Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Aktív témák
-
persil
nagyúr
-
persil
nagyúr
válasz
trobi28 #50638 üzenetére
Nekem jailbreak-elve van(immáron a 3. szifon) és atomstabil. Egyetlen fagyás, egyetlen böszmeség, nem müködő app, az ég világon semmi nem volt eddig.
Óriási különbség van az agyonmókolt, mindenféle szar beazonosítatlan forrásból származó, megbízhatatlan appal telebaszkolt telefon és a szimplán jailbreak-elt telefon között
Nem flame, de a legtöbb esetben maga a jailbreak, mint tény, hogy fent van az ég világon semmit sem befolyásol, sem a sebességet, sem a stabilitást, se semmit.
Az is csak urban legend, hogy a jailbreak lassítja a telefont. Semmit nem lassít, ha egyszerűen csak jailbreak-elsz meg unlock-olsz egyet. Persze, ha utána feltolsz 69 cydia-s alkalmazást... khmDe még egyszer mondom, hogy nem kötöszködök, csak, ha már jailbreak-ről és stabilitásról egy mondatban van szó, akkor azért ezt tisztázzuk.
-
persil
nagyúr
-
persil
nagyúr
válasz
m4rk.89 #50545 üzenetére
Azt, hogy fényes
De ennél picit komolyabbra fordítva a fényes(ergo nem matt) fólia sokkal inkább hajlamos lesz a csillogásra, a tükröződésre, kisebb nagyfényben is, mint a matt.
De, ha már sgp steinheil, akkor nekik van - ha minden igaz - anti glare fóliájuk is.Ebben a premium kategóriában meg már egyik sem rontja a képminőséget, szóval nem feltétlen kell ultra clear-t venni.
-
persil
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #50537 üzenetére
Ment egy priv.
-
persil
nagyúr
válasz
persil #50518 üzenetére
Jó, most lett elegem, én Isten a tanúm fogom és most már széttöröm ezt a kurva telefont.
Sem ireb, sem custom firm-es megoldás, se irecovery, se sima restore, se dfu módban, sem pwnd dfu módban, se "1015 error fixer", se recboot, se tinyumbrella, se hosts file átírás, se hosts file kitörlés, se régi itunes, se friss itunes, se itunes reinstall, se gép restart, se szifon.com-os ötletek, egyáltalán semmi ezen a kibaszott világon nem ugrasztja ki ezt a nyomorultat recovery-ből.
Még custom firmware-t is megpróbáltam, ami természetesen 1600-as hibához vezetett, amit az ireb megoldott, de a frissítés végén természetesen 1015 error.
Hát szopjon le fél kalifornia 1015x.Ha estig nem lesz jó, akkor odaadom két jobb féle sörért valakinek.
-
persil
nagyúr
válasz
Totheground #50521 üzenetére
A doboz alján ahun van a fehér matrica, ami leírja, hogy hány gigás, meg mit tartalmaz a doboz stb.
Na, az enyémen ott van a matrica alsó sarkában az at&t logo. Gondolom a többi szolgáltató is rányomja valahova így.
-
persil
nagyúr
válasz
norbesz74 #50490 üzenetére
Nem akarlak megbántani, de ebből konkrétan egy szót sem lehet érteni a normális helyesírás hiánya miatt.
Minden esetre köszönöm, hogy Te is próbáltál segíteni, de úrja leírom azt, amit már 5x. Tudom, hogy hogyan kéne feltámasztani. A gáz az, hogy ez a mocsok telefon valamiért nem akarja, nem úgy viselkedik, ahogy elviekben kéne, pedig már minden általam ismert módszert megpróbáltam.
Amúgy teljesen sima, legális restore-t akarnék, az itunes-on keresztül.
A többieknek, mivel elég sokan írtatok, nem írok ki annyi nevet
Köszi a segítséget, megpróbálok mindent, viszont ahogy valaki rá is kérdezett, sajnos pont, hogy ipad baseband-es a telefon.[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz
norbesz74 #50487 üzenetére
Köszi a segítséget, de nem az a gáz, hogy nem tudom mit köll vele csinálni, hanem az a gáz, hogy egyszerűen nem csinálja.
Módosítottam a host-ot, próbáltam úgy, hogy benne sincs az apple, próbáltam úgy, hogy benne van az ip cím. Próbáltam tinyumbrella-t, próbáltam recboot-ot, ireb-et és irecovery-t is. Próbáltam az "error 1015 fixer" programot is, több itunes verzióval. Semmi javulás.
És az a vicces, hogy tényleg teljesen legális normális restore-t akarok itunes-on keresztül. Semmi custom firm, semmi mók.
Teljesen ki van már mindenem vele. Pedig már 1015ös restore hibát csináltam meg nem egyszer, ráadásul custom firm-es, agyonmókolt, jailbreak-elt telefonokon és működött minden elsőre.
Szerk.: A tniy azt csinálja, exit recovery-re kattintva, hogy apple logó pár másodpercig, majd eltűnik és újra ugyanez néhányszor, aztán visszajön a "dugjál ájtyúnszra légyszi, mert dfu-ban vagyok" című kép a telón.
A recboot esetében meg megy az idők végezetéig, hogy connect - disconnect, közben apple logó, fekete kép, apple logó etc.[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz
Csabee. #50444 üzenetére
Jól van, meg van az agyvérzés No. 7 is.
Végre eljutottam oda, hogy végigmegy a restore, viszont a végén 1015-ös hiba és kész.
Az a durva, hogy ezt annak idején már eljátszotta egy 3g, és egy 3gs is, de akkor recboot-al simán minden további nélkül 1 perc alatt kiszedtem dfu-ból és csöcsi.
De most semmi. Se recboot, se tinyumbrella, se hosts file átírkálás, SEMMI. Nem akar a rohadék kijönni dfu-ból.Hardveresen semmi baja --> 100%.
Mindösszesen restore-olni akarom, teljesen hivatalosan, itunes-ból, arra a szoftra, amit az itunes ajánl fel. Semmi mókolás, semmi jailbreak, semmi unlock, CSAK restore-olni szeretném a telefont, hogy egy üres, szűz, új és működőképes rendszer legyen rajta, mert el szeretném adni.Agyérgörcsöt kaptam már. Régen a szétmókolt custom firmware-eket is simán feltettem másik telefonokra és dfu-ból is pikk-pakk jöttek ki, ez meg nem. 50 restore-on vagyok túl, de semmi, marad halott és állandóan újra akar indulni, ha éppen próbálom bekapcsolni, amúgy meg constant dfu.
Tanácstalan vagyok.
-
persil
nagyúr
válasz
persil #50417 üzenetére
Na most tök randomra meglelte az itunes, és szólt is, hogy dfu-ban vagyunk, restore-olni kéne.
Viszont a restore-t nem hajlandó megcsinálni, arra hivatkozva, hogy "ideiglenesen nem érhető el az update szerver és próbáljam később".
Mit csináljak vele? Most ténylegesen nem érhető el a szerver(lehet ilyen egyáltalán) vagy nálunk lesz a hiba?
(Tiny és Recboot továbbra sem hajlandó kiszedni recovery módból. Recbott elkezdi de megáll és nem csinál semmit, a tiny-ban pedig szürke az opció) -
persil
nagyúr
Nem tudom, mivel a visor-al is gyönyörű a kép, azt mondanám, hogy ha emelsz egy 4-5%ot a fényerőn, akkor meg sem lehet mondani, hogy fent van, de tükröződésben simán lehet jobb a steinheil. Én mondjuk a karcok miatt vettem és a fekete szín miatt döntöttem úgy, hogy visor és nem shield.
De sok sikert, hogy megfelelő fóliát találj
-
persil
nagyúr
Van most nálam egy 3gs, 4.0.1es os-el. Töröltem rajta a tartalmat(erase all content - media, music etc), de most - gondolom a jailbreak miatt - beragadt recovery loop-ba.
Na, most a gondom az, hogy az itunes egyáltalán nem ismeri fel, ergo ki sem írja, hogy húhú itt egy recovery-s teló, resztóroljad légyszí, és az általam ismert módszerekkel sem tudom kibillenteni a balesetből.
Mit lehetne vele kezdeni?A végeredmény(OS verziószám, baseband verzió) egyáltalán nem érdekel, csak működjön a teló.
Mielőtt valaki belém trollkodna, hogy én vagyok a hülye, mert töröltem a teló tartalmát... Nem, nem én vagyok a hülye, ez egy opció, ami le is írja, hogy all content ergo, az oprendszerhez semmi köze, a user által felgyömöszkölt tartalmat törli. Csak azért írom ezt le, mert olvastam egy us fórumon valakitől, hogy "hú te mekkora hülye vagy, hiszen ez letörli az OS-t is...". Mondom lol...
Ok, hogy usa-ban nagyobb a sötétség, de ennyire?!
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz
vadászcsiga #50342 üzenetére
Igen, mert jelenleg magasabb a verzioszamod, mint 4.0.1/4.0.2.
Egyelore eddig tudja sajna.
Amugy sima jailbreak-et tol fel, tehat nem kell gep hozza, nyugodtan kikapcsolhatod a telot, marad a jailbreak. -
persil
nagyúr
Hali!
Igen nekem az van. Elol egyaltalan nem szokott maszatolodni, vagy ha igen, akkor siman le lehet torolni, akar a poloddal is. Hatul viszont kegyetlen csunya tud lenni, akar egy sms megirasa utan is.
Hat a napfeny erdekes, mert elviekben AG gyakorlatilag viszont ahol eddig nem lattad, ott most kicsit igen, ahol meg eddig is lattad, ott talan kicsit jobb.
Mindent osszevetve szerintem jo, a kepminoseget/erzekenyseget egyaltalan nem rontja es tenyleg 100%-osan bubimentesen lehet feltenni. Esetleg "olajos" lehet, de akkor leszeded, letirlod es mehet ujra. Leszedheto es moshato, csak az eredeti csomagot kell megtartani, hogy ha leszeded tudd hova rakni.
Remelem segitettem.
-
persil
nagyúr
válasz
vadászcsiga #50338 üzenetére
Nem tudom, hogy jelenleg melyik a legfrissebb, amit tud törni, de 4.0.2-ig 100%.
Próbáltam 3ason, 3gs-en és jelenleg 4esen is ezzel vagyok jailbreakel-elve.Szerintem, ha nem feltétlenül fontos a legfrissebb os, akkor mindenképp jobb megoldás, mint a gép előtt ülős, gomb nyomogatós mókolgatások, amikhez össze-vissza vannak neten jó/rossz leírások
-
persil
nagyúr
válasz
Totheground #50337 üzenetére
A stealth-et egyáltalán nem ismerem, de szerintem az invisi-nél már jobb választás lehet egy iVisor. Megmondom miért. A shield átlátszó, tehát, ha már van karcod, akkor az marad is, csak a továbbiaktól véd a fólia. A Visor viszont fekete ott, ahol a telód is, így az esetleges meglévő karcokat elfedi és megvéd az újabbaktól.
Asszem árban kb ott van, mint a shield.
-
persil
nagyúr
válasz
vadászcsiga #50319 üzenetére
Igazából nem használom, észrevettem a hibajelenséget, párszor töltöttem vele, de én sem erőltetem, sejtettem, hogy több feszről lehet szó, vagy ilyesmi.
-
persil
nagyúr
Én 4-eshez vettem utángyártottat 1200 forintért. Amikor töltöm, akkor konkrétan nem lehet a telót használni, mert vagy működik az érintő, vagy nem, vagy össze-vissza érzékel.
Viszont a telefont tökéletesen feltölti és miután végzett(vagy nem végzett, de előbb leveszem töltőről) természetesen normálisan lehet tovább használni a telefont és egy perccel nem merül le hamarabb, mintha eredetivel töltöttem volna.
Szóval ahogy írták mások, vagy bevállalod a zsákbamacskával a hasonló hülyeségeket(én spec együtt tudok élni a dologgal, mert töltés közben amúgy baszogatom, túlélem azt 2 órát teló nélkül, vagy ha nagyon kell, akkor arra a pár perce leveszem töltőről és kész) vagy fizetsz kicsit többet, de akkor tudod mit kapsz.
Amúgy a trémobilos 4ezer még csak nem is a világvége -
persil
nagyúr
Csak arra gondolok - mint például utánad is említették, 3g-n az iOS4-et - hogy frissítéssel lehetne várni 2-3 hetet, addig simán el lehet tengődni az új szoft nélkül és az emberfia elolvashatna közben X fórumot, hozzászólást, véleményt, hogy miért is éri, vagy éppen nem éri meg frissíteni.
Persze lehet csak én vagyok kissé megfontolt ilyen téren, de még egyszer mondom, hogy nem gyújtogatni akartam, csak vélemény szinten mondom
A rövid lényeg, hogy olyan böszme nagy frissítések nincsenek, ami miatt tényleg kéne az upgrade. -
persil
nagyúr
Igazán nem kötöszködés, de ha megy valami szépen, ahogyan kell, akkor egyáltalán miért kell azonnal megjelenés után feltenni a legfrissebb szoftot, amikor ráadásul a változtatások 90%-át észre se veszi egy átlag user, mert egyszerűen nem olyan.
Te magad is leírtad, hogy "..olyan jól működő rendszer, mint a 4.2.1."
Feleslegesnek érzem az azonnali frissítést, pláne rögtön megjelenés után, hacsak nem valami olyan tényleges újítás van benne, ami miatt feltétlen fontos lenne és mindennapos használatban is észre lehetne venni.
Nem flame, és nem is konkrétan neked szánom, csak egy észrevétel, de én így látom.
-
persil
nagyúr
Ez minden komolyabb érintésvezérelt telóra igaz.
Ha intenzíven használod(márpedig a szifont egyszerűen nem lehet keveset használni... ), akkor 1, maximum 2 nap.
Csak gondolj bele, hogy hallgatod a zenét órákig, netezel, telefonálsz, írkálsz és közben egy böszme kijelzőt kell életben tartani szerencsétlennek.De nem hiszem, hogy 2 naponta ne lenne a közelében bárkinek egy konnektor
Ez legfeljebb akkor lehet szerintem szempont, ha messzire mész és előre tudod, hogy út közben/az adott helyszínen nem fogsz tudni tölteni.Egyébként nem vészes a helyzet, én melóba másfél órát utazok, oda-vissza zenét hallgatok, napi pár sms és pár perc teló, illetve minden nap netezek/mail-ezgetek és így simán kibír 2 napot. Akkor szokott jobban merülni, ha barátnőm angry birds-özik esténként
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
Meg szeretném kérdezni, hogy aki használ valamiféle navigációt szifon 4-esen, az melyiket?
Nálam az igo, ha teljes eu térképpel van, akkor szaggat, mint a rosseb, már a menüben való kurkászás is alig néhány fps, ha csak mo térkép, akkor meg nem indul(illetve rögtön bezár). A navigon meg térkép helyett egyszerűen egy feketeséget mutat.
A gps nem rossz a telóban, a tomtom tökéletesen működik.(Bár itt budaörsön kertvárosi részen, ha bent a házban vagyok, akkor egész utcákat téved.)
És igen, tört verziókról beszélek, de egyrészt ettől függetlenül, ha másik 100ezer embernél tökéletesen megy, akkor nálam is kéne, tehát ez nem magyarázat arra, hogy miért nem jó egyik sem. A másik meg, hogy azért egy navi nem pár euro, mint az angry birds és társai, szóval mielőtt véletlen kiadnék érte pénzt, meg szeretném nézni, hogy mit veszek.
Bár jelenleg úgy néz ki, hogy semmit, mivel egyelőre nem bírom őket munkára fogni :S
A trémobilos navigon select-et kipróbáltam és köszönöm, de inkább rajzolok magamnak térképet
-
persil
nagyúr
válasz
LaptopSystem #47921 üzenetére
Az a különbség, hogy Iphone 4G nem létezik.
Olyan létezik, hogy iPhone 4.
-
persil
nagyúr
Hali!
Nem tudtok valamilyen "gyűjtögetős" csatázós kártyajátékot a szifonra?
Például nem tudom ki ismeri, de pc-re óriási kedvencem a mai napig az Etherlords 2 c. játék. Ha valami hasonló lenne iOS-re...Ha valaki ismer ilyet, akkor a nevét legyen kedves már elárulni.
Ui.: Orions-t kipróbáltam ismerősömnél, de szerintem túl sok felesleges micromanagement van benne.
-
persil
nagyúr
Hali!
Van egy 3gs-em(használtam így vettem) amin 06.15ös baseband van... -.-"
Ha most frissíteném a telót 4.3-ra, akkor frissülne valamilyen módon a baseband, hogy újra működjön a gps-em?
(Sim lock nem érdekel, mert T-s a teló - illetve az volt - és én is Tmobile-t használok, szóval eleve nem függetlenítenék. Ezt csak azért írom, hogy ez nem szempont.) -
persil
nagyúr
Szerintem olyan konkrét hibája, ami miatt egy korábbi modellt kéne megvenni, nincsen.
Ha meg van rá a keret és úgy érzed, hogy megér annyi felárat, akkor szerintem hülyeség lenne a 3gs-t megvenni. De ugyanez fordítva is igaz, hogy amennyiben nem használnád ki azokat a dolgokat, amiben a 4es jobb, akkor felesleges plusz pénzt kiadni rá.
#Atees: [link]
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #47013 üzenetére
Nem mert mondom, hogy annyira nem szamit, most is csak a kerdest tettem fel, majd meg is valaszoltam magamnak, miutan forumokon lattam, hogy a baseband miatt van.
De igazabol nem is ertem miert lett a ket dolog(gps es digi) amikor semmi kozuk egymashoz es en sem emlitettemNo mindegy szerintem siman zarhatjuk az egesz temat
-
persil
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #47007 üzenetére
Ertelek es reszben igazad is van, viszint megint elmentunk egymas mellett.
A baseband-tol most elvonatkoztatva vettem egy tokeletesnek latszo telot, amirol 15-20 perc intenziv nyomkodas alatt sem derult ki, hogy bibis lenne. Otthon vettem eszre, hogy a digi random modon erzeketlenne valik es, ha fejreallok akkor sem tehetek errol, nem erzem, hogy az en benasagom lenne, ez szimpla tisztessegtelenseg volt a reszerol.
De meg egyszer a basebandnek ehhez semmi koze, nem abban erzem magam atvagva
Vettem mar jopar hasznalt cuccot es utana is szoktam olvasni, nem ezzel volt gond
-
persil
nagyúr
válasz
máyköl #46991 üzenetére
Szóval sem említettem, hogy át lettem verve, mert ipad baseband-es a teló, amit vettem.
Azt mondtam, hogy a rohadt szemét csaló, aki átvert, az nem mellesleg azt IS elfelejtette közölni, hogy ipad baseband-el nem lesz gps-em.Tehát nem az ipad baseband volt az átverés. Utánaolvastam és kiderült, hogy így nem megy a gps, ez nagyon sajnálatos, de ez van.
Az eladó azt felejtette el közölni, hogy a digitizer randomra megadja magát és nem érzékel szart sem, nem hogy az érintést. Na ezt tartom átverésnek, mivel kizárt, hogy a tulaj ne tudjon egy ilyen hibáról. A kipróbálás negyed órája alatt meg nem jött elő a bibi.
De ez is mindegy most már, mert digi lett cserélve és azóta hibátlan, tehát összeségében többe került a teló, mint kellett volna, de ennyi.Csak azért írtam le, hogy félreértés ne essék, nem említettem olyat, hogy az ipad baseband miatt bárki is átvert volna. Baseband-el ez előtt meg azért nem foglalkoztam egyáltalán - így nem is tudhattam, hogy 06.15-el nem lesz gps - mert konkrétan nem érdekel a baseband, én annak csak örülök, ha Tmobile függő egy telefon, tehát sosem függetlenítenék.
-
persil
nagyúr
válasz
Telegdy #46961 üzenetére
3gs-em van.
Egyebkent az a nyomorult csalo(merthogy az) akitol vettem, az mokolt valamit, mert ilyen tethered jailbreakes szar volt a telon, en meg direkt restore-oltam itunes-ban gyari szoftra. De mar akkor is az ipad baseband volt rajta.
Szoval ez igy gaz, mert engem megcsak nem is erdekel a baseband, mert sosem akarnek fuggetleniteni, tmobile-os a telo, es en kezdetektol t-s vagyok es akkor most nincs gps-em, remek.
Egyebkent az az erdekes, hogy a maps mukodik, csak az meg kurva pontatlan.
-
persil
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #46949 üzenetére
Kozben utanaolvastam es kiderult, hogy a kedves elozo tulaj elfelejtett kozolni, hogy 06.15 baseband-el nem megy a gps.(sok mas egyeb dolog mellett felejtette el...)
Nem lehet valahogy downgradelni? Az sem baj ha tobbe nem lehet e miatt fuggetleniteni, mert eleve nem akarok, mindig is tmobile-os voltam, viszont a gps jol jenne.Amugy nem francia igo
-
persil
nagyúr
Az iGo-t probaltam most ki, de valamiert ragaszkodik hozza, hogy a eiffel torony labanal vagyok
Lehet, hogy en vagyok hulye, de az istennek nem akarja a pontos helyem meghatarozniEgyebkent onnan utvonalat nagyon szepen tervez, pl a szomszed utca 1492 km
En benazok el valamit?Lehet megnezem inkabb azt a T-s megoldast, a navigont. Egyebkent nincs is szuksegem egesz europara, eleg lenne magyarorszag terkepe is.
-
persil
nagyúr
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy, ha szerzek (letöltök, megvásárolok stb, tök mindegy, a kérdés nem erre irányul) a telefonra mondjuk egy iGo-t(vagy bármely más navit) eu térképpel, 1-2giga méretben(ezt csak azért írom, mert - annak aki ért hozzá - már lehet látni, hogy egyáltalán belefér-e a teljes térkép ennyibe), akkor az nekem offline, gps-el fog szépen navigálni, vagy mindenképpen generál adatforgalmat?
Van mobilnetem, de csak 500 mega, tehát nem esne jól, ha használat közben derülne ki, hogy komoly megákat tölt még le ide nekem.Tehát a kérdés röviden annyi, hogy amennyiben van térképem úgy maga a navigálás ingyenes/adatforgalommal jár/díja van/adatforgalommal jár és díja is van?(megfelelő rész aláhúzandó) Vagy ez teljesen programfüggő.
Ez utóbbi esetben a kérdésem, hogy van-e olyan használható program, ami egyszerű navigálgatásra megfelel, nagyjából pontos és offline, gps alapján tud irányítgatni ingyen.A telefonon alapból van egy "maps" nevű alkalmazás, ami ugyan nem navi, de térképként megfelelne, viszont a lényeg, hogy arra sem képes, hogy normálisan meghatározza a helyzetem. Teljes utcákat szokott tévedni, ha szerencsém van...
Tehát ennél valami pontosabb megoldásra vágyom.Előre is köszönöm!
-
persil
nagyúr
válasz
manchester85 #44429 üzenetére
Igen részben tudtál, kezd kristályosodni a dolog
De, ha megengeded, akkor privátban untatnálak még egy-két percig, feltéve, hogy tudsz és van is időd segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz
manchester85 #44417 üzenetére
Jogos, amit írsz!
Én úgy értettem, hogy csak úgy a levegőbe szoftvertől függetlenül nem szabadna adatforgalmat generálnia semmilyen készüléknek. Gondolom én, nagy naívan, mert így logikus. Ma pl megtörtént, hogy letettem a telót, kimentem a konyhába és mire visszajöttem kaptam 50 kilobájtot...
Ezt nem tartom normálisnak, de szóljatok, ha az iphone így működik...
Még egy kérdés. Ha iOS.4-ben kikapcsolom az adatforgalmat, akkor esetleges wifi/mobilnet sem fog működni, amíg vissza nem kapcsolom? Vagy túl evidens a válasz és kár is volt feltennem?
A hozzászólásodat köszönöm
-
persil
nagyúr
Nem használ az adott játék netet semmihez, hacsak nem úgy teszi, hogy ezt sehol sem közli a felhasználóval.
Ha ranglistáról, vagy bármiről lenne szó, azt látnám. Nem mellesleg nem hiszem, hogy egy ranglista 3 megámba kerülne, pedig jelenleg ott tartok...
De ehhez a hozzászóláshoz igazán kár volt koptatnod a billentyűzetet.
-
persil
nagyúr
Hali!
Az lenne a kérdésem(lehet, hogy hülyeség az egész), hogy a 3g-m miért generál csak úgy adatforgalmat?
Szóval a helyzet, hogy először 4.2.1 volt fent és észrevettem, hogy a küldött és fogadott adat is csak nő, amit ugye majd nekem adatforgalom néven szépen ki kell fizetnem a tmobile-nak és mivel mobilnetem nincs, ezért ez drága(most így összesen 3 megánál tarthatok... ). Találtam beállításokban egy cellular network data-t(szégyen-nem szégyen de nem tudom, hogy mi azpontosan ) és kikapcsoltam, miután egyetlen kilobájttal sem nőtt tovább az adatforgalmam.
Most downgradeltem 3.1.3-ra és megint nő az adatforgalom szép lassan, de ebben a szoftban nincsen lehetőség a cellular network data kikapcsolására. Azt mondjuk észrevettem, hogy tegnap este óta csak le volt téve a telefon és így nem nőtt, de mikor játszottam vagy 10 percet egy ingyenes játékkal(itunes-on keresztül jött le, nem tudom lényeges-e a kérdés szempontjából) akkor megint nőtt. Beállításokban minden netre vonatkozó dolog ki van amúgy kapcsolva, és én sem vagyok akkora béna, hogy tök véletlenül elindítsak valamit, ami netet használ.
Ha valakinek lenne valami ötlete, azt megköszönném. A "frissíts os4-re" válaszokat meg el sem olvasom, mert semmi köze hozzá egyrészt, másrészről pedig egy telefonnak nem szabad semmiféle adatforgalmat generálni, hacsak nem használok netes alkalmazást.
Aktív témák
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fotók, videók mobillal
- Viccrovat
- Magisk
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- Házimozi belépő szinten
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...