- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Kashim #50580 üzenetére
Eleve a rezgő mód nem működik úgy ahogy alapból kéne, némelyik appot nem is némítja le, holott abban a módban semminek nem szabadna szólnia.
A rezgő mód a média hangokat youtube, játékok, zene nem némítja le feltételezve azt hogy amikor lekapcsolod nem használod ezeket. Én is meglepődtem először de ez lyen, ha ezeket is le akarod halkítani vedd le a hangerőgombbal nullára, vagy pedig kapcsold be az "Állítás a gombokkal" és akkor egy kapcsolásra minden elnémul.
-
zack
nagyúr
válasz
Kashim #45282 üzenetére
Nincs szó személyekedésről, és nem is lesz.
Vitáról van szó, amiben te is és én is más álláspontot képviselünk.
Egy dolgot még mindig nem értesz. Meg lehet magyarázni miért van ott a júzer akaratán kívül egy ömlesztett mappa, de ettől még a tényen nem változtat. Ha van mappázásra lehetőség, akkkor engedtessék már meg, hogy én döntöm el milyen mappák legyenek, pont azért, hogy saját izlésem szerint tudjam rendszerezni a képeket.
Leragadtál, ott hogy mit zavar engem ez a kis apróság...Nem ez a kérdés, hanem az elvek amik zavarnak, hogy miért mondják meg nekem hogy rendszerezzem a képeimet. -
-
zack
nagyúr
válasz
Kashim #45275 üzenetére
Látom nem érted. Ezért ne tároljon senki háttérképet, témát a telón vagy egyéb nem publikus képeket? Elindítod a dia vetítést és a kutya se lesz kíváncsi az akt háttérképeidre a tájképek között. Remélem harmadik nekifutásra már érted mi a lényeg...
Azt sem érted nem mellékesen, hogy így értelmét veszti a mappa rendszer, mert alapértelmezettként mappa nélkül is ömlesztve kezeli. De ha egyszer a mappázást választom, mert nekem az az optimális, akkor ne mondja azt az Apple koncepció, hogy "szarunk arra mit szeretnél, egy ömlesztett mappa azért is maradni fog". Ez egy baromi erős korlátozás, hogy lényegében megmondják nekem mi a jó, és nem dönthetek hogy "A"-t vagy "B"-t. -
zack
nagyúr
válasz
Kashim #45269 üzenetére
Ez egy baromság, és nem az én kedvemért kellene kivenni.
Ha diavetítést akarok indítani, létrehozok egy erre specifikus mappát a szükséges képekkel. Nem hinném, hogy bárki kíváncsi lenne a felhasználó "ömlesztett" képeire diavetítés szinten. De biztos van akinek arra van igénye, hogy a téma ill. háttérképekre is kiváncsi két nyaralós/bulizós vagy éppen a tájképek között.
Valahogy ebből az érvelésből is hiányzik a logika, nem érzed? -
peetmaster
senior tag
válasz
Kashim #42006 üzenetére
Értelek, és köszi.
Letöltöttem most pdf-ben az iPhone árlistát de sehogy nem tudok kiigazodni az egyes díjcsomagokon, úgyhogy holnap bemegyek egy T-Pont-ba és kérek némi információt. Egyébként a mostani (3GS) iPhone-ommal is szinte csak internetezek és játszok. A telefonálás és az sms küldés nagyon minimális és azok is inkább csak hálózaton belül.
-
yogurt
csendes tag
válasz
Kashim #41532 üzenetére
eszem ágában sincs jailbreakkel szórakozni, nem az én stílusom buherálni a telefont, csak egyszerűen használni szeretném az se baj, ha a legújabb frissítésekkel
szóval, akkor függetlent kellene keresnem. értem. ha jól sejtem még így is olcsóbban jönnék ki, mintha itthon venném akár függetlenül, akár dominos SIMmel. -
Mappa
addikt
válasz
Kashim #41007 üzenetére
Aham ...ez sem rossz
..remélem jön ki valami hasonló game vagy jobban neki állok a keresésének, bár tegnap vagy 1 órát kutakodtam a AppStoreban
(#41009) FefeeX - azt mint ha tegnap meg is találtam volna, mondjuk nem szedtem le de akkor azt is átnyálazom még1x thx
de ha van bármi hasonló jellegű játék, akkor habozás nélkül jöhetnek ide
-
M@te
senior tag
válasz
Kashim #40442 üzenetére
szerintem új hangok nem lesznek. csak azt írták hogy különböző kontaktokhoz különböző hangok, de azt nem hogy új hangok
szóval sztem a meglévőkből lehet válogatni.
nekem 4em van de még nem szedtem le mert ezek közül a frissítések közül egyik sem érdekel meg szerintem java részt értelmetlen is -
kispéé
senior tag
-
steve223
csendes tag
válasz
Kashim #38848 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a választ és a segítséget. Egyébként magát a vásárlást asszem csütörtökön végeztem és akkor ugye engedte megvenni a két játékot. Ez azt jelentik, hogy a bank viszont még nem utalta át az apple-nek, ha jól értem? És ha most újra rakok pénzt a kártyámra, akkor újra levonja majd az a 3,18 eurot? Még egyszer köszönöm a segítséget, de ilyesmivel még nem találkoztam.
Steve
-
válasz
Kashim #37201 üzenetére
Nekem viszont tetszik, de hát nincs is ezzel baj, ha mindenkinek ugyanaz tetszene, az lenne a para. A másik meg, hogy nagy ívben lesz*rom, hogy hányan látják, hogy én bizony már i4-el telefonálok...
Ja, igen, azon a képen, az valami hiba a tokban, gondolom, mikor öntötték, épp ott turházott bele munkás Pista bácsi a masszába.
-
cigam
titán
válasz
Kashim #36438 üzenetére
?? Most push, vagy fetch? Mert, ha push, akkor azt a szerver küldi, és nem lehet ütemezni, ha fetch, akkor meg nem a szerver küldi, hanem te kérred le x időközönként.
Hogy pontosítsuk a dolgot: Akkor dobje fel a beérkező üzenetet, ha "exchange" mailbox van beállítva. Ekkor van push, és azonnali megjelenítés.
Karma : Ezért tettem idézőjelbe, és igenis lehet problémás. pl. a családban van 2 db asztali és 2db noteszgép, de ezek fizikailag több 100km távolságban is lehetnek, nem feltétlen expert felhasználókkal.
-
Everman
addikt
válasz
Kashim #36302 üzenetére
"Ezzel nincs is semmi baj, csak nem értem minek adja el, ha egyszer ugyanolyat vesz."
Pedig egyszerű a dolog, nem kell neki a független készülék, mert amúgy is T-s, a két készülék közötti árkülönbséget, meg inkább másra költené.
Halkan jegyzem meg, hogy én is így tettem, megjelenéskor vettem egy angol függetlent és mikor bejelentették a T-nél a forgalmazást meghirdettem és eladtam, majd én is a T-nél vettem egy függőt jóval olcsóbban és dupla kapacitással (a kettő között meg leteszteltem egy Galaxy S-t).
.
-
Babetta-X
senior tag
válasz
Kashim #36281 üzenetére
Az a baj, ő tényleg az a típus akinek azért is kell, mert iphone és nem az érdekli, hogy mennyit tud
Szóval, ha mondjuk ugyanennyiért lenne egy sokkal jobb készülék tegyük fel, neki akkor is az iphone kéne
Most biztos azt gondoljátok vagizás meg minden, meg, hogy plázacica, én is ezt hinném, csak tudom, hogy nem az van mögötte pár nyelvvizsga, diploma, és inkább metál arc, mintsem plázacica, csak ez az iphoneos dolog megfogta -
_Fefe_
tag
válasz
Kashim #35550 üzenetére
Nekem nagyon pozitív tapasztalatom van vele kapcsolatban, pont azért váltottam át rá én is, amit te is írtál. Játék és egyéb más alkalmazás esetén nem akad, sőt még jobb is, mint a tükrös vagy a fényes fólia. A fényerőn és színeken csak minimális különbség van.
Ha szeretnéd, akkor PÜ-ben elküldöm a helyet ahol vettem. (990 Ft/db [link])
-
válasz
Kashim #35550 üzenetére
Az iPademre vettem korábban Griffin gyártmányú matt fóliát. Hát basszus, borzalmas volt minden szempontból. Egyrészt szemcsés lett tőle a kép, másrészt az érzékelése is rosszabb lett, végül ugyanúgy zsírosodott, csak könnyen letörölhető maszatok helyett az egész ilyen "ködös" lett. Szóval ha ilyet akarsz, akkor is kerüld el ezt a márkát szerintem.
Két másik termékem is volt tőlük, hasonlóan broáf.
-
trobi28
addikt
válasz
Kashim #35550 üzenetére
Én használtam egy darabig (van otthon még vagy 3 db) ,ahogy én észrevettem nem csökkent vele a fényerő,csak mintha pixelesebb lett volna tőle a kijelző,tehát böngészésnél a betük nem voltak valami szépek.
Egyébként az tetszett benne hogy soha sem kellett letörölni,abból a szempotból nagyon jó -
hatesz
tag
-
Feka87
tag
-
Galahed
senior tag
válasz
Kashim #32754 üzenetére
"egyébként éjjel mindig töltőn hagyom, csináltam egy hosszabbítót az ágyamon keresztül.
Szóval elvileg reggel mindig maximálisan feltöltöttnek kell lennie, de hogy ezután mitől veszt 3-4%-okat 20 perc-félóra alatt... rejtély."Nem kell annak lennie. Egy Li Ion akksinál nincs csepptöltés. Ki tudja mikor hagyta abba a töltést, lehet éjfélkor, igy amig nem esik egy bizonyos szint alá az akksi fesz. addig nem kezd el megint tölteni.....
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Kashim #32709 üzenetére
..pff a magyarságot pont hogy cinikusan írtam mert a sok okoska mindig ezzel jön hogy hát igen a magyarok már csak ilyenek... sztem meg mindenhol ez megy ugyh ez hülye szöveg..
nem orrba szájba, csak néha kipróbálok dolgokat de annyira nem használom őket hogy ezért fizessek értük, és egyátalán nem vagyok rá büszke hogy nincs erre pénzem...
mellesleg ha lenne akkor is előbb leszedném a crackelt appot hogy érdemes e fizetni érte.. -
AttiQa
tag
válasz
Kashim #32700 üzenetére
200 Ft vagy 500.000 Ft azért bazi nagy külömbség a példádat felhozva, ebben tökéletesen igazad van! És egyetértek veled, abban hogy 200 Ft-okat simán ki lehet fizetni (én is ezt teszem) .
De addig ne tolvajozzunk senkit, míg nem nézünk körül a házunk táján. Tetszik, vagy sem, Te is ezt teszed.
Maradok mély tisztelettel... -
rolcsibácsi
őstag
válasz
Kashim #32687 üzenetére
a sugereket nem lehet kivedeni, a 200 forintos temahoz csak annyit hogy a telot reszletre vettem mint ahogy sokan nem a burzsujretegbe tartoznak.. en egy jatekert nem szeretnek fizetni ami vagy jo vagy nem, ha nem tetszik vmi akkor ugye nem adjak vissza a penzt ha torlom 5 perc mulva. egy ket olyan app van amit a kezdetek ota hasznalok, a tobbi nem erdemel egy forintot sem a szamomra.. nekem bevallom fent van igo is de annyira nem egeto hogy azt hasznaljam ha el akadok jutni valahova akkor nekem boven jo a gyari- ingyenes maps is.. neha neha hasznalom az igot de ha fizetni kellene erte akkor biztos hogy nagyon konnyen lemondanek rola..
nfs meg egyeb nagy nevu jatekokat is nyomom a budin ulve de ha fizetni kellene ertuk akkor azok nelkul is ellennek, annyit nem nyomom azokat h nekem penzt megerne( magyar vagyok igen..)
jobban elvagyok nehany ingyenes jatekkal mint pl a phisics mostanaban es le is szoktam torolni az olyan nagy nevu jatekokat amiket dragan osztogatnak es nem is hasznalom csak folglaljak a helyet.. persze mindenkinek masok az elvarasai meg a penztarcaja. ha gazdag lennek akkor is jb-znek de lehet hogy leszarnam azt a par eurot es nem pocsolnek a crackelt appokkal, de jol jon az a kis cash masra is. ha meg nem kapok meg egy appot hat annyi, van helyette 500 masik ami nem fizetos.. -
rolcsibácsi
őstag
válasz
Kashim #32679 üzenetére
szerintem meg a jb egy nagy segitseg sok embernek hogy normalisan tudja hasznalni a telefonjat sokkal tobb dologra mint amit megenged az apple..
pl nekem az egyik haverom azt mondta hogy ha nem lehetne ilyen dolgokat kihasznalni mint amiket lehet feltorve akkor tuti h nem iphoneja lenne..
ez egy szakmai topik ami ugy gondolom nemcsak arra lehet valo hogy ezerszer atbeszeljuk hogy kell beallitani az emailt vagy az osszes tobbi alapfunkciot amit mar telleg un a forumozok fele. a jb igenis nagy elony, valaki kihasznalja van aki nem.. de hogy tiltott dolog volt vagy az.. nekem furcsa..
szifon szerintem jo oldal es legalabb valaki foglalkozik a komolyabb szakmai reszevel is a dolognak.... -
sssssan
csendes tag
válasz
Kashim #32640 üzenetére
Sziasztok!
A feljebb lévő hozzászólásoknál olvastam hogy többen is aggódnak az iPhone-juk miatt, amelyekben vmi "zörög, lötyög". Mivel több iPhone-t is vizsgáltam belülről azt biztosan állíthatom, hogy a rezgőmotor a legmozgékonyabb a telefonunkban. De több készüléknél tapasztaltam hogy a némítógomb erős használatából adódóan, a kopás miatt hallhatunk lötyögést ami olyan mintha bentről jönne.
A lényeg hogy arra szeretnék kitérni, hogy nem mindig a rezgőmotor a hibás és annak kellene a legkevésbé hibásnak lenni, mivel az működés közben sem kalapál össze vissza, tehát álló helyzetben sem kellene lötyögnie.
Emellett többször is tapasztaltam hogy azok az iPhone-ok amelyek még nem voltak szétszedve mióta összerakták, hajlamosak egyes csavarjaik kicsit meglazulni és egyes esetben ez is zöröghet, de ez az eset nagyon ritka
Végül ez csak az én szubjektív véleményem remélem nem bántok meg ezzel senkit sem!!! -
hito
nagyúr
válasz
Kashim #31485 üzenetére
A JB tiltását nem hagytam figyelmen kívül. Olvass vissza egy picit és meglátod, hogy először priviben kértem illedelmesen segítséget. Mondanom sem kell, hogy nem jött. Ezután olvastam egy hsz-ben, hogy mostanában nem olyan szigorúak a témával kapcsolatban a modik a topicban és bátorkodtam írni, gondoltam változnak az idők, új szelek fújnak...
trobi28: köszönöm, én is magamat (
) és valószínüleg az lesz. De nem lennék a srác helyében hétfőn
-
hito
nagyúr
válasz
Kashim #31474 üzenetére
Ki mondta hogy nem értek hozzá? Szerinted azért vittem el egy GSM boltba jb-tetni mert nem értek hozzá?
Csak neked elárulom, hogy svájci függő a telefon, a JB-hez aktivált ájfon kell, ahhoz pedig esetemben svájci sim amivel én nem rendelkezem.És elnézésedet kérem ha esetleg bántotta az érzékeny szemedet a kirohanásom, nem tudom hogy Te ellenkező esetben higgattabb lennél-e. Dióhéjban elmesélem neked hátha picit meg tudsz érteni:
Megvettem így ahogy van. Vállaltam a kockázatot, hogyha nem lehet megcsinálni akkor hülye voltam és így jártam (de tudtam hogy meg lehet csinálni, ami be is igazolódott). 3napig túrtam megoldás után, mire világossá vált, hogy ez sim kérdése ami nekem nincs. Ergo => irány egy gsm bolt. Tegnap el is vittem (már nem kicsit voltam besózva). Utána irány Kecskemét Pestről apámhoz a kórházba. Utána szegény du. 5-kor otthagytam, azzal a felkiálltással, hogy mennem kell a telóért mert kész van és ha nem veszem át 7-ig a boltba akkor utána már csak hétfőn tudom. Nyomtam neki mint állat, 18:59-re oda is értem, 5Ft-ot leszurkoltam és rohantam haza, hogy de jó, kész van amire 1 éve várom, van egy 3GS-em amit nyúzhatok (nem kis utánajárás, rohanás és kemény pénzek kifizetése után). Asszony természetesen beközni, hogy akkor irány a haverokhoz keripartira miután a nyelvemen tapostam és egy kicsit leültem volna szórakozni az iPhone-al. Hajnal 1-re itthon is voltunk, úgy feküdtem le mint egy hugyos gyerek hogy reggel már oszthatom a telefont.
El is jött a reggel, látszatra minden rendben a telefonnal. Elkezdtem telepítgetni. Egy rohadt program nem ment fel rá, dobálta a hibaüziket (ingyenes program sem ment föl rá). Utána kaptam a tippet, hogy tegyem fel az appsync3.1-et és jó lesz minden. Megint megcsillant a reménysugár. Le is szedtem, erre telepítés közben hibaüzit írUtána már iTunes sem találta a telelfont. Mosmegmár be se kapcsol
Na tisztelettel ezek után Te hogy éreznéd magad? Lehet, hogy egy kis empátia, vagy segítség, esetleg vélemény a problémával kapcsolatban jobban esett volna most mint egy helyreigazítás, főleg úgy hogy ilyen ideg még az életbe nem voltam...
Richard: "Ha meg nem értessz hozzá add el aztan vegyél egy 3210-est." Ez kellett a végére, hogy nagyfiúnak látszódj?
Miért kell a végére mindig valami gizda szöveget odaszúrni nem értem...a rstore segítséget köszi, de akkor nem a gyári állapot jön vissza?
-
trobi28
addikt
válasz
Kashim #31474 üzenetére
Ezzel maximálisan egyetértek,nem mellesleg ezek a zug gsm-ek meg tudják úgy oldani neked hogy ne sokáig élvezhesd és vissza keljen vinned és mint "tudatlan felhsználó" rá fogják hogy te voltál a bal..sz és majd megint fizethessél kis frissítésért meg ezért azért.
Hidd el tapasztalatból beszélek,első Iphonomat én is így próbáltam megjavitatni állítólagos mikrofon hibával és a végén már valami 18 000 forintnál tartott a csávó és akkor mondtam neki hogy kérem vissza,otthon megoldotta egy frissítés,szóval erről ennyit.
Azóta én magam megoldom az ilyen dolgokat mert ELEGEM VAN EBBŐL A LEHÚZÓS POLITIKÁBÓL!!!!!!!!!!! -
a000
őstag
válasz
Kashim #31149 üzenetére
Koszi, hogy belinkelted. En meg is tettem a szukseges lepeseket bar kicsi az esely de ki tudja. Kivancsian varom a fejlemenyeket. Belegondolva tenyleg egy sebezheto pont, mert csak a jelszavad kell es le lehet uriteni a szamladat itunes vasarlassal. Legalabb a kartya adatok nem jelennek meg teljesen.
-
peetmaster
senior tag
válasz
Kashim #30748 üzenetére
Egy szóval nem írtam, hogy büszke vagyok rá. Szerintem félreértetted a mosolygós smiley-t. Egyébként sem vagyok az a nagy iPhone user. Nekem csak egy Poker játék kell rá, aztán csókolom. Nincs sem kedvem, sem időm szórakozni különböző programokkal és játékokkal. De ha már jailbreak-elve volt a teló, akkor miért ne töltsek le 1-2 ingyenes játékot?
-
leroyclub
senior tag
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Kashim #30265 üzenetére
Ez sajnos ezzel jár: ahol médiaesemény egy cég szinte bármilyen új kütyüjének megjelenése, ott a megalapozott (és pláne a megalapozatlan) kritikával élők száma is sokszorosa a más termékekénél.
Én a hírek alapján nem tudom eldönteni, hogy az iP4-nél jelzett "hiba"(?) valós-e vagy sem. Ha nem, akkor az nyilván a no comment kategória. Ha valós, az igen kellemetlen mind az Apple-nek, mind az early adoptereknek, és örömtüzeket gyújthatnak az Apple haterek.
Nekem egyedül az a bajom, hogy ez az egész "De hát más telefonnal is reprodukálható ez a hiba" picit elkenésnek, elbagatellizálásnak tűnik, és sokan erőltetetten próbálják bizonygatni, hogy ilyen más telefonokkal is van, ami nekem egyértelműen FAIL. Pláne akkor, ha az eredeti info (azaz az iP4 vélt hibája) sem valós esetleg.
-
tikshow
addikt
válasz
Kashim #30043 üzenetére
nem a minőséget vitattam, hanem a felbontást
amúgy nekem tök sötétbe se szaggat be a videofelvétel(igaz nem is látszik semmi sem)
Mr.Grincs: akkor meg hagyd a picsába
FecoGee: nekem bekapcsolt wifivel, kikapcsolt 3G-vel merül 1%-ot maximum egy este alatt(8 óra), jó 3.1.2, de ha majd lesz jb új iboot-ra akkor talán felrakom a 4.0-át
sztara: a kábeled tutti jó?
amúgy akinek már fent van a 4.0, és jb-zet is, azok kipróbálhatnák ezt a progit a cydiaból: Remove Recents, 2-3 napja jelent meg, elvileg törli a multitask részből a gyári programokat(vagy csak nem jeleníti meg)
-
tikshow
addikt
válasz
Kashim #30039 üzenetére
egy dv kazis kamera se rögzít általában nagyobb felbontásban, szóval ez nem kifogás, viszont szerintem meg telefonon nincsen értelme szerkeszteni, mert nem elég nagy a munkafelület hozzá, én még a 3gsben lévő filmvágást se használtam még sose, és sztem nem is fogom
Mr.Grincs: eladod, vagy megszokod, vagy visszarakod rá a 3.1.3-at, amit nem tudom, hogy hogyan kell, de google a barátod ebben a témában -
Enjoy
addikt
válasz
Kashim #30017 üzenetére
Tartsd meg ezt a jó szokásod
Sokszor elkerüli az ember figyelmét az egyes akciók, pedig ezek nagyon frankó játékok, s 1$-t simán megérnek.
_Jut eszembe, nektek települt a GameCenter, vagy az csak iPhone4-en lesz?
Mert nálam nincs. Bár nem is érdekel ez a dolog, csak eszembe jutott, hogy azt is új fejlesztésként adta elő Steve papa. -
FefeeX
veterán
válasz
Kashim #30017 üzenetére
Oh, én nagyon örülök neki, bár a Gameloftot már magamtól is észrevettem, de az EA-t nem vettem volna észre
MÁS: sikerült már valakinek H.264 videót felmásolni iphone-ra? Csak mert a leírása szerint:
"Támogatott videó formátumok: H.264 videó, 1,5 Mb/s-ig, 640 × 480 pixel, 30 kép/másodperc, H.264 Baseline Profile kis bonyolultságú változata AAC-LC audioval max. 160 kb/s-ig, 48 kHz, sztereó audio .m4v, .mp4, és .mov fájl formátumokban; H.264 videó, max 2,5 Mb/s, 640 × 480 pixel, 30 kép/másodperc, Baseline Profile max. 3.0 szintig AAC-LC audioval max. 160 kb/s-ig, 48 kHz, sztereó audio .m4v, .mp4, és .mov fájl formátumokban; MPEG-4 videó, max. 2,5 Mb/s-ig, 640 × 480 pixel, 30 kép/másodperc, Simple Profile AAC-LC audioval max. 160 kb/s-ig, 48 kHz, sztereó audio .m4v, .mp4, és .mov fájl formátumokban."Joboshare iPhone Video Converter-rel próbálkoztam. Már nem elsőre. Adtam neki kevesebbet, többet, felbontás stb (eddig 640x480at nem akartam, mert annyit a teló úgysem tud, de mivel más nem ment, gondoltam legyen az - az sem megy
)
Legördülőben: iPhone h264 480P (pl) és az alapbeállításán sem megy --> transfernél:
"... was not copied to the iPhone "x" because it cannot be played on this iPhone."
Szóval valami ötlet? Mivel azért mégis messze jobb minőség lenne, mint a sima mpeg4... -
Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Tesla topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest