- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
Aktív témák
-
bosi84
tag
Szia!
A jó választ csak azért tudom, mert én is ezt csináltam most. Egy csomó albumom volt flacban, amiket iPhone-ra is veszteségmentesen akartam rakni.
Ehhez nekem tökéletesen megfelelt a dBpoweramp Music Converter. Egy program .flacból .m4a (ALAC) fájlt csinál, és megtartja a tageket is ahogy néztem.
Gyors és a végeredmény importálható simán.
-
Konvertáld át őket ALAC-ba (Apple Lossless). Windowson nem tudom mi a jó eszköz rá (bár a Foobar azt hiszem meg tudja csinálni), én Max-ot használok OSX-en. Mivel mindkét formátum veszteségmentes, nem vesztesz semmit a dologgal, maximum időt - de megéri, ha az iTunes-szal akarod kezelni a zenéket.
-
rolcsibácsi
őstag
nemvagom, tehat ha pc-n nezed a gmailod akkor oda is mennek a freemailek ugye es nemcsak telefonon?...
ha igy van akkor gmailben vondd vhogy vissza h letoltse a freemaileseket is...
egyebkent jo mar a telodon a free? mer nekem igen
es mellesleg a gmail sem ment egybol csak sokadszorra ugyanaz volt mint freevel:
h nem volt jo a jelszo v felh nev( hiaba ellenoriztem ezerszer-biztos h nem az volt a gond es kulonbenis elotte jo volt csak restore utan nem ment pedig backupbol meg vopt az account...) -
rolcsibácsi
őstag
sztem csekkold hogy pc-n is kapod e a g,ailra a freemailokat és ha igen töröld mégegyszer.
vagy töröld a telón az összes accountot és csináld újra a g-t.
nekem egyébként ugyanez volt de mostmár működik mindkettő, külön is és együtt is a free és a G.
ne kérdezd mi oldotta meg... mert fogalmam sincs, semmit nem csináltam csak párszor kitöröltem az accountokat, és újracsináltam.. vagy elgépeltem vmit, de már a 3. után annyira figyeltem és nemhinném hogy az volt a gond... elég sokszor megcsináltam... a másik verzió a megoldásra h idő közben megjavult a freemail...gps program meg ott van az xGPS.... én már ki is próbáltam. teljesen jól megy!! csak angolul tud de úgysem az a fontos. ami térképet letöltöttél azt meg is jegyzi, tehát lehet offline is használni, de mellesleg program is van hozzá(igaz kicsit bugos de használható) amivel letöltöd a mapokat, és ráteszed telóra... majd nyomod offline módban...
-
rolcsibácsi
őstag
letrehoztam gmailt de az sem ment nekem meg tegnap...
pc-n ment a mailprogramban csak telon nem.
ott ment a freemail is.
ezerszer kitoroltem iphonon az accountomat es ujra letrehoztam de se free se gmail nem ment. aztan valahogy reggel mar jo volt nekem a G.
abban van olyan lehetoseg h importalja a freemailemet is ugyh mostmar mwgtudom nezni telefonon is mindkettot de akkorse voltam nyugodt hogy miert nem volt jo a freemail ugyh ujra megcsinaltam a regen mukodo accountot es mit tesz isten most megint jo...
tehat mostmar nincs semmi gaz nekem csak letrehoztam wgy felesleges fiokot...
mindegy mert g mail legalabb automatan belovi a kimeno kiszolgalot igy nem kell beirnom semmit a t-online felh nevhez es jelszohoz.
tehat fogalmam sincs mi volt a baj... a lenyeg h megint hasznalhato... -
rolcsibácsi
őstag
ja nekem se megy az email
dettó ugyanez a baj..
az volt a fura hogy restore után csinálta ezt de gondoltam h nem az volt a gond mert egész reggelig tegnap óta nem ment pc-sem az outlook. pc verzió mostmár jó, remélem iphonon is csak várni kell egy darabig... nemtom mi lehet..a videókat total commanderrel lehet kimásolni a gépre
TC-hez kell t-pot nevű plugin h lássa a telót.. -
gerbaudhu
tag
Hali, én 7000-es (32bites) buildet használok (mióta kijött), ezen megy az iTunes és soha nem írt még hibaüzenetet, működik vele mint a kisangyal. Én a telefon szoftverét is ezalól frissítettem illetve a jailbreak is ezen oprendszer alatt történt mindenféle probléma nélkül.
Viszont nekem is lenne egy kérdésem. Volt már másnak is olyan tapasztalata, hogy ha csak egy-egy számot tesz a telefonra, de nagyon sok különböző albumról (mondjuk jóval 100 különböző album felett) akkor a számokhoz társított borítók némelyike nem jelenik meg normálisan a coverflow nézetben sem meg a "most szól" részben sem, csak feketeség marad belőle? Nekem ezt csinálja, volt olyan is, hogy a képnek csak a fele jelent meg. Kevés memória lehet, vagy túl sokat várok a telefontól?
-
Csabee.
nagyúr
-
Settings/general... itt pötyögj végig, ott lesz a 3g is, meg amiket még kérdeztél, verzió, stb...
Settings/contacts itt meg a szám import...
A többi meg kereső, bár amiket írtam, azt is lehet a keresőben, de ha rászántál volna kb. 5 percet arra, hogy "pötyögj" az új telefonodon, csomó mindent megtaláltál volna magadtól.
Bocs, de ez úgy van, hogy keres, utánanéz, és csak utána kérdez...
Persze vannak kivételek, ha valaki nem talál valamit gyorsan, de amíg megírtad a postot, addig a kérdések 2/3-ára már saját magad is megleled a választ.Nem megbántani akarlak, csak tanácsolok!
-
cilo9
aktív tag
Én kb 3 hete mentem be Tré-be megvenni a 3G-t. Én is úgy voltam vele, hogy várok legalább nyárig, mert ha lesz új akkor legalább a 3G ára lemegy. Aztán eddig bírtam. Itt figyel a zsebembe és eddig nem bántam meg pedig egy egyéves előfizut is a nyakamba vettem. És ha ez nem lenne elég, mivel még nem voltam T-s előfizető ezért 3 havi előleget is be kellett csekkolnom, így összesen egy 100-ast hagytam ott, plusz ugye havonta 10k. De még mindig nem bántam meg, mondjuk megvan a böjt érte ebben a hónapban, az a 30-as előleg hiányzik a havi készletemből.
Szerintem biztos kitalálnak majd valami olyan technikai újítást, amit nem lehet majd szoftverfrissítéssel megoldani. Mint a 2G-3G. Ezért biztos nagy lesz a csábító erő, hogy cseréld az újra. Esetleg más méret is lesz, bár ezt kétlem. Kezelőfelület, rendszer bizonyára marad, szolgáltatás-funkció bővítés biztos lesz, bár erre ugye valamelyest a 3.0 szoftver is jó lesz.
-
majom2
senior tag
szoftveres téren naggyából már tudjuk ugye mire számíthatunk
lehet h lesznek benne még új dolgok amiket egyenlőre nem árultak el, de a lényeg valószínűleg ismerhető.
hw:
eredetileg én sem számítottam nagy változásra, de néhány egymástól független apró jel arra utal h komoly hw frissítés várható. arról sem szabad megfeledkezni, h a jelenlegi architektúra már 2 éves... ettől függetlenül nyilván a 3G is egy nagyon jó kis gép, de én inkább kivárom már az újat -
..... és ez így is van.
Mondhatjuk, hogy várd meg az újat, de úgyis Te fogsz dönteni.
Meg akartam én is várni, és tessék, itt figyel az asztalomon egy 3G.Meg lehet, nem is lesz annyi változtatás, hogy egyből érdemes legyen cserélni,persze, mint írtam már, Az Apple majd gondoskodik róla, hogy akard az újat.
Viszont ha kevés lesz a változtatás, ez a veszély akkor is fennáll, majdnem mint abban a reklámban, amikor néni mondta, hogy "Tudok beszélgetni az unokámmal az ÚJ interneten...."
Aztán reklámtól kezdve az új netelőfizetők 80%-a úgy ment be szerződést kötni, hogy neki az új internetet kössék be, ne a régit... -
Térjenek vissza a fém hátlaphoz... igényesebb, és az ujjlenyomatot se vonzza...
Adjanak hozzá megint dokkot
Szóljon már jobban baker. Ipod classicomban fényévekkel jobb chip van,legalábbis pont ma teszteltem, és ipod classic sokkal jobban szól ugyanazzal a fülessel. Szóval marad külön mp3 lejátszóm...
Cserélhető akku! Jut eszembe. -
Elég ha kiválasztod a magyar billentyűzetet, nem kell ahhoz a magyar fordítást is feltenni, gyárilag is benne van. Utána annyi az egész, hogy az ujjad nyomvatartod azon a magánhangzón, amelyiknek az ékezetes formáját akarod - például az A-n, ha Á-t akarsz írni. Majd látod.
-
Polllen
félisten
Anno mikor vettem, már volt egy relax 250-m...rendszeresen 10k körül fizettem...így nem nagyon volt kérdés, hogy lényegesen több dolgot kapok ennyiért...
De ezt neked kell mérlegelned!
Ha a másik előfizudra nincs hűség, akkor maradhat a számod, ha igen, akkor vagy új előfizu vagy ködbér a régire és utána viszed az ikonhoz!
-
-
Csabee.
nagyúr
igen! , neked kell átgondolni hogy mi a jobb, melyik a költségesebb!
mert ha felmondod a régi előfizetésedet, az is jár valamilyen díjjal, illetve ha függetlent veszel az drágább sokkal mint a t-online-s! Jah és jó helyen vedd a független iPhonet... mer rengeteg van ami "leesett" valahonnan, és azokat sorozatban tiltják le!
A megléfő előfizetésedhez úgyis kell venned majd internet csomagot.. -
C^^
őstag
Állandóan kapcsolatban van, ha van térerő. "Üresjáratban" is generál minimális adatforgalmat, például a levelek letöltésével, az óra szinkronizálásával, stb.
Le lehet tiltani a mobilinternet adatforgalmat:
A telefonon megnyitod ezt az oldalt, majd kiválasztod a Disable Data (FakeAPN) pontot. Ez azt csinálja, hogy az APN beállításokat átírja valótlan adatokra, így nem fog tudni a telefon a netre kapcsolódni.
Az Ikon díjcsomagot pedig neked kell tudnod, hogy kihasználnád-e. Ha amúgy is beszélsz annyit, akkor tényleg megéri.Szerk.: Úgy tudom (sőt, egészen biztos), hogy tudsz számhordozással is váltani.
samgar: A fileAID talán ilyen, de még nem próbáltam. Az AppStore-ban ingyenes 03.17-ig.
-
Endruboy007
tag
Sziasztok! Most vettem egy vadi új T-Mobile-os 3G-s Iphone-t! Mit csináljak vele?
Pannon kártyával akarom használni, frissíteni, jailbreakerelni majd később függetleníteni, ! iTunes-ban nyomjak egy Shift + Restore-t és rakjam fel a szifon.com-ról egy 2.2.1-es Custom FW-t, ami előre nem aktivált? Ahogy levettem, az előre nem aktiváltat kell felrakni, ha később függetleníteni akarom! Majd aztán a Cydia-ból rakjam fel a yellowsnow legújabb verzióját?
Köszi!
-
Csabee.
nagyúr
Hello szifon.com oldalról sok érdekes információt megtudhatsz a jailbreak-elésről, illetve itt a fórumon ha rákeresel a jailbreak szóra ;)
-
Csabee.
nagyúr
fontos program úgymond nincs! mindenkinek vannak programok amik számára fontosak, alapból rajta vannak a dolgok, azokhoz csak hozzá tudsz tenni programokat, amik számokra megfelelőek! illetve majd a későbbiekben ha akarod jealbreakelheted a telefonod , csak ott figyelj majd oda, ugyanis független készülékről van szó!
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest