- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
zack
nagyúr
Lehet.
Valaki használ közületek DocsToGo Premium progit? Mert nem igazán látom át, hova kell bemásolni a *.xls fájlokat, hogy a DocsToGo progi is lássa. iFile-ból meg tudom nyitni, és utána már a "Recent Files"-ból mindig meg fogja nyitni, de én azt szeretném, ha megnyitom a progit, akkor progin belül is be tudjam olvastatni a fájlokat.
-
zack
nagyúr
Ennek ilyen formában tényleg lenne értelme.
Egyébként nálam simán "random" safe módban indul a lockinfo ha fent van a winterboard. Valami nem 100-as vele. Nekem meg ennyit nem ér egyelőre az egyedi skin, és számomra jóval fontosabb a lockinfo a csili-vilinél. Lehet hogy ez egyedi probléma, bár nem hinném, mert egyéb mással nincs gondom, mint ahogy winterboard uninstall után sincs semmi gond.
-
bmwk1200s
őstag
-
Kommy
veterán
azt tudom, hogy 60 napig ingyenes én az iphone 4-es findmy iphone-on keresztüli regisztrálásra vagyok kíváncsi, mert volt mámr 60 naposom és az a cím kéne amit akkor hazsnáltam, és lehetne aktiválni a find my iphone app-al iphone 4-en és erre lennék kíváncsi, hogy ekkor milyen szolgáltatások vannak.
-
-
zack
nagyúr
Hát ha ettől bepárásodik, majd elszineződik, és bukom a garit, akkor simán be lehet perelni a kiegészitő gyártóját. A telefonhoz beszerzett tipus specifikus kiegészitő semmilyen körülmény között nem károsíthatja a telefon állapotát.
Tehát ha ilyen történne, és a FastFit-től, akkor az bizonyítható is lesz egyben.
Lehet a FastFit-ben nem fog párásodni. De vétel előtt majd feldobom nekik, hogy megveszem, de ha gond lesz szaftos kártérítést fogok kérni.Azért köszi az infót!
-
zack
nagyúr
Ezzel én is tisztában voltam, de azért köszi az infót.
Blama lenne ha nem tudnám, a motorom is xenon rendszerű (tompított és a refi is).
Inkább az érdekelt volna, más is észrevette e hogy beltérben kissé gyengébben muzsikál mint más fényképezős telcsik ami persze csak a megvilágításra vonatkozik. -
Nekem az a fő szempont, hogy a Sennheiser CX500-asom jack-je belemenjen a telefonba úgy, hogy a tok is rajta van. Sajnos, ez most parás, mert az eredet Bumperen is "szűk a lyuk".
Ez a Maclove elég vékony lett volna, és kipróbáltam, belement a jack dugója, csak épp maga a tok ratyi.
Szép a Carbon matrica, de egyre jobban zavar, hogy csúszik, így nem érzem biztosnak a telefon fogását "kopaszon".
Azért aki újít be ilyen-olyan tokokat, azokról jöhetne továbbra is 1-1 beszámoló/kép, szerintem annak mindenki örülne. -
akos_1984
tag
Nekem kb. masfel hete van meg, eddig meg vagyok vele elegedve. Stabilan all benne a telefon, jo a fogasa. Ugyan kicsit lecsokkenti az iP4 szepseget az elek eltakarasa miatt, de annyit meger nekem, hogy nagyobb biztonsagban tudom.
-
Bocs, elvettem a postod
Más: Megvettem a Call counter 3-at. Nagyon jó, be tudom állítani a számlázási ciklust, meg hogy egész percekre kerekítsen, valamint kivételeket is hozzáadhatok, így pontosan tudom, mikor jár le egy hónapban a 100 percem, ami benne van az előfizetési díjamban, kiírja az ikonjára. 3 dollárt megért simán.
-
kispéé
senior tag
1 hónap Samsung Galaxy S szenvedés
ne mondd, ennyire rossz volt? Mesélj, mi volt vele a gond?
Kicsit offolok én is: Páromnak vettünk egy Galaxy 3-mat, pofás kis gép, de valahogy ez az android nem annyira kifinomult mint az IOS, testreszabhatóbb az tény, de valahogy nem olyan logikus, néha elvesztem a menüjében, úgy kellett keresni az opciókat, a PC-vel való szinkronizálásról ne is beszéljünk, az egy tragédia. Most már jobban szeretem az Itunest, pedig az elején hogy utáltam
-
gyuromoj
veterán
Köszi!
Múlt héten szombaton rendeltem ügyfélszolgálaton keresztül, ma hozták. MM S csomag részletre 32GB-os. Holnap pedig felteszem rá az icecave-től vásárolt IS-t. Utána majd jöhet a tesztelés különböző programokkal. Miket kell kikapcsolni hogy ne használja a netet ha nem akarom?(nem akarom hogy gyorsan elfogyjon a net) 4.1-es szoftver van rajta.
-
-
ForRedGlory
félisten
Pl kend a hajadra
Viccet félretéve, csak próbáltam "rávilágítani" mekkora baromság az az összeghasonlító kép, a Galaxy fényereje távolról sincs maxon. Aki ezt megérti, megérti, aki meg nem, az nem. Nem akarom (és nem is fogom) teleoffolni ezt a topicot, nem ez a szándékom. Peace
(igen tudom az a kép nem print screen, hanem fotó, mielőtt valaki lecsapja a labdát) -
geri|
aktív tag
"A telepítési folyamat jellege miatt a telepítés megkezdése előtt az iPhone-on legalább kétszeres üres tárhelyre (3,6 GB) van szükség. A telepítés után az ideiglenesen használt tárhely újra szabadon rendelkezésére fog állni."
Amúgy ha ezzel akarják kiszúrni az iP4-re várakozók szemét akkor szerintem kb. 1-2 napig tart az átmeneti 'nyugodtság', aztán utána megint a bevezetés időpontjával kezd foglalkozni a nép...
-
-
joey04
titán
hehe én ha veszek, akkor 2év ikon200at akarok majd, és 90k környékén max.
az elmúlt 2 év tapasztalatai alapján pont a 2 csomag között vannak az igényeimnek valahol félúton. Lehet hogy ikon 400 lesz továbbra is, és akkor legalább olcsóbban kihozhatom, és nem kell semmire sem figyelnem, se net, se telefonálás... (sms-t nem igazán küldök, inkább email) -
rolcsibácsi
őstag
-
_Fefe_
tag
Hasonló progi már létezik egy ideje az AppStore-ban : Downloads - Browse, Download, View and Share Files! (Van "Lite" és fizetős -1,59 Euro- változata is)
-
Kashim
őstag
GM változatban még benn volt. Nekem is az van fenn, igazából üres az egész, nicknevet foglalni jó max, szerintem később kerül bevezetésre egy update formájában, ezért került ki a végleges iOS4-ből. Gondolom fejlesztők kicsit barátkoznak még a rendszerrel, aztán ha már sok mindenbe beépítették elindítják. Addig úgynincs értelme.
-
Kommy
veterán
-
Kiválasztottam egy könyvtárat, amiből a képeket a telefonra raktam és az iTunes ugyanabba a mappába tett magának egy cache szerű mappát, benne újra az összes képpel, amit rásynceltem a telefonra... (csak a méretük volt kisebb, mert ugye rontott a minőségükön).
gaabi: írathatsz, de nem számít hivatalos papírnak, így nem perelhetsz, T is lazán kiröhög ha odaállítasz egy ilyen papírral (főleg, hogy el sem adhatná a telefont).
-
-
Kashim
őstag
Pendrive-os dolgot nem értem. Inkább cipeled magaddal az iPhone-od adatkábelét, mint egy 10grammos kisujjnyi adathordozót?
Pár dologgal viszont egyetértek, bár Winterboard kimaradt a listádból, sajnos iOS4-ben is kimerül a testre-szabhatóság a háttérképek állogatásával. Egy idő után baromi unalmas tud lenni az alaptéma, meg a nagy lezárócsúszka is kényelmetlen. (minislider ftw)Csaabi10: Nincs. (bár az utánam lévő hsz-ben leírt power gombos megoldásról nem tudtam, ezer hála utólag is) Ha lezárt módban csörög úgy tudod felvenni, ha elhúzol egy csúszkát. Nyitva pedig érintőgomb. Zsebben lehetetlen hogy felvegye magát mivel eleve csak ujjra, vagy hasonló tulajdonságú tárgyak érintésére reagál. (hacsak nem hordasz pár virslit a zsebedben
)
-
balazs0102
senior tag
Na most h jön ki a 4es os arra gondoltam h nem fogom jb- elni a telefont hanem megveszem azokat az appokat amikre szükségem van. Ha appstoreban veszek játékot és valamikor pl. nyomnom kell egy restoret akkor elveszik a játekom és ujra meg kell vegyem? Vág akkor utàna màr ingyen letölthetem?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest