- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Aktív témák
-
Kommy
veterán
-
manchester85
veterán
válasz
DeepDish #47338 üzenetére
Az gáz, mert attól, hogy recovery-ben maradt, még lehet, hogy feltette korábban a 4.2.1-et. Ha pedig frissült a baseband, akkor nagy bajban vagy.
máyköl: Az lehet, de én 3G-ről beszéltem (bár látszólag a két telefon kialakítása ugyanaz). Szerintem a 3GS vevője jobb valamivel, de én arra se bíznék rá egy durvább utat. Viszont a 4-es a lakásban is talál jelet, lehúzott redőny mellett.
Egyértelmű, hogy a 4 vevője mindkettőtől fényévekre van, de az enyém teljesen random üzemel. Van, hogy a mezőn se talál jelet, mikor dugó volt az autópályán, fél óra se volt neki elég, máskor meg egyből ment, de akkor is csak amíg be nem értem az adott településre.
-
máyköl
veterán
válasz
DeepDish #47333 üzenetére
Én alapból nem vennék telefon boltba iPhone -t, már csak a letiltás miatt is, meg azért mert ha azt mondja, hogy gyári független, az kb. nem jelent semmit.
Múltkori történet:
Telefonboltban nézelődöm. Bejön 3 ember 2 férfi, és egy nő. Az egyik előveszi az iPhone 3G-jét, és mondja, hogy most hívta a rendőrség, hogy lopott a telefon, és kérik vissza. A telefonos ürge köpni-nyelni nem bírt annyit mondott, hogy nem tőle vette, hagyja békén. Na erre viszont a csaj volt a szemtanú, mert látta, hogy tőle vette, együtt vették a telefont. A csávó érezte, hogy baj van, de nem foglalkozott velük, továbbra is azt mondta, ő ilyen telefont nem adott el, mert ő csak fehér iphone -al foglalkozik.Na itt lépett be a harmadik ember, előrántott a kabátja belső zsebéből egy rendőr igazolványt, és bolti engedélyt, személyit, és mindenét elkérték a mobilosnak. Én itt elmentem de szerintem hamar elvitték a csávót.
Ilyen helyen vennék utoljára iPhone-t...manchester85: 3GS vevője nálam tökéletesen működik, a GPS is hibátlanul megy, hamar talál jelet.
-
manchester85
veterán
válasz
DeepDish #47333 üzenetére
Akkor semmi gond, függetleníteni kell. Persze nem gyári független, de nincs veszve semmi, nem feltétlenül kell visszavinni. Mondjuk visszamenni mindenképp vissza kell, hogy adjanak egy függő kártyát, meg persze azért el lehet őket küldeni a picsába, ha az jól esik, de nagy baj nincs, és mivel további frissítés nem is várható, így nem is annyira számít, gyári vagy szoftveres független.
-
manchester85
veterán
válasz
DeepDish #47329 üzenetére
Nyilán szoftveresen függetlenként.
Nyomtál egy restore-t, frissült a baseband, irány az iPad baseband, no GPS, vagy marad iPod Touch-nak, működő GPS-szel. Gondolom a szokásos erase all content and settings szindróma JB-s telóra--->recovery--->restore és baseband frissülés (ahelyett, hogy restore előtt kértél volna segítséget, és betallózod mondjuk a 3.1.3-at) iPod touch---> iPad baseband-es, nem működő GPS-es független iPhone. Ezek a kilátások, de legyen elég annyi, hogy ez itt tiltott téma, viszont most már mindent tudsz.
-
-
Ulkesh
őstag
válasz
DeepDish #16508 üzenetére
Ez igaz, viszont az új szoftverről mély csend honol. 3.1.2-ig hetekkel, hónapokkal előbb tudta mindenki mi kerül bele, mit javítottak benne, de 3.1.2 óta teljes a csend, nincsenek kiszivárgott béta verziók sem.
Én úgy tippelem, hogy a következő változat a 3.2 lesz és benne lesz a rádió és FM transmitter. -
atirag
őstag
válasz
DeepDish #11347 üzenetére
Nekem sem ment a freemail.az istenért sem.MInt kiderült csak a bejövö szerver név volt rosz.Amit eddig sehol nem igy kellett beirnom itt ki kelett irni a pop3-at is a freemail.hu elé.És ugy müködött is.De elég sok embernek gondja van a mail beállitásokkal.Eddig nekem is sikerült más telefonokon.
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
DeepDish #5426 üzenetére
Szerintem ez kell neked.
-
-
bepe79
addikt
válasz
DeepDish #3072 üzenetére
Miert? Mert kerdezni merek, es nem csak hallgatok mulyan magamban?
Kozben rajottem a megoldasra, de varhattam volna ra, ugyanis az iTunes nem keresett ujabb frissitest magatol, hanem a feltelepitesekori szoftvert hitte legujabbnak tovabbra is. Kerestettem vele ujabbat, ennyi lett volna a kerdes, hogy ezt hol es hogy kel megtenni, de megoldodott (Help menupont). -
bepe79
addikt
válasz
DeepDish #2682 üzenetére
A gondolataim ossze voltak szedve, csak a RIOS engine nem alkalmas arra, hogy a post-om minden reszenel latszodjon, hogy az ki(k)nek a valaszara a valasz, tehat max idezojelezhettem volna, mint masok. Azert megfogadom, es amennyire csak lehet, probalom egy hosszaszolasba suriteni a mondandomat.
-
macikos
addikt
válasz
DeepDish #1614 üzenetére
Rádió programokból van egy csomó féle. A legjobb a Tuner Internet Radio.
Internetes rádióállomások pedig:
-
Nwis86
aktív tag
válasz
DeepDish #1573 üzenetére
kösz egész jó, igaz csak akkor kezdi el számolni a hátralévő karaktereket ha már csak 20 van hátra, de így is bőven jó, remélem ez tényleg pontosan számolja ki, szóval ha full teli írom a 1 sms helye 0 hátralévő karakterig az még 1nek számit? remélem
sokat smsezek külföldre és mindig annyit írok, hogy mind a utolsó 160. karaktert is beírom
(#1574) GuguGuru
ez a megoldás se rossz csak én mindig kihasználom a 160 karaktert sőt álltalába kevés és akkor írok 320 at de van hogy az is kevésszóval az gond ezzel a módszerrel, hogy nem tudom pontosan, hogy el fér-e esetleg még 1 szia a sms végére, vagy smájli vagy inkább lehagyjam
így inkább biteSMS
értesítő viszont jó
kipróbáltam, írtam másik mobillomra és tényleg jó
kösz
annyi lenen még a kérdésem hátha ebben is tudtok segíteni hogy, hol tudom megnézni, hogy mennyit beszéltem idáig? be is kimenő hívások időtartamát, mert én sehol nem találom, idáig csak nokiáim voltak és mindig beállítottam, hogy amint lerakom megjelent, hogy pl 2:46 ot beszéltem.
A híváslistákat meg lehet-e nézni valahogy külön? ki és bejövő? mert nekem egybeömlesztve van minden a nem fogadottak pirosak, azokkal nincs semmi bajom, de bejövő és kimenő az mind feketével van írva... van -e rá mód hogy legyen valami megkülönböztetés 2 között? -
macikos
addikt
-
macikos
addikt
válasz
DeepDish #901 üzenetére
És csak a mappának állítottad be a jogosultságot vagy minden fájlnak és almappának is ami benne van? Ezért kell azt csinálni, hogy amikor beállítod a jogosultságot, akkor pipáld be a "Set permissions recursively" gombot.
Egyébként éppen ezért küldtem el priviben az ipa-s módszert, miért nem azt csináltad?
-
General Salee
tag
válasz
DeepDish #901 üzenetére
Èn úgy tudom, hogy az IPA fileokat csak be kell húzni az iTunesba és felrakja magától (persze csak jailbreak után)
A második megoldás, hogy az IPA-t átnevezed .zip-nek ´vagy .rar nak és kitömörited, aztán SSH val bemásolod a megfelelö helyre. Aztán megadod a jogokat. SP újraindít és ott kell lennie. (Az már másik kérdés, hogy elindul e
)
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Synology NAS
- Tőzsde és gazdaság
- DJI topic
- LED világítás a lakásban
- Gitáros topic
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- sziku69: Szólánc.
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest