Aktív témák
-
válasz
Kasza08 #47553 üzenetére
Ugyanazon a néven regisztráltad iTunesban a telefont, mit előtte (pl. kasza08's iPhone)? Mert én nemrégiben igen, és be is szívattam magam, valamiért nem akarta visszatenni, pedig volt bacupom. Aztán annyi volt, hogy manuálisan pipálgattam az appokat, mit tegyen fel, zenéim egy playplistben voltak, amikor a telefonra kerültek, névjegyzék, stb. pedig google-ből sync-eltem, ahogy az emailbeállításokat pedig outlookból. Ez csak azért érdekes, mert mikor régebben mindig új névvel regisztráltam a telefont, simán visszatett mindent backup-ból, ha meg ugyanazon a néven, mit előtte, meg is szívatott (főleg, hogy 3 próbálkozás után mindegyik régi backupot felülírta, le kellett volna menteni valahova máshova is).
-
-
Andreas
tag
válasz
Kasza08 #8210 üzenetére
A gigapixelt költői túlzásnak szántam!
A jelenlegi, széles körben is elérhető technológia nem elég ahhoz, hogy egy iPhone-hoz hasonló kialakításba betegyenek egy olyan kamerát, ami csodálatos képeket és videókat készít - a videóknál pedig ugye már belép a processzor is, ami tömörít stb.
Olyan áttörés kell ezen a területen, mint amilyen az Otto motor volt a gőz után.
-
válasz
Kasza08 #7500 üzenetére
Használsz Winterboardot? Az tud ilyen vicces dolgokat csinálni.
Nem tudok ilyen iPhone-os appról, de a gépeddel, és az iRingerrel lehet csengőhangolni egyszerűen.
-
-
szebi :-)
csendes tag
válasz
Kasza08 #7143 üzenetére
Szia!
igen, ez akkor van mikor egy jailbreakelt telót resetelsz...következő a teendőd:
1. bedugod az usb kábelt a gépbe
2. telóról lehúzod
3. home és bekapcsológombot hosszan nyomod 3mp-ig
4.kikapcsolod a telót, és hosszan elkezded nyomni a home gombot,közbe rádugod az usb kábelt a telóra..
5. persze mindezek elött itunes-t elinditod, ekkor a telefon DFU módba elindul,
6. (itunes,update)letöltöd a szoftvert a telódra, és ujratelepíted..
ha levan töltve a jelenlegi szoftver a gépedre, ami most a telódon van, akkor az itunes-ba nyomsz egy shift+restore-t és betallózod a firmware-t, és egyből elkezdi csinálnimindezek elött mielött megcsinálnád, melyik szoftver van most a telódon??
Ha van kérdésed írj nyugodtan akár itt, akár pm-ben !
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest