- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
robertkill
aktív tag
nekem is ikon 400-as van... bár még csak 2 napja... de csak jókat hallottam én is erről a díjcsomagról... és visszatekintve ez eddígi számláim sem mentek sohasem 10 alá, így szerintem is ez volt a legjobb választás... főleg hogy 19.990- így csak a 3G... bár én meglévő előfizetésemet módosítottam és ráadásul az aranykártyás pontjaimat le is vonták belőle így csak 16.500- votl a telcsi...
-
-
AirBundy1
tag
-
drfirsty
tag
Koszi a segitseget
Tuti lesz meg kerdesem, de akkor elotte atnezem az appstore-ban miket irnak. A magyar nyelv a legkisebb gond, a lenyeg, hogy mukodjon rendesen. Pl. a francia korforgalom rengetegben rendszeresen eltevedek. Ilyen tablak vannak, hogy minden iranyba, meg minden mas iranyba. Aztan dontsd el, hogy akkor merre is menj... -
Csabee.
nagyúr
-
cilo9
aktív tag
Csak emlegetnem kellett, itthon várt az új matrica. Az ígért képek:
Levétel 1
Levétel 2
Kosz csík
Letörlés után (szemüvegtisztító kendővel)
Új matrica feltéve 1
Új matrica feltéve 2
Régi, visszatéve a helyére (szerintem simán újra fel lehet majd ragasztani) -
Ulkesh
őstag
"(Hozzá teszem, most jobb a GPS, de navigációra a szifon nem alkalmas jelenleg, max gyalogos navigációra!)"
Ez így nem igazán igaz, viszont azt az ide írók alapján le lehet szűrni, hogy van szórás a GPS érzékenységében, nem is kevés, de amikkel én eddig találkoztam az még francia kocsikban is gond nélkül működtek.
Egyelőre tippem sincs, hogy mi befolyásolhatja ezt, talán egy hardveres szaki nyilatkozhatna ez ügyben. -
Luser2000
addikt
szia clio9!
a gps szervizes ügyed nagyon elgondolkodtatott. az én 3gs-em gyalázatosan rossz ezen a téren (bár tegnap csináltam egy teljes restore-t és azóta még nem próbáltam). gondolkozom a szervizbe adáson, csak nehezen szánom magam arra, hogy 2-3 hétig nélkülözzem (inkább navigálok mással).
ami érdekelne, hogy még milyen "ezzel" összefüggő problémád volt? (írod, hogy BT, Wifi, gsm).
mennyi idő volt a csere? és hol adtad le?
köszi, üdv.:
balázsui. vettem egy gyárihoz közeli (beklin) autós töltőt a t-nél, arra számítva, hogy talán antennaként is funkcionál, javítva a vételt. sajnos nem.
-
manchester85
veterán
Ha azt vesszük, hogy egy csúcsmobil lassan egy netbook legtöbb funkciójára alkalmas, emellett még telefonálsz is rajta, akkor nem olyan vészes az az egy nap.
Ha egy napot kibír, az még a jobbik eset. De ha már este hazaér az ember (legkésőbb) akkor miért fontos, hogy ne kelljen tölteni? Semmibe nem telik rádugni a töltőre, ha már úgyis otthon vagy. Sztem ez olyan, mint a szarás. Útközben ne érjen, otthon meg nem mind1?
-
-
Enjoy
addikt
Annyit, hogy aktív használat mellett is bírja egy napig.
Míg nálam 3GS nem feltétlen bírja ki az 1napot aktív használat mellett.
Szóval ha raknak bele egy normális-jobb akksit, akkor bírni fogja kétszeres felbontás mellett is annyi ideig, mint a 3GS.Kis Joe: Ezért ajánlott a hátlapra egy Invisible Shield, vagy GelaSkins/Zagg Skin.
-
FefeeX
veterán
Számléptetés?
Hallod sok újat tudsz mondani...Eddig a hangerőre jöttem rá elsőre, aztán tegnap rájöttem véletlen, hogy középen is le lehet nyomni, és azzal leállítom/elindítom az ipodot
Viszont a hangerőállítással csak lenémítom a csörgést...
De majd megkeresem a papírt és elolvasom -
BloodyEddie
őstag
Megvoltak, de igazából egyik se kötött le
Most frissítem a játéktáram, ha találok valami érdekeset, írok majd ide, hátha másnak is tetszik. A napokban Alive4Ever ment nálam, több-kevesebb sikerrel, nem rossz játék, de a közepe fele szinte már lehetetlen túlélőket menteni, pláne időre.
Egyébként jól tippelek, hogy a többség itt útközben, szabad percekben (azaz nem órákra leülve) játszik iPhone-on? Remélem igen, tervezek írni egy kis ajánlást hasonló játékokból
-
jacis
nagyúr
Szia. Nekem pont jókor jött a kérdésed. Sikerült leszednem egy free verekedős játékot olyan mint a tekken. De már nem enged free-ben így lefogom tölteni amint megérkezik a mestercard kártyám. Tudsz még ilyen verekedős játékot mondani (írni) ami ilyen tekken stílusú? Nagyon bejön ez a játek tipus. Bevallom öszintén gondolni sem mertem hogy ilyen grafikával biro játekok is vannak hozzá. Imádom a szifont. Előtte volt egy 5800-ám de nagyon örülök hogy váltottam nagyon megérte.
-
8nemesis8
veterán
-
cstomee
tag
és Csapi007: köszönöm a válaszokat!
Akkor marad a T. az a biztos minden szempontból.Inkább megveszem 2x drágábban a telefont, de nem fizetek havi 200ft-t ilyenért!!
Najó csak vicceltem!
Lassan ott tartunk, hogy az ébresztő funkciónak is lesz havidíja. A szundi alkalmanként +35Ft -
sentgyorgy
tag
Hát én meg se fogom csinálni a 3.1fw. őszintén hozott valamit, vagy csak placebó. Az Apple beépített üzleti megoldásai nem érdekelnek, hogy minden kattintás arra csábítson, hogy vásáróljak. Inkább megvárom a 4.0fw abban legalább annyi újdonság lesz mint a 3.0-ban volt. Legalább is remélem.
-
Derse
tag
Koszonom a valaszokat.
Elnezest a helyesirasert a rohej miatt (kb 10 percig kerestem hogy kell irni, de google on mindket eset surun elofordul [tessek kiprobalni])
HTC Hero lenne a masik keszulek amit kineztem, illetve Omnia.
Hero mellett szol hogy az android igencsak elterjedoben van, illetve gps navi is biztos lesz ra hamarosan, viszont felek a gyerekbetegsegeitol (gondolom minden friss op rendszernek van ilyen)
Omnia mellett meg hogy van multitask, nem kell feltorni csak azert hogy voda kartyat rakjak bele, meg kiforrott igo, viszont a winmo tapasztalataim szerint is lassabb mint szeretnem.
Ugyhogy ugy dontottem veszek egyelore egy Iphone 3G t es ha mar lesz eleg felhasznaloja, tesztje az androidnak akkor valtok. Hacsak nem gyoz meg teljesen a Iphone OS
-
Polllen
félisten
-
hanee
senior tag
Szia!
Igen, értem amit mondasz. Nézni fogok feltétlenül valami jó anyagot "pasis" tokokhoz.
Igazából szerintem ezt embere válogatja, hogy kinek mi jön be. Nekem az ilyesmi "zokni" tokok válnak be úgylátszik, mert ezek azért elég jól védik a telefont, például a nagyon szőrös tokban a földre merném dobni kb, viszont én így is úgy is kivenném belőle a használathoz, akármilyen tok. Szóval ez így tök jó..Amúgy most úgy vettem észre javult az üzemidő valóban a frissítéssel
hanee
-
hanee
senior tag
Szia!
Megnéztem a Vaja tokokat, ilyenekhez még közelit sem tudok csinálni, ugyanis ezek bőrből készülnek, én pedig különböző fonalakból dolgozom
Az "inkák kincse" mintájúból van sok féle szín, majd nézek valami olyat, ami kicsit "pasisabb". Illetve lesznek sima egyszínű tokok is csilivili és szőr nélkül, pl. fekete, kék, stb. De mondjuk tény és való, hogy ezek elsősorban inkább a lányos dolgok amúgy is. Bár egy barátnőm jelezte, hogy a barátjának szeretne egyet venni ajándékba feketét
JB téma: A Mobilaréna azért nem foglalkozik SZERINTEM ezzel, pontosabban inkább elhatárolja magát a témától, mivel a JB tekintetében hivatalos álláspont jelenleg nincs, hogy mennyiben illegális, illetve legális. Mivel lehetővé teszi magát a warezolást is, ezért számomra érthető hogy elhatárolódnak tőle.
hanee
-
Poci3
tag
Nekem ugyanez volt. Nálam az oka 2 progi volt: Fring és az IM+ 3.3. Helyette (ha ezeket használod) tedd fel a Skyp-ot meg az Agile Messengert (kapcsolj ki rajtuk minden automatijus internet és/vagy push funkciót)! Most minimum 2-3 napot bírja az aksi (azelőtt pár órát és melegedett mint a fene!).
-
8nemesis8
veterán
Igazából én egy spéci előfizuval akarom majd megvenni, amit nem lehet gy intézni elvileg, csak személyesen , egy spéci üzleti díjcsomag ez.
Így nem tudom, de megkérdezem tőlük, hogy meg lehetne oldani ezt valahogyan.
3GSre gondoltam.
Kibírom még ezt a pár hetet, csak legyen készlet már.Elég hülye kérdése, de hol látom, hogy hány darab van éppen a shopban?
-
tr00p3r
addikt
2: a naphegyi iphone szervizes srác megmutatta a legegyszerűbb módját a szétszedésnek. alul két kis csavar kiszed, aztán egy tapadókoronggal "megfogod" a kijelzőt és lassan kiemeled a burkolatból. vigyázva, hogy a szalag-kábelek ne szakadjanak. azokat óvatosan kiszeded az csatlakozójukból, illetve van egy ilyen kis tüskés csatlakozó is. arra kell nagyon vigyázni, mert ha azt letöröd, vége a szifon-nak.
-
Atlantis
veterán
Ez csak egy példa volt, egyébként jó hogy előjött, mert nem tudtam erről, pedig be volt kapcsolva ez a szolgáltatás.
Viszont ami kéne még az a "felélesztés" nélküli számléptetés, esetleg beletekerés lehetősége. Ezeket gyakran használja az ember, hangerőgombokkal meg is lehetne oldani és "érzésre", telefon elővétele nélkül használható lenne.
-
Sőt, nálam ez defaultból be is volt kapcsolva, de ez lehet iPod Touch vonás.
Apropó akku, eztán tényleg be is fejezem a témát: az hogy "3 napot bír", önmagában tényleg nem ér sokat. De az, hogy "Netezek 6 órát, 24 órát zenét hallgatok, 12 órát telefonálok és 25%-ot csökkent az akkum" - már használhatóbb és objektívebb. Persze nem szó szerint
-
Kickass
őstag
nyilván a korlátait ismerem (de még mindig jobb mint a rádiós szutykot hallgatni, persze ez is szubjektiv), az oldalt meg csak a szemléltetés végett linkeltem, szóval használható az a lényeg, ha van jóval olcsóbban az nyilván csak jobb (rásasolok az emlitett oldalra ill. ebay-re)
-
-
manchester85
veterán
Akkor mi a kérdés?
1 évre is 50 ezer a készülékváltás, de aki 2 évet írt alá, azok közül csak az október 31. előttiekre vonatkozik az "akció". Nem tudom, te milyen csomagban vagy. Ha ikon 400-ban, akkor márciusig van még 7 hónapod (70 ezer)
Inkább kidobnál 50 ezret, mint hogy lehasználj 70 ezret? Vedd meg kártyásan a 3GS-t 160 ezerért, add el a 3G-t 70-ért, és használod tovább az előfizudat a 3GS-ben. Én ezt javasolnám. Így 80-ban lenne a készüléked, aztán ha rá 3 hónap múlva kijön a 3GES, ami az extra speed lesz, akkor nem kell aggódnod, mert addigra az előfizud is lejár.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest