- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Dusee
őstag
válasz
kersakdaved #45206 üzenetére
miért ne tudnád?
te fizeted tovább a maradékot, más meg használja és kész. -
Everman
addikt
válasz
kersakdaved #45189 üzenetére
"Tudja valaki, hogy az itthoni T-s iPhone 3GS-emet tudnám-e használni egy angol T-s sim-mel?!"
Igen.
Ha már nincs rá hűséged, akkor a T-nél tudod függetleníttetni. -
válasz
kersakdaved #45192 üzenetére
Teljesen.
-
Gubro
senior tag
válasz
kersakdaved #45189 üzenetére
Nem.
-
zack
nagyúr
válasz
kersakdaved #44289 üzenetére
Beállítások -- Mail, kontaktok, natárbejegyzéseknél -- új adatok begyüjtésénél bekapcsoltad a push-t?
-
TBMC
addikt
válasz
kersakdaved #44273 üzenetére
csinalj egy backupot, utana az uj keszulekre pedig backup from es kivalasztod a keszitett mentest.
szerk: latom mar leirtak elottem
-
zack
nagyúr
válasz
kersakdaved #44278 üzenetére
Semmi extra. Létrehozol a "mail" fülön egy exchange fiókot, ahová beírod a Google általános adatait. Utána autómatikusan szinkronizálni fog, de meg tudod adni neki mit szinkronizáljon és mit ne. Az új telónál meg szintén beállítod, és egyből átszinkronizálja a google fiókodban levő adatokat az új telóra.
Több időm nincs kifejteni mert 12h megyek edzeni, de szerintem mindenre választ fogsz kapni ha rákeresel a topikban. -
manchester85
veterán
válasz
kersakdaved #44275 üzenetére
Sima backup, automatikus szinkronizálást leállítod, majd az új telónál restore from backup. Mindent visszaállít.
-
manchester85
veterán
válasz
kersakdaved #44273 üzenetére
Akkor csak egy sima backupot kell csinálnod, semmi mást.
-
zack
nagyúr
válasz
kersakdaved #44262 üzenetére
A legegyszerűbb ha Google activesync-et használsz, ez a legegyszerűbb módja. Annó Karma segített beálltani, és annyira bejött, hogy azóta mást el sem tudok képzelni.
Bármilyen változás van a névjegyzékemben, naptáramban, és mail-ek tekintetében azonnal menti ill. szinkronizál. Ennél egyszerűbb nincs.
Ha pedig fent van a Gmail fiókodba, onnan már oda mented a PC-n ahová akarod. -
TBMC
addikt
válasz
kersakdaved #44263 üzenetére
kerdes a kovetkezo:
- azert szeretned, csak hogy meglegyenek a sz.gepen
- VAGY masik keszulekre szeretned ratenni, esetleg u.arra ,csak szeretned ujrahuzni? -
válasz
kersakdaved #43935 üzenetére
Mazsolázz: [link]
-
Kommy
veterán
válasz
kersakdaved #31320 üzenetére
Ha megvannak akkor indítsd el az itunest és húzd rá őket a bal felső sarokban lévő applications-ra és hozzáadja az itunes libraryhoz
-
Doresz
tag
válasz
kersakdaved #31320 üzenetére
hogy mi fog történni akkor, azt sajnos nem tudom. A library fájlok elméletileg valahol máshol vannak a rejtett fájlok között. Hogy indítás után felismeri-e simán a behelyezett alkalmazásokat, tényleg nem tudom megmondani, így még nem próbáltam. Csak úgy, hogy egyszerre áttettem a libraryt és a mobile applicationst tartalmazó mappákat is az új rendszerre.
-
Doresz
tag
válasz
kersakdaved #31316 üzenetére
najó, akkor most olvasd el még egyszer, amit írtam. Az iTunes ACCOUNT infofüljei alatt találod meg a purchase historyt valahol. Aminek semmi köze a helyi géphez. Ott uninstall / format és egyéb dolgoktól függetlenül mindig megvannak a korábban vásárolt dolgaid (vagyis a listájuk). Ahogy ide is akármikor be tudsz jelentkezni és látod a kedvenc témáidat, géptől függetlenül.
A 'kis dolgait' valóban a C meghajtóra teszi alapértelmezetten. Ha meg akarod tartani a dolgokat, egyszerűen lemented a kellő mappákat, és új rendszernél gond nélkül feláll az iTunes Library. Vagy, ahogy előbb írtam, egyenként letöltesz mindent. -
Doresz
tag
válasz
kersakdaved #31312 üzenetére
az iTunes Accountban megtudod nézni az eddig letöltött alkalmazásaid listáját, a purchase history részen. Az alapján mindent le tudsz szedni még1x. Igaz egyenként, de más megoldást nem tudok rá. Attól hogy fizetősek, vagy esetleg más áron vetted meg őket, ugyanúgy le tudod szedni, és egyikért sem kell még1x fizetni. Kattints az árra, töltsd le, és utána kiírja, hogy már egyszer megvetted azt az alkalmazást, ezért nem kell érte fizetned. Hacsak nem költözöl másik gépre, soha ne szinkronizáld máshol. Ez történik. Nem lenne elcseszett rendszer, azért érthető, hogy az pl amerikaiak iTunes dalletöltéseinek védelmére csinálták (mert ugye ott működik), más, hogy nálunk ennek nincs módja. Addig marad a szinkronizálásos szívás.
-
Kommy
veterán
válasz
kersakdaved #31312 üzenetére
Első körben figyelmeztetett, hogy mit fog csinálni, így csak magadat szidhatod, hogy engedted neki letörölni, másodszor amit megvettél programok azokat ingyen le tudod újra tölteni.
-
[Ace]
aktív tag
válasz
kersakdaved #31246 üzenetére
Szerintem így kell mennie.
-
[Ace]
aktív tag
válasz
kersakdaved #31224 üzenetére
Rárakod a másik gépre a telót, alapból nem fog vele semmit sem csinálni (régen nekiállt szinkronizálni a marhája).
Bal oldalon jobb klikkel rámész a telóra és Backup.
Ezután mondjuk csinálsz egy restore-t, majd visszaálítod a mentésből.
-
AttiQa
tag
válasz
kersakdaved #30675 üzenetére
Köszi az infót!
-
Jhonny06
veterán
válasz
kersakdaved #30675 üzenetére
-
samgar
őstag
válasz
kersakdaved #30472 üzenetére
Igen. Lassulás, lefagyás, inkompatibilitás...
-
Jhonny06
veterán
válasz
kersakdaved #30393 üzenetére
-
Kashim
őstag
válasz
kersakdaved #30393 üzenetére
3GS-re tökéletes, gyorsabb mint 3.1.3. Pakold izibe.
-
válasz
kersakdaved #29837 üzenetére
Ne is add fel, én tegnap vagy 10szer eljutottam 80-90%-ig mire kiírta, hogy "internet connection timed out". Kezdhettem is elölről
Aztán végül éjfél-fél 1re végre leért. -
Csabee.
nagyúr
válasz
kersakdaved #29835 üzenetére
Az apple szervere is leterhelt próbáld újra később!
-
Kashim
őstag
válasz
kersakdaved #29575 üzenetére
Baj, mert iOS4-et csak a legújabb kezeli. Régiről nem is hiszem hogy fog frissíteni.
Amúgy csak az update gombra kell ráböknöd, semmi más, de először töltsd le a legújabb iTunes-t. -
Kashim
őstag
válasz
kersakdaved #29567 üzenetére
Hacsak nem lehet valahogy kikapcsolni, mindig csinál egy backupot mikor rádugot a telefont képre és elindul iTunes. Tehát külön nincs is rá szükség. (Bár nem emlékszem lehet az update procedúra előtt is csinál egyet.)
Restore-al visszaállíthatod gyárit, de emelett megőriz pár backupot dátum szerint rendszerezve is. A legutolsót mindenképp megjegyzi, meg néhány korábbi napokon lementettet is. Nekem felsorolt 2-3-at mikor kérdezte melyikről állítsa vissza az adatokat valami gebasz miatt. Nyugodtan updatelj csak, majd a végén kiírja. 100% hogy nem fog semmid elveszni. Nekem még néhány játéknál a mentések is megmaradtak.Szifon.com 500 - Internal Server Error
Letámadták. -
adise
őstag
válasz
kersakdaved #29567 üzenetére
de, ha nem vagy jb-s miért nem az update gombot nyomod? szerinted mire van?
-
Kashim
őstag
válasz
kersakdaved #29554 üzenetére
[http://www.apple.com/iphone/softwareupdate/]
Backupot csinálj és arról restore-ol miután felrakta új rendszert, de egyébként visszatesz mindent. JB-t értelemszerűen nem.D@niel: Üzemidőben túl sok változást személy szerint nem vettem észre, nyúzom már pár napja. Talán egy leheletnyit tovább bírja, bár én este mindig rátolom töltőre amíg alszok, teljesen csak ritkán és direkt szoktam lemeríteni.
iBooks amúgy nem lesz iPhone-ra? Mert nincs rajt nekem, utólag jön app formában?
Fercsa: Baseband: 05.13.04
<NewL>: 380 mega körül van a rendszer. Szerintem rosszat nézel, vagy nemtom.
-
Kommy
veterán
válasz
kersakdaved #27411 üzenetére
Köszönjük az értesítést.
De ez milyen játék, valahogy nem jöttem rá , hogy kell vele játszani.
-
and1mixtape
tag
válasz
kersakdaved #27370 üzenetére
Azert ez mar pofatlansag megint...
-
Csabee.
nagyúr
válasz
kersakdaved #27324 üzenetére
Ha megtudod akkor írd ide gyorsan kérlek!
-
WuuWuu
tag
válasz
kersakdaved #27236 üzenetére
de kötnek magukhoz 2 évig havi 5ezerrel
-
D@niel
addikt
válasz
kersakdaved #27136 üzenetére
Mi itt a kérdés? Ha független a mobil, veszel külföldiában egy kártyát, és használod. Külföldiában itthoni karival is tudsz természetesen.
[Ace]: PÜ!
-
spedyboy
senior tag
válasz
kersakdaved #27023 üzenetére
szerintem éjfélig várok
mert már mindjárt leesem a székről xDde ha módóm lesz rá ( nem alszok el ) akkor természetesen leirom!
de remélem ha bárki észlel aktivitást az is leirjasegitsük egymást alapon
-
Damage
senior tag
válasz
kersakdaved #27016 üzenetére
Ettől az időeltolósditól tartottam én is...
Remélem nem éjjel 1 és hajnal 4 között lesz...Szerk:
Nincs vmi ingyenes alkalmazás, ami új (Gameloft-os twitter) bejegyzésnél hangjelzést ad? -
madgie
titán
válasz
kersakdaved #27016 üzenetére
NY-ban például csak délután fél öt van most
-
Doresz
tag
válasz
kersakdaved #26860 üzenetére
Ez a Belkin szilikon tok tényleg összeszedi a koszt és karcolja a hátlapot? 25% kedvezmény van az iStyle-ban minden kiegészítőre, és ha nem karcolna, megérné.
szerk: bocs, új post akart lenne, de a válaszra nyomtam véletlenül.
-
D@niel
addikt
válasz
kersakdaved #26825 üzenetére
XMS 4.990Ft, Raktáron.
-
Csapi007
veterán
válasz
kersakdaved #26803 üzenetére
Vroom-om volt iPod Touchra, de nem igazán jött be. Megutáltatta velem a szilikon tokokat. Nehéz elővenni a zsebből, koszolódik, és nyúlik az alja.
Az ilyen 500 Ft-os tokoktól ne várj sokat, egyszer leejted és eltörik. Mindentől karcolódnak és hasonlóak. -
and1mixtape
tag
válasz
kersakdaved #26803 üzenetére
Nekem a Chrome tetszik a legjobban, csak nem kell ra az a Mirror ize..egy ishield folia + a Chrome=
-
válasz
kersakdaved #26798 üzenetére
Alul-felül nem, de oldalt igen. Ami mindenhol fedi, az már ormótlan (szerintem).
-
válasz
kersakdaved #26795 üzenetére
-
D@niel
addikt
válasz
kersakdaved #26795 üzenetére
Én most ilyet fogok venni, ha lesz fehérben.
-
and1mixtape
tag
válasz
kersakdaved #26760 üzenetére
Ferarri GT Evolution most a free! 10 perce volt felteve a twittere..szval meg van idod
-
D@niel
addikt
válasz
kersakdaved #26745 üzenetére
Én meg kocsival jöttem, de többségében buszozni szokásom
Ha nincs 3G, kvázi EDGE sem, jobb az Opera. Ahol én lakok, ott nincs semmi, tehát gyakorta GPRS-en netezek Operán, szinte olyan sebességgel, mint Safarival E-n.
Én nagyon kedvelem az Operát, a multitouch szerintem csak szokás kérdése, másrészt: ha valaki zoom-ol, olyan szinten fog ráközelíteni az oldal egyes részeire, ahogy az Opera teszi. Opera minivel van egy olyan érzés, mintha tényleg számítógépen netezne az ember, nekem kell az ilyen
Tetszik, hogy amikor belépek a fórumba, a bejelentkezési képernyőt már olyan kicsiben hozza elő, hogy nem kell ráközelíteni.
(tördelésben sajnos gyenge...)És a Lényeg: Nekem az Opera valahogy érzékenyebbnek tűnik a Safarival szemben, ha görgetek, többet megy le/fel, mint a Safari.
-
Misi1979
őstag
válasz
Leegyszerusitve: opera kevesebb adatot forgalmaz, ezert joval gyorsabb adott oldal gprs-sel valo betoltese, mint safarival. Probald ki: gprs - index.hu
-
manchester85
veterán
válasz
Letömöríti az adatforgalmat a 10-edére, ami nemcsak adatforgalmi spórolásra jó, de a gyorsabb oldalbetöltődésre is. Cserébe fapados lesz a net.
-
D@niel
addikt
válasz
kersakdaved #26734 üzenetére
Opera. és akkor már Edge
-
manchester85
veterán
válasz
kersakdaved #26734 üzenetére
GPRS
-
Syl
nagyúr
válasz
kersakdaved #26564 üzenetére
Ha gépedre telepítve van az iTunes, akkor csak annyi, hogy rádugod a telefont és bekapcsolod a tetheringet (settings, general, network, internet tethering).
-
Misi1979
őstag
válasz
kersakdaved #26315 üzenetére
Túl sok már a JB... a szifon.com-on nézelődj
-
Csabee.
nagyúr
válasz
kersakdaved #26288 üzenetére
Természetesen lehet használni!
Gicz köszi megnézem.
-
kispéé
senior tag
válasz
kersakdaved #26274 üzenetére
kárt nem tesz benne ez tuti, csak úgymond "megnyitja a rendszert", hogy módosítható legyen.
Én sem tuningoltam szét, nem fut nekem semmi módosítás, csak az smshelper ami számolja a karaktereket mikor smst írok,de az is csak dísznek van, mert sose tudom átlépni a havi 100 sms csomagot. Másik nagy előnye a jb-nek, hogy futathatom a warez programokat -
Gicz
addikt
válasz
kersakdaved #26274 üzenetére
eredeti windowsodvan? midnen progid eredeti? lett kár a gépedben?
a jb csak szoftveres. nem csinál kárt.
-
kispéé
senior tag
válasz
kersakdaved #26266 üzenetére
Ja, akkor bocsesz, nem tudtam
egyébként én nem értem, hogy a apple miért nem engedélyez ilyen progit, sokaknak segítene és hasznos is, nem úgy mint egy-kettő amiket az appstoreban találok
Másik meg, szerintem nyogodtan jb-zhetnéd a telót, kárt nem tesz benne, csak a lehetőségeid kibővülnek;-) -
Syl
nagyúr
válasz
kersakdaved #26263 üzenetére
Ezt úgy értem, hogy a telefont használom amíg lemerül olyan 5-10% környékére. Ekkor rádugom a 220-ra (nem a számítógépre!) és hagyom töltődni. Amikor eléri a 100%-ot, akkor még fél-egy órát rajta hagyom. Korosabb készülékekkel sem árt havonta egyszer eljátszani.
-
kispéé
senior tag
válasz
kersakdaved #26217 üzenetére
Srácok, én már többször is ajánlottam itt a fórumon az ikonosoknak a call counter 3 nevű progit, letölthető a cydiaból. Fizetős kb. 1 juró ha jól emlékszem, de van trial időszak is.
Ez frankón számolja a hívás időt, lehet bejövőt kimenőt külön-külön, akár egyszerre is. Az ikonján is van számláló. Havi ciklus is beállítható, hogy elsején mindig újrakezdje. Sztem megéri a pénzét, ez az egyetlen cydiás progim amit megvettem, ja meg az sms counter-t is. Ami értelemszerűen smst számolsztem must have ;-)
-
Syl
nagyúr
válasz
kersakdaved #26256 üzenetére
Érdemes lenne kicsit várni a pánikkal. 5 nap után nem meglepő a merülés. Majd ha túl leszel egy 4-5 teljes lemerít-feltölt cikluson és még mindig rohamosan merül, lehet gondolkodni. Meg néha érdemes kikapcsolni a telefont, hátha esetleg beragad valami taszk.
-
Gicz
addikt
válasz
kersakdaved #26256 üzenetére
amiket letöltöttél azok ott vannak itunes ban ha szinkrnnizáltad, ha nem akkor meg letöltöd megint.
a beállításokat ujra kell mjad igen.(email fiók, csengőhang meg ilyesmiket)
-
Gicz
addikt
válasz
kersakdaved #26254 üzenetére
ha új iphone ként csinálod akkor tökmind1
a képeket érdemes lementened amiket fotóztál ha fontosak. a contacts okat gondolom ugyis géppel szinkronizálod.más nincs ami fontos.
-
Gicz
addikt
válasz
kersakdaved #26251 üzenetére
hátezt akkor nemtom. mivel 5 napos csak, valsz 3.1.3 van rajta, szóval én a helyebe tolnékl egy restoret, és utána nem azt válaszd h backupolja, hanem h "set up as a new iphone"
akkor meg kell javulnia
-
ent
őstag
válasz
kersakdaved #26251 üzenetére
3.1.2 fw?
-
Gicz
addikt
válasz
kersakdaved #26234 üzenetére
nem normális.
vmi fut a háttérben aminek nemkéne. jb zett?
mik vannak rajta cydiiából?a teló a jelzett 300 órás készenlétet figyelembe véve 3 óránként merülhet 1%-ot. de ez ugye marketing szal olyan 2-2és fél óránként merülhet 1 %ot készenlétben.
wifi netezésnél ez kb 5 percenként 1 %, 3 g nél 3 percenként 1 százalékot jelent.
-
bmwk1200s
őstag
válasz
kersakdaved #26217 üzenetére
Jól gondolod és nekem ez a legnagyobb problémám, hogy ebből így honnan tudod meg, hogy nem csúsztál e ki a havidíjba foglalt időből? Nekem ikon 200 van és bizony szépen ki szoktam esni belőle, aztán fizethetek 4990 helyett 7-8000Ft-okat....
-
tikshow
addikt
válasz
kersakdaved #26190 üzenetére
a masik hangszorot ugy hivjak mikrofon
-
válasz
kersakdaved #26126 üzenetére
Nekem volt, ahogy a hirdetésemben is írtam neked. Jó-jó, de messze nem olyan jó, mint az Invisible Shield. Nem kampányolok, ezt gondolom. Egy IS-t leszedtem csak a Gelaskins miatt, erre a "Gela" nekem karcolódott, nem is véd akkor felületen, mint az IS. Egyetlen előnye, hogy "szép színes", szemben az IS átlátszóságával.
-
madgie
titán
válasz
kersakdaved #26101 üzenetére
Ott van a linkben a válasz: ebay. Mondanám ,hogy rendelek neked egyet, de sajna nem pesti vagyok, sőt, kegyetlen messze lakom onnan (350 km). Ha van ismerősöd, aki regisztrált tag, akkor rendeltesd le vele, vagy regisztrálj, ha van dombornyomásos kártyád, és valamilyen szinten vágod az angolt.
-
Syl
nagyúr
válasz
kersakdaved #26091 üzenetére
Tudtommal csak Cydiaban van ilyesmi. Én nem használok ilyet (ikon400)
kispéé - mondjad csak gyorsan hogy hol
-
kispéé
senior tag
válasz
kersakdaved #26091 üzenetére
Nekem ilyenem van:
[link]
Szerintem elég jó tok és olcsó is. Nem itt vettem, csak ezt dobta ki a kereső legelsőnek
Mondjuk én 800-ért vettem itt szegeden. Tudom ajánlani. -
Syl
nagyúr
válasz
kersakdaved #26084 üzenetére
Programok:
A mindennap használt cuccok nagy része Cydiás.
Ami AppStore-os: Free RSS, OzoneNetwork (időjárás), MyKeePass (jelszókezelő, kompatibilis a windowsos verzióval), Dropbox (online tárhely), RadioBox.USB: Ahogy Misi1979 is írta, másik USB lyukat kellene kipróbálni. A legjobb az alaplapi kivezetések használata, hosszabbító és usb elosztó nélkül!
-
Misi1979
őstag
válasz
kersakdaved #26084 üzenetére
Próbáld meg másik usb-n keresztül..
-
Syl
nagyúr
válasz
kersakdaved #26060 üzenetére
és a többi kérdésemre válaszolnál
Mi volt a kérdés?
A jeleket (gprs/edge/3g/wifi) már megírták.#26076
Az aksival nem kell foglalkozni. Amikor gép közelében vagy nyugodtan dugd rá a gépre. Ilyen csiki-csuki üzemmódban is lazán elvan 2-3 évig.
Én havonta legalább egyszer lemerítem 4-5%-ra, majd teljesen feltöltöm. És itt van egy kis érdekesség. Ha teljesen feltölt, az valójában még csak 99% (a System Activity Monitor kijelzi), ezért ilyenkor még rajta hagyom a töltőn egy órát. Tovább bírja az aksi.
Amit szintén havonta legalább egyszer meg szoktam ejteni, az a kikapcsolás. Volt itt már sok érdekes hibajelenség, amit egy szimpla reboot megoldott. -
Misi1979
őstag
válasz
kersakdaved #26060 üzenetére
Szolgaltato mellett kis karika: gprs kapcsolat, nagy E betu: Edge kapcsolat, a 3G gondolom egyertelmu, a 3 "radarjel" tenyleg a wifi.
-
Syl
nagyúr
válasz
kersakdaved #26058 üzenetére
Sok sikert hozzá (3Gs?)
-
Syl
nagyúr
válasz
kersakdaved #26021 üzenetére
Miért gáz? A szolgáltató honnan tudja, hogy pl. te szeretnél-e szerepelni a tudakozóban vagy sem?
-
kersakdaved
tag
válasz
kersakdaved #26017 üzenetére
jónak tűnik tényleg. és nem is drága. ha van valakinek ako jelentkezzen h milyen
-
Syl
nagyúr
válasz
kersakdaved #26005 üzenetére
Úgy emléxem ezeket az ügyfélszolgálaton (1430) kellett telefonon kérnem.
- A hívószámkiadás hogy másnál ne bunkó rejtett számként jelenjek meg.
- Átirányítást, hogy ha pl. valakivel beszélek és más hív, ne dobja automatikusan a hangpostára. Sőt a teljes hangpostát kikapcsoltattam.
- Az emelt díjas sms-fogadást asszem nem kell magyarázni -
Syl
nagyúr
válasz
kersakdaved #25997 üzenetére
Lemaradtam az újabb szerkesztésről
Függetlenül mikor veszed az előfizetést, számlázás elsejétől hó végéig megy. Tehát ha csütörtökön veszed, akkor két napod van az első hónapból, azaz nem 200 perc jár, hanem csak 13.
Ha kauciót kérnek, akkor az első x hónapban nem kell fizetned az alapdíjat. Csak ha túlléped a keretet. -
Syl
nagyúr
válasz
kersakdaved #25996 üzenetére
A kaució pofára megy, hasraütés-szerűen. Ugyanazon helyen két ügyintéző két tök más összeget kér. Tőlem először 40-et, másodszor 10-et kértek. Harmadszor ismerőshöz mentem és ment kaució nélkül.
Az adatforgalmi értesítő SMS-t pedig itt többen is megerősítették. Az ügyfélszolgálatos barbibabák általában nem ismerik a részleteket.Én annyit szoktam csinálni, hogy bekapcsoltatom a hívószámkiadást, az összes átirányítást lekapcsoltatom, letiltatom az emelt díjas SMS-fogadást.
Utána a telefonban bekapcsolom, hogy adja ki a hívószámomat (show my caller id) és bekapcsolom a hívásvárakoztatást (call waiting).Ja és még egy: hiába veszed a telefont két éves előfizetéssel, gari csak egy év jár rá!
Szerk:
200 perc belföldre. Kivéve a 40-es számot.
Az SMS-ek csak Té hálózatba mehetnek ingyen. -
Greg-77
aktív tag
válasz
kersakdaved #25976 üzenetére
Nekem is ikon 200 díjcsomagom van és kb. a felét szoktam felhasználni az 1GB adatforgalomnak. Nekem azonban otthon is és a munkahelyemen is wifi van! Viszont bkv-n szoktam netrádiózni és böngészni is! Azt hiszem 80%-felhasznált forgalom elérésekor küldenek sms-t, nekem még sosem küldtek! Ha nem nézel sok videót szerintem bőven elég!
-
ent
őstag
válasz
kersakdaved #25976 üzenetére
Mondhatni bőven elég. Picit netfüggő vagyok, otthon és mnkahelyen is rendszeresen netezem. Ennek ismeretében az ikon200-ban foglalt 1Gb net nekem sok is. Azért halkan hozzá teszem, hogy otthon wifiről megy net!
Napi rendszerességgel: 3mail nézegetés, RSS óránkénti frissítés, ha netán érdekel a hírek közül bővebben vmi akkor rögtön weben megnézem (10-15 webszájt/nap kb.), árfolyam, időjárás rendszeres frissítése, cydia/rock legalább 2-3x, PH és egyéb oldal nézegetés, 1-2 youtube-os videjó megnézése, játékok (havi 1-2 alkalmazás letöltése (netről)). Kb így néz ki egy napi ikon200 használat.
Jelen pillanatban: össz 350-380MB (fel-le) (elsején mindig nullázás).
Összességében elmondható, hogy az ikon200 csomag teljesen tökéletes és kielégíti netes függőségemet. Viszont arra mindig figyelek, hogyha wifi van közelemben, akkor azt használjam (ha lehet!).
-
Syl
nagyúr
válasz
kersakdaved #25980 üzenetére
Keresd meg D@niel-t itt a topicban. Neki ikon200-a van.
-
Doresz
tag
válasz
kersakdaved #25980 üzenetére
Az ikon200 is bőven elég lesz, net miatt nem éri meg nagyobb csomag, hacsak nem akarod sokat használni a tetheringet. Nekem közel fél év alatt sikerült összehozni az 1gb adatforgalmat, úgy, hogy gondolkodás nélkül töltöttem le app-okat, és böngésztem napi pár órát (igaz főleg fórumokat).
Csapi007: köszi, holnap akkor megpróbálok egy restore-t.
-
Kommy
veterán
válasz
kersakdaved #25978 üzenetére
De lehet gépen is, az iTunesban, és onnan tudod szinkronizálni, sőt ha a telefonon töltesz le valamit, azt áttölti gépre is a szinkronizálás alkalmával.
-
Syl
nagyúr
válasz
kersakdaved #25959 üzenetére
Pontosan jól érted.
A MyPhoneExplorer felnyomja a google accountodba a telefonkönyvet (és a naptárat) amit iphoneon tudsz majd használni. És nem kell ügyelni a szinkronizálásra. Ha valamit módosítasz a weben (gmail címjegyzék), akkor az automatikusan letöltődik a telefonra, és ugyanígy fordítva is. Ha a telefonba veszel fel új nevet/telefonszámot, az automatikusan felkerül a gmailbe.
Google Exchange beállítás -
a000
őstag
válasz
kersakdaved #25958 üzenetére
Én nem tudok senkiről aki beszívta volna. Restore mindent eltüntet.
-
Syl
nagyúr
válasz
kersakdaved #25955 üzenetére
Arra gondoltam. Én már elég rég óta levelezésre a google-t használom és amikor tavaly az iPhone-t vettem, az előző telefonomból (SE) a névjegyzéket felszinkronizáltam a gmail-be. Az iPhone-on exchange-be beállítottam a google-t és egy helyen van a névjegyzék, levelezés, naptár. Nem kell vacakolnom a szinkronizálással, kezelése pofonegyszerű és weben is el tudom érni az adatokat.
-
Syl
nagyúr
válasz
kersakdaved #25950 üzenetére
Nem baj lesz, inkább csak információhiány. Ha még nem használtál iTunes-t, akkor valóban ideje azzal megismerkedni. Mert zenét, filmet csak ezen keresztül tudsz majd rá felmásolni. Ha outlookot használsz, akkor szintén az iTunes fogja összeboronálni a telefon és az outlook névjegyzékét. Ha google-t használsz, akkor csak megfelelően be kell állítani az exchange-t (pár napja linkeltem).
JB-vel kapcsolatban pedig inkább szifon.com vagy iphoneclub.hu oldalak felé kacsintgass. -
a000
őstag
válasz
kersakdaved #25952 üzenetére
Hát így hírtelen a jb-vel szokott gond lenni, amit most nem is lehet úgyhogy mindegy is
De itunes is egy érdekes dolog elsőre, meg kell szokni, és érdemes vele barátkozni, ahogy ajánlották feljebb.
Hírtelen többet nem tudok mondani mert be vagyok fáradva -
a000
őstag
válasz
kersakdaved #25950 üzenetére
Baj nem lesz, max nem fogod tudni, hogy a cselesebb dolgokat, hogy kell megcsinálni.
-
Syl
nagyúr
válasz
kersakdaved #25948 üzenetére
Ha a t-nél veszed akkor egyelőre ennyi. Utána majd jössz még
-
tikshow
addikt
válasz
kersakdaved #25946 üzenetére
tanulmányozd az itunes használatát, mert kénytelen leszel vele megbarátkozni
Aktív témák
Hirdetés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Nyaralás topik
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Goddess of Victory: Nikke
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest