Hirdetés
- Különleges hátlapot kap az S25 Edge
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legvékonyabb hajlíthatója: Oppo Find N5
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Yettel topik
Aktív témák
-
DroneZ^
őstag
hogy tudom a gépre elmenteni a contactjaimat úgy, hogy azt majd később nokiára át tudjam másolni?
-
DroneZ^
őstag
Hogy tudom a Voice Memo (Diktafon) által felvett hangfájlokat letölteni a gépre? MAC OS-em van.
-
DroneZ^
őstag
iOS4-en nem oldható meg valahogyan, hogy az OS ne korlátozza az alkalmazások számát a mappákban?
engem is érdekelne az a dolog, hogy home gomb lenyomásnál tényleg bezárja az alkalmazásokat, ne nekem kelljen egyenként bezárni...
bármi info?
[ Szerkesztve ]
-
DroneZ^
őstag
Valaki tud mutatni pár jó WinterBoard témát nekem? Most hogy kipróbálgattam az iOS4 és iPad témát megtetszett nagyon a progi.
-
DroneZ^
őstag
válasz
tikshow #31380 üzenetére
Magam sem tudom hogy most ez pontosan hogy. Felraktam a 9.1.1-es iTunest. Aztán a window/system32/drivers/hosts-ba beleirtam a gs.apple.com-ot és ha minden igaz, elé a cydia shsh ip-jét. elmentettem. DFU módból sikeresen ujraraktam a telót. Pedig egy ujboot-os 3GS.... Amúgy megfordult a fejemben hogy talán tudok így downgrade-elni, és akkor 3.1.2-re vissza és Custom független 3.1.3-ra megint fel. Mindenhol aztmondják hogy 3GS 3.1.3 ujbootosat nemlehet downgrade-elni, de hát elvileg amit most csináltam azt sem lehetne. Sejtem a SpiritJB hogy nagyjából mit csinálhat
[ Szerkesztve ]
-
DroneZ^
őstag
Valaki simogassa meg a buksim
Nagyon sok pénzért elárulom hogy csináltam meg. ISTENEM de mázlista vagyok
-
DroneZ^
őstag
amúgy van SHSH-m azzal tudok valamit kezdeni?
-
DroneZ^
őstag
Valaki segitsen
aztörtént az iphone 3gs 16gb uj iboot-os telómmal h, leakartam törölni rola a személyes adatokat stb. van a settingben az a gomb h "erase all data". megnyomtam végigtölt. lefagyott a végén. ujrainditasnal örökre tölt az alma képnél. hiába inditom ujra ott mindig megakad. recovery és DFU módban sem engedi feltelepiteni a 9.1-es iTunes a jelenleg is rajta levő 3.1.3as FW-t a következő hibaüzenettel: " The iPhone could not be restored. This device isn't eligible for the requested build." Ötlet? Sürgősen megkéne csinálni
A segítséget előre is köszönöm!
-
DroneZ^
őstag
válasz
and1mixtape #26405 üzenetére
Shazam / Shazam Encore / Shazam Red között mik a különbséget?
-
DroneZ^
őstag
Tudtok nekem mondani olyan progit a SoundHound kivitelével, ami még feltud ismerni zenéket?
Esetleg valami könnyen kezelhető jó játékot? Plants vs. Zombies nagyon bejött, nemkell vele felborulni, rángatni a kijelzőt
Nagyon bejött, játék élmény csak ami számít
köszmindenki
-
DroneZ^
őstag
válasz
máyköl #25886 üzenetére
iphone 4G-t jun 22-re hallottam ami a legvaloszinübbnek mondható. az iphone os 4.O megjelenésével együtt.
A 3G ára nem esett a 3GS miatt. Bár lehet azért mert a GS egy felturbozott 3G. Bár ha ugy nézzük hogy ez egy uj széria, a 3GS és 3G árát akár le is nyomhatja. 2G-t hol lehet kapni Magyarországon? (amugy a hiányzó GPS miatt nem javaslom, annyival nem lesz olcsóbb).
viszont van egy nagyon láma kérdésem : Apple OS-en nemtudom hogy letölteni a fotokat a telefonomról. hogyan kell?
Windows-on ugye intézöben felismeri tárhelyként a telót és ottvannak a fotok/videok, na de appleön hogy kell?
[ Szerkesztve ]
-
DroneZ^
őstag
még nincs olyan turbo sim ami iphone 3gs 3.1.3 baseband: 05.12.01-el is megy?
-
DroneZ^
őstag
Ha a kijelzőre egy matt fóliát ragasztok, pont olyan hatása lesz mint egy hagyományos matt felületű LCD kijelzőnek, vagy pedig még vissza csillog az alatta levő fényes felület valamennnyire?
-
DroneZ^
őstag
Én ugy tudom hogy downgrade-elni az SSH trükkel is csak régi iboot-ossal lehet, ami 3GSből elég ritka
-
DroneZ^
őstag
milyen fülhallgatót javasoltok iphonehoz? mindenképpen ez a fülBEN hallgató kellene, aminek nemtudom a hivatalos megnevezését
eddig találtam párat de sajnos egyiket sem ismerem:
Klipsch Image S2M
Klipsch Image S4i
Klipsch Image X1M
Sennheiser MM50
Monster Beats Tour.Azthiszem ezek mind támogatják az iPhonet ( 3 gomb, mikrofon ) A Monster Beats Tour jön be kinézetre a legjobban, de mivel egyiket sem ismerem, sőtt lehet sok jó van amiröl még nem is hallottam, ezért fordulok hozzátok!
[ Szerkesztve ]
-
DroneZ^
őstag
válasz
adnoctum18 #24736 üzenetére
én is alig várom
most kb mp3 lejátszó és net-PDA az iPhone-om, semmi több
[ Szerkesztve ]
-
DroneZ^
őstag
mikor megjelent az iphone 3g. én 5o ezer kerek forintért vettem anno
-
DroneZ^
őstag
válasz
Richard #24556 üzenetére
hogyne létezne. geohot bácsi polcán
csak nem teszi fel netre míg meg nem jelenik az iPad. Pedig 2 lyukat is talált a rendszerben, tehát ha iPad elött ellőne egyet még mindig maradna 1. De hát " fars kutya"
Gondolom 1 sebezhetőséget meg kell hagyni a kövi FW-hez
[ Szerkesztve ]
-
DroneZ^
őstag
új iphone 3gs-emet htc hd2-re cserélném
csak vicc volt
-
DroneZ^
őstag
válasz
spedyboy #24427 üzenetére
hiába a jobb proci ha egyszerüen minden animáció reszket egy a HTC-n egy 3GS-hez képest
minek eltávolithato akkumlátor? hogy nézzem a polcon? ha elromlik cserélem
HTCbe rakhatsz SD kártyát, és a gagyi iphonet 32 gigáról nem bővithetem tovább.. ejj de kaki az iphone, de én nem szervernek vettem
SD kártya nélkül a HTC-n pont nulla tárhely van, szoval megveszed 160ért, és utánna menj venni SD kártyát azonnal!
alig van program HTC-re (windows mobile-ra) az iPhonehoz képest..
pont a HTC HD2-t nem fogtam kezemben, de szerintem az sincs úgy egyben, mint egy iPhone.
egyedül a nagyobb kijelzö és felbontás tetszene, de csak akkor ha szinekben, és a multi touchból is legalább olyan jó lenne, mint az iphone.
megy amugy is, ez egy apple... 2ghz-s procival se kellene a HTC. fuj windows. ez apple és kész, akármilyen a másik, nekem apple kell
[ Szerkesztve ]
-
DroneZ^
őstag
abból mi az igaz, hogy a tmobile-nál 20ezer forintért lehet függetleníteni az ott vásárolt iphoneunkat?
[ Szerkesztve ]
-
DroneZ^
őstag
Ha most veszek diminó csomagban egy uj iphone 3gs-t azt milyen FW-el bontom ki?
[ Szerkesztve ]
-
DroneZ^
őstag
iphone 3g 3.1.3-as FW jailbrakelhető?
-
DroneZ^
őstag
Sonic the Hedgedog nektekse fut tovább az 1. pályánál?
-
DroneZ^
őstag
Megtetszett a MotionX GPS.. Bár ratyi a szigetszentmiklós térkép, kb 2 nevenincsfőut van rajta, DE Pest rendesen kivan dolgozva
Lehet offline térképet csinálni ezzel?
-
DroneZ^
őstag
válasz
Cyber_Bird #6380 üzenetére
azert ha az egész programot megírták, ez már semmi hozzá.. Amíg ingyen operációs rendszereket készitenek, egy ilyen algoritmust hozzábigggyeszthetnének. ( Szerintem infós tanárom poénból megcsinálná )
-
DroneZ^
őstag
sikerült, nem azzal volt a baj hogy nem offline mode-ba raktam. 0-t választottam ki részletességnél, gondoltam kicsinyiteni alap h tud. Aztán vettem észre h csak maximum nagyításon látszik a mentett térkép
Mondjuk elég gáz hogy nemlehet utvonalat tervezni vele, ottvannak az utcanevek, nem lenne nehéz 1 vonalat összekötni a céllal meg a jelenlegi hellyel -
DroneZ^
őstag
xGPS-el az a baj h letöltöttem kb pest térképét, de nem tom beallitani h ne wifi-ről hanem a mentett térképet használja. Valaki tud segiteni?
-
DroneZ^
őstag
-
DroneZ^
őstag
Valaki nemtudja, hogy 3G-n 3.0FW-vel van-e már yellowsnow, avagy függetlenítés?
én semmit nem találtam a dologról[ Szerkesztve ]
-
DroneZ^
őstag
Valaki nemtudja hogy a 3.0-s firmware és függetlenítés iPhone3G-n működik-e együtt vagy fog-e vagy bármit erről?
-
DroneZ^
őstag
Miert nem rezeg a telóm? Egyszercsak nem akart többet rezegni, ki-be kapcsolom a néma üzemmódot, vagy ha hivnak akkor se....
-
DroneZ^
őstag
Navigáció terén hol tartunk? Anno 2.1-re tudtam rendes működőképes offline térképet, úgy hogy GPS-el működött... De az meg 2.2-n nem működik
Van valamilyen lehetőség wifi/3g nélküli térképre?
-
DroneZ^
őstag
Vagy egy másik kérdés: hogy lehet egy iTunes fiókról az összes jóváhagyott gépet törölni?
-
DroneZ^
őstag
Hogy lehet hitel kártya nélkül regisztráni iTunes-re?
-
DroneZ^
őstag
Viszont nekem csak úgy megy, hogy elindítom a telót, airplane mód be - ki : Searching... és utánna. Egyből indítás után nem megy
-
DroneZ^
őstag
VODAFONE HU , Voda logó, MAXIMUM térerő, k**va jó
MEGY
-
DroneZ^
őstag
Na, nekem nem megy az iPhone függetlenítés. Mindent pontosan úgy csináltam, ahogy leírták. Ki hitte volna, kamu az egész.
[ Szerkesztve ]
-
DroneZ^
őstag
Hogy lehet a sim kódot kikapcsolni? Valamiért kiszürkítette az összes PIN-hez tartozó beállításokat, és nemtudom állítani
-
DroneZ^
őstag
Azóta jelent meg új béta, de még mindíg csak 2.2-es firmwarehez
-
DroneZ^
őstag
Megjelent az iPhone3G törés
Pár dolog még nem világos:
-Ha sikeresen feltörtem, a következő hivatalos firmware-ek (pl:2.3) telepítése után is független marad?
-Csak a 2.2-es firmwarehez tartozó baseband-el függetleníthető. Akkor hogy oldom meg a törést? Mert valószínüleg vissza már nem engedi tölteni a régebbi verziós - tört 2.2-es firmware-t, nemtudom hogy a gyári 2.2-es firmware-t QuickPWN-al lehet-e törni.... -
DroneZ^
őstag
Pár játékot felraktam, mindre ezt irja mikor megnyitnám: The application could not be opened. Ezt most miért csinálja?
-
DroneZ^
őstag
Első generációs iPhone-ra véletlenül ráment egy 2.2-es firmware. Most nemlehet semmit kezdeni vele, nemtudjuk a 3 szolgáltató közül egyik SIM-mel sem aktiválni, csak segélyhívást enged, DFU módban sem engedi újrarakni a custom firmware-t. Mit lehet tenni?
-
DroneZ^
őstag
ha loppott vagy hasonlo, akkor köv hó elején tiltanák elvileg, max a 2. hó elején, de most nezem én már a 3. hónapot is elhagytam, most jön a 4.
De mivel az enyém nem lopott, nemis fogják tiltani.
Amúgy ugyhallottam hogy csak SIM-et tiltanak, mert amíg van esély rá hogy a lopott telefonról fizetnek, addig nem tiltanak...[ Szerkesztve ]
-
DroneZ^
őstag
válasz
RenegadeC2 #3846 üzenetére
de az a legnagyobb poén hogy 50ezret 1 forinttal nem toldottam meg
-
DroneZ^
őstag
hogy alszik mindenki...
-
DroneZ^
őstag
Továbbra is lehetetlen downgrade-elni? Vagyis nekem sehogy sem sikerült 2.1ről lefele
-
DroneZ^
őstag
válasz
macikos #3696 üzenetére
Köszi
Amúgy nekem az offline maps simán ment 2.1-es FW-el, de a 2.2-vel nem.
Olvastam erről az xGPS-ről, amibe belevan építve az offline mód eleve, és letölteni is lehet rá térképet. Valakinek működött már? Letöltöttem, felraktam, térképet letöltöttem, mégsem tölti be offline módban a letöltött térképetVagy van esetleg bármilyen más navigációs program azóta iphone-ra?
-
DroneZ^
őstag
Létezik 2.2-es firmware-hez Jailbrake?
2.2-es Firmware-el működni fog a turbo sim? -
DroneZ^
őstag
Másnak is fagyasztott a Winterboard? Újraindulkázik folyton az iphone tőle és féltem, inkább leszedtük
[ Szerkesztve ]
-
DroneZ^
őstag
Van már megoldás a TurboSim-eseknek, hogy szinkronizáláshoz ne kelljen ujrainditani a telefont?
(Hiába rakom Airplane Mode-ba, mikor kikapcsolom, nem ismeri fel a sim-et, ujra kell inditani mindenképp) - Ami hosszú távon, főleg annak, aki gyakran másol adatot, elég bosszantó tud lenni -
DroneZ^
őstag
Nemtudja valaki hogy milyen progit rakjak fel, hogy tudjak témákat, háttereket rakni az iphone-omra? Winterboard-ot próbálgattam, de kifagyasztja a telót folyton... Régen az iPod Touch-omon SMB=Summerboard volt. Egyszerűbb , nem fagy, de most nem találom ezt a programot sehol cydia-n...
-
DroneZ^
őstag
Nemtudja valaki, hogy lehet-e valamilyen módon, vagy valamilyen program segítségével az SMS-ek kinézetén változtatni? Pontosan a zöld buborékokat valami más dizájn-ra. De ha nincs más, elég lenne valami hagyományos szerkezet is, mint a többi telefonnál, azaz nem chat szerű
macikos : Pontosan ezért vettem iPhone-t, a gyönyörű és méretes kijelzője miatt. Nemcsak szimplán nagy, de a színek a legjobbak amit valaha PDA/telefonon láttam.
Az asztali LCD-met (samsung 931c-t) szerintem színben, kép tisztaságában, fekete árnyalataiban de maximumon még fényerőben is veri!
És szerintem ha okosan használjuk a telót bőven többet bír még 3 napnál is[ Szerkesztve ]
-
DroneZ^
őstag
hát gondolkozz már, a tokot azért alakitották ugy ki mert felül van a jack dugó
alul sokkal jobb mert eleve pulcsi v polo alatt hordod a zsinort, és nem zavar ha kiveszed a zsebedböl és keresgetsz zenét vagy akármi. Amig fenntvan, folyton feszül a zsinor és keresztbe áll végig ami nagyon idegesító, mert kiakarja csavarni a kezedböl végig a telót. Jó volt az ipod touchnál ahogy volt. tapasztalatbol mondom.
Másrész miért fáj neked, hogy fejjel lefele van a zsebedben a teló? Benyúlsz a zsebedbe és forgatás nélkül kitudod venni... ha állitva rakod be akkor még csavarsz egyet a telefonon hogy tudd használniCyber_Bird: Megy már végre
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Különleges hátlapot kap az S25 Edge
- Milyen asztali médialejátszót?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Black Myth: Wukong
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- iPhone 13 Midnight 256 GB - 60 nap garancia - szép állapotban
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával