Hirdetés
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
adorjant #147596 üzenetére
Jótállás érvényesíthető ilyen probléma esetén?
Ha hivatalos helyen vetted akkor szavatosság érvényes rá, így el lehet vinni ezzel a problémával...Viszont ha nem hivatalos helyen vetted akkor nincs rá szavatosság a garancia idő meg már lejárt, így nem tudnak vele mit kezdeni.
-
vasi89
őstag
válasz
adorjant #125338 üzenetére
Van róla papírod h cserélték, onnantól kezdve 1 év. Én jártam így h kicserélték, eladtam és fél év múlva írt a vevő h nem fogadják el gariban. Szerencsére volt 1 ismerősöm a fogy védelemnél, első körben csak rákérdeztem h ilyenkor mi van. Annyit mondott Ő is h kötelezőek 1 év garit adni újra mert fődarab csere volt. Mondtam a srácnak h említse meg a fogy. védelmet az hatásos lehet. Így is lett, átvették garis javításra.
-
vasi89
őstag
válasz
adorjant #108999 üzenetére
4s-től kezdve sajna mindegyikkel votl garis gondom de még egy 3310et sem adtak soha, Pesten se. Mikor rákérdeztem h akkor honnan tudom h kész a telefonom ha nincs másik és smsben értesítenek? Aztán egy vállrándítással elintézték
Lényeg h szerintem sehol nem adnak már cseretelefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- EAFC 25
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest