- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
Kashim
őstag
válasz
kispéé #50578 üzenetére
Szerintem JB miatt keveredik a dolog, nekem eddig "szűzen" semmi baj nem volt vele, se 4.3.1-en se 4.3.2-őn, de most hosszú idő után újrabreakeltem lockinfo miatt, ami egyébként baromi jó, de a rendszer elkezdett furcsaságokat csinálni... Eleve a rezgő mód nem működik úgy ahogy alapból kéne, némelyik appot nem is némítja le, holott abban a módban semminek nem szabadna szólnia. Plusz ez a keveredés néha amit ti is írtatok. Mivel elég sűrűn használom a funkciót, marha idegesítő, már azon vagyok hogy cseszek rá visszarakom sima rendszert mert ez nem állapot.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
kispéé #50567 üzenetére
Itt van egy összefoglaló a szoftokról, de vki tud valahol egy olyan összefoglalóról ahol felhasználás szintjén vannak összeszedve előnyök, hátrányok? nem mintha bajom lenne a 4.3.2jb -kel, de volt már olyan szoft aminek nem voltak ilyen apróbb, észrevehető hibái? persze tudom h kicsit hülye kérdés mert mindig a legújabb a legjobb, de a némító pöcök is eddig jó volt aztán elbaszták. igazából egy 3.1.3at tennék fel csak i4-re nem lehet.. nem kellenek ilyen buziságok mint az airplay/print, meg wifi router lehetőség.. csak hogy ami van az tökéletes legyen. a kérdés lényege végülis az hogy a 4.1 nek mi volt a baja? már nem emléxem.. ..amúgy így belegondolva nem is annyira érdekel mert úgysem tenném vissza mert már túl régi, és jobban hiányozna a frissesség érzése (meg a streamelésnél a címsáv láthatósága pl), de hogy ilyen hogy tud elromolni mint ez a kapcsolórezgés...
egy észrevétel: 4.2.1-en jb nélkül is jópárszor volt hívásnál hogy elsőre nem tudtam felvenni a kagylót, viszont most 4.3.2 agyon jailbrakelve még nem volt ilyen eddig (egy hete kb)
Fodorp:
ezeket próbáld ki: tinyumbrella
rádugod a telót a gépre, elindítod ezt a progit, itunest kikapcsolja, hagyd is úgy, látni fogja a telódat, majd elvileg rá tudsz nyomni arra hogy exit recovery..
ha nem megy akkor ezt: fix recovery -
StLui
veterán
válasz
kispéé #42457 üzenetére
"A túl kicsi töltőáram sem jó, mert így nem töltödik fel az akku rendesen."
szerintem ezt nem tudtuk sokan
"Ja és olyat nem írtam hogy gépről tovább tart feltölteni , honnan vetted ezt?"
én is ezt gondoltam volna, azok után, hogy írtad az 500mA-t és az 1 A-t, gondolnám fél Amperral lassabban töltődikpersze mindezt laikusként gondoltam én is
elektronikát ilyen szinten gondolom még gimiben sem oktatnak, inkább csak szakirányú sulikban, nem? én mondjuk elektroműszerésznek tanultam, de az már 25 éve volt és nem dolgoztam benne
szóval ezért írtam a laikust
-
válasz
kispéé #42450 üzenetére
De ez hogy lehetséges? A 100% az 100%, nem számít, hogy milyen gyorsan vagy lassan lett odáig feltöltve.
Ellentmondásnak érzem ezt. Gépről és konnektorból is fel lehet tölteni, a gépes tovább tart, ennyi. De nem hiszem, hogy gyorsabban is merülne, ha gépről töltötted... Ennek semmi értelme.
-
biker
nagyúr
válasz
kispéé #42396 üzenetére
most ez hogy jön ide?
konnektorból, 100%-ig bővende ahhoz, 2 hét után este 18órakor 56%-ről 21órára 34%-ra lemegy, majd egy kis netezés után 22órakor 11%-on áll, az érdekes.
reggelig töltőn volt, levettem 5:30-kor, 6:10kor 98%-on volt, ez óránként 4-5% ismét. készenlétben
Restart óta (6:30) most áll 93%-on, közben jött sms is 2, tehát jelentősen csökkent a merülési sebesség, óránként 1% alá -
rolcsibácsi
őstag
válasz
kispéé #38902 üzenetére
Nekem a nimbuzz allandoan szarakodott a kapcsolodassal es sokat kellett varni pedig en is szerettem. Im+ azert profibb nala.. Lehet h restorol de legalabb mindig friss allapotot latok nem ugy mint nimbuzzban.. Sajnos nalam nem volt stabil a kapcsolodasa, viszont telleg gyorsabb volt, dehat igy hiaba..
-
válasz
kispéé #38581 üzenetére
No akkor a guide, amit privátban írtam:
1) Szedd le a hivatalos release-t, tömörítsd ki valahová.
2) Az eac3to könyvtárból másold ki a NeroAacEnc.exe-t egy szinttel feljebb, tehát a fő-EXE mellé. (Enélkül nem működne, és induláskor panaszkodna.)
3) Szedd le az én EXE-met, és cseréld le ezzel a kitömörítettet.Utána elég értelemszerű a használata
Ha nem akarsz agyfaszt kapni, akkor a fenti Option gombra megjelenő ablakban kapcsold ki a feliratok tördelését, mert az még mindig bugos.
720p-s MKV-kkel kísérleteztem tegnap, iPaden és az i4-en minden flottul ment, még az iTunes is simán felmásolta a kapott MP4-eket.
3G-knek lehet hogy sok lesz a 720p
De egy SD MKV-t biztosan elvisznek zsebből.
-
válasz
kispéé #38071 üzenetére
Gondolom, azok voltak a szenvedés tárgyai, amit én is leírtam régebben, mikor 3GS és i4 között 2 hétig SGS-em volt: beakadások, Market, iPhoneon megszokott programok hiánya (vagy épp ha van is,gagyibbra van megírva), ropog a hátlap, szövegkijelölés, és szövegben ugrálás gyötrelmei, stb.
-
-
válasz
kispéé #37677 üzenetére
.... és tényleg
Akkor csak nekem sikerült a bonyolultabb megoldásokat (vagy épp iTunes nélkülieket) megadnom
Bár most raktam fel 1-2 avi filmet, és fekete fehér a kép, meg van, ami becsíkoz... ez most a lite verzió miatt van, vagy csak tényleg ilyen, nem tudom, de ha mindegyikkel lesz para, én maradok a konvertálásnál.
-
manchester85
veterán
válasz
kispéé #36262 üzenetére
Ezt így nem lehet.
Csak pár percig próbáltam ki egy T pontban kirakott készüléket, de az oldak betördelésétől kezdve a menüben lépkedésen át egészen az anyaghasználatig úgy nagyjából semmi nem tetszett.
Nyilván szokni is kell, hisz elsőre az ember nem nagyon van tisztában egy új készülék használatával, no meg az a pár perc kb. semmire nem volt elég, de valahogy úgy éreztem, mintha egy olcsóbb kategóriás mobilt fognék a kezemben. Nemcsak anyaghasználat, hanem úgy egyáltalán user interface tekintetében is. Az ikonok, az akkutöltöttség, a wifi ikonja, stb, mind fapados hatást keltett nekem, vagy ennyire elfogult lennék?
Na mind1, ez már nagyon off, meg ott van icecave összehasonlító beszámolója is, én épp csak pár pillanat erejéig tudtam kipróbálni, mindenesetre, az iPhone működésének, érintőfelületének, szoftveroptimalizációjának van valami olyan varázsa, amit valahogy semelyik készülék kézbevétele nem ad át, sajnálom, én így érzem.
-
a000
őstag
válasz
kispéé #35532 üzenetére
Én azon is gondolkodtam, hogy ha véletlen ilyen előfordul, hogy elszíneződik az indikátor és még garis a teló, mi van ha elviszed egy szervizbe és kicserélteted az indikátort és úgy adod be garis javításra? Egyáltalán lehetséges indikátort cserélni, ill hozzá lehet jutni?
Ha lehet, akkor kell egy ügyes szerelő, aki szépen szét tudja szedni. Bár elég necces lenne a dolog. -
a000
őstag
válasz
kispéé #35526 üzenetére
Ez mekkora szemétség. Mondom nagyon rossz helyen van az a két indikátor, különösképp a töltőcsatlakozónál. Ez szemét húzás az apple-től. Tehették volna nyugodtan be is.
Amúgy lehet rendelni ilyen dugót amivel leh lehet zárni a nyílásokat.
Vagy van olyan tok, amire integrálva van ilyen dugó, nekem van ilyen tokom, vadi új -
majom2
senior tag
válasz
kispéé #34519 üzenetére
Sztem ha iratsz a szervízesekkel 1 jegyzőkönyvet erről az egészről, aminek a dátumi a gariidőn belülre esik, akkor azzal mehetsz a fogyvédelemhez később is... Hívd fel őket (fogyv) és kérdezz erre rá. Egy telefont megér. Az indoklás pedig, h a víztől nem repedhet meg a hátlap!
-
szejc
aktív tag
válasz
kispéé #34503 üzenetére
A telefon beázása kapcsolatban állhat a hátlap repedéseivel? Szerintem nem! (hacsak nem magyarázzák meg, hogy egy sérült áramkör kiéggette a hátlapot, mire az megrepedezett).
Ezért fordulj fogyasztóvédelemhez, szerintem.
üdv
szejcui: nem a nem beázást kell bebizonyítanod, hanem a kettő függetlenségét, szerintem.
ui2: többiek mit gondoltok erről? -
a000
őstag
válasz
kispéé #33666 üzenetére
Elvileg igen, csak figyelj, hogy ne új készülékként csináld.
A progikat nem kell megvenni, nem telóhoz, hanem itunes accounthoz szól.
Ja és ne felejtsd el deauthorizálni a telefont mielőtt visszaviszed.
ÉN októberben fogom visszavinni, a telefonon több a hajszálrepedés, mint a sima felület -
macikos
addikt
válasz
kispéé #33648 üzenetére
Én is a hivatalos Windows Live Messengert használom.
Push-t bekapcsolod, ekkor megjelennek a Push-os programok, bekapcsolod, külön az Messengernél a Push-t, ha esetleg nem lenne automatikusan mindegyik ON-on. Utána pedig amikor elindítod, akkor beállítod, hogy megjegyezze a jelszavadat, mert különben nem tud bejelentkezni.
Én egyébként azért nem szeretem ezt, mert így 0-24 online vagyok, tehát állandóan írogat valaki
Szóval sokszor inkább kikapcsolom, hagyjanak békén
-
hatesz
tag
válasz
kispéé #33533 üzenetére
Én is ikon 200as vagyok, mondjuk én a meglévő előfizetésemet módosíttattam erre. Kicsit győzködnöm kellett az ügyfélszolgálatos lányokat, mert elvileg ikon-t csak új iPhone vásárlásakor lehet kérni, azt meg nem vettem (minek még egy). Úgyhogy köszi T! Jófejek voltak. Nem 30mp-es a számlázás? Mintha azt olvastam volna...
-
norbesz74
aktív tag
válasz
kispéé #33323 üzenetére
Igen volt ilyenem még annó 3g hez és frankón jól dolgozott és még dokolónak is használhattam.
A csatolós az a baj, hogy érzékeny és hamarabb szét csúszik. Használatközben kényelmetlen is ha még szilikon tok is van a készülékházon. Amúgy van 3g/3gs hez is csak annyiba kerül, mint a gumpró. Így a gumpró a nyerő. Viszont ha fémes beütős dunio zsebben is elfér 1.5X lehet feltölteni a készüléket, vagy a gupro 3x tudod. Viszont ez még így ebben a formában is 2.5x es a valós adatt.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Tőzsde és gazdaság
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Garanciális iPhone 14 Pro Max 128GB, Fehér, gyönyörű állapotban eladó (független)
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független akku 92% 2026.08.06 iStyle jótállás
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest