- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
PACSA75 #289670 üzenetére
Világos, csak meddig? Ez egy tünet, egy okozat amire nem vagytok büszkék. Amit utánad írtak sem ennyire fekete és fehér, hogy ha őszinteségre van nevelve az utód akkor bátran és mindenkor fordul mindennel a szülőhöz; óhatatlanul lesz - és kell is, hogy legyen - amivel nem a szülőkhöz fordul. A csiklói/hüvelyi orgazmus rejtelmeiről is szeretnél tudni, azt is megbeszélitek? Értem a fonákját is, hogy e téren is véditek, de vedd bele, hogy a szemetekben leginkább az örökre istápolásra szoruló kislány marad, akkor is még, ha ő már amúgy tökéletesen érett, autonóm eleme a világnak. Emiatt a szülői szubjektivitás miatt nem tartom alapból elfogadandónak és aggályosnak a kémkedést. Egy párkapcsolatban vagy bármilyen érzelmi függésben is mindig körül van magyarázva a kémkedés intézménye, méghozzá korláltanul. Ami korlátlanság meg csak nem frankó azért. Beszélgetni, ISMERNI kell a saját gyereked, ami nem szükségképpen egyenlő konkrét titkok kicsikarásával.
-
Pfiucska
aktív tag
válasz
PACSA75 #289670 üzenetére
Én csak abból indulok ki, hogy milyen neveltetést kaptam. Szerencsés vagyok mert őszinteségre neveltek és bizalmat kaptam a szüleimtől, így a legnagyobb szarban is bátran fordulhattam hozzájuk mert tudtam, hogy ők segítenek/elfogadnak. Ennek köszönhetően pedig nekik sem volt szükséges ezekhez az eszközökhöz nyúlni. Természetesen megértem ezt a hozzáállást, nyilván nagyon sok kortársamnál találkoztam a titkolózással, illetve ennek velejáróival. Egy dolgot tanultam meg, egyik félnek sem jó ez. Sajnos az viszont - egyelőre - véleményem szerint ez nem tanítható, hogy hogyan kerüljük el ennek kialakulását.
Mindenesetre nem szeretnék vitát generálni, már én is gondolkoztam rajta, hogy mit csinálnék ha fiatal gyerekem lenne és őszintén lövésem sincs.. -
Buckey
őstag
válasz
PACSA75 #289669 üzenetére
Szerintem sem olcsó, de volt részem olcsó, olcsóbb megoldásokkal más téren, ahol szenvedés volt minden perc. A végén drágábbra jött ki, mint ha az elején a drágább megoldást választottam volna.
Bízom benne, hogy jó lesz, mert ha nem, megy vissza és marad a kábel.
Természetesen beszámolok, úgyis lesz majd egy hosszabb utam, miután megérkezik. -
Tibee86
nagyúr
válasz
PACSA75 #289666 üzenetére
Hogy jön ez most ide??
Abból indult az egész, hogy a kolléga azt írta gyári kijelzőt (22 ezerért) meg gyári akkumulátort (10 ezerért) vett, majd mikor jeleztük neki, hogy az Apple kizárólag a hivatalos szervizeknek ( egy ideje már az irp szervizpartnereknek is) biztosít csak gyári alkatrészt, ezáltal biztos nem tudott gyárit venni már átfordultunk oda, hogy "gyári minőség" meg "gyárinak hívom ami gyári minőséget képvisel" dologba.
Egy utángyártott alkatrészt semmilyen esetben se hívhatunk gyárinak, pont, ezt azért nem olyan nehéz felfogni szerintem.
Az, hogy kinek melyik éri meg, meg mire esküszik totál mellékes, hidd el senkit nem érdekel, hogy te vagy bárki gyári vagy utángyártott alkatrészt választasz a telefonodba. -
Buckey
őstag
válasz
PACSA75 #289656 üzenetére
Köszönöm!
Gondoltam, hogy jobban merül, de majd letesztelem, mert rendeltem egy [adaptert] . Nem olcsó, de hosszabb időre veszem, talán jó minőségű.
Rövidebb utakra biztos nem kell vezeték, hosszabbakra majd meglátom. Van 2A-es szivargyújtós töltőm, a gyári beépített nem valami acélos. 200 km alatt 31%-ról 63 %-ra töltötte fel az i13-at, közben persze ment a carplay. -
Tibee86
nagyúr
válasz
PACSA75 #289661 üzenetére
""Azok" a szervizek, akik nem kötik az orrotokra, hogy kínai vagy más utángyártott alkatrészt használnak, vajon abban az esetben, ha te gyárit választasz, nem tehet a telefonba utángyártottat?"
Butaság már maga a kérdés is... Egy hivatalos szervizben csak gyári alkatrésszel dolgoznak/dolgozhatnak, míg egy nem hivatalos szervizben, ahol te választhatsz utángyártott vagy gyári alkatrészt (nyilván jóval drágábban) pedig csak szimplán átvernek. -
válasz
PACSA75 #289657 üzenetére
Én is a gyári alkatrészekre esküszök.Na nem azért mert nincs jó utángyártott,hanem azért mert lutri sokszor a dolog,főleg ha maszek szervizben javítják az adott eszközt.
Mindenki azt állítja,hogy az ő alkatrészei gyári minőségűek,mégis nagy a szórás a szervizelés után.Senki sem fogja az orrunkra kötni hogy valójában milyen minőségű alkatrész kerül bele,mindig azt állítják hogy “ez a legjobb”,sose fogják bevallani ha egy olcsó kínai gyengébb minőségű alkatrész kerül bele,akkor senki se menne hozzájuk.
Legtöbbünknek ez a baja az utángyártott alkatrészekkel,többnyire nem sznobságból választjuk a gyári alkatrészekkel javító Apple szervizeket. -
-
Buckey
őstag
válasz
PACSA75 #289491 üzenetére
Szia!
Bocs, hogy belevau, de én ezt néztem ki: [ U2-AIR CarPlay] . Nem ismerem egyiket sem, még kábelen használom én is, így biztos nem merül le a telefon.
De gondolkodom, lehet jobb lenne vezeték nélkül. -
Kbali
nagyúr
-
Parson
addikt
válasz
PACSA75 #289454 üzenetére
Nem is elvárható, hogy mindenki kapásból átlássa a helyzetet, no meg a saját tapasztalatok is sokat számitanak azt eldönteni, hogy saját magadnak mik a legjobbak. Spec én is a platformfüggetlen megoldásokat szeretem, föleg mivel én is használom oda-vissza a mac / windows / iOS környezetet... és hát sok szempontból elönyös, ha az eszközök csak terminálként müködnek, egymástöl függetlenül, de párhuzamosan, mindenhol ugyanazt csettintésre elérve + HW cserénél is a költözés problematikája kvázi nulla - mivel nincs is igazi 'költözés' (adatmigráció).
-
Kbali
nagyúr
válasz
PACSA75 #289401 üzenetére
Ha a másik SIM-re érkezik a hívás, akkor a várakoztatás nem ér semmit önmagában, mert az a SIM nem elérhető. Ha van Telekom előfizu és VoWifi szolgáltatás és éppen azon lóg, akkor be tud csörögni a másik SIM, egyébként tényleg csak az átirányítás és utána a várakoztatás működik, de díja lehet.
Nem is tudom, hogy újonnan dual active készüléket lehet-e még venni. -
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
PACSA75 #289288 üzenetére
Á, az biztos, hogy nem gyengeségi bizonyítvány, ha nem tartozol ennek a fejlesztésnek a célközönségébe (jelzem, én sem, nincs is WA-fiókom, csak a segítő szándék miatt néztem utána).
Valamilyen szintű felhasználói igény valószínűleg van rá, ha a fejlesztők megcsinálták a több telefonos elérés lehetőségét. -
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
PACSA75 #289275 üzenetére
“Egy fiók, csak 1 telefonon fog működni (én így tudom).”
Azóta már változott a helyzet.
Éppen nemrég érkezett egy frissítés, ami immár lehetővé teszi, hogy egy WA account-hoz akár 5 telefon is tartozzon.Részletek itt: [link]
Én inkább itt érzek zavart az Erőben: [link] utolsó bekezdése. 2 fiók, 2 telefonon a célja. Plusz az, hogy nem érkezik meg a QR-kód (bár ez utóbbi probléma inkább a WA Support-ra tartozik: [link] , ők hamarabb tudnak neki segíteni).
-
Localmatador
tag
válasz
PACSA75 #289277 üzenetére
Ott a pont :-)
Tény, hogy nem mindennapi az igényem, de működnie kéne és mégsem működik. Egy bármilyen tetszőleges előfizetői számot -a meglévő kettőm kivételével- tudnék regisztrálni az iPhone-on a privát WA fiókba. Feltéve ha nem aktív még másik eszközön, mert azt nem akarná átköltöztetni és onnan letörölni egy nem létező előző telóról.Egyelőre feladom a küzdést. Aztán meglátom, pár frissítéssel később ez lesz-e a helyzet.
-
Localmatador
tag
válasz
PACSA75 #289255 üzenetére
Bonyolult elmegyarázni, de megvan rá az okom (hülye céges policy áll mögötte). Szóval marad a két külön telefon használata (saját Samsung, céges iPhone).De jó lenne a privát WA üzeneteimhez néha hozzáférni a 13 minin is. Ez a cél.
Abban biztosan igazad lehet, hogy sima dual sim-es módban két külön whatsapp fiókkal (WA Business és Whatsapp) működne a dolog iPhone-on, amire te is példát írtál. Ekkor viszont egy eszközön lenne mindkét fiók. Én azt szeretném kihasználni, amit a pár hetes frissítés nyújt: ugyanaz a fiók több eszközön. Akár egy sim nélküli második telefonon vagy wifis tableten is működnie kellene a másodlagos hozzáférésnek, ha van internet elérésed.
https://www.telefonguru.hu/hir/egy_whatsapp-fiok_-_mostantol_tobb_telefonon_is_2023-04-26
https://blog.whatsapp.com/one-whatsapp-account-now-across-multiple-phones?lang=hu_HU
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
PACSA75 #289183 üzenetére
Dehát a téglalap alakú kijelölés nem pont erre jó? Azaz a neked kellő területre húzód, nem pedig a komplett országra (lásd az általad említett példát). Ez Google esetén is így van és várhatóan az Apple Térkép is ilyen lesz.
Éppen innen indult a szál, hogy hülyeség a téglalap, most meg oda értünk vissza.
-
30z.Samu
félisten
válasz
PACSA75 #288710 üzenetére
Köszönöm szépen!
Amikor közöltem vele a tervemet, azért kifejezte nem tetszését elég rendesen, lehet azért is, mert én kész tényként közöltem hogy ez lesz és kész.
Aznap a délután hátra lévő részében ezt hallgattam, hogy minek, meg telefonálni a másikkal is lehet, meg minek ilyen gyorsan cserélgetni stb. Aztán lassacskán megbékélt a dologgal.
-
markknight
veterán
válasz
PACSA75 #288210 üzenetére
Te meg kicsit nézz utána mit jelent a "másik zsebében" turkálás kifejezés.
Tényeket írtam le, senkit nem érdekel ki mire költ. Olcsó jános lehet az akinek van 5-6 ingyen fiókja és oda tolja a képeket vagy az aki megszólítva érzi magát, magára veszi. Nekem mindegy, de ez már inkább üldözési mánia.
-
gyapo11
őstag
válasz
Csak az egyértelműség kedvéért, az nem zsebben turkálás, ha nem a megkeresett pénz mennyiségéről beszélünk, hanem arról, hogy a meglévő pénzéből mire mennyit hajlandó valaki elkölteni. Vegyük az átlagot, van havi 5000 Ft-ja? Van. És mindenki elkölti icloudra ezt az ötezrest? Nem. Őket sem kell feltétlenül olcsó Jánosnak nevezni ez igaz, én is olcsóbban oldom meg a tárhely igényemet, de összességében sokkal többet költök informatikára mint az átlag.
-
törölt tag
válasz
Erről a Google Photos változásról van szó:
Updating Google Photos’ storage policy to build for the future
Google Photos will end its free unlimited storage on June 1st, 2021
Egyébként régen is a tömörített, high quality amit nem számoltak, az eredeti minőségben feltöltöttet igen.iCloud esetében mindig tiszta sor, hogy eredeti minőség.
-
Gicz
addikt
válasz
PACSA75 #288165 üzenetére
Hát pl a og a barátnőmet várom az utcán a 13. Keruletben parkoloban kocsiban amig bement valami btba, 4G-n nem tudtam egy youtubot megnézni. 5g on, egyből volt 300 megabit, és ment gond nélkül
mellesleg amit most bekapcsolnak az DSS, főleg 700-on, szal lófasz, az nem "igazi" 5G. 5Mhz-es sávon nem lehet rendes sebessèget elérni, ahhoz c-band kell, hogy meglegyen a gigabit.
-
30z.Samu
félisten
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
PACSA75 #287864 üzenetére
Olyan szerencsém volt, hogy bementem a voda ügyfélszolgálatra és senki nem volt előttem. Kaptam új fizikai sim-et és voila, nem változott semmi
Már volt azóta is egy szakadásom. De legalább akkor ezt körül jártam. Még teszt és a követekző szakadás után megy át a kártya egy másik telefonba próbaképp.
-
válasz
PACSA75 #287510 üzenetére
Nekem is volt ilyen hívásom éppen a közelmúltban. Ugyanígy gyanakodtam én is. Egy ajánlatot akar közölni a számlacsomagommal kapcsolatban, de kérdezem, hogy ehhez minek az összes személyi adatom? Mondja el, hogy most milyen csomagban vagyok (elvileg "látja"), és mondja el, hogy mivel jobb a másik, és kész. Neeem, ehhez kell a teljes családfám és a macskánk oltási könyvének száma is. Mondtam, hogy bizalmi okokból nem adom meg ezeket. Legfeljebb akkor adnám meg, ha én hívnám a bankot azon a telefonszámon, ami a közzétett adatok szerint a banké, és ott bekérik azonosítás végett, de egy ismeretlennek, aki engem hív, azért nem.
-
válasz
PACSA75 #287451 üzenetére
Én is ezzel szenvedek, de Apple fórum alapján ennek így kell működnie...
We understand you're not getting notifications as expected while using CarPlay. Keep in mind that when your iPhone is unlocked, you won't receive notifications on your Apple Watch. Notifications with Apple Watch are designed to only appear on the device that's active and in use, so what you've described is likely to be expected behavior. -
Tibee86
nagyúr
válasz
PACSA75 #287013 üzenetére
Pont az lenne a butaság, ha úgy működne ahogy te írod.
Milyen jó lenne ha mondjuk egy rendelőben várakozás közben vagy este az asszony mellett mikor ő már alszik -de ezeregy példát lehetne mondani- üvöltve indulna el a bugyuta játék, miközben a telefon le van némítva. -
válasz
PACSA75 #287012 üzenetére
és kali
Köszi a válaszokat
"Viszont mivel céges szám, elofordulhat, hogy cég szinten nincs erre jogosúltságod, de szerintem a flotta felelős biztos segít ebben, ha neked nem megy."
Igen, emiatt nem akarom még piszkálni a dolgot, ha bejön az iOS, majd akkor átrakom eSimre
-
válasz
PACSA75 #287007 üzenetére
Mert a céges sim-et tudom (a magán feltöltős) csak esimre rakni és nem vagyok biztos benne hogy én eljárhatok-e ebben. Bár telekom oldalán hozzáadtam a fiókomhoz az előfizut, ott van esimre váltás gomb.
Akkor ha jól értem, ha átrakom esimre, azt bármikor visszarakhatom fizikai sim-re, ami ugye a fiókban pihen? -
mcwolf79
veterán
válasz
PACSA75 #286988 üzenetére
A hirdetésben nem volt megemlítve , hogy utángyártott, csak egy kép valami szoftverről , ahol írja a ciklusokat és a 100 %-ot. Na mindegy , bírja ameddig bírja , utána legfeljebb kicseréltetem gyárira. Amúgy patent állapotban van. , a lányom beleszerelmesedett.
Nem értem a kolléga min paprikázta így fel magátSztem semmi olyat nem kérdeztem , amin így gél kellene kapnia a vizet .
-
col
addikt
-
xhege
veterán
válasz
PACSA75 #286852 üzenetére
Nem akarok vitát generálni, csak a saját véleményem és tapasztalatom írom le. Nem vagyok profi fotós, de sokat fotózok és érdekel is a téma.
A 11 szerintem nagyon jó képeket csinált, főleg a Pro, de szerintem a 12 már gyengébb lett, a 13 meg még gyengébb.Sajna felült az Apple is a túl élesített, műanyag képek vonatára. A 14 Pro szerintem jobb lett végre újra főleg Pro raw használatával.
-
válasz
PACSA75 #286568 üzenetére
Akkor ez lesz a megoldás igen, köszönöm
És mindenkinek, aki próbált segítő szándékkal hozzászólni! Lehet kínaiul írtam a problémám és páran ezért nem értették, ezért elnézést! Amúgy minden rossz szándék nélkül írtam a dolgokat, egyáltalán nem fikázásból, mert imádom a telefonom, csak még pár dolgot szoknom kell droid után -
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
PACSA75 #247853 üzenetére
Én használom. Nálunk úgy van, hogy a páromnak van Rafis számlája és az van hozzáadva, van egy hitelkártyánk és van még egy Revolut is. Imádom, mert ha bármi van, egyetlen Curve kártyával bármelyik kártyát elérem és pénzt is tudok felvenni, csak az appban kell kiválasztani, hogy melyik kártyát akarom használni. Egyszer elfelejtettem átállítani, és véletlen a hitelkártya volt beállítva, mikor pénzt vettem fel, de 15 napon belül van lehetőség a tranzakciót másik kártyához rendelni, szóval nekem ez is gond nélkül ment. Nem kell előfizetni, itt úgysem tudjuk kihasználni az azért járó plusszokat. Egy hátránya volt: volt egy vásárlástól elállásom, és a Curve az összeg ilyen nem is tudom milyen token szerűbe jött vissza, szóval nem az eredeti kártyámra kaptam vissza a pénzt, hanem valami curve tokenbe, s mikor költöttem, akkor ebből vonta le a pénzt, mert úgy állítottam be, hogy automatikusan innen fizessen.
Tényleg egy kártya az összes helyett. Szeretem. -
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
PACSA75 #247461 üzenetére
Pont ezt akartam írni, hogy tök értelmetlen bármi mással összehasonlítani az AW-t érdemben, mert semmi nem tud annyit mint ez. Persze a Garminnak vannak órái amik közelítenek tudásban, de azok is inkább outdoor meg activity tracking cuccok mint sem klasszikus okosóra.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyaralás topik
- Starlink
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest