Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A mobilos gaming aranykorát ígéri a Red Magic 10 Pro különkiadása
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
JarrekStar
tag
Van erre egyszerűbb [megoldás] is...
-
JarrekStar
tag
Sziasztok!
Írtam egy whatsOnTV nevű programot, ami kirakja az asztalra 3 általatok választott csatornának az éppen futó műsorát és ehhez szeretnék segítséget kérni, hogy teszteljétek. Fontos, hogy telepítve kell lennie a Microsoft .NET Framework 4-nek. A vállalkozó szelleműek kérem priviben keressenek meg. (Azért ide írtam, mert itt vagyok a legaktívabb és talán itt ismernek a legtöbben
)
-
JarrekStar
tag
Sziasztok!
Az leggyorsabb versenyző 50%-os kedvezményt nyert a ZAGG.com-ra: cnbpfj0fn
Más:
Rendeltem az SGP-től egy Neo Hybrid EX tokot (bumper szerű) és baromi jó. Csak ajánlani tudom. A hozzá adott fóliák is nagyon jók, szerintem IS szinten védhetnek. Ha bumber kell nektek, akkor szerintem ezt vegyétek![ Szerkesztve ]
-
JarrekStar
tag
válasz
D@niel #41201 üzenetére
Most minket akarsz meggyőzni, vagy magadat? Az alapján amit leírtál, le akarod cserélni. Szerintem is érdemes lenne lecserélni. Én 3GS-ről váltottam és jobban szeretem mint a 3GS-t. A design meg szerintem baromi jó. (De persze ez szubjektív). Akár hogyan szorítom 2 kézzel, nekem max 2 csíkra megy le a térerő és soha nem dobta még el a hálózatot, szóval engem nem zavar az antenna dolog... Az üveg meg tényleg tud karcolódni, de ha vigyázol rá és teszel mondjuk IS-t ré vagy mindig tokban tartod, akkor nem lesz probléma.
[ Szerkesztve ]
-
JarrekStar
tag
válasz
Mr President #40746 üzenetére
Szia!
Igaza van az iStyle-os srácnak. Amik most rajta vannak azok egy másik iTunes-hoz és másik géphez vannak kötve. Ahhoz, hogy Te rátehesd a saját cuccaid, ahhoz le kell törölni róla az adott kategóriájú dolgokat. De miután ez megtörtént és újra szinkronizálsz, nem kell már törölni semmit. (Egész addig, amíg ezzel a géppel synceled).
-
JarrekStar
tag
Sziasztok!
Zagg.com-ra találtam 20%-os kupont. A kód: LOGIC20
Használjátok, még működik!
Szerk: Van még 1 20%-os: BLOGDEGEEK
[ Szerkesztve ]
-
JarrekStar
tag
Valaki panaszkodott, hogy a @2x miatt nem megy a nem retina kijelzőkön a logo.
Kijavítottam: http://www.mediafire.com/?einxeazt7triffe
A MakeItMine-ba: TMobile
-
JarrekStar
tag
válasz
madgie #38616 üzenetére
De a lényeg, hogy sikerült
Feltettem más tárhelyre is, mert panaszkodtak, hogy a másik vacakol:
Nem retina: http://www.mediafire.com/?dj2um6dys6m4m2s
Retina: http://www.mediafire.com/?k4pscoqebtbpf9kAki esetleg nem olvasott vissza és nem tudja mi ez, az itt megnézheti.
Itt pedig a telepítés!.
[ Szerkesztve ]
-
JarrekStar
tag
Mivel már többen kérdezték, hogy tudják telepíteni a logót, ezért leírom:
Be kell SSH-zni a telefonban vagy Total Commander-rel/T-Pot-tal vagy WinSCP-vel. Ha ez megvan akkor bemész a System\Library\Carrier Bundles\Unknown.bundle\ és bemásolod ide a két fájlt amit letöltöttél.
Ezután letöltöd cydiából a MakeItMine nevű progit. Elindítod sé beírod a szövegmezőbe, hogy TMobile@2x és rányomsz a bal felső Carrier feliratú gombra. Elvileg rögtön meg kell jelennie, ha nem akkor respring! és kész is!
-
JarrekStar
tag
válasz
JarrekStar #38589 üzenetére
Frissítettem a logót, most sokkal jobban néz ki!
Köszi a tippért Karmának!
Retina: http://www.megaupload.com/?d=V7LM5X1Q
Nem Retina: http://www.megaupload.com/?d=ZIPY8230
Itt a mintakép:
[ Szerkesztve ]
-
JarrekStar
tag
Sziasztok!
Kedveskedek a T-mobilos JB-seknek egy Carrier Logo-val:
Nem Retina: http://www.megaupload.com/?d=YOSON3VR
Retina: http://www.megaupload.com/?d=7VRA0XOJ
És itt egy-két kép róla:
[ Szerkesztve ]
-
JarrekStar
tag
válasz
zsolt19900 #38426 üzenetére
A linket Morcego kapta
-
JarrekStar
tag
válasz
rolcsibácsi #37872 üzenetére
Az igaz de pl idojaras lekeresnel vagy level fetchnel wifire megy es nem 3gre. Mondjuk a wifi kevesebbet is fogyaszt. Na mindegy
-
JarrekStar
tag
válasz
mexicanraven #37855 üzenetére
Szerintem tuti ez volt a baj, mert nekem is OTP Junior Max kártyám van és simán veszek bármit.
-
JarrekStar
tag
válasz
mexicanraven #37851 üzenetére
Arra figyelj, hogy legyen a kártyán pénz. Asszem kb 2 eurót zárolnak regisztrációkor, hogy megnézzék fizetőképes vagy-e. Ezt később fel is szabadítják.
-
JarrekStar
tag
Sziasztok!
Remélem senkit nem zavarok ezzel, de van egy pár felesleges jó minőségű tokom.
[ Szerkesztve ]
-
JarrekStar
tag
válasz
puramuk #37571 üzenetére
Mivel ez nem kapcsolódik szorosan a JB-hez, ezért annyit mondok még neked, hogy az iTunes akkor is recoveryt ír, amikor dfu-ban van már a cucc. Akkor van dfu-ban, ha eltűnt az iTunes ikon a kijelzőről és olyan hangot adott a gép, mint amikor bedugsz vmi usb-s cuccot...
-
JarrekStar
tag
Ha eredetileg T-s volt a készülék és gariba cserélték, akkor ugyan úgy T-s az új is. Amennyiben ultrasn0w-val van függetlenítve, akkor egy restore/update után megint T függő lesz. Viszont, ha kifizették a T-nél a függetlenítési díjat és így kvázi "gyári" független lett, akkor restore után is az marad.
-
JarrekStar
tag
válasz
manchester85 #36786 üzenetére
Nekem i4-el még a Budán az alagútban is végig meg volt a jel a T-Mobilos Navigonnal. És nem úgy, hogy 10 másodpercig voltam csak benn...Legalább 3-4 percig benn voltam, mert dugó volt.
-
JarrekStar
tag
válasz
Newyorker #36723 üzenetére
A 16 gigás az 142.990 a 32-es pedig 172.990, ha jó emlékszem. Igen lehet részletre is venni. Az ár amúgy a választott díjcsomagtól függ. Ha Ikon vagy MM díjcsomaggal veszed akkor olcsóbb, különben annyi amennyit írtam.
Én pl ECO díjcsomaggal vettem 2 év hűséggel és így volt 142.990, ha 1 évvel vettem volna, akkor persze drágább lenne.
INMOTEP: Persze, ide írd be a serial numbert.
[ Szerkesztve ]
-
JarrekStar
tag
Amúgy szerintetek hogy lehet az, hogy frissítettem 4.0.2-ről 4.1-re de a baseband mégis 01.59.00 maradt?
-
JarrekStar
tag
-
JarrekStar
tag
válasz
Everman #36034 üzenetére
LOL
ez érdekes
Mondjuk asszem a szlovák O2 is függetlenül adja. Szóval lehet, hogy az Apple akarta így. Mondjuk hajnalba aki a másik ügyintézőnél vette dominóba az kérte a függeltenítést és pénzt is kértek tőle érte
Bár a számlán és a garijegyen az van, hogy iPhone 4 16GB/SL vagyis SimLock
[ Szerkesztve ]
-
JarrekStar
tag
Szerintetek ez azt jelenti, hogy gyári függetlent adtak nekem?
[ Szerkesztve ]
-
JarrekStar
tag
Azt nem tudjátok, ha egy már lejárt hűségidejű Eco díjcsomagnál akarom megvenni készülékcserével akkor mennyi lenne mondjuk a mostani 8 gigás 3gs? Csak, hogy legyen valami viszonyítási alapom
-
JarrekStar
tag
válasz
PókerFész^^ #34744 üzenetére
Nem kell hozzá program. Meg tudod nézni a beállításokban is, abban amit ott látsz nincs benne a wifi. Add össze a letöltést és a feltöltést és akkor kijön, hogy mennyit használtál a havi 3 gigából. De ezt kézzel kell havonta nullázni
-
JarrekStar
tag
Sziasztok!
A mai nappal megváltam a Desire-ömtől, méghozzá úgy, hogy 5 hónap alatt csak 10k-t vesztett az értékéből
Már csak ki kell bírni amíg a szifon megjelenik a Trénél
addig meg egy WinMo-s pda-telefonnal kell szenvednem
[ Szerkesztve ]
-
JarrekStar
tag
Sziasztok!
Mit csináljak, ha az iTunes nem fogadja el az új kártyámat? Nem rég cserélte az OTP a JuniorMax Visa kártyámat MasterCard-ra. A PayPalt simán át sikerült állítanom, de a Store-t nem sikerül....Pénz is van rajta most több, mint 10k.
Van valami tippetek?
-
-
JarrekStar
tag
Kicsit offtopic:
Ha valaki vesz egy szifont teszemazt ikon 200-al úgy, hogy ott helyben egyösszegben kifizeti a telefont, akkor, ha nem fizeti az előfizut, akkor letilthatják a telót? -
JarrekStar
tag
Gyerekek...Asszem eddig tartott az Androidos pályafutásom
Decemberben veszek egyet
csak bírjam ki addig
-
JarrekStar
tag
válasz
D@niel #25319 üzenetére
Nekem külsőre semmi bajom nincs a Desire-el, de az igaz, hogy a Legend az jobban tetszik. Az jobb is lenne, ha a Desire belseje lenne benne
Miben fog többet nyújtani az új szifon, a Desire-nél? Androidon van flash, valszeg az 4Gben is 1ghz-s proci lesz mondjuk 512 mega rammal és 5mpx-es kamerával és 720p videóval, ezek megvannak a Desireben is... És az tuti, hogy most az új iPhone nem tudnám megvenni az előfizu miatt se, meg az ára miatt se...Így meg 2 éves HTC garival 130 a Desire...
szóval nehéz döntés...
[ Szerkesztve ]
-
JarrekStar
tag
-
JarrekStar
tag
Sziasztok!
Gondolokodom, hogy lecseréljem-e a 3GS-t egy HTC Desire-re. Mi a véleményetek róla?
-
JarrekStar
tag
Sziasztok!
Letöltöttem a Pandora-t az USA storeból de nem tudom használni, mert nem támogatott az ország
Tudtok erre valami megoldást?
-
JarrekStar
tag
Ti mit gondoltok a Nexus One-ról? Engem egyedül az tart vissza attól, hogy leváltsam a 3GS-t, hogy Androidra sokkal kevesebb és rosszabb minőségű program és játék van. Szerintetek?
-
JarrekStar
tag
válasz
Csabee. #14559 üzenetére
Van 1 pár:
Wooden Labyrinth: http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=305713066&mt=8
Doodle Jump: http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=307727765&mt=8
Rolando: http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=299461156&mt=8
Up There: http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=299876012&mt=8
és még napestig sorolhatnám
-
JarrekStar
tag
válasz
JarrekStar #14420 üzenetére
Hopsz..Az eredeti posztban nemjó már a link
Szóval, ilyen caller image-t szeretnék én is
Hogyan tudom megoldani?
-
JarrekStar
tag
válasz
Punisher15 #13534 üzenetére
Azt tudom neked javasolni, hogy rendeld meg webshopon keresztül vagy a 06-30/63-63-630 telefonszámon, ami 30-as körzetből ingyenes. Én is így vettem részletre a 16 gigás fehéremet, 2 nappal később már a kezemben volt
Készsésgesek az ügyintézők, meg tudjátok oldani szerintem. Ja és még annyit, hogy tőlem 20e kauciót kértek.
@13535: Szerintem csak szoftveres hiba, nekem is csinál ilyet, de más programnál meg tökéletes...
[ Szerkesztve ]
-
JarrekStar
tag
válasz
balazs0102 #13135 üzenetére
Én ugyan nem vagyok jogász, de szerintem egy szerződésbe azt írsz bele amit akarsz, ugyanis ha a másik fél nem akarja elfogadni, akkor nem fogadja el és kész
-
JarrekStar
tag
Sziasztok!
Van arra megoldás, hogy az auto-correct ne csak angolul, hanem magyarul is működjön?
Kerestem a topicban de nem találtam... -
JarrekStar
tag
Szia!
Az Ikon 200-ban csak akkor kell pluszban fizetni a telefonálásért, ha 200 percnél többet beszélsz illetve, ha hálózaton kívül küldessz sms-t vagy hálózaton belül 100nál többet. Még akkor is + pénz, haaz 1 gigát túlléped, és az jó sok plusz pénz
. 1 hónapra 5000+törlesztés , ha nem léped túl
-
JarrekStar
tag
Mi az az ablak ami mindig bejön amikor hangerőt akarok emelni? van egy szövegmező benne, egy Call egy Send és egy Cancel gombja. Ez nemrég jött elő. Mi lehet ez és, hogy tudom kikapcsolni?
Aktív témák
- iPhone 13 Midnight 256 GB - 60 nap garancia - szép állapotban
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával