- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
csimpi1 #50126 üzenetére
Ez az?
24 CTU Office Phone(Solar_Wind: öt perces google keresés)
-
válasz
csimpi1 #39277 üzenetére
GOOGLE első oldal találata:
One simple fix that really seems to be too simple to be true is getting a different USB cord. Some users have said that this seems to work for them so if you don’t mind shelling out the $30 to see if this will work, go ahead and give it a try.
Another fix that also seems to be too simple to be true is a simple reinstallation of iTunes. While this may not be ’simple’ in the way that it won’t annoy you, it does only take a few minutes and it won’t cost you the thirty bucks.
1. Másik USB-n próbáld rádugni
2. Rakd újra az iTunes-t (ha lemented az iTunes mappát, és visszamásolod majd, akkor minden megmarad benne. Útvonal: c:\Users\"Felhasználóneved"\Music\). -
csimpi1
tag
válasz
csimpi1 #34985 üzenetére
Mostmár totál káosz a telefon. A 8. DFU és 9. Restore mód után egyszer csak kiírta a szokásos dumát, hogy nem lehet restore-olni. Majd pár mp után csippant egyet, bejött a telefon, fel is ismerte és felajánlotta, hogy van frissítés. Nyomtam egy update-ot, most "preparing" van az update-hez 10 perce. Kíváncsi leszek...
-
macikos
addikt
-
bmwk1200s
őstag
-
AttiQa
tag
válasz
csimpi1 #30264 üzenetére
3G, vagy 3Gs? 5 pöcökről lenyomta nullára? Ha ezt sikerült összehoznod, akkor vagy nem teljes térerő mellett tetted meg, vagy valami baja van a telódnak. Én annyira rákattantam erre a dologra, hogy tegnap óta minden helyzetben próbálom ütni-vágni a térerőt, de nem sikerül lenyomnom. 1x volt olyan hogy 3 pöcökről lezúztam 2 re (márha én voltam) de ennyi...nem több
a 3G-nél és 3Gsnél tudtommal nincs kivezetve az antenna, ergo max árnyékolhatod. Namost ha az a jel átmegy a betonfalakon, akkor nehogymár a kezed így leárnyékolja! Ha mégis megtörténik, én tuti elgondolkoznék, hogy nincs e gond a telefonnal. Srácok! NEM, ismétlem NEM csinál ilyet egy jó működő 3Gs. -
Syl
nagyúr
válasz
csimpi1 #28670 üzenetére
Ha zenehallgatás közben hívnak, akkor csörög a telefon is és a füles is.
Ez sajnos ilyen. Magam sem értem ez miért jó.Viszont se fel nem veszi, se számot nem léptet.
Készenléti képernyőnél ha egyszer megnyomod a felvevőgombot, akkor elindul a zene? Magyarán a gomb biztosan jó? Másik fülessel (gyári) megy? MM50 másik telefonban?
Iphone-t újraindítottad? -
Syl
nagyúr
válasz
csimpi1 #28662 üzenetére
Nem kell hozzá semmit beállítani. Ugyanilyen fülesem van. Esetleg próbáld meg újraindítani a telefont, mert néha az ipod meg tud bolondulni.
Ha már itt vagyok és fülesről van szó. Bluetooth headsetet használ valaki iphone-nal? Gondolkodom egy "agyabugós" verzió beszerzésén, de nem tudom milyen irányba induljak. Mondjuk nem akarok rá egy vagyont költeni (15 körül), de azért mikrofon legyen rajta.
-
-
-
Kis Joe
senior tag
válasz
csimpi1 #23450 üzenetére
Egy újabb példa a könnyen észrevehető átverésnek. Még ha valóban küldenek telefont, akkor sem garancia hogy eredetit......
Sok a klón....
Aki ezt beveszi az lehet meg is érdemli. Max egy drága tanúlságos eset....
Ez a verjünk át mindenkit és gazdagodjunk meg jellemzi a mai Magyarországot nagyrészt. Még jó hogy van ph megbízhatóság. De sokan azzal se foglalkoznak. Ha meg megkéred írjon értékelést rólad akkor meg cseszik rá..... -
Mr.Grincs
veterán
válasz
csimpi1 #22571 üzenetére
Ez komoly? Szerintem ha javíthatatlan a készülék és nem csak akksi hibája van a telefonnak adniuk kellene egy másikat ingyen és bérmentve, ha garanciális. Főleg akkor ha nem a felhasználó hibájáből megy tönkre, leglábbis én így gondolom. És a +70K meg szerintem simán a T zsebébe megy.
-
trobi28
addikt
válasz
csimpi1 #22511 üzenetére
A gépet lassíthatja ha gyengébb a vas de magát a netet nem.Azt valami más okozza.Próbáld meg hogy mérj rá a net sebességre valami oldalon és akkor kiderül hogy meg van-e az aminek lennie kell,ha az ok akkor máshól kell keresni a hibát.
Okozhat ilyet maga a böngésző (próbálj ki másikat mint amit használsz),és okozhatja esetleg a vírus írtód hogy nagyon leszűri a netet -
<NewL>
addikt
válasz
csimpi1 #22511 üzenetére
lassítja a gépet,főleg zenehallgatáskor dolgozott nekem rendesen. a mostani frissítéssel még nem vettem észre. egyébként a nethez szerintem semmi köze nincs,max ha az appstoreban töltessz le,vagy valami ilyesmi.
ja és a régebbi iTunessel volt olyan ,hogy másodjára,harmadjára vette észre az iPhonet,most elsőre.látom még mindig megy a war
z67 :
-
spedyboy
senior tag
válasz
csimpi1 #22303 üzenetére
ezzel nem értek eggyet
illetve azzal igen hogy a fórumban kevesen de ha budapesten a belvárosban csokott szemmel eldobok egy követ magammögé tuti hogy eltalálok egy iphonet xdnagyon nagyon sok embernek van... és amikor egy plázapcsánál látok egyet akor ugy elgondolozok hogy minek az neked ember?
meg vannak ilyenek de az iphone erre IS lett kitalálva...
státusz szimbólum.. ami vagy jó vagy nemde az biztos hogy ha meglátják hogy szifonodvan már megbélyegeznek és nem feltételn rosz indulatuan
-
-
Ulkesh
őstag
válasz
csimpi1 #21586 üzenetére
Több két lehetőség van:
- lakásban, vagy árnyékolt helyen próbálkozol, ilyenkor csak az adótornyok válaszidejéből háromszögeli ki, hogy hol lehetsz, mert a GPS műholdakkal nincs kapcsolata, vagy annyira kevés műholdra lát rá, ami nem elégséges a pontos helymeghatározáshoz
- rossz a GPS vevő a készülékedben
-
válasz
csimpi1 #18588 üzenetére
Mikor regisztráltad a kártyádat, levonta a 2 eurot, amit az ellenőrzés végett vonnak le (később visszakapod). Ha ezt levonta, akkor nem értem, hogy vásárláskor miért nem.
Viszont azt írtad, nincs annyi a kártyán, akkor most meg hiába próbálkozol az adatok beírásával, ha nincs fedezet. -
INMOTEP
őstag
válasz
csimpi1 #17759 üzenetére
Figyeljetek több féle fólia van van a vékony na azt felrakni nem egyszerű dolog , van vastagabb fólia is ami ezelött nekem is rajta volt azt akárhányszor leszettem mindig buborékmentesen visszasikerült rakni , de azt javasolnám ne a 400 ft extra vékony fóliát vegyetek rá mert azzal el lehet játszogatni egy ideig , Próbáljátok ki a Brando fóliát igaz drágább ugy 3000 ft de bármikor levehető és mosható is és nem kell vele küszködni !
-
Enjoy
addikt
válasz
csimpi1 #17762 üzenetére
Ha nincs hozzá túl sok érzéked, akkor egy kis trükkel még tudsz javítani.
Ha felraktad a fóliát, és netán 1mm-et elcsúszott, avagy van alatt apró buborék, azt nem nyomogatni, mindenféle kacat kis kártyával, mert ha azt is rosszul csinálod, akkor az már tuti ott marad! Ilyenkor azt kell csinálni, hogy fogsz egy kis cellux tépő-ragasztót, rányomod a fóliára, és azzal megemeled a fóliát. (Nem szabad körömmel felszedni, mert ott annál a saroknál sérül a fólia. Aztán, ha már szép, akkor lefogod a telót, és szépen belülről kifelé lehúzod a celluxotMeg elötte YT-on lehet róla nézegetni videókat, mert vannak apró trükkök, amiket el lehet lesni, ill. vannak bakikből lehet tanulni
-
C^^
őstag
válasz
csimpi1 #17389 üzenetére
Természetesen WiFi-n tudsz netezni.
Valamelyik alkalmazás folyamatosan kapcsolódik a netre. Vagy a safariban nyitvahagytál olyan oldalt, ami folyamatosan frissíti magát, vagy a leveleidet tölti le, vagy valamilyen push alkalmazás fut.Ha letiltod a mobilnetet, utána nem fog tudni kapcsolódni, és nem fog pénzt levonni.
-
Misi1979
őstag
válasz
csimpi1 #17242 üzenetére
emlékeim szerint nem bankszámlaszám kell, hanem hitel- vagy bankkártya sorszáma..
Egyébként meg: a barátod segít -
Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- N€T0X|N: SSD cserék
- Anime filmek és sorozatok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Asztalos klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest