- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz
#35685120 #41179 üzenetére
Én tegnap csináltam a Nokiáról OVI-val mentést majd onnan win7 névjegytárba, onnan pedig beolvasta az iTunes, tehát ennek működni kell visszafele is, mert innentől azzal fogja az iPhone szinkronizálni.
Más: nem nagyon szoktam semmit semmivel szinkronizálni ezért beleestem egy apró hibába, IE8-ból kedvenceket átvette az iPhone-om, majd a telón kitöröltem amiket nem nagyon használok, csak vésztartaléknak van meg. Ezek után a nevekkel variáltam még és újra szinkronizáltam, a rutinosak gondolom tudják mi történt, természetesen a gépből is törölte amiket a telóról töröltem
szerencsére nem pótolhatatlan dolgok
-
a000
őstag
-
tikshow
addikt
-
Polllen
félisten
válasz
#35685120 #20429 üzenetére
A #20411 környékén volt hasonló dologról szó.
Attól függ, milyen nézetben vagy, de az infokat mindig az ID Tag-ből szedi
A fájl név nem is érdekli
Ha az rendesen ki van töltve, szépen fogja rendezni. Ha ott nincs megadva a dal sorszáma, már nem fogja sorbatenni...stb-stb...
Amúgy a #20412-höz még annyit fűznék hozzá, hogy nem kell a part of compi...-t beixelni, anélkül is rendezi.
-
rossbrown
csendes tag
válasz
#35685120 #13282 üzenetére
Sziasztok!
Megoldottam a CIB-es problémát.
Nekem nem volt lóvé utalva az Internet kártyára. Így beléptem a neten keresztül és átvezettem 2000Ft-ot az internet kártya számlára.
A probléma az, amikor regisztrálnád a net kártyát almáék megnézik van-e rajta valami lóvé és egyből beterhelnek 1.98Euróval. Azt nem tudom, hogy ez csak úgymond lekötik vagy ezt már ezzel effektíve ki is fiizetted, de nálam ez történt és létrejött az accountom.
Na itt van vége a sónak!
-
JarrekStar
tag
válasz
#35685120 #12638 üzenetére
Én még nem de Saurik postolt egy tutorialt hozzá: Itt Nem olvastam el még én se
Szerk: Most nézem, hogy nem jó neked valószínűleg (emiatt: 1. This process is only for those who saved their SHSH to Cydia Server already.)
Viszont ez vígasztaló: 4. If you upgraded to 3.1 then wait for Pwnage tool for Jailbreaking 3.1, though your baseband is updated so chances of Soft Unlocking or UltraSn0wing your phone again are very less.
-
hanee
senior tag
válasz
#35685120 #10361 üzenetére
Szia!
Igen, ezek szerint (nálam nem merült még fel ez a dolog), de ha belegondolsz ez logikus, mert végül is az iTunes ugye a gépeden lévő dolgokat olvassa be (pl. zenék, csengőhangok), és egy másik gépen mások vannak normális esetben.
Esetleg még azt próbáld meg, hogy installálsz egy iTunes-t a másik gépre, és ne engedd, hogy szinkronizálja a gépen lévő dolgokat, és úgy kösd össze az iPhone-nal, és másold be ami a telefonon van, hátha utána működik a dolog.. vagy most is így volt esetleg?
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest