- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
norbesz74 #50490 üzenetére
Nem akarlak megbántani, de ebből konkrétan egy szót sem lehet érteni a normális helyesírás hiánya miatt.
Minden esetre köszönöm, hogy Te is próbáltál segíteni, de úrja leírom azt, amit már 5x. Tudom, hogy hogyan kéne feltámasztani. A gáz az, hogy ez a mocsok telefon valamiért nem akarja, nem úgy viselkedik, ahogy elviekben kéne, pedig már minden általam ismert módszert megpróbáltam.
Amúgy teljesen sima, legális restore-t akarnék, az itunes-on keresztül.
A többieknek, mivel elég sokan írtatok, nem írok ki annyi nevet
Köszi a segítséget, megpróbálok mindent, viszont ahogy valaki rá is kérdezett, sajnos pont, hogy ipad baseband-es a telefon. -
persil
nagyúr
válasz
norbesz74 #50487 üzenetére
Köszi a segítséget, de nem az a gáz, hogy nem tudom mit köll vele csinálni, hanem az a gáz, hogy egyszerűen nem csinálja.
Módosítottam a host-ot, próbáltam úgy, hogy benne sincs az apple, próbáltam úgy, hogy benne van az ip cím. Próbáltam tinyumbrella-t, próbáltam recboot-ot, ireb-et és irecovery-t is. Próbáltam az "error 1015 fixer" programot is, több itunes verzióval. Semmi javulás.
És az a vicces, hogy tényleg teljesen legális normális restore-t akarok itunes-on keresztül. Semmi custom firm, semmi mók.
Teljesen ki van már mindenem vele. Pedig már 1015ös restore hibát csináltam meg nem egyszer, ráadásul custom firm-es, agyonmókolt, jailbreak-elt telefonokon és működött minden elsőre.
Szerk.: A tniy azt csinálja, exit recovery-re kattintva, hogy apple logó pár másodpercig, majd eltűnik és újra ugyanez néhányszor, aztán visszajön a "dugjál ájtyúnszra légyszi, mert dfu-ban vagyok" című kép a telón.
A recboot esetében meg megy az idők végezetéig, hogy connect - disconnect, közben apple logó, fekete kép, apple logó etc. -
cigam
titán
válasz
norbesz74 #49267 üzenetére
Ugyanmár... Telót akarsz, vagy tamagocsit?
Akik állandóan faragják a telót miért nem vesznek androidot?!
Miköze a dátumnak ahoz, hogy ez egy zárt rendszer, és így van kitalálva?
Nem, ne válaszoljatok, feleslegesen ne túráztassuk egymást. Eddig se tudtak meggyőzni a jb hasznosságáról, ti sem fogtok. -
-
Luissimo
veterán
válasz
norbesz74 #48234 üzenetére
Szépnapot.
Navégre valaki, aki nem nekemesik
Itt ülök a Lurdy házban egy előadáson és van melette időm rádfiggyelni.(a helyesirásra nemmindig, ahogylátomtelefonrol irok.
poénokat félretéve.én nem a minőség miatt vagyok gondolkodoba, hanem az ár/értékarányon vacillálok.
htc, jolösszerakott, nagytudásu telefon, sajnos win mob-al. ami megfogott a touchpro2-ben, az a teljes qwerty billentyüzet.
elégedettvoltam vele.
aztán megjelent a zte bléd a Tmob.nál.
dominoval 40 000, hűséggel q fele, kapcsolatpontokkal még a fele, tehát 10 rugonál állt meg az ára.
Lássukbe , elgondolkodtato, ha egy juser kivóncsi a droidra.
hogy mértkell rá főzött Rom? hátmert aztakartam hogy mindenféle kártyát megegyen éshogy mindent tudjon, ne a szolgaltato korlátozzon be.
Mért, nálatok mértkell a JB ? nem hasonlo okokmiatt?
Szerintem a droidon sokkalnagyobb a mozgástered.Nos elmézést mindenkitől, akibe beletiportam, csak zavar a sokszázezres tulárazása egy szoval se mondom hogy nemjó a kütyü.
-
szejc
aktív tag
-
Grande Ale
őstag
válasz
norbesz74 #33754 üzenetére
Akkor az sms beállításokat nekem kell manuálisan megadnom utána? Nem akarok értetlenkendi,csak teljesen ki akarjuk pucolni a telefont, mintha zsír új lenne,mert már biztos tele van szeméttel. Utána meg frissítenni a 4-es szoftra. Az 4.02-ugye? Nekem nincs iphone-om, a srác meg nem csinált még ilyet. Jobb egy teljes reset után frissíteni az újra, nem?
-
_ak_
addikt
válasz
norbesz74 #33344 üzenetére
Utána olvasva tényleg sok helyen írták, h gyors lett a 4.1betákkal, mint régen, de végülis inkább visszaraktam 3.1.3-at. Ki tudja, h mi lesz a JB-vel is, pedig amúgy szimpatikus volt ez a 4.0.1.
tankagogy: eleinte nem volt semmi baj az újjal sem, csak ahogy gyűltek a cuccok a telón, egyre akadósabbá vált.
Na mindegy, szerencsére a downgrade gyerekjáték volt, így most megint újra "hasít".
-
kispéé
senior tag
válasz
norbesz74 #33287 üzenetére
Igen, olyan lenne a legjob ami 1amperral tölt, de az 20 ezer ft, ez 4 kilóért 500 mA-es töltése van, olyan mint az USB port. Nem a legjobb.
Vettem egy autós töltőt ami 900mA-ral tölt, ha töltés közben használom, akkor k**va lassan tölti, vagy egyáltalán nem, bár lehet nem voltam jó megfigyelő, mert közben volt, hogy kiugrott a szivargyújtóból
Szóval, szeretnék ilyen pótakksit, elérhető áron... -
madgie
titán
válasz
norbesz74 #32656 üzenetére
Tehát ha én az XY országban vásárolt FM transmitterrel (ahol szabad árusítani) kiautókázom ZW országba (ahol nem szabad használni, pl Anglia), akkor az igazoltató rendőrnek megmagyarázhatom, hogy ez nem illegális? Próbáld csak ki.
samgar: nem, nem azért lett beletéve, mert konkrétan Amerikában törvénytelen. Itthon törvényes az utcasarki függetlenítés? Naugye.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
norbesz74 #32448 üzenetére
már mér kéne újratenni a windowst emiatt?? pff egyszerűen egy total uninstall kell az itunesra majd visszaraksz egy régit..
az nem SSH hanem SHSH.. egyébként 3g esetén nem kell lementeni(még)
és én a 9.2es itunesszal downgradeltem... normál módban, nem safeben..Szecsy: semmi wifire nem megy vagy csak otthon?
lehet a router akadt be.. indítsd újra (vagyis húzd ki dugd be) -
-
puffgabir
csendes tag
válasz
norbesz74 #26893 üzenetére
ez nem nyert
, nem volt rajta semmilyen tuning , t-s 1,5 éves , nem volt még jailbreak sem rajta , mostanáig
hardverhibának tűnik elsőre , de nem tuti
miztán megírtam 3napig ment folyamatosan , aztán lefagyott , 15 ször próbáltam újraindítani , semmi , 16.szorra elindult , azóta simán újra is indul , hibátlanul megy .....
a sleep-pel van valahogy összefüggésben , mert ott fagy le
valaki?
hogy lehet felülírni az összes szoftvert baseband ,bootloader , satöbbi?
sztem a restore nem írja felül ezeket és ott lesz vmi szar , restore-nál szaródott el akkor nem lehet hardver...
a szervíz nem fog vele szórakozni , megcsinálják ugyanezt , aztán közlik hogy hardver , kuka...
nem hiszem hogy az alaplapból nekiállnak kiheggeszteni a csippeket
hátha megjavul
ez egy db nyák vagy jó vagy csere nem?
én viszont nem vagyok az a feladós fajta , tudni akarom hogy mi lehet ebben szar
szoptam már iphone-nal eddig is meg is gyűlöltem párszor , de mindig visszatérek -
mono-chrome
csendes tag
válasz
norbesz74 #22563 üzenetére
Tehát egy ilyen szettre lenne érdemes beruháznom feltételezem:
És mindezek fényében 1-2 youtube-os autodidakta "how-to" video után kicserélhetem?
Van esetleg valami progi a telóra amivel tudom csekkolni, hogy tényleg az akksi legyen a ludas és nem más? Nem cserélném fölöslegesen, ha lehet... -
-
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
norbesz74 #3530 üzenetére
Hajjaj, nagy a zavar!
Idézet a #3471-ből:
re #3465:
- elindítod az iTunes-t
- rádugod a gépre a kikapcsolt telót
- Power és home gombot együtt nyomod és számolsz 10-ig
- Felengeded a Power gombot, de a Home-ot nyomod tovább, ismét 10-ig számolsz
Utána nyomod a restore-t iTunes-ból...
Igen, custom FW-hez shift-et is kell közben nyomni. Meg gyárinál is, ha már le van töltve és csak meg akarod neki adni a helyet ahonnan betöltse. Ööö... jailbreak esetén is kell az usb kábel. Nem több, elég egy is
Tény és való Steve Jobs-os custom-ot még nem láttam (ki csinál ilyen elmebetegséget?), gondoltam hogy erről van szó de aztán összekavartál mindent miután beírtad hogy nem jön be DFU. Pedig ott volt a szemed előtt.Nah mindegy, lényeg hogy sikerült!
-
Ulkesh
őstag
válasz
norbesz74 #3493 üzenetére
A készüléked Restore módban van. Normál esetben egy iTunes ikon lenne ott, de nálad a PWNage Tools lecserélte Jobs-ra
Egyszerűen töltsd ezt le: [link]
Nyomjál shift+Restore-t az iTunes-ban és add meg ezt a fájlt neki, megcsinálja a Restor-t és kapsz egy jailbreakelt készüléket a végén.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest