Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
spedyboy
senior tag
válasz
Nordik #23795 üzenetére
Ha ez így működne az nagyon jó lenne nekem
nekem beépitett wifivan a notiban és ha az megtudna osztani akkor
annak örülnék..
elvioleg win7ben van valami ilyen feature csak valami hiperszuper wfi kari kell hogy legyen a gépedben( intel-es hogy egészen pontos legyek) és annak a legújabb illesztőprogrogijára is lessz szükség...
ELVILEG
Gyakorlatilag én ugyhiszem hogy mindegyikkel kéne hogy müködjön... -
Matthewsz
aktív tag
válasz
Nordik #21522 üzenetére
Oprendszerre gondoltam elsősorban, másik usb-n még nem próbáltam, de biztos, hogy nem az a baja, hanem inkább kevés a gépem, mert ha épp nem is szinkronizálok akkor is nagyon lassú a tunes, főleg ha véletlen appokat böngésznék...
Ebben visszasírom a nokiát, hogy az egy egyszerű cserélhető lemezként jelent meg, csak ott az átviteli sebesség volt a lassú, de legalább nem 100% cpu... -
macikos
addikt
válasz
Nordik #18652 üzenetére
Eddig mindig maximumon használtam, auto brightness off, 1-5 nap készenlét (változó) és 3,5 óra használati idő volt amit tudott így a 2G.
Most 40%-os fényerő + auto brightness on, 1-3 nap készenlét simán megvan vagy még több is, de ami a lényeg, 5óra 45perc használati idő, ami aktív volt, tehát vagy telefon, vagy skype hívás wifin vagy internet! Egyfolytában szerintem 6,5 órát is bírná.
Egy 2008. márciusi 2G-től azért ez nem rossz
-
zH.
senior tag
-
Nordik
őstag
válasz
Nordik #16175 üzenetére
Közbe próbálgattam és ha törlök, ha nem, mindig ugyanaz lesz egy szinkronizálás után a telón és az Outlook-ba is. Egyre jobban tetszenek a megoldásai az Apple-nek.
Ha beletanul az ember nagyon korrekt és hibátlan rendszer!
Szerk.: Itunes-ba az Info fülön, alul az Advanced beállításoknál van egy olyan opció, hogy Replace information on this Iphone. Itt lehet tenni pipát a kontaktokhoz, noteshez stb. Mi történik ha ezekhez pipát teszek?
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Nordik #15979 üzenetére
Lehet, de tedd meg hogy visszaolvasol, és használod a keresőt. Napok óta ezen lovagolok tudom, de minden kezdő kérdésére leírjuk a válaszokat 2-3 naponta...
Egyébként üdv a klubban
Egyébként vette valaki az iphone-t médiamánia csomaggal? Ott is vannak lebeszéhető percek? Nem volt tiszta a T oldalán a dolog számomra.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Direct One (műholdas és online TV)
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Tkomos box más szolgáltató netjén.
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...