Hirdetés
- Tasker
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Aktív témák
-
Dexar007
veterán
Sziasztok,
[link]
ez tényleg annyi amennyi?Vagy egy kínai másolat jön majd helyette? -
Dexar007
veterán
Hi,
honnan tudnék több nyelvű GPS-t iphone 3g-re tölteni?Fullos kéne,nem demoverzió. -
Dexar007
veterán
Hi,
erre fel tudnám telepíteni az ultrasnow-ot?
Modem firmware: 04.26.08
3.0-ás szoftver.És még az is érdekelne hogy a telóm a general/about-ban mért nem írja ki a ICCID-et?
-
Dexar007
veterán
válasz
petilaci #9381 üzenetére
Ugyan ez történt velem is,kb 8hónappal ezelőtt.
Csak nekem még a simtartót is sikerült beletörnöm..helyes sorrend:turbosimkari megvétele (ugyancsak kettétört a telóban) - 5k
beleraktam - beragadt-simkari tartót beletörtem - új simkari tartó - 3.5k
Gyöngyös Budapest út + metró - 2k
iPhone maszek szerviz -javítási költség : 5k -
Dexar007
veterán
válasz
BloodyEddie #9351 üzenetére
Már eléggé lent van az ára:
16gb fekete-fehér: 79-80k
8gb: 70k -
Dexar007
veterán
válasz
Viktor0610 #9345 üzenetére
Thx.
-
Dexar007
veterán
Hi,
imei szám alapján letiltott iphone 3G-t külföldön , németo-ban lehet o2-s kártyával használni? -
Dexar007
veterán
válasz
Csapi007 #8995 üzenetére
Már csinálom a DFU-s restoret...
de egyébként azért érdekelne h miért nem sikerült a sima restore...
mivel elméletileg T-mobile által függetlenített teló,igaz volt rajta jail meg cydia meg installer stb...de ettől még pin kódos simkarit elfogadott plusz baseband sem stimmelt a yellowsnow-hoz.. -
Dexar007
veterán
-
Dexar007
veterán
Hi,
restoreal kapcsolatban..
van egy iphone 3g-m 16gb-os kb 10gb anyag volt rajta amit az előző tulaj rakott rá,dominós volt de 20k-ért függetlenítette a tmobile,tegnap 16:15kor nyomtam neki egy restore-t ,nem gépről restore, hanem csak úgy simán telefonból rámentem h minden adatot/beállítást töröljön, persze előtte figyelmeztetett h kb 2 óra lesz az egész...így is volt, 2 óra alatt betöltődött a csík aztán újraindult a teló és azóta ezt csinálja ...vagyis már lassan 24órája..
Azaz bejön az alma logó ott van kb 2-3percig aztán látom h elkezd tölteni vagyis bejön az a kis karika forog össze-vissza aztán újraindul a teló és kezdi előről...
Help valaki?
Már szombaton fel kellett volna adnom a postán mivel már eladtam,és azzal a sok szarral azér mégsem csomagolhatom be... -
Dexar007
veterán
HI megint
érdemes 3.0 fw -re frissíteni a telót?
Szereztem egy gyári függetlent szal nem oszt nem szoroz. -
Dexar007
veterán
Hi,
működik iphone 3g-nél a yellowsnow 2.2.1-s szoftverral?2.2.1 és 2.30-as baseband? -
Dexar007
veterán
-
Dexar007
veterán
Csak a hazai hálózatról tiltja ki?
Jah és egyébként van olyan hűségnyilatkozat aminél nincs havidíj.Nemtom hogy mobilszolgáltatóknál létezik e ilyen de másnál van.
Huh most még eszembe jutott még egy okosság . Mi lenne ha 990Ft-ért vennék egy iphone 3g-t T-mobilenál aztán nem fizetem a számlákat stb..letiltják a telót és lett 990Ft-ért egy ipod touch-om?
[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
válasz
P3TR!CK #6767 üzenetére
Pontosan ez a kérdés hogy ikon díjcsomag miatt kell e havidíjat fizetnem ,vagy ez csak egy olyan hűségnyilatkozat hogy 1évig maradok a T-mobile ikon díjcsomagnál havidíj nélkül.Viszont az ikon díjcsomagra vonatkozó tarifákkal?
Eladásra kell a teló,ha dominósként veszem akkor az úgy már túl drága, ezért kéne ilyen hűségnyilatkozatos cucc. -
Dexar007
veterán
válasz
P3TR!CK #6764 üzenetére
Thx
Most lenne még egy gyors kérdésem, május 1-től ahogy mondtad a T-mobile csökkentette az iphone-ok árát, hogy jönnék ki a legolcsóbban? Hűségnyilatkozat nélkül,egyösszegben,havidíj stb nélkül csak nem dominócsomagban?
Szal a telefon kéne minnél olcsóbban kizárólag 16gb-os fehér ...annyi csillag van az árlistában hogy nem tudom felfogni az egészet... pl.:
12 hónapos
hűségnyilatkozattal
16gb fehér: 99.990Ft most mire is kötelez engem ez a hűségnyilatkozat? Hogy a T-mobilnál maradok 1 évig , és közben nincs havidíj stb, vagyis a telót elhozhatom 100k-ért aztán 1évig a T-mobilnál kell hogy maradjak vagy hogy van ez? -
Dexar007
veterán
Thx a válaszokat az enyémen 2.30.03-as van és 1hónapos kb szóval yellowsnow-al nem függetleníthető... hm...mi a helyzet a turbosimekkel? Annak mindegy hogy milyen a baseband nem?
-
Dexar007
veterán
Sziasztok,
yellowsnow-al csak akkor tudom függetleníteni a telót ha 2.30-as baseband verziójú és 2.2 szoftver van rajta? A baseband-et nem lehet módosítani valami progival?
-
Dexar007
veterán
válasz
RenegadeC2 #6147 üzenetére
Naa mindenbe beleköttök.
Kb Káábéé nah mindegy lényegtelen.. nincs rajta egy karc sem ez a lényeg egyébként már eladtam mint ahogy írtam is, szal holnap már megyek is a postára.De előtte még lefényképezem h volt egy fehér 16osom is, eddig csak 8asok voltak. -
Dexar007
veterán
válasz
macikos #6142 üzenetére
Kérlek szépen úgy új hogy persze nincs már rajta a fólia de kb 3x telefonáltak vele mivel 0.0 karc van az apple logón és ez azért érzékeny szokott lenni ebben a tekintetben.
Egyébként jah kibaszott nagy mákom volt, mert 10emberből 10 biztos ott hagyta volna a gyereknek...persze én se vettem volna meg ha saját célra kellett volna.
-
Dexar007
veterán
válasz
Dexar007 #6101 üzenetére
Nos hazaértem!
Átéltem életem legnehezebb 2óráját.(gyári független 16-osról van szó)
Szóval a történet: Gyöngyösről -->Pestre busszal --->iphone-os csávóval tali.
Nah ott vagyok a találkozóhelyen a csávó előhúzza az iphonet a dobozával együtt én kiveszem , berakom a simkarit bekapcsolom..és mit látok? Egy szép nagy itunes feliratot h aktiváljam a telót.
Mondom hát ennek nem így kéne kinéznie, csávónak odanyomom a kezébe reakció: ,,hát nemtom én nem értek hozzá de vodafone-os karival használták." hát mondom most a menüig sem jutunk el sajnos.Felhívja egyik haverját ,ő meg azt mondja hogy előtte nyomtak egy komplett restore-t vagy minek hívják .. összes adatot mindent töröltek a telóból ..mondom magamba akkor ez télleg gyári független lehet ha ezután meg baszik bekapcsolni.
Dobozát megnézem olaszul van irkálva valami, plusz a teló imei száma megegyezik a dobozán lévőn...nah mondom most megvegyem vagy ne ugyanis 113eFt-ról volt szó /fehér 16-os 3g/ végül úgy döntöttem hogy megveszem,mivel külföldre mennek el ezek és 16-osért még ha függő is akkor is elmegy 130körül hála a magas euronak.
Szóval kifizettem neki a telót és egész úton hazafele arra gondoltam h hogy lehetek ekkora balek hogy átveszek egy ilyen telót ennyi pénzért. Már tervezgettem is mailt amit majd írok neki meg a negatív értékelésem szövegét is stb.
Aztán végül hazaértem és a saját vodás simpin-es karimmal sikerült aktiválni a telót itunes-on keresztül.Szoftver verziója: 2.2.1
Ámen.113-ból teljesen új gyári független 16-os fehér.amit már el is adtam.
-
Dexar007
veterán
Nah hali megint,
tegnapelőtt irkáltam utoljára.
Holnap mennék azért a bizonyos 16gb-os fehér iphone 3g-ért ami gyárilag kártyafüggetlen ezért a biztonság kedvéért megkérdezem még egyszer hogy 100% hogy elég lesz egy pin kódos simkari vagy azért nyomjak egy restore-t is?Elméletileg a yellowsnow nem megy simpin-es karival sőt gyakorlatilag sem dee azért nem lenne jó ha kifizetném aztán frissítem és beszarik a teló. -
Dexar007
veterán
Nah !
Akkor jön a következő okos kérdésem.
Ha a T-nél szeretnék venni egy iphone 3g 16-os fehérét akkor hogy tudnám a legolcsóbban megúszni?Lehetőleg hűségnyilatkozat nélkül , vagy hűségnyilatkozattal de egy összegben vagy nem tudom, lényeg hogy minél olcsóbb legyen úgy hogy a havidíjat is belevesszük, mert a teló külföldre menne el , ezért lényegtelen, csak azt sem szeretném ha letiltanák.
-
Dexar007
veterán
válasz
RenegadeC2 #6008 üzenetére
Igen arról hallottam sőt tapasztaltam is hogy pin kódos simkarit nem fogad el a yellosnow-os iphone..most beszéltem a csávóval telefonon, azt mondta hogy nyugodtan vihetek 3 simkártyát pinkódosat bármilyet mert elfogadja a telefon, a doboz hátulján van egy olasz matrica..és amúgy volt már dolga egy olyan telóval is ami csak simpin off-al ment mondta is hogy az senkinek se kellett... stb
Szóval a köv kérdés: elég annyi hogy viszek 2simkarit mind a kettő pinkóddal ellátva ha elfogadja akkor okés?
Vagy a biztonság kedvéért nyomjak egy restoret is? vagy fölösleges? -
Dexar007
veterán
válasz
RenegadeC2 #6002 üzenetére
Ezt majd mindenképp megnézem! thx,
restore-ra visszatérve akkor ültessem le a csávót egy padra aztán mondjam neki hogy ki szeretnék próbálni valamit... ,,oké nyugodtan"... fél órát üldögéljünk aztán szépen visszazár a telója és ,, ok köszi így nem kell"
Mert a restore nem 2perc. -
Dexar007
veterán
válasz
icecave #5999 üzenetére
Nem ettől vettem csak szétnéztem a góglé segítségével azt tudom hogy ez egy elég nagy kamu hirdetés, és elég pofátlanok is ráadásul..ezért is kérdem hogy 100% os pontossággal hol tudom megnézni hogy tuti független vagy csak buherált szar. Elkértem az IMEI / serial számát mert apple oldalán asszem meg lehet nézni legalábbis találtam egy ilyen linket.
Meg mondjuk Pin kódos simkártyát viszek és azzal próbálgatom , mert a pinkód ellenőrzést yellowsnownál ki kell kapcsolni asszem, aztán még milyen lehetőségeim vannak?Ez lenne az:
https://selfsolve.apple.com/GetWarranty.do -
Dexar007
veterán
Eladó Apple iphone 3g 8GBA használt gyárilag független A használt 0 perces készülékre vonatkozik!!!:: csak PIN-kód kérésre kikapcsolt SIM kártyával használható valamint a készüléken szoftvert frissíteni nem szabad, mert a készülék visszazár, és hálózat függõ lesz! SIM kártya csere csak kikapcsolt állapotban végezhatõ!!!......... .................. Nem vállalunk rá garanciát!!!
Ezt találtam a neten...azért ez egy kicsit húzós...szóval jöhetnek a javaslatok.
-
Dexar007
veterán
Sziasztok,
egy olyan kérdésem lenne hogy hol tudom megnézni h gyárifüggetlen a teló vagy sem?Vettem egyet vaterán fehér 16-os 3G, gyári független elméletileg ő a nexxt től vette a dobozán van egy olasz matrica ...volt már ph-n egy ilyen topik okoskodni próbáltam már hogy cydia /installer nincs a menüben akkor gyárilag független + a dobozt nézze meg h milyen szolgáltató..de mostmár én vagyok abban a helyzetben hogy kártyafüggetlent veszek..ezért érdekelne hogy pontosan mit is kell majd nézegetnem stb? -
Dexar007
veterán
válasz
macikos #5424 üzenetére
Akinek eladtam ő is pontosan tudta milyen telefont vesz.
Egyébként pedig nem kell ötletetek adni mindenki tudja hogy működik ez,és az a vicc hogy az első vevő le se szarja hogy utána azt a telefont amit eladott mondjuk 95k-ért letiltják és kb egy ipod lesz belőle...
[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
válasz
RenegadeC2 #5422 üzenetére
Ez is igaz persze,csak én most annak nem örülnék ha mondjuk márciusban kapnék egy pár levelet hogy ,,nem tudom használni azt a telót amit fél éve vettem tőled" ..és az a vicc hogy én sem tehetek semmit mivel nem az én nevemen van az előfizetés, és akitől pedig én vettem ő sem igazán tehet semmit mivel ő is vette valakitől...szóval csak reménykedem hogy nem lesz semmi gáz, mondjuk ebben én csak részben vagyok hibás, mert nem tehetek róla hogy nem fizeti a számlát, viszont én adtam el neki egy olyan telót amiről nem is igazán tudom hogy honnan "származik".
-
Dexar007
veterán
válasz
RenegadeC2 #5420 üzenetére
Érdekes.
Mindenesetre nem tudom mennyire "jogos" a szolgáltatótól, már eladtam 1-2 iphone 3g-t külföldre, a telókat vaterán vettem egy olyan csávótól aki ugyancsak vette vkitől stb.. stb...és most ha letiltanák annak akinek én eladtam , szerencsétlen nem igazán tehet róla hogy az első tulaj nem fizetett,és akkor a tmobile mi alapján tiltja egy 3-4. tulajdonos telefonját amiért fizetett?
-
Dexar007
veterán
Hiasztok,
egy olyan kérdésem lenne h egy IMEI lock-os iphone 3g-t külföldön tmobilos/o2-s kártyával lehet e használni?Vagy ezt az IMEI block listát külföldön is frissítik?Ha már esetleg letiltották akkor hogy lehetne "visszatiltani"?
-
Dexar007
veterán
Hiasztok kéne egy kis help
van egy új iphone 3g-m 2.0.2 es szoftverrel, hogy tudom megoldani hogy független legyen?Yellowsn0w csak 2.2-re van asszem , de előtte vhogy 2.2 -esre kéne varázsolnom az iphone-omat.
-
Dexar007
veterán
Sziasztok
úgy volt hogy december végén jön a függetlenítő szoftver, kijött már? működik?Érdemes felrakni ha van egyáltalán?pls választ, nem igazán szoktam ide járni .
-
Dexar007
veterán
Sziasztok,
van már valami hír iphone 3G "hack"-el kapcsolatban? Nem úgy volt hogy még idén jön ?
(A software függetlenítésre gondolok) -
Dexar007
veterán
válasz
Cyber_Bird #2905 üzenetére
Árvíztűrőtükörfúrógép.
Milyen szellemes
.
-
Dexar007
veterán
Szóóval azt mondoood hogy ha most veszek egy 16gb-os számlás SIMA nem platinával vásárolt iphone 3G-t vaterán... akkor az nálam 1éven keresztül tökéletesen fog menni turbosim-el ( mondjuk eladásra kell külföldre de nem akarok kicseszni senkivel)...
Mert mindenhonnan azt hallom vissza hogy ha nem fizetik a havidíjat akkor egyszerűen letiltják a telót, és lesz egy 106k-s fadarabhoz hasonlító iZéd az asztalon...
-
Dexar007
veterán
-
Dexar007
veterán
Nem úgy értem hogy a telót-.- hanem hogy majd ha letiltja a tmobile akkor semmilyen más hálózattal nem lehet majd használni vagyis lesz egy ipod touch -od 106k-ért?
Mert akkor nem értem hogy miért írják oda független telóknál hogy ,, nem tiltják le mint a tmobilosokat" ..ha lehet vodás karival használni akkor nem mindegy hogy mit tiltanak le? Jó .. nem lehetsz tmobile-os túl fogja szerintem mindenki élni..de akkor ennyi erővel 990Ft-ért bemegyek nem fizetem a havidíjat turbosim be és vodás leszek és kész? -
Dexar007
veterán
Sziasztok,
az előbb beszéltem egy vaterás sráccal aki egy iphone 3G 16gb-ost árul 106k-ért...küldött fasza képeket a számláról mindenről csak nem igazán látszik hogy platinával vették , csomagszám alapján meg nem lehet lenyomozni (felhívtam a tudakozót)
Aztán jött egy olyan kifogás hogy ,,ha letiltják abból neked nem lesz bajod, ha amúgy is vodás kártyával használod, mivel a hálózatot tiltják le és nem a telefont, turbosim-el használhatod ettől függetlenül pannonosal/vodással"
Szerintem ez qrvára nem igaz ennyi erővel 990Ft-ért megveszem aztán nem fizetem a havidíjat és eladom turbosim-el 100-ért olyan szöveggel hogy ,, vodas/pannonos/ simkarival használható"?
Tudtommal a telót tiltják le és a menüig sem fox tudni eljutni. -
Dexar007
veterán
Szerintetek megér 106k-t egy fehér 16gb-os tmobilos platinás hűségnyilatkozat nélküli nem letilthatós iphone 3G?
-
Dexar007
veterán
Hali!
Egy olyan kérdésem lenne hooogy,
eladtam egy iphone 3G-t (AT&T ) nálam tökéletesen ment turbosim-el, vagyis csak 1percig néztem a boltban hogy működik e. Kiírta hogy voda hu stb... szóval elküldtem a telót a vevőnek és most azt mondja hogy mikor bekapcsolja itunes-hoz akar csatlakozni,
már 3.5hónapja volt meg a teló és eddig nem volt ilyen..lehet hogy csak egy új regg kell vagy letiltották?
De nem hinném hogy pont akkor tiltanák le mikor már nincs nálam vagyis abban a 3.5hónapban mért nem?Vagy egy egyszerű itunes reggel megoldható a dolog?
esetleg itunes-on lehet valahogy ellenőrizni hogy le van e tiltva a teló vagy sem?
[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
Sziasztok,
T-nél hűségnyilatkozat nélkül platina kártyával lehet iphone-t venni?
Amit nem tiltanak le? -
Dexar007
veterán
válasz
Cyber_Bird #2590 üzenetére
Jah,de én úgy tom hogy rendelte.
Akkor most már egy kérdésem is lenne , legolcsóbban honnan tudnék szerezni 16-os fehér iphone 3G-t?Függő kéne mert az olcsóbb.
Mind1 hogy tmobil vagy At&T...jah és lehetőleg olyat amit nem tiltanak le szal hűségnyilatkozat nélküli...
[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
Furcsa hogy még nem sikerült feltörni a 3G-s iphone-t nem gondoljátok?://
Érdekes az első gent pár nap alatt törték fel tudtommal.. ez meg már mióta kint van és még mindig csak turbosim-el megy. -
Dexar007
veterán
válasz
Magnum_ #2549 üzenetére
Nem feltétlenül kell hogy jogtiszta legyen..egyébként leírtam hogy legolcsóbb olaszo-ban a 16-os 550körül asszem..és az nagyon nem 78 vagy 88 vagy mennyi..
Egyébként meg nincs nála a gép..mikor bejöttek a 3g-s iphone-ok sok beszerző mondta hogy persze persze 60k stb..miután a kezükben volt rögtön 160körül árulták. -
-
Dexar007
veterán
válasz
RenegadeC2 #2537 üzenetére
És egyszerűen a képek közé menti?
-
Dexar007
veterán
válasz
Cyber_Bird #2448 üzenetére
A legolcsóbban úgy jövök ki hogy 87ezer forint plusz 24hónapos hűségnyilatkozat és havi 990Ft jól mondom?
-
Dexar007
veterán
De ha aranykártyás akkor más a helyzet nem?
-
Dexar007
veterán
Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne hogy a t-mobilnál az iphone 3G-t hűségnyilatkozat nélkül el lehet vinni?Mert holnap fogok találkozni egy gyerekkel , akinek állítólag 3G-s szifonja van hűségnyilatkozat nélkül és ráadásul magyar tmobilos létezik ilyen? -
Dexar007
veterán
Sziasztok ,
egy olyan kérdésem lenne hogy az iphone-om (3G 8gb) AT&T függő még nem volt benne simkari ,és a gyári 2.0-ás szoftver van rajta, frissíthetem e a 2.1-esre, anélkül hogy letitsák stb.?
Aktív témák
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)