csak a kontaktjaimat féltem, de azokat szinceltem a windows contact-szal és kimásoltam a mappáját tehát azokkal nem lesz gond rendszerváltás után sem
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
P3TR!CK #7411 üzenetére
sajna nekem ez a pc suit sem megy.
ez lejön rendesen és az est nod 32 sem sír de mikor rányomok az exe-re egyből kiírja h bocs de a progi leállt és keres megoldádst a microsofton..
ezt meg sem várom mert annak soha nincs értelme...
nemtudom mi lehet a gond.. windows 7em van de nemhiszem h ez akadályozná bármiben is..
update egyébként végigment, de hiába utána az elindításnál ismét leállítja a suitot.. -
rolcsibácsi
őstag
válasz
P3TR!CK #7408 üzenetére
én használom itunest. sajnos muszáj.
szeretem ha minél kevesebb progi van a gépemen, és ha már itunesznak muszáj lennie akkor winampnak intettem búcsút. de majd kipróbálom ezt az iphone pc suite-ot és ha télleg nem kell mellé itunes akkor fel fogja váltani..
winampos pluginhoz annyit hogy télleg jó és ha hívnak akkor sem marad abba a szinkronizálás (nem úgy mint itunesnál...) és közben is lehet használni a telefont miközben másolsz rá... egyébként nem kell azt benyomni hogy send to ipod, elég csak behuzigálni rá mintha sima másolás lenne.. és a végén sem muszáj bezárni a winampot, hanem az ipod feliratra jobb klikk és eject ipod... szikronizál kb 2 másodpercig és kész is..
linked van hogy letöltsem a pc suitot?annyi talán az itunes előnye, bár ez csak az apple miatt van hogy ha az ő progijukkal teszed be az összes számhoz a borítókat, akkor telefonon cowerflownban rendesen fognak látszani, viszont winamp nem a számokba égeti a borítókat hanem csak az adott mappába menti a képet és ez winampban jól is működik de telón nem lesz látható..
-
palazi
csendes tag
válasz
P3TR!CK #7258 üzenetére
Szoftver verzióját sajnos nem tudom, csak addig kapcsol be, hogy kiírja azt, hogy csak segélyhívás... persze angolul
Bevittem egy telefon kereskedésbe még Angliába és ott mondták, hogy le van tiltva . Ha szerzek hozzá adatkábelt, meg turbo simet is van rá esély, hogy azzal meg tudjam csinálni?
-
válasz
P3TR!CK #7229 üzenetére
Egy olyan programot, ami valamilyen SMS-re visszaküldi a GPS koordinátákat például, Symbianra se nehéz írni (volt már szerencsém hozzá). A probléma csak az, hogy gyakorlatilag semmit se ér - melyik pitiáner tolvaj nem a SIM kártya kivételével, a telefon formázásával kezd (esetleg adatmentés után)?
Amúgy azt hiszem, hogy Cydiában volt ilyesmi készen.
-
Miv
tag
-
rolcsibácsi
őstag
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
P3TR!CK #7218 üzenetére
valaki esetleg tud linkelni 3.0 beta 5 ipsw-t? quickpwn már megvan de azt nem találom hozzá.
nem olvastam utána még, gondoltam előbb itt megkérdezem hogy jó hozzá a mobile installation crack és a többi? tehát lehet használni? pár helyen láttam h nem megy rajta youtube.. ez igaz? pls help mielőtt belevágnék. -
válasz
P3TR!CK #7209 üzenetére
Most tényleg 1k-t nem vagy képes kifizetni érte? Meg kell akkor várni, amíg jön a fullos, az sincs már egy hónap.
Nem hiszem el, hogy pl. egy 100k-s programot egyszer adnák akcióban 1k-ért, egyeseknek akkor is ingyen kellene inkább...
Ezért tart ott a világ, ahol.Nem leb*aszni, stb akartam ezzel senkit, csak arra utalni, hogy ugyan fizessük már ki azt az 5 dollárt, ha ennyit szopnak vele a készítők.
-
szebi :-)
csendes tag
válasz
P3TR!CK #7203 üzenetére
Szia!
ah van ftp-d privibe add meg kérlek és feltöltöm neked a legujabb itunes-t és a 3.0 beta 5-ös szoftvert!
szimplán csak felkell raknod az uj itunes-t és betallozni a 3.0 beta 5 szoftvert, ezután aktiválnod kell a s telefont, amit 5 dollárér megtudsz tenni (örökre aktiválodik az összes beta szoftver amit a jövöben fel akarsz rakni!!!)Én is ugyanígy csináltam magamnak, ha kell bármi info privi
-
Csabee.
nagyúr
válasz
P3TR!CK #7117 üzenetére
szuper
örülök na megyek is fekszem
további jó fórumozást
hír: TomTom is jön iPhone-ra
Amíg a NavNGo a múlt héten jelentette be, hogy az iGo már tesztelési szakaszban van, addig a holland székhelyű navigációs programokat gyártó cég újsághirdetésben toboroz munkatársat iPhone-ra történő fejlesztésre. A hirdetés nem tartalmazza a cég nevét, de köztudomású, hogy a TomTom székhelye Amszterdamban van és kinyilvánították érdeklődésüket az iPhone iránt.
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
válasz
P3TR!CK #7107 üzenetére
oks, még1
amikor egy új iphone-t csatlakoztatok ituneshoz, akkor aktiválja is, akkor tulajdonképp mi aktiválódik? a SIM vagy az IPHONE? mert ha T-mobilos az iphone, és beaktiválom, pannon kártya van benne... akkor mi történik? beaktiválja a készüléket és jó lesZ? vagy valami gubanc lesz?
-
Typhoon47
senior tag
-
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
P3TR!CK #7081 üzenetére
sennheizer cx300- II precise bass systemmel fekete színben eladó. megvan mindene, aquából van, megvan a papírja is asszem egy év a garancia. nincs egy hetes. kell?
nekem hamarosan nem lesz rá szükségem mert a gyárira rászereltetek egy hpm 70 es fehér füles részt.
irányár legyen 10k..ingyenes app- megcsinálja a mappát ha jól tudom- moble installation crack de sztem mindegy ezek sorrendje, majd sbsettingsből szerintem kell egy "fix permissiont" is nyomni utána tuti rakhattok rá bármit..
még nem figyeltem meg de hogy van ha szinkronizálás közben hívnak pl másolom a zenéket (itunesszal) hívás közben abbamarad de utána folytatja? vagy utána kezdhetem előről? sajna nemtudom mert már annyi zene van rajta....
-
Csabee.
nagyúr
válasz
P3TR!CK #7073 üzenetére
nem szükséges újraindítani!
Jailbreakeled, felrakod a magyar nyelvi fájlt ha kell meg a bilentyűzetet, (nem kötelező, csak ha szeretnéd)
aztán feltelepíted a mobile installation cracket, 2.2 es működik a 2.2.1-el igazad van!
ezt követően iphone-ról letöltesz egy free appot, feltelepíted, utána meg már szinkronizálhatod a géppel, és a nem free appok is felmennek a készülékedre!
hányszor authorizáltad amugy a gépeddel az iphone-t?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
P3TR!CK #7054 üzenetére
nem kell a vita!
P3trick én is most kezdtem nézegetni a magyarításokat, és megkell lennie a fájloknak!
totalcommandert tedd fel, ahoz egy kiegészítőt a t-spotot, amivel látni fogod a iphone fájlrendszerét, ott kitallózod az appokat, és azon belül a lacalizable .string-et megtalálod, de lehet más néven lesznek
Leírás:
* .strings kiterjesztésû fájlok (Localizable.strings, Home Button.strings stb.): általában az .lproj mappákban találni õket (English.lproj, en.lproj). Nagyrészt ezek a legkönnyebben szerkeszthetõ nyelvi fájlok. Notepad2-vel megnyitod, és 2 féle értéket látsz váltakozni: <key>szöveg</key> és <string>Szöveg</string>. A 2 "string" által közrefogott szöveg az, amit te látsz az adott programban, azt kell átírni magyarra. Hogy egyszerû dolgod legyen, mielõtt elkezded átírogatni a "fájl/encoding" pontban rakd át a pipát az "unicode"-ra. Innentõl nyugodtan írhatod a string sorokat.
* .nib kiterjesztésû fájlok (Mainwindow.nib, Settingswiev.nib): általában gombok feliratai vannak benne kódolva (pl ha leszedted az iBluetooth-ot, alul a négy pont feliratai is ilyenbe vannak kódolva, az "images" nem is akart megváltozni). Az iPodRobot editort használd hozzájuk. Ez már egy bonyolult fájl, sok-sok kóddal, de alapvetõen itt is a <string> </string> párossal közrefogott részeket kell keresni és átírni, de nem mindet! Én úgy próbáltam megtalálni a megfelelõket, hogy kinéztem az appban valamelyik gomb feliratát, és azt kerestem a kódok közt (a különbözõ menürészek feliratai általában kitalálható, hogy melyik fájlban vannak. pl a fõoldal feliratok - mainwindow.nib, beállítás fleiratai - settingswiev.nib)
* .html , .js fájlok: Ebben nem mindig láttam rendszert, hol idézõjelek közé fogva, hol <label>valami</label> formában voltak az átírandó feliratok. Mindegy melyik szofttal nyitod meg. Nézegesd az app feliratait, és keresd a html kódok közt. (az elõzõ pont logikája itt is él --> pl a cydia "storage" rész feliratai asszem "storage.js"-ben vannak)
Fordításhoz használj wordpad2-t
Fontos! Mindíg legyen biztonsági másolatod az eredeti fájlokról!
-
válasz
P3TR!CK #7045 üzenetére
Nem, mert nem értek hozzá
Csak belenéztem a gépemen egy alkalmazás belsejébe, és ezt láttam. Pl. a Calculator-ban van ilyen, hogy German.lproj, abban Localizable.strings, abban ilyen sorok (ez az első három sor):
"INFINITY" = "Unendlich";
"-Inf" = "-Unendlich";
"Inf" = "Unendlich"; -
RenegadeC2
aktív tag
válasz
P3TR!CK #6828 üzenetére
"Csak gondoltam valamit én is írok már"
Ez egzakt fogalom, rangra gyúrsz, vagy unatkozol?Felrakod a top-ot Cydiaból, bejelentkezel SSH terminálon, elindítod a top-ot és figyeled mi mennyit eszik. Ha van olyan program fent ami a mobile substrate-et használja, megfigyeled mennyit zabál a Springboard
Vagy SSH helyett felrakod a MobileTerminal-t Cydiaból és azon futtatod top-ot, de 3,5"-on nem fogsz érdemi információhoz jutni (szerintem) -
RenegadeC2
aktív tag
válasz
P3TR!CK #6826 üzenetére
#6815: Minden olyan program bezavarhat, ami nem jól használja a mobile substrate-et. Mostanában nálam is fagyogat, ez van. Le kell szedni minden olyan programot amivel akadhat, a linken le van írva.
iTunes nem berheli a telefon fájlrendszerét, semelyik platformonHa jön frissítés jön, ha nem nem. Pont akkor vált elérhetővé egy, amikor Mac-en voltál, ennyi.
#6825: Szerintem az első hozzászólás elég szép eligazítással lett kiegészítve C^^ által, belinkelhetted volna azt is
Minden olyan program lassítja ami beletúr a rendszerbe, ergo 3rd party app.
A CyDelete program lehetővé teszi, hogy a külsős programokat is úgy töröld le, mint az AppStore-ból származókat (ikonon ujj nyomva tart, kis x-re tapicskol).
Bővebben nem tudok róla nyilatkozni, én nem használom. Itt egy link -
samgar
őstag
válasz
P3TR!CK #6768 üzenetére
Mind hiába. Miután újratelepítem ez az üzenet fogad:
"This version os Skype is only supported on unmodified iphone OS 2.2"
Azután kiakarom tölteni a skype nevet és jelszót, de kilép a program. Restore előtt ugyanez volt. Restor után jó lett, majd pár használat után ugyanezt csinálja. Nem tudok mit tenni, valami miatt nem működik
-
Dexar007
veterán
válasz
P3TR!CK #6767 üzenetére
Pontosan ez a kérdés hogy ikon díjcsomag miatt kell e havidíjat fizetnem ,vagy ez csak egy olyan hűségnyilatkozat hogy 1évig maradok a T-mobile ikon díjcsomagnál havidíj nélkül.Viszont az ikon díjcsomagra vonatkozó tarifákkal?
Eladásra kell a teló,ha dominósként veszem akkor az úgy már túl drága, ezért kéne ilyen hűségnyilatkozatos cucc. -
Dexar007
veterán
válasz
P3TR!CK #6764 üzenetére
Thx
Most lenne még egy gyors kérdésem, május 1-től ahogy mondtad a T-mobile csökkentette az iphone-ok árát, hogy jönnék ki a legolcsóbban? Hűségnyilatkozat nélkül,egyösszegben,havidíj stb nélkül csak nem dominócsomagban?
Szal a telefon kéne minnél olcsóbban kizárólag 16gb-os fehér ...annyi csillag van az árlistában hogy nem tudom felfogni az egészet... pl.:
12 hónapos
hűségnyilatkozattal
16gb fehér: 99.990Ft most mire is kötelez engem ez a hűségnyilatkozat? Hogy a T-mobilnál maradok 1 évig , és közben nincs havidíj stb, vagyis a telót elhozhatom 100k-ért aztán 1évig a T-mobilnál kell hogy maradjak vagy hogy van ez?
Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest