- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
Aktív témák
-
Tommmmka
senior tag
Garos, mivel kb 1 hónapja kaptam garis cserére (A másiknak repedezett a hátlapja)
Csak az a gondom, h. most épp működik, de a közeljövőben csak a héten tudnám bevinni a szervízbe, így meg kötve hiszem, h. elhiszik nekem, hogy nem működik, mikor most épp hibátlanul teszi a dolgát:S
-
-
FefeeX
veterán
látom nem sok közöd van a dolgokhoz, beszélsz összevissza, fogalmad nincs közben mi micsoda, mi hogy, és hogy amit mondasz, nem azt jelenti mint amit gondolsz, hogy jelent. Szövegértelmezés ált isk 6. osztály kb...
2. ha más bank ha nem, szerinted évente 3 rugót fizet dombornyomottra, vagy 300at más banknál összesen MC kártyával mindenestül... Gondolkozz már... -
FefeeX
veterán
"Csak dombornyomott kártyával tudsz vásárolni, vagy csinálsz regisztrációt a paypal-on..."
ezt a mondatot én máshogy fordítom. Amúgy Raiffeisen MC Unembossedemmel is megy, kipróbáltamÉs az sem dombornyomott. Szóval lehet jót akartál mondani, csak rosszul fejezted ki...
hemaka: nekem is volt otp juniorom is anno, és azt is elfogadták mindenhol, ahol azt írták hogy csak dombornyomott... Tudtam vele interneten fizetni... De azért nem ezt írtam mert ez már nem ma volt
-
FefeeX
veterán
Ez nem igaz. A MasterCard unembossed-del is lazán vásárolgatok, bár van dombornyomottam is másik banknál, de hülye leszek annak az adatait megadni akárhol internetet...
26éven alul: CIB számlacsomag MasterCard Unembossed-del és ingyenes internet kártyával, számlacsomaggal, szintén MC U kártyával, első évben ingyenesen, második évtől is csak a kártya éves díját fizeted (asszem 400 forint)a000: azért nulla tudással elég kevéske a paypal honlap... És vonnak összevissza, amit majd ugyan visszakapsz, de aki nincs rá felkészülve, annak sokkoló lehet...
Lényeg lényeg, eléggé áttért itt az alaphangulat a linux topicéhoz hasonló tapló szintre, általános vélemény: "guglizd ki vazz"... Tény hogy vannak olyan kérdések, amiket megtalálnának az embereink, de sok embernek itt az ítélőképessége nem megfelelő, és a kevésbé bagatell, talán több magyarázatot is érdemlő kérdéseket is ide sorolja... Könyörgöm, ilyenkor inkább ne írjatok be azért a +1hsz-ért hogy még taplóbbnak tűnjetek, ne válaszoljatok, aztán ha senki nem válaszol emberünk rájön hogy ki lehet azt keresni...
-
manchester85
veterán
Az ügyfélszolgálat szerint az a mérés számít, amit a T-mobile számláz. Idézem:
"Mi nem tudjuk, hogyan számláz az Iphone, nem mi gyártjuk. A 1430-on le lehet kérdezni az adatforgalmat"
Most ha bemegyek, és beszélek egy 20 éves picsával, az mit fog vajon tudni? Na mind1, egy próbát megér, csak jó volna tudni, hogy mi adja a differenciát, mert hogy normális használat mellett a 10kb-os felfele kerekítéskor ebből nem jöhetne 20-25%-os eltérés, az szerintem tuti.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest