Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
csimpi1
tag
válasz
vadászcsiga #50128 üzenetére
Ez az! Jack Bauer jobb, mint Chuck Norris!
-
csimpi1
tag
Tudom hülye kérdés, de iTunesben hol találom a Ringtones-okat? Szeretnék rétenni egy új csengőhangot, de csak zenének tudom betenni. Mit csinálok rosszul?
-
csimpi1
tag
Lehet itthon valahol Gelaskins fóliát venni i4-re? Eddig csak 3g/gs-re találtam.
-
csimpi1
tag
i4 érkezett, így cserélem le a 3gs-t. Olvastam, hogy a legegyszerűbb szinkronizálni az outlookkal. Viszont azt szinte még nem is használtam. Bepipáltam és nyomtam egy syncet. Hol találom meg most a kontaktokat?
-
csimpi1
tag
Létezhet, hogy az új szoft óta szövegbevitelnél gyorsabban dobja fel az ékezetes karaktereket?
Vagy csak én látom úgy? -
csimpi1
tag
A hangkártya váltásnak lehet köze az iTunes működéséhez? Pár napja lett cserélve, most dugtam fel a telót és nem ismeri fel. Frissítettem az iTunest, a frissítés alat egy darabig be is jött a teló neve (ergo felismerte), de utána megint semmi.
Az iTunest már újrahúztam. Mit tudok tenni?
3GS, no jb...
A hibakód:
0xE8000065[ Szerkesztve ]
-
csimpi1
tag
Az iTunes-ban hol tudom beállítani, hogy ne az legyen az alapértelmezett lejátszó minden zenénél?
-
csimpi1
tag
Az AppStore-ban mit jelent az appok mellett a + jel?
-
csimpi1
tag
Az iTunesban hol tudom beállítani, hogy ne ez legyen az alapértelmezett zenelejátszó?
Mitől lehet az, hogy az iTunes egyszerűen nem tudja sem feltenni az új szoftot, se restore-olni nem tud. Elkezdi és egy kis idő múlva recoverybe teszi a telót. Onnan csak egy restore mód hozza ki, miután betallózom az fw-t kiírja, hogy nem sikerült a restore, majd magától felismeri a telefont és kezdi megint felajánlani, hogy van frissítés.
Vigyem szervízbe? így sosem lesz rajta új szoft... -
csimpi1
tag
Lejárt a bankkártyám és az iTunes kéri, hogy módosítsam az adatokat. Viszont nem akarja elfogadni az új adatokat. Lehet, hogy azért, mert nincs rajta lóvé? az számít?
-
csimpi1
tag
válasz
madgie #34996 üzenetére
Van a gépben egy usb kártya, az van kivezetve a gépből egy kábellel. Nem tudom, hogy ennek lehet köze hozzá? Most ugyanaz történt:
Nem tudta frissíteni 4.1-re. Restore mód, fw betallóz és indít. Kiírta 5 perc után, hogy a telefon nem frissíthető. 5mp után visszajött minden és felajánlotta, hogy lenne frissítés...
Ott rohadjon meg a 4.1! Pedig kellene, mert dícsérik. -
csimpi1
tag
válasz
csimpi1 #34985 üzenetére
Mostmár totál káosz a telefon. A 8. DFU és 9. Restore mód után egyszer csak kiírta a szokásos dumát, hogy nem lehet restore-olni. Majd pár mp után csippant egyet, bejött a telefon, fel is ismerte és felajánlotta, hogy van frissítés. Nyomtam egy update-ot, most "preparing" van az update-hez 10 perce. Kíváncsi leszek...
-
csimpi1
tag
Hogyan lehet rávenni az iTunest arra, hogy telepítés után ne tegye rá a kezét minden zenére/videóra?
-
csimpi1
tag
válasz
bmwk1200s #34977 üzenetére
Szóval a gond a következő:
Nem tudom DFU módba tenni a telót, mert ha rádugom és kikapcsolom egyből bekapcsol magától és kéri az itunest, miközben a motinoron kiírja, hogy lát egy telót recovery módban és kell a restore. De hiába indítom el a restore-t, egy idő után azt mondja, hogy nem lehet restore-olni és kész. Ördögi kör...
Akármit csinálok, csak a recovery-t ismétli...[ Szerkesztve ]
-
csimpi1
tag
Megpróbáltam feltenni az új szoftot (3gs), félúton dobott egy hibaüzenetet, hogy nem lehet frissíteni és csak restore lehetséges...
Semmi törés, ilyen még nem volt. Most "preparing iphone for restore" megy negyed órája. -
csimpi1
tag
Aki felrakta annak is tetű lassan installálta fel a trémobil ingyé naviját? Letölteni viszonylag hamar sikerült, de installálni...
-
csimpi1
tag
Hol érdemes itthoni webshopban puha (plüss, bőr) tokot nézni? Az iStyle-t néztem, de ott nem írnak semmit a termékről, még az anyagát sem.
-
csimpi1
tag
Mi a teendő, ha nincs se lakathang, se billentyűhang? Be van állítva, maxon van a hangerő, de sehol semmi!
-
csimpi1
tag
Nem mindenkinek jön be az új iPhone:
http://www.youtube.com/watch?v=fcnQ72sPZAI&feature=popular -
csimpi1
tag
Kicsit elvesztettem a fonalat, tehát ha jól értem:
-fent van az új os, de csak update volt
-többen ajánlották, hogy tolni kell egy restore-t
-tehát az jó, ha így rádugom a telót a gépre
-magától lemegy a backup
-nyomok egy restore-t
-ha végzett, akkor egy sync-et
-és mindent visszatesz a telóra? -
csimpi1
tag
válasz
AttiQa #30267 üzenetére
Már rájöttem, hogy nem stabil térerő mellett sikerült csak. Az új os miatt viszont több app is kilép indítás után, hiába frissítettem. Egy webcamos appnál pl. nem tudok írni a keresőbe, mert nem hozza fel a billentyűzetet. Továbbá netezés közben folyamatosan pörög a töltés ikon. Az mitől lehet? Honnan tudom, hogy a háttérben fut program vagy sem?
-
csimpi1
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #30261 üzenetére
Nekem azonnal sikerült! 20mp-es két kézben tartás alatt sikerült teljesen leárnyékolni. Elvesztette a jelet. Miután letettem 10 mp alatt helyreállt.
-
csimpi1
tag
Ha jb mentes gs-re akarom feltenni az új os-t, akkor nincs más dolgom, mint nyomni egy update-ot, ha az iTunes felajánlja?
-
csimpi1
tag
Hogyan tudom feltenni az új iTunest, ha magától nem ajánlja fel? Ugye az kell az új OS miatt?
-
csimpi1
tag
Mitől lehet az, hogy a szifonomon nem működik a net? Van 3g, semmit nem állítottam rajta és ha netezni akarok, csak tölti, de nem csinál semmit. A netes appoknál is csak bámulom a loading feliratot. Ki-be kapcsoltam, de semmi.
-
csimpi1
tag
Be kell állítani valahol a headset használatát ? Vettem egy Sennheiser MM50 fülest, de a felvevő gombja nem reagál semmire. Ha csatlakoztatom a fülest, meg kell jelennie valamilyen ikonnak?
-
csimpi1
tag
Hogyan tudom a telefonról és az iTunesból törölni az összes zenét?
-
csimpi1
tag
Iphonehoz inkább mm50 vagy cx500 Sennheiser fülest vegyek szerintetek?
-
csimpi1
tag
Melyik Sennheiser agybadugós fülest ajánlanátok max 10 ezerig?
[ Szerkesztve ]
-
csimpi1
tag
Tegnap kicsit megkattant a 3gs-em. Először kezdte azzal, hogy sima lezárt állapotból akartam feloldani, de semmire sem reagált. A képernyő maradt sötét, hiába nyomkodtam a home gombot. Úgy viselkedett, mintha ki lenne kapcsolva. 2 perc nyomkodás után életre kelt, simán csúszkával oldva a zárat. Csak éppen az akksi kapacitást írta 18%-ra, amikor 5 perccel előtte volt 77%! Utána hirtelen visszaváltott a valós értékre. Később hiába akartam fényképezni, nem nyílt ki az "objektív". Kikapcs-bekapcs, azóta minden jó. Mitől lehet ez egy pár hónapos telónál?
-
csimpi1
tag
Változik valami, ha frissítek 3.1.3-ra? (3gs) Sima T-s készüléknék mindenféle törés nélkül kell valamire figyelnem, vagy csak katt és kész? Mennyi idő?
-
csimpi1
tag
Van egy olyan rádiós app, ami egyrészt folyamatosan világítva mutatja az időt(mintha egy digitális óra lenne), másrészt ugye egy netes rádió. Az a tulajdonságát szeretném kihasználni, hogy rádióra lehet ébredni. A kérdés a következő:
Mivel a folyamatos világítas ugye eszi az akksit, mit szól ahhoz az akkumulátor, ha minden éjszaka áll a dokkolóban és folyamatosan tölt? -
csimpi1
tag
válasz
manchester85 #23446 üzenetére
Mondjuk aki ezt benyalja, az meg is érdemli.
-
csimpi1
tag
válasz
BloodyEddie #22578 üzenetére
Át csak akkor lennék verve, ha ezt el is hittem volna, de mint írtam, magamban mosolyogva nyugtáztam az egetverő hülyeséget.
Én csak azt írtam le, amit mondtak, se többet, se kevesebbet. -
csimpi1
tag
Akkucsere és egyéb szerelős témákhoz kapcsolódóan:
T-Mobile-ék azt mondták, hogy ez a telefon szétszedhetetlen(!!!)és ha valamiért meghibásodik, nem is tudják javítani, hanem adnak egy másikat 70.000.- forintért. Ezt egy ilyen helyi T-s(Duna Plaza) kisfőnöknek tűnő csajszi mondta, amikor vettem a telót. Mosolyogva kérdeztem tőle, hogy ezt ugye most nem mondja ő sem komolyan, de ee az Iphone szervízelésével kapcsolatos hivatalos állásfoglalása a T-Mobile-nak!
-
csimpi1
tag
Olvastam már többször is, hogy az iTunes lassíthatja a gépet. Lehet hatással a netre? Mostanában rohadtul lelassult a net, mértem sebességet, az jó, hívtam a szolgáltatót, nincs gáz, a gép nem vírusos, stb. Már nem tudok mire gondolni.
-
csimpi1
tag
Létezik Iphone-ra valamilyen Track ID féle zenefelismerős app? Így kerestem, de nem találtam, gondoltam más néven hátha.
-
csimpi1
tag
válasz
tikshow #21664 üzenetére
Nem para, csak idegesít. Mindig ezt csinálja, sőt sokszor ha már bezártam az iTunest és lehúztam a telót, utána visszadugom rá, az iTunes el sem indul magától, de még ha én indítom, akkor sem. Ilyenkor gép újraindít és tök jó minden. Már 2x újratelepítettem az iTunest, de semmi változás. Mondjuk a Windows tényleg gyökér sokszor.
-
csimpi1
tag
Mitől lehet az, hogy miután használtam az iTunest az otthoni gépemen és kiléptem belőle ( vagy csak " kiixelem" a jobb felső sarokban vagy File/Exit ) és ki akarom kapcsolni a gépet, kiírja, hogy a Windows nem tudta bezárni az iTunes.exe file-t? Rosszul lépek ki az iTunes-ból vagy mi?
-
csimpi1
tag
Van egy 3GS Iphoneom. Mitől lehet az, hogy ha a térképen rábökök, hogy mutassa az aktuális helyemet, mindig kb. 5 utcával arrébb mutat? Simán ennyire pontatlan a gps?
-
csimpi1
tag
.
[ Szerkesztve ]
-
csimpi1
tag
Kerestem(de tényleg), de nem találom, ezért kérdezek:
Jb nélküli sima gyári Iphone-on hogyan tudok esetleg magyar nyelvű tv adót (rtlklub, tv2 viasat, ilyesmi) nézni és rádiót(szintén magyar) hallgatni?
Melyik app kell hozzá? -
csimpi1
tag
válasz
icecave #18584 üzenetére
Létezik olyan, hogy ameddig tartozásom van fizetős app-oknál, addig nem enged letölteni free appot sem?
Vettem 2 játékot, de valamiért nem vonta le a kártyámról az összeget. Most rákattintok a Gelaskins free appjára és egyből kiírja, hogy van majdnem 10 euró elmaradásom és jó lenne, ha rendezném! De mivel nincs annyi lé a kártyán, így nem tudok továnnmenni és letölteni. -
csimpi1
tag
A GelaSkins oldalról letölthető wallpaper-ök miért lesznek nekem homályosak és életlenek? Már a harmadikat töltöm, de egyik sem jó.
-
csimpi1
tag
Most kapok majd GelaSkins "fóliát" a telómra, de mivel plüsstokban tartom félő, hogy amikor beletolom a telefont a tokba, feljön a fólia. Nem tudtok olyan átlátszó tokot, amiben látszik a GelaSkin, de védi a képernyőt is?
Valami ilyesmi:
http://www.youtube.com/watch?v=2cZLb-4tX-c -
csimpi1
tag
Ha a telóról nem tudom elérni az itunes Store-t, mert az a válasz, hogy az én országomból ez nem elérhető, akkor mi a teendő?
-
csimpi1
tag
válasz
INMOTEP #17930 üzenetére
Nos:
Az új hardver hozzáadása varázsló szerint az eszköz megfelelően működik. Itunes újratelepít, de a telefont nem látja. Egy varázsütésre egyszer csak megjelenik!
Appok kiválasztása-szinkronizálás. A sync elindul, de nem csinál semmit, áll az egész. Itunes leállít/újraindít és láss csodát szinkronizál, látja a telefont, működik rendesen. De meddig? Magas ez nekem, mint kacsának a zongora...
Köszönöm a segítséget!És még egy kérdés:
Kerestem, de nem találtam választ. Van olyan progi, ami üzenetíráskor lehetővé teszi az ékezetes betűk használatát? És ha van, honnan tudom letölteni? A teló nem JB-elt, teljesen gyári és így is akarom hagyni.[ Szerkesztve ]
-
csimpi1
tag
Tegnap este sem látta már, ma ugye újra bekapcsoltam a gépet, de semmi. Másik usb foglalattal is próbáltam eredménytelenül. Sőt az itunes is sokszor fagy, nem enged kilépni, kilépés után még mindig fut, stb. Most újratelepítem, hátha. Egy újratelepítésnél elvesznek a letöltött appok? Mert pont tegnap töltöttem 2 fizetőset, de rátenni a telóra már nem tudtam...
[ Szerkesztve ]
-
csimpi1
tag
Üdv!
Mi lehet akkor, ha tegnap lehúztam az usb-t a gépről, ma visszatettem ugyanoda és az itunes nem látja a telefont? A gép tölti a telót, sőt az itunesben a devices alatt ott a telefon neve, de nem ír ki semmi tartalmat ha rákattintok csak egy nagy iphone felirat virít... -
csimpi1
tag
Hogyan szoktátok feltenni az iphone-ra a kijelzővédő fóliát úgy, hogy ne legyen buborékos? Nekem egyszerűen nem megy.
Már kettőt is kidobtam...
[ Szerkesztve ]
-
csimpi1
tag
Ébreszt a 3gs ha ki van kapcsolva?
-
csimpi1
tag
Lehet, hogy hülyeség, de:
Be lehet állítani a iphone-on, hogy kérdezzen rá, mielőtt bármilyen netes alkalmazást elindít? Honnan tudom, hogy mikor indít fizetős cuccot? Nem merem senkinek odaadni, mert nekiállnak nyomkodni és csak úgy fogy a lóvé a kártyáról. Most trémobilos mix díjcsomagom van és egyszerűen úgy fogy a pénz, hogy nem tudom mitől! Egy nap alatt "eltűnt" 1800 forint a kártyámról úgy, hogy szinte nem telefonáltam! Most akarok médiamánia s csomagra váltani, abban van 500 mb internetforalom. Az elég egyáltalán valamire?
Az iphone képes a mobil tv vételére? A T honlapján nincs a készülékek között, de nem akarom elhinni...
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASUS notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby elektronika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...