- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazika
senior tag
Akku idő milyen a bétában?
-
Lazika
senior tag
Este ráböktem, hogy ios26 beta letöltés. Mire felébredtem reggelre téglát csinált a telómból.
-
Lazika
senior tag
Pedig egy major redesign ráférne iosre. Nekem mondjuk az se tetszett amikor elkezdték összemosni a mac ost iossel. Tud kategorizálni a mail meg a photos app... azért ez elég gáz, hogy erre 2024-ig kellett várni. És most nem vitát akarok kelteni csak ez a véleményem.
-
Lazika
senior tag
Én még ilyen szar és unalmas keynoteot nem láttam. Kedvencem, hogy 14 év után van kalkulátor ipaden.
-
Lazika
senior tag
Sziasztok! ios 17 beta és sonoma beta óta kéri az iphone meg a mac is, hogy adjam meg a helyreállítási kulcsomat. Felraktam mindegyikből az rc verziót, de még mindig kéri. Nálatok is kéri a rendszer?
-
Lazika
senior tag
Sziasztok! Adott egy iPhone 13 Pro Max. Azt produkálja néha, hogy amikor hívást indítok, mutatja, hogy kicsörög, de süket a telefon és a másik félnél sem csörög ki. Ilynekor repülő mód ki be és jó szokott lenni utána. Vodafone kártáyval használom. Hálózati beállítások visszaállítása se segített rajta. iOS 16.03 van rajta jelenleg. Más is tapasztalt már ilyen hibát? Ha igen, mi a megoldás rá? Köszi
-
Lazika
senior tag
Hello az mitől lehet, hogy telefonálok és nem csörög ki, ha felveszik nem hallok semmit. iphone 13 PM és vodafone kártyával használom. ios 16 Köszi
-
Lazika
senior tag
Sziasztok. Ahol melozom, nagyon gyenge a tererom. Van ra megoldás, hogy 2G-re allitsam a telefonomat? 13 pro Max, Vodas kartyaval használom. Köszi
-
Lazika
senior tag
Sziasztok ma média marktba vettem egy iPhone 13-at. A korlatozott jotallasnal 2022.11.04-et mutat. nem 2022.12.09et kene mutatnia? Koszi
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
i12 pro "dual simmel" néha kifagy hívás közbe. Pl hívtam ismerősömet nála kicsörgött nálam meg halk volt. Most feltettem a legújabb bétát hátha segít valamit. Más is tapasztalt ilyent?
-
Lazika
senior tag
Sziasztok! Segítsetek légyszi e-simmel kapcsolatban. Van egy fizikai vodafone simem meg egy telekom e-sim. A vodafone-nal telefonálok és a telkommal meg netezek, mert ott van korlátlan netem. Viszont amikor a vodával telefonálok, akkor meg se 3g se semmi a telekom miatt... Én erre keresnék valami megoldást,hogy legyen legalább 3-gm vodánál hívásnál. Vagy ez lehetetlen?
-
Lazika
senior tag
válasz
norbertoth #199172 üzenetére
Honnan veszed, hogy májusban jön?
-
Lazika
senior tag
Úgy látszik még a románok is előbb kapnak Apple Payt...link
-
Lazika
senior tag
Sziasztok! Miota a 10.3.3 van a telefonomon 7 plus azota kegyetlen modon merul az akksim. Ejjel 40
szazalekot esett. Siman ha nem nyomkodom akkor is orankent kb 10 szazalekot esik a toltottaeg. Tapasztalt ilyent valaki az uj frissitesel? Koszi -
Lazika
senior tag
válasz
Totheground #163677 üzenetére
+1 Nalam sincs semmilyen lag... durva is lenne 3 giga rammal. Szerencsere ez nem android
-
Lazika
senior tag
Hat ez nem semmi! Ezt eddig nem olvastam sehol. Nem is ertem miert nem azt a felbontast kapta a 7 plus mondjuk az fhd helyett. Semmi problema nincs a 7plussal se mikrolag se semmi. A 6 plusnak elhiszem, hogy volt vele gondja... de sokkal erosebb a 7 plus, mint a 6 plus, amin ezt tapasztaltad.
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
ios 11-et akartam downgradelni, de amint végez hibát dob az itunes és azt írja h állítsam vissza a telót vagy frissítsem. Az bezavarhat, hogy ios 11 biztonsági mentés van a gépen? Köszi
-
Lazika
senior tag
Aki felrakta az ios11 betat, attol kerdezem, hogy a bal oldali 3d touch multitasking megy? Csak az ikonokra ranyomva mukodik nalam. Es csak a home gomb ketszeres megnyomasaval jon elo.
-
Lazika
senior tag
Most frissult a video alkalmazas Tv-re!
-
Lazika
senior tag
Hali! Megjott az ipad tolto adapterem. Az lenne a kerdesem, hogy iphone kabellel is megy a 12 wattos toltes? Koszi
-
Lazika
senior tag
Nekem is jobban merül... felraktam a legújabb bétát azzal meg mégjobban, remélem hamar javítják. a legutolsó béta a 10.3.2 előtt az nagyon jó volt, akksi idő szempontjából.
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Tegnap elázott a töltőm vártam kicsit amig kiszárad töltötte is, de 3 nagy pattogás után végleg meghalt. Mennyire cseszem szét az akksit ha ipad töltőt veszek a telomhoz és nem sima töltő fejet? Köszi
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Itthon tudok angol bankártyával apple pay-el fizetni?
-
Lazika
senior tag
válasz
rayoliviero #160759 üzenetére
Szia! En iponrol rendeltem! Megbizhato bolt! Szamlaval stb.
-
Lazika
senior tag
Hali!
Ki, hogy tölti a telefonját? Feltoljátok mindig 100%-ig?
-
Lazika
senior tag
Az uj beta sem oldotta meg... zuzom le a telefont.
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Amikor rámegyek az eredmenyek.com-ra, akkor átírányít a safari valami oldalra, hogy frissítsem a telefont a legújabb verzióra stb. Ilyenkor mit lehet csinálni? 10.3.1 van a telon. Előzmények törlése nem segített. Köszi
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy i7 plust. Értem, hogy hivatlaos eladó az ad egy évet meg újraindul a gari ha cserélik plussz a szavatosság. Viszont ilyen boltok mint pl Aqua az is szürke importos? Ott se indul újra a gari ha ott veszem. Mondjuk nekem angliában cseréltek egy i6-ot amit hivatalos apple store-ban vettem és ott nem indult újra a garancia. Ha jól értem és itt aprón veszek megbízható eladótol, náluk is csak egy év gari van apple és ennyi. Meg hát se számla semmi. Köszi a segítséget.
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Úgy néz ki,hogy haverom amerikából hozna nekem egy iphone-t. Viszont a garancia nem érvényes itthon,ha jól tudom. Hol tudnék rá biztosítást kötni? Csak mert T-nél csak az ott vásárolt készülékekre lehet, ha jól értem. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest