- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
adorjant #147596 üzenetére
Jótállás érvényesíthető ilyen probléma esetén?
Ha hivatalos helyen vetted akkor szavatosság érvényes rá, így el lehet vinni ezzel a problémával...Viszont ha nem hivatalos helyen vetted akkor nincs rá szavatosság a garancia idő meg már lejárt, így nem tudnak vele mit kezdeni.
-
vasi89
őstag
válasz
adorjant #125338 üzenetére
Van róla papírod h cserélték, onnantól kezdve 1 év. Én jártam így h kicserélték, eladtam és fél év múlva írt a vevő h nem fogadják el gariban. Szerencsére volt 1 ismerősöm a fogy védelemnél, első körben csak rákérdeztem h ilyenkor mi van. Annyit mondott Ő is h kötelezőek 1 év garit adni újra mert fődarab csere volt. Mondtam a srácnak h említse meg a fogy. védelmet az hatásos lehet. Így is lett, átvették garis javításra.
-
vasi89
őstag
válasz
adorjant #108999 üzenetére
4s-től kezdve sajna mindegyikkel votl garis gondom de még egy 3310et sem adtak soha, Pesten se. Mikor rákérdeztem h akkor honnan tudom h kész a telefonom ha nincs másik és smsben értesítenek? Aztán egy vállrándítással elintézték
Lényeg h szerintem sehol nem adnak már cseretelefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest