- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iGO Primo
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
akos_1984
tag
Pontosan milyet vettel?
En most neztem a Westendben, egyedul az iStyle-ban talaltam normalis foliat: [SwitcheEsy pure AR+] 5k-ert 2 set. Szerintetek?
Neztem bumbert is az egyik telefonos pultnal, de majdnem kirohogtem oket, hogy milyen szarokat akarnak 10k-ert eldani...
-
manchester85
veterán
-
Landon
addikt
Dehogy kell szakember meg kp... vagy ha ennyire fizetni akarsz vkinek h nyomjon pár gombot akkor fizess nekem én meg csinálom!
Viccet félre téve naponta x ember elköveti ezt a hibát és ha rá google-zol le van írva csomoó helyen de én is elkövettem ezt még itouch-al és ott az touch-os topicba is le lett írva már jó párszor! iPhone/itouch uaz a teendő! Nehogy ilyenért pénzt pocsékolj...
-
Tippelhetek?
JB volt rajta, és OK-ot nyomott a gyár beállítások visszaállítására
Ha ez volt, nem halt az meg, más is visszahozta már az életbe, csak itt erről nem beszélünk hogyan. Normális szervízbe kell vinni, ahol értenek is hozzá, szifonon érdemes megnézni a hirdetéseket.
Persze, lehet tévedek, mert azt is szoktam természetesen
Bár ugye ezt beszéltük priviben, de akkor ezek szerinte vagy nem vallotta be, hogy ez történt, vagy tényleg nem ez történt. A tünet alapján ez az ok, amit írtam.
-
-
Kashim
őstag
10.1 az iTunes verziószámára vonatkozik. 4.1 pedig az iPhone-on lévő oprendszeré.
Nincs közük egymáshoz, csak annyiban hogy a frissebb rendszerű iPhone-okat mindig a legújabb iTunes-al tudod frissíteni és kezelni. Tehát ha kijön nemsokára a 4.2, azt csak az új iTunes-al tudod kezelni és updatelni. Remélem érthető.Egyébként, ha a telefonod frissíted, akkor sem vesztesz el semmit, mert mindent lement és utána visszarak. Még a játékmentéseket is. (Ha Jailbreakelve van a telód az más eset, ahhoz kapcsolódóan minden törlődik, de arról itt nem beszélünk.)
-
Kommy
veterán
Miért lépsz be te más jelszóval a gépen mint a telefonon AppStore-ba, ennek így semmi értelme, ezek szerint nem is tudsz szinkronizálni a telefonnal. Amúgy azért nem tudod telefonnal letölteni mert, csak egy bizonyos méretig engedi. Ha ugyan azzal a felhasználóval akarod letölteni akkor nem von le többször pénzt.
-
trobi28
addikt
Azért találtam humorosnak mert ugy csinálsz mint akinek ez az első telefonja.Köztudott hogy minden készüléknek kell 2-3 tőltés amire eléri az aksi a 100%-os teljesitményét.
Szóval pár órás készülékkel szervizbe rohanni szerintem viccnek jó.Más
ekem felment szépen a VLC,kiváncsi leszek hogy teljesít
-
manchester85
veterán
Nincs mit! Sajnos erre ügyelned kell! Minden program a háttérben marad, amíg így, ezzel a módszerrel ki nem lépsz belőlük. Még újraindítással se zárja be őket. Sajnos a multitasking nem szabható személyre, remélem egy későbbi frissítéssel kitalálnak valamit, mert tök fölöslegesen fut az app-ok 99%-a.
-
Hát,ha nem kell a függetlenség (bár lehet most már azt is lehet), meg az új tulajnak jó a 4.1 akkor simán. Egyébként meg én nem tenném fel a 4.1-et, 3.1.2 biztos gyorsabb.
Mentsd le az SHSH file-okat, és tinyumbrellával vissza tudod tenni a 3.1.2-t is. szifon.com-on találsz leírást, csak rá kell keresni. -
FecoGee
őstag
"Internetkapcsolatot és adatforgalmat igénylő funkciók:
Időjárási információk a célállomásra vonatkozóan, illetve az útvonal mentén
Lokalizált (helyi) Google keresés, találatok megjelenítése a térképen""A NAVIGON select T-Mobile Edition letöltésével a térkép telefonjának memóriájába kerül, ezért a szoftver használata nem igényel internetkapcsolatot, azaz nem generál adatforgalmat. Az alkalmazás első elindításához azonban a szoftvert aktiválni kell, melyhez internetkapcsolat szükséges az iPhone-ján.
A szoftver belföldi és külföldi használat során rendszeresen ellenőrzi a felhasználó licencének érvényességét. A hitelesítés csekély, kb. 2 kB-os, adatátvitellel jár. Az adatforgalmi díj az előfizető díjcsomagjának megfelelően fizetendő." -
D@niel
addikt
Hi,
audiko.net, itt meg találsz mindent.
Más: Milyen programmal tudok filmet, video klippet konvertálni iPhone-ra? Ill. az adott programon belül melyik az a beállítás, ami a legjobb minőséget adja vissza a device-on?
Szerk.: Formar Factory: ezzel lehet jól konvertálni iPhone-ra. Ha valaki tudja a legjobb beállítást, írja meg!
Köszi.
-
HXY
addikt
Regisztrálj itt: [link]. Majd töltsd le a progit.
Én is ezt használom.
Ami a legjobb a dologban, hogy kapsz több, mint 2 Gigabyte tárhelyet, amit PC-ről, iPhone-ról, Mac-ről, Linux alól és bármilyen egyéb eszközről bármikor el tudsz érni.
És ingyen meg tudja nyitni a Word doksikat is. Persze mást is: pl PDF, XLS, stb.
-
Csigger
őstag
csengőhangot sms hangnak gyárilag sehogy! JB kell hozzá, de arról itt nem beszélhetünk...
törölni úgy lehet egy-egy levelezést, ahogy akármi mást, végighúzod az ujjad balról jobbra az adott tartaman és megjelenik a Delete felirat! ha Archive jön ki, akkor azt meg át kell állítani a Settings Mail,Contacts, Calendars és a fiókod beállításainál! -
Csigger
őstag
authorizáld a számítógépedet a saját accoddal! iTunes felül menüsorban Store és ott van egy olyan, hogy Authorize this computer!
bár újratelepítésnél mindig célszerű lementeni az egész iTunes mappa tartalmát, majd visszamásolni...Jojo5:jót nem nehéz megszokni!
geri|:bármit el tudok képzelni! 17 az a dtum mikortól lehet majd a belső hálózatukból is hivatalosan eladni telefont! gondolom én!
ennyit már csak kibírunk!
-
xxman
senior tag
igen , mivel lecseréled az egész szoftvert.
blackrain nem fog működni csak a spirit. (Link)
am mindent kezdhetsz elölröl.
ha nem magyaron vásároltad vagy nem boltbol akkor lehet h activálnod kell majd ami nem nehz de külföldi kártya kell hozzá...
vagy redsn0w plussz ipsw + bootloaderek stbszerintem ne frissits
-
Doresz
tag
Majdnem. A backup file-ból néhány kattintással újra feltehetsz minden programot, de a screeneket és az ikonokat át kell majd rendezned úgy, ahogy voltak. A média fájlokat pedig egyenként kell szinkronizálni, kivéve ha automatikus szinkronizáláson van (tehát ha "sync automatically" van beállítva, akkor majd felteszi újra, ha "manage manually", akkor pedig neked kell megcsinálni).
-
Misi1979
őstag
ha az info gombra kattintasz, ott le van írva egyértelműen:
-fogadd a hívást és hangosítsd ki, de egyelőre maradj csendben
-indítsd el a fake call locations progit
-indíts el egy kiválasztott háttérzajt és beszélhetszhívásindításkor ugyanez, csak előbb tárcsázni, kihangosítani, majd programot elindítani.
-
Kommy
veterán
Pedig szerintem gyerekjáték beállítani a VLC Remote-ot, mivel semmit nem kell állítani. Letöltöd innen a neked megfelelő programot a VLC-hez (windows/MAC), miután letöltötted feltelepíted oda ahova a VLC is telepítve van és ezután elindítod a VLC-t a gépen és ezután az iPhone-on a VLC Remote-ot és kiválasztod a gépedet. És ennyi ezután működik minden.
-
ent
őstag
Tudom, hogy a cydia-ból nem ingyenes de szerintem a legjobb progi erre a quickLockScreen. A quicksms, quickboard és a quickcalendar (quickapps) progikkal együtt települ telóra. Gyönyörű és a legjobb. Szerintem ez a te progid.
edit: Cydiában a quicksms re keress és telepítsd.
-
Csapi007
veterán
Hy
Nem lesz baja.
SMS mentés. Lehet az iTunes-os backup is lementi a mentéseket, nem vagyok benne biztos.
Aktív témák
Hirdetés
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest