- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
FuckeR19
senior tag
válasz
JarrekStar #42034 üzenetére
köszönöm a gyors választ srácok
-
D@niel
addikt
válasz
JarrekStar #41202 üzenetére
Akár milyen hihetetlen magamat akarom meggyőzni, ugyan is néhány hónap alatt nem sikerült...
Mondjuk hátra IS biztos menni fog, meg akkor már oldalra is.
-
trobi28
addikt
válasz
JarrekStar #38716 üzenetére
Azé nem hagy nyugodni,majd utána járok ha lessz egy kis időm,a garancia fontos nekem,azért fizettem érte többet
Az bosszantó hogy a MOM parki T-mobilet nem lehet felhívni,vagy a központot hívja az ember vagy a MOM-nak van egy automatás száma ahol nem lehet beszélni senkivel -
trobi28
addikt
válasz
JarrekStar #38714 üzenetére
Az az egy azért vígasztal hogy az Apple weboldalán ki írja alul hogy amennyiben nem stimmelnek az adatok amiket az ő adatbázisuk ír abban az esetben el kell küldeni nekik mail-be a vásárlást igazoló papirt.
-
trobi28
addikt
válasz
JarrekStar #38714 üzenetére
Az alapján néztem amit az Itunes ki ír.
-
lacka1111
tag
válasz
JarrekStar #38639 üzenetére
Okés, bocsi, csak előtte n95 volt, és ott mint2 oldalt azonos volt a rács, és jött is a hang, azt hittem ennek is ilyen. köszi az infót
-
madgie
titán
válasz
JarrekStar #38599 üzenetére
Nekem sem ment Kommy módszerével, csak a MIM-mel. Mondjuk nálam valami gáz van, nem jeleníti meg jól a saját png-ket
-
Kommy
veterán
válasz
JarrekStar #38597 üzenetére
MakeItMine nélkül is meg csak nem oda kell rakni ahova teírtad hanem ha/private/var/mobile/Library/Carrier Bundles/TMobile_hu.bundle be kell másolni a logókat és ujraindítás után megjelenik a megfelelő logó. Ez csak 1 plusz infó a tied is megfelelően működik csak aki nem akar programot telepíteni az így is ki tudja cserélni.
-
JarrekStar
tag
válasz
JarrekStar #38589 üzenetére
Frissítettem a logót, most sokkal jobban néz ki!
Köszi a tippért Karmának!
Retina: http://www.megaupload.com/?d=V7LM5X1Q
Nem Retina: http://www.megaupload.com/?d=ZIPY8230
Itt a mintakép:
-
válasz
JarrekStar #38586 üzenetére
Bár nem érint (Telenor), de nem tudtnád pár pixellel összébb nyomni függőlegesen? Így nagyon aránytalanul fest a sávhoz képest.
-
_adaml21_
őstag
válasz
JarrekStar #37917 üzenetére
Nincs 3 dollárom ilyenre... Következő?
-
joey04
titán
válasz
JarrekStar #37763 üzenetére
Nagyon jó játék, nekem jobban bejött, mint az Angry Birds.
csak rövid. de valamikor lesznek még pályák hozzá. -
rolcsibácsi
őstag
válasz
JarrekStar #37869 üzenetére
ha le van lockolva a kijelző akkor kikapcsolja magának a wifit (gyárilag), vagyis nem kapcsolódik ill nem keres akkor, csak ha felébreszted akkor áll neki
kommy: attól még ez egy hülye dolog.. telóban direkt van ébresztő funkció, számítógépen alapból nincs ilyen, de olyan program viszont van ami bekapcsolja a gépet..
de nem egy pc-vel kell ezt összehasonlítani sztem.. ez egy telefon, akármit is tud.. -
mexicanraven
senior tag
válasz
JarrekStar #37853 üzenetére
Huhh, arra nem emlékszem, hogy amikor próbálkoztam volt-e rajta pénz. Lehet ez volt a baj? Láma kérdés tudom,de a teljes magyar appstore hol érhető el? Netán az a magyar ami alapjáraton az Itunes szoftverben van? Ez gondolom a globális verzió.
-
Morden24
nagyúr
válasz
JarrekStar #37763 üzenetére
Most beshoppoltam egy pár játékot, amivel elleszek egy darabig (a két Final Fantasy-t is végig kell tolnom majd valamikor), a következő meg szerintem a Civilization lesz, de ez is jónak tűnik. Kicsit ilyen Incredible Machine-osnak tűnik nekem, azt meg régen nagyon szerettem
-
Mtt
tag
válasz
JarrekStar #37023 üzenetére
Értem, köszi!
Ha eredetileg T-s a telefon doboza, de cserélve volt maga a készülék, akkor ha leszedem az unlockot ismét T-s lesz?Mindenkitől kérdezném:
Hogyan tudnám adatvesztés nélkül rárakni a 4.0 JB+unlock szoftverre a 4.1-et?
(A JB-s cuccok nyilván elvesznek, de naptár meg az SMS-ek fontosak lennének, hogy megmaradjanak.) -
manchester85
veterán
válasz
JarrekStar #36793 üzenetére
Aha, thx! Mondjuk, gondolom, akkor az iPhone4-ba már eleve jobb vevő is került. Mindegy, igazából annyi a lényeg, hogy 3G-ben használhatatlan, legalább is az enyémben, és azt nem tudom, hogy ez mennyire gariztatható dolog, mert mondjuk ha veszek 100 euróért egy naviprogramot, ami aztán számomra használhatatlan, az nem éppen jó dolog.
-
Newyorker
addikt
válasz
JarrekStar #36728 üzenetére
köszi
-
Newyorker
addikt
válasz
JarrekStar #36726 üzenetére
én a régi előfizumra akarom úgy, hogy aláírok további 24 hónap hűséget, de csomagot nem váltok
16 g-st akarok, akkor ezek szerint 143 ezer lesz
nem tudod mennyi kezdővel lehet elhozni, illetve havi mennyi 12 hónapra?
-
Newyorker
addikt
válasz
JarrekStar #36703 üzenetére
mert én is így vagyok.
mitől függ az ára készülékcserénél?
illetve részletfizetés megoldható? -
runner 125
nagyúr
válasz
JarrekStar #36053 üzenetére
A 2. volt az, köszönöm.
-
válasz
JarrekStar #36048 üzenetére
Nem szoktam vállalni, mert aztán esetleg jön a fika, hogy nem tetszik... Mindenkinek meghagyom az elcseszés lehetőségét. Enyémen megnézheted, és videós, illetve írásos tippeket és tanácsokat is fogok adni.
-
válasz
JarrekStar #36046 üzenetére
Akkor majd kipróbáljuk a vodás Micro simemmel, ha jössz az IS-ért
-
válasz
JarrekStar #36043 üzenetére
Kipróbáltad másik szolgáltató kártyájával? Egyből kiderülne, hogy mi a helyzet.
-
Shalala
senior tag
válasz
JarrekStar #36040 üzenetére
Én ma reggel vettem meg szegeden az utolsót (illetve délben jutottam sorba reggel 8tól...) és az enyém lockolt a f0recast szerint, úgyhogy mákotok van
Mondjuk én amúgy is t-s kártyával használnom
-
Everman
addikt
válasz
JarrekStar #36032 üzenetére
Beraktam a reggel vett iP4-be egy Vodás kártyát és elfogadta!!!!
Független -
kispéé
senior tag
válasz
JarrekStar #34765 üzenetére
Elolvastam! Köszi. Örülök, hogy visszatérsz közénk
Az asszonynak androidja lesz egy Samsung galaxy spica formájában, remélem nem bánjuk meg. -
kispéé
senior tag
válasz
JarrekStar #34737 üzenetére
Mi volt a baj a Desire-vel? Nem rossz teló pedig. Csak kíváncsiságból kérdezem.
-
joey04
titán
válasz
JarrekStar #34741 üzenetére
1-2 hétre? azt már inkább kibírom.
ha 1 hónap lenne, akkor biztos beszereznék valamit. -
szejc
aktív tag
válasz
JarrekStar #34645 üzenetére
lehet hülyeséget mondok, de szerintem PP is be lehet lőni iTunes-ba fizetési eszköznek... és akkor nem is kell a kártyád oda közvetlenül
üdv
szejcui: ha pedig nem szoktál programokat vásárolni, akkor tudsz regisztrálni az amcsi store-ba kártya nélkül is...
ui2: remélem moderátorok ez nem számít wareznak
-
Csigger
őstag
válasz
JarrekStar #34549 üzenetére
hát én anno nem sz@roztam és bementem még a megjelenés napján megvenni, kb egy pár napra rá hívtak fel, hogy aktuális-e még az előrendelésem! mondom köszi, de már van!
szóval mondom, hogy idén hogy lesz nemtudom! ha már kin van a hivatalos közlemény róla utána lehet talán kérdezgetni! -
Csigger
őstag
válasz
JarrekStar #34546 üzenetére
hát ezt passzolnám! mikor a 3G-t árulták akkor lehetett előrendelni, és felhívtak ha hozzád jutottak!
3GS esetén azt hiszem nem volt ilyen, úgyhogy idén milyen lesz azt majd meglátjuk, de Handrás szerint lesz!
gyanítom a világ többi részén bevált szokást fogják itt is alkalmazni, hogy foglalhatsz le iPhone 4et, és a boltokban külön sor lesz ezeknek az embereknek...
de csak TIPP!jacis még jó! ezt vártam már egy hónapja, hogy lesz szeptemberben! mondjuk még így is egy csomó idő...
-
Tálydi
senior tag
válasz
JarrekStar #33366 üzenetére
Hello!
Letöltöttem, elinditottam az ITunes-t teló gépen, nyomom a shift+restore-t de ugyanúgy semmi -
tikshow
addikt
válasz
JarrekStar #28843 üzenetére
nem, majd 40ért megveszel egy 160 ezres telefont, persze, ezért szoktunk óva inteni az embereket a túl olcsó iphoneoktól
-
Syl
nagyúr
válasz
JarrekStar #28843 üzenetére
Igen.
-
D@niel
addikt
válasz
JarrekStar #25328 üzenetére
Hasonlitunk egymasra!
Nekem lesz egy SE x2-esem az iPhone-om melle de mar gondolkozok hogy nem is olyan uj modell...
-
D@niel
addikt
válasz
JarrekStar #25323 üzenetére
Szerezd be azt a Desire-t mivel neked nem a nev a lenyeg hanem a teljesitmeny.
Megkerdezhetsz meg vagy 200 embert ki hogy dontene. Fele erre fog szavazni, fele arra. Neked kell valasztanod, mindegy hogy dontesz, jol fogsz jarni!
-
D@niel
addikt
válasz
JarrekStar #25315 üzenetére
Én is csak személyes véleményt tudok mondani.
Nekem a Desire külsőre nagyon nem jön be. Megemlíteném hogy nálam különösen is számít a design, innentől kezdve ha választhatnék, inkább egy Legend, mint Desire.
Az iPhone külsőre szerintem 5-ös! 1-2 HTC megközelíti ezt a szintet, de nem tömegesen.A Desire amúgy remek mobil: megnéztem a meetingen rendesen, kértem is egy prezentációt az ottani HTC-s hölgytől. Tény hogy nagyon jól sikerült.
Én egy 3GS-t nem tudnék érte adni. 3G-t is csak akkor ha fekete, és a Desire-t csak 1-2 hete lehetne kapni (természetesen bontatlan, garanciásnak kellene lennie hogy cseréljem...)
Az új iPhone magasabb szinten lesz mint egy Desire!
Ha elcseréled, hidd el hogy így is nagyon jól fogsz járni.
-
Gicz
addikt
válasz
pár hónap után ott lesz appok terén mint iphone nemhiszem... de ha mégis akkor pár hónap mulva az iphone 4G lehagyja a htc-ket megint! akkor már inkább azt.
pláne JB vel egy iphone VERHETETLEN.
-
dirty.yakuza
aktív tag
válasz
...én a 3G-met cseréltem le egy HTC Legend, Nexus One majd Motorola Milestone trióra.
Most mégis mim van: 3GS. Legjobban az AppStore hiányzott!
Ideig óráig bármi újdonság jó lehet, tetszeni fog, de hamar kifullad és hiányozni fog a az a profizmus, egyszerű kezelhetőség és a minőségi alkalmazások tömkelege amit az iPhone nyújthat! Lehet hogy elfogult vagyok?!AZ!
-
joey04
titán
válasz
JarrekStar #25312 üzenetére
menj el és tapizd meg valahol. én biztos nem cserélném le, még a 3G-t sem
-
[Ace]
aktív tag
válasz
JarrekStar #25312 üzenetére
Neked kell tudnod mit hiányolsz az iPhoneból, ami a másikban benne van.
-
leroyclub
senior tag
válasz
JarrekStar #25285 üzenetére
Igen ez az!! Köszi!
-
Luser2000
addikt
válasz
JarrekStar #19203 üzenetére
még várj a nexus-al. (szerintem)
1) kicsit menjen lejjebb az ára
2) készüljön hozzá javítás (tekintve, hogy a 2.1-es android igen csak fiatal még, illetve maga a készülék is tartogathat még teszteletlen meglepetéseket)
3) a kijelző méret miatt a szoftverek egy része nem fut jól rajta, más része pedig nem optimalizáltan használja ki azt
4) hát ha megjelenik valami hasonló paraméterű készülék, más formavilággal (szubjektív)(én kb. 2 hete váltottam HERO-ról 3GS-re. no nem azért, mert az iPhone "jobb", hanem mert érdekelt. részletek itt.)
-
Ulkesh
őstag
válasz
Ez így igaz. Viszont most, hogy egyre több készülék jelenik meg Android alapokon ez változni fog. Még egy év és Androidra is lesznek olyan minőségű alkalmazások, mint most iPhone-ra.
(Persze kérdés, hogy mit alkot az Apple az OS4.0-val és új iPhone-al, hogy mekkora lemaradást kell megint behozni a többi gyártónak)
---
Egy kollégám mondta ma, hogy a Nokia, HTC, Samsung, LG egymással versenyez a piacon, az Apple az iPhone-al nem, ők csak a célt tűzik ki
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz
JarrekStar #19205 üzenetére
na jó, ez minden készülékre és oprendszerre igaz, de az Android nagy előnye a nyitottsága és az AppStore-hoz képest mondható egyszerűbb fejlesztés/publikálás, szóval ebben a tekintetben lehet bízni benne.
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz
szerintem ez az idő múlásával egyre kevésbé igaz. mindenesetre ha eladod a 3GS-t lesz rá érdeklődő
-
dbalazs80
tag
válasz
JarrekStar #14470 üzenetére
Szia.
Háát nekem eddig még nem sikerült sosem teljesen leszedni róla, hiába van rajta az a védőréteg
-
JarrekStar
tag
válasz
JarrekStar #14420 üzenetére
Hopsz..Az eredeti posztban nemjó már a link
Szóval, ilyen caller image-t szeretnék én is
Hogyan tudom megoldani?
-
BloodyEddie
őstag
válasz
JarrekStar #14429 üzenetére
Én most gondolkozom 3G -> Hero váltáson, de amilyen ütemben fejlődik az Android, le fog értékelődni a Hero elég gyorsan... és lesznek még sokkal jobb telefonok is annál, csak várnom kell. Mellesleg Androidon játszani se tudnék
-
8nemesis8
veterán
válasz
JarrekStar #14429 üzenetére
Ez tény, de szerintem sokkal gyorsabban tud fejlődni az Android, lévén nyílt forráskódú és java-t használ.
Másrészt meg szeretnék esetleg ráérő időmben kisebb appokat fejleszteni a telóra, Androidnál ez elég könnyű, Apple-nél már eléggé körülményes a téma.
Tény, hogy sokkal több az alkalmazás Iphone-ra.
Nekem is ő az esélyesebb jelenleg. -
8nemesis8
veterán
válasz
JarrekStar #14425 üzenetére
HTC Andoiddal is hasonló téma lenne, már lenne kint újabb HTC ami most jelenik meg 1GHzes CPUval simán azt venném. De az is sajnos windowsos lesz nem android:S
-
natasa0
csendes tag
válasz
JarrekStar #14425 üzenetére
hozzászólást nem lehet törölni?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
JarrekStar #13566 üzenetére
engem az sem zavar, nem az a lényeg, h pontos mása legyen a művem egy gyári telefonnak.
Az elkészítése, és a multimédiás tartalom a lényege -
nviktor7
tag
válasz
JarrekStar #13353 üzenetére
Francba pedig úgy reménykedem
-
a000
őstag
válasz
JarrekStar #13270 üzenetére
köszi, az nem jó. Akkor web-shopban dominosan nem is lehet megrendelni?
-
Csapi007
veterán
válasz
JarrekStar #13127 üzenetére
Hy
Szifon sourceban van egy helyesírás ellenőrző.Karma: Meguntad az Androidot?
-
MixY
tag
válasz
JarrekStar #13034 üzenetére
Áhhá, köszi
.
Hát 200 percnél nem szoktam többet beszélni 1 hónapba, sms-t se küldök olyan sokat, meg most az 1 gigát se fogom túllépni, majd akkor netezek ha szükséges és nincs közelbe wifi. Ha van wifi akkor meg mind1.
És a törlesztést azt hogy szabják meg? -
Ulkesh
őstag
válasz
JarrekStar #12963 üzenetére
Telepítetted valószínű a QuickSMS-t, vagy a RealSMS-t.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
JarrekStar #12791 üzenetére
Mindent a deisgnért
-
8nemesis8
veterán
válasz
JarrekStar #12793 üzenetére
Igen, természetesen.
Egyébként link nincs meg?Ahol össze lennének ezek hasonlítva? -
törölt tag
válasz
JarrekStar #12639 üzenetére
Én csak JB-zni akarom szolgáltatófüggetlenné tenni nem... Akkor se jó nekem Saurik ugye? Várjak inkább?
-
Spidee
senior tag
válasz
JarrekStar #12586 üzenetére
Én már egy hónapja várok az iPhone-ra, mert sajnos nekem nem jó a webshop, sőt nekem csak az Aréna Plázás T-Pont a jó....
-
Spidee
senior tag
válasz
JarrekStar #12574 üzenetére
A webshop független a T-Pontok-tól.....
Azért nem hívnak! -
8nemesis8
veterán
válasz
JarrekStar #12449 üzenetére
Gondoltam, hogy gari idején cserélik. Ez nem is fontos annyira.
De gari időn túl érdekelne, milyen költséggel lehet számolni?
Horribilissel?
Hosszabb távra venném, 3év kb vagyis most elsőre így szeretném.
Lehet ez reális? -
törölt tag
válasz
JarrekStar #12383 üzenetére
Csak JB kell... Ahhoz jó?
-
kispéé
senior tag
válasz
JarrekStar #12303 üzenetére
Nekem is ikon200-am van, szerintem nagyon jó ár érte a bruttó 5K. 200perc 100sms( csak T-be!) és 1giga adat. Ennyiért jó ár szvsz. Eddig relax-ban voltam és sose volt 7-8 ezer alatt a számlám és abban még net se volt.
-
majom2
senior tag
válasz
JarrekStar #12307 üzenetére
fogalmam sincs, de mától letölthető
meg okosodik az itunes is... jön a 9-es verzió.
Jobs a NintenoDS-hez meg a PSP-hez hasonlítgatja az iphone-t. vagyis tovább fogják erősíteni a "game vonalat".
Samgar: fél órája jelentették be h mától elérhető.
-
Galahed
senior tag
válasz
JarrekStar #12303 üzenetére
igen volt. Én sem tartottam meg az ECO-t, bementem átirtam utána cégesre. De igy legalább meg tudtam venni
-
Galahed
senior tag
válasz
JarrekStar #12299 üzenetére
Igen simán, felhivtam a számot én is (elakadtam számot
, és megvettem sima ECO dijcsomagra, részletre.
-
kispéé
senior tag
válasz
JarrekStar #12299 üzenetére
Webshopon keresztül nem lehet, nem tudom miért, hívd fel az ügyfélszolgálatot és mondd el hogy mit akarsz, megcsinálják én is így csináltam,igaz került vagy 3/4 órámba mire kész lettünk.
-
Galahed
senior tag
válasz
JarrekStar #12092 üzenetére
igen van.
http://www.youtube.com/watch?v=UGkzrjs-Ui0&eurl=http%3A%2F%2Fpdaplus%2Ehu%2Fcontent%2Fview%2F3860%2F2&feature=player_embedded#t=235
-
chege
aktív tag
válasz
JarrekStar #12104 üzenetére
igen én is úgy gondoltam, hogy hétfőn bemegyek újra aztán megkérdem van-e előjegyezve. Az előlegen én is csodálkoztam, akkor minek van részletfizetés már majdnem ki van fizetve az egész telefon
-
tuskooo
addikt
válasz
JarrekStar #12101 üzenetére
Néztem is nagyot, hogy milyen komolytalan, hogy cetlire írják...aztán kb. dobja is a kukába gondolom.
-
cilo9
aktív tag
válasz
JarrekStar #12035 üzenetére
Én augusztus közepe táján iratkoztam fel (Aréna T-pontban) a fekete 16GB-osra. Tegnap bementem miután láttam, hogy van fehér. Helyszínen azt mondja az arc, honnan szedem hogy van fehér. Mondom rendelhető a webshopba, onnan szedem. Nekik akkor sincs! Kérdem, hányan vannak előttem a fekete 16-os listán...több, mint 50-en!
Ezek után feliratkoztam, úgy hogy bármilyen van értesítsenek. Nekem is hasonló a gondom, én dominóba szeretném és ezt se webshopba nem tudom, és ma a telefonos ügyfélszolgálat is elhesegetett, hogy dominósat csak személyesen tudok. De gondolom az előfizusokat hamarabb fogják értesíteni, mint engem, lista ide vagy oda.
Más: Tudtok nekem linket adni a következőkre:
1: ahonnan lehet kijelző üveget rendelni, egy betörtet kéne kicserélni. (E-bay-en kívüli lehetőségek érdekelnek, ahonnan rendelhető)
2: illetve egyszer találtam szétszerelős videót a Youtube-n, de most istennek se találok. Ez ügybe is kérném a segítségeteket.
3G szifonról van szó. -
zsolt501
nagyúr
válasz
JarrekStar #12040 üzenetére
Telefonon intéztem mindent, vagyis a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül.
-
booobooo
csendes tag
válasz
Sztem ha látod a webshopban h van, akkor menj be oda ahol feliratkoztál. Én is így csináltam, rám csodálkoztak h majd hívnak, de aztán mégis adtak egyet a helyszínen.
-
törölt tag
válasz
Én tegnap rendeltem webshopból, és volt raktáron, csak éppen nem lehetett részletre venni a shopban, csak személyesen.... mondtak már mindenfélét, egyik sem tudta hogy most akkor mit is lehet biztosan.... egyenlőre én is keresem a megoldást ....
És ténylegfél órája még volt
-
zsolt501
nagyúr
válasz
igen holnap hozzák.
-
JarrekStar
tag
válasz
Most nézem, a webshopból már ki is fogyott a 16 gigás 3GS
-
chege
aktív tag
válasz
JarrekStar #11980 üzenetére
remélem nemcsak Pestre érkeznek készülékek. Bemegyek én is szerintem Fehérvárra és beszélek a T-s kollégákkal
még annyit hogy, lefoglalásnál már el kell döntenem hogy milyen csomaggal akarom megvenni? Vagy az ráér később, miután megkaptam a hívást?
-
hanee
senior tag
válasz
JarrekStar #11245 üzenetére
Szia!
Megveheted bármilyen díjcsomaggal, csak akkor nyilvánvalóan más árat kapsz rá, nem az akciósat. Az akciós árak kizárólag IKON díjcsomagra vonatkoznak (de szerintem még az is lehet, hogy adnak rá akciós árat, kérdezd meg).. szerintem hívd fel az ügyfélszolgálatot, 1430, ott segítenek! Rajtuk keresztül rendelni is könnyebb mint webshopban!
hanee
-
JarrekStar
tag
válasz
JarrekStar #11245 üzenetére
tárgytalan...
-
törölt tag
válasz
JarrekStar #9985 üzenetére
3GS-t vettem...
Páromnak meg 3G-t...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest