- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smile8822
senior tag
válasz B-L-A-C-K #66490 üzenetére
Látom megy a veszekedés
Saját tapasztalatomat mondom el....
Nekem i5 öm van bátyámnak i5s kedvesemnek i4s.....
Én nem egyszer hasonlítottam össze a 3 telefont az i5 és i5s között gyorsaságban nem lehet észre venni különbséget ha egyszerre vannak elindítva a dolgok ugyan abban az időben tölti be,komolyabb alkalmazásoknál ilyen 1mp különbség van szóval erről ennyit de 1 hónapja van i5s készüléke már 3 szór volt kicserélve gariba !
i4s és i5 között meg észlelhető hogy az i5 gyorsabb minden téren,ezzel nem azt mondom hogy lassú a 4s de az 5 höz képest észlelhető a változás nem is kicsit.
Ez pl: saját vélemény de ezek tapasztalt dolgok.•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
vmiki4
tag
Ez most lehet, hogy egy kicsit hülyén fog hangzani!
3gs-be beledughaton a 4S kábelét? Nem fog benne maradni?Privátra illik válaszolni!
-
AMATŐR
őstag
Melyek azok a programok, amelyeket ingyen lehet letölteni új iphone vásárlásakor?
Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz nederlanden #66489 üzenetére
Most komolyan eddig kell veszekedni azon hogy nekem nem ér 70 ezer ráfizetést a telefon és kinyilvánítom a véleményem? Mi vagy te egy 5S forgalmazó? Nehogy már ne írhassam le a véleményemet róla, akik meg velem egyet értenek (nem 1-2 ember), nekik miért nem írsz? Illetve akik i5-ről váltottak 5S-re és ezen a véleményen vannak ők idióták?
alek41: A fent írtak neked is szólt.
És tényleg hanyagoljuk ezt a témát mert már ez folyamatos civakodás, és teljesen értelmetlen. Nem tudom miért nem lehet azt megérteni hogy van akinek megéri, van akinek nem!
[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
válasz B-L-A-C-K #66465 üzenetére
Miről beszélsz?Te erölteted,hogy nem éri meg i5s-t venni neeem!Mindíg te vagy a főkolompos mikor 5-5s-röl szó van!megbántad,hogy nem azt választottad és rajtam bosszúlod le?!-:
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
B-L-A-C-K
titán
válasz 206 cc #66483 üzenetére
Olvasd végig, minden egyes hozzászólásomban benne van hogy nekem/szerintem nem éri meg, ha valakinek meg igen vegye meg. Elég sok iPhone-m volt az utóbbi időkben, csak van némi rálátásom hogy eltudjam mondani a véleményemet róla. És folyamatosan mondom ha valaki nem ért ezzel egyet, tiszteletben tartom. Viszont pl Zjunior, legiaap kollégák is i5-ről váltottak és említették nem ért annyit a váltás mint amennyibe került, utána lehet keresni itt, ők írták nem én.
-
törölt tag
válasz FrankMonzano #66480 üzenetére
persze, háttérben való frissítések, helymeghatározás, ilyenek mind ki vannak kapcsolva. pedig volt már hogy nekem is nyolc órát hozott, még amikor először felraktam b3-at. és mintha egyik pillanatról a másikra lett volna ilyen.
restore után is, teljesen újként beállítva is ez van, szval tökmindegy. 7.0.4 alatt mégrosszabb.[ Szerkesztve ]
-
206 cc
senior tag
Szia!
Megértelek...csupán egy gondolat erejéig szólnék hozzá.
Itt azt hiszem inkább arról van szó,hogy nem eléggé hangsúlyoztad hogy számodra nem éri meg a különbözetet az 5S.
Úgy gondolom -és nem csupán az én véleményem -az 5S mindenben jobb....botorság is lenne megkérdőjelezni hiszen nem kevés munkaóra fejlesztés eredménye a készülék.Az hogy miben-hogyan-mitől, ezer meg egy weboldal van ahol tesztelik,nyúzzák ...méregetik....hasonlítják.Szóval ezt megkérdőjelezni adja az okot ,hogy úgymond nem értenek veled egyet.
Az már más kérdés,hogy ez számodra nem elég a cseréhez...vagy megközelíthető pénzügyi oldalról is hogy sokba kerülne a csere....ennyit kvázi nem áldozol az újdonságokért.
Nem akarok senkibe belekötni,én is nemrég lettem "almás felhasználó" és most azt vallom soha többé mást!!!..
Peace!206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
FrankMonzano
őstag
válasz lajki7 #66477 üzenetére
lajki7 nem te is 5s-re akartal valtani meg nemreg,vagy meg mindig ?
sdforlife : a szinkronizalasok,illetve helymeghatarozas es egyeb dolgok ki vannak kapcsolva amik bosegesen szivhatjak az akksit ?alek41 : 4s ellen szol a nagyon kicsi kijelzo.
Amikor iphonet vettem nyomkodtam a sima 4et,de olyan rettenetesen kicsi volt a megjelenito,hogy akarmilyen hardver se kompenzalta volna.
Az i5 mar elvezhetobb.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz #51177472 #66475 üzenetére
Ha folyamatosan netezek ez se bír ennyit hanem szívja mint a sz@r. Ebbe kb 15-20 rövidebb hívás volt ma 5 sms, minimális játék, és vagy összesen 30 perc - 1 óra böngészés részletekben. Többi facebook, email, viberezés....
alek41: Kár veled is vitatkoznom, te így gondolod, én úgy nincs ezzel semmi baj, de mint olvashatod a reagálásokat többen értenek velem egyet mint ellenem...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz B-L-A-C-K #66471 üzenetére
Egy olyan termék használt árait hozod, ami pár hónapja van piacon. A tanácsot, amit osztogatsz, meg vagy megfogadja vagy nem. Ha olcsó megoldás kell ott a 4s, ha meg hosszútávra kell a teló, akkor 5s. Most mar nem érdemes i5-öt venni, ha picit is érdeklődik valaki a 6 iránt, s 30% esély van rá, hogy váltani fog.
-
Bilux
veterán
Akinek i5-e van annak tényleg felesleges egyelőre cserélni i5s-re annyival többet nem ér mint amennyibe kerül most jelenleg.
Maximum, ha nagyon jó áron tudja megoldani a cserét.Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz #51177472 #66466 üzenetére
Én normálisan használom, fényerő fix háromnegyeden van nincs automatán, és mint láthatod nem is előre beállított napom volt azaz hogy direkt nagyzolásként alig használtam és ennyit ment, hanem normálisan így jött ki a mai nap.
alek41: Használt 5S 180-190 ezer, használt i5 110-120 ezer, nem tudom milyen új árakról beszélsz.
-
törölt tag
Ezt csak a kepernyofotodhoz. Kurva idegesito, hogy masoknak ilyen olyan az akksijuk, en megveszem a zsir uj 5s-t, 3 napon belul viszem is vissza mert fos az akksija. Erre visszakapok egy ugyan olyat... A fenyero majdnem hogy le van veve, LTE sosincs benyomva, full atlag bongeszes itt forumon es messenger, fotonezegetes telon, semmi mas, es igy 5 oranal van demar csak 10%-on..
Haverome 8 orat hoz kb. ugyan igy, csak o LTE-vel nyomja. Vicc.
Viszem vissza ezt is, majd megmerik h milyen az akksi..
Restore volt, gyorsan beallitottam uj keszuleknek es ugyan ez. Volt hogy 2 perc safari utan lement egy szazalek.. -
B-L-A-C-K
titán
válasz nederlanden #66454 üzenetére
Szerintem normálisan leírtam a véleményem, de ez már vitatkozás, magyarázkodás, felesleges rizsa.... Gondolom te megvetted, és akkor már mindenkinek ilyet kellene venni mert annyira megéri. A 4S és i5 között sokkal több különbség van mint az i5 és 5S között szóval ismételten nem értem miért inkább 70-80 ezerért egy 4S mint 110 körül egy i5....5S tény hogy jobb, de akármit mondasz akkor sem tudom az én szemszögemből azt mondani hogy 70-80 ezer ráfizetést megérne i5-höz képest. Anyaghasználatot mondod, ugyan olyan, vagyis nem éreztem fogásra hogy jobb lenne, kijelző eleve ugyan az nem is tapasztaltam hogy jobb lenne. Gyorsaságra se vettem észre hogy gördülékenyebb. Aksiját bevallom nem tudom/tapasztaltam mennyit bír mert nyomogattam rendesen és az nem ad reális képet, de tudom jobb i5-höz képest a visszajelzésekből, viszont pl itt az enyém, ezt a percen csináltam, átlagos napom volt vele, 9%-on van most és ennyit ment...Én ezt sem keveslem. Illetve a hangok tisztaságát se éreztem, de tegyük fel van, nem tudom értékelni mivel i5-nek is tökéletes számomra azaz nem éri meg azt a ráfizetést. Gondolj bele egy 5S árából 1db használt i5-öt vehetek meg egy 4S-t, na ér ennyit? Közel sem jelenleg....
Szóval utoljára mondom, a te véleményedet is sokan adják, de az enyémet is, van akinek ér annyit pluszt van akinek nem, nem értem miért kell túlmagyarázni hogy márpedig csak is neked van igazad hogy nagyon megéri.
[ Szerkesztve ]
-
sesztakbence
tag
Üdv!
Tudni arról valami pletykát, hogy mikor érkezik az iOS 7.1? iPhone 4-en remélem sokat fog javítani.
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #66459 üzenetére
Nekem ugyanannyit írt mindkettő.
sdforlife: nem tudom, most nincs JB-emPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Martin107
tag
Iphone 4S voda függő hálózatot talál , mobilnet működik. Térerő nincs! Mi lehet a gond?
-
erdoke
titán
válasz nederlanden #66447 üzenetére
Te is elegánsan elfelejted a +20-30 % RAM igényt, miközben a rendelkezésre álló memória változatlan mennyiségű...
A legjobb aláírás a héten
-
samgar
őstag
Esetleg van már 7 kompatibilis tweak amivel a push hangokat lehet megváltoztatni?
Oppo Find X5 PRO
-
-
nederlanden
senior tag
válasz B-L-A-C-K #66451 üzenetére
Látod?!Használtad fél napíg és már mélyen véleményezed,mikor ennyi idő alatt pontosan semmit nem tapasztalsz.Van pozitív ulajdonsága amit egy hét után tapasztaltam,majd újjabbakat még később is.Pl.a mozgás ill. fényérzékelője is precízebb,jobban hangoltabb ami már fekve is precízen működik,nem nyomkodok ott mindent össze-vissza a fülcimpámmal sokszor,meg ugye a kijelző fényereje sem erősödik meg halványúl idönként nem éppen a legmegfelelőbben,akkuja 3 teljes töltés után fél nappal többet tud az 5s-nél.A hangok még tisztábbak/teltebbek.Nem mindennapos hibák voltak ezek,de voltak!Most nincsenek!vágod te miről beszélek csak lehet megbántad, hogy nem az s-t választottad.Az 5 is nagyon jó tel. az biztos,de akkor már inkább 4s 70e-ért.
[ Szerkesztve ]
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
törölt tag
Melyik is az a tweak, ami megmutatja, hogy az akksi milyen állapotban van?
-
FrankMonzano
őstag
válasz B-L-A-C-K #66451 üzenetére
Igaz ez nem nevezheto hosszu hasznalatnak,en is nyomkodtam 1-2x bizonyos uzletekben az 5s-t.
Elinditottam par appot neztem a menuben hogyan reagal,semmi kulonbseget nem vettem eszre.
Az akksi es kamerarol nem tudok nyilatkozni.
Pl. egy galaxy s3 es s4 egymas mellett valo nyomkodasanal erezheto/lathato a kulonbseg par perc nyomkodas utan is.
Itt ilyen nem volt. -
B-L-A-C-K
titán
válasz nederlanden #66447 üzenetére
Azért mert használtam 24 órán keresztül, direkt hogy lecseréljem vagy ne. De ez már kivesézett téma, nem fogom magyarázni újra meg újra hogy a kamera meg az ujjlenyomat olvasó nem ér + 60-80 ezret nekem! Ezen kívül az említett dolgokat észre se veszed. Ha neked vagy másnak ér ennyit meg kell venni, nem kell ennyit lihegni ezen. Én leírtam a tapasztalataimat, amivel többen is egyetértenek, te is leírtad az érveidet amivel szintén többen egyetértenek. Szóval neked is igazad van valamilyen szinten, meg nekem is, aki meg vacillál csak eltudja dönteni melyik éri meg neki a jobban.
[ Szerkesztve ]
-
Volkov
senior tag
válasz ittakary #53218 üzenetére
Sziasztok!
Az iPhone 4S-em egyik napról a másikra brutális módon elkezdett merülni.
Úgy nem bír ki egy napot, hogy hozzá se nyúlok!
Egy éjszaka alatt merül 30-40%-ot...Már -már azt hittem meghalt az aksi, de viszont azt vettem észre, hogy a készenlét és a használat percre pontosan egyforma.
Szépen lassan töröltem minden dolgot, email fiókokat, stb, már kb. semmi sincs rajta, s még mindig egyforma a két érték.
Mi a fene zabálhatja az aksit? Mi futhat a háttérbe?6.1.3, no JB.
Köszi!
:)
-
nederlanden
senior tag
válasz B-L-A-C-K #66428 üzenetére
Miért mész el mindíg a jóval erősebb akku,kellemesebb hangok,simább/rugalmasabb,még precízebb működés,jobb anyag mellett?Ezek tények amikkel mindenki tisztában van akinek volt mindkettő.Arról nem is beszélve,hogy értéktartásban mennyire leszakad(ha már mindíg a sz@ros 60e külömbséggel vagyunk)nyárára!Fújhatod te a magadét,akkor is "finomabb",minőségibb,átgondoltabb,kiforrottabb és jobb készülék az 5s minden porcikája,ha csak minimálisan is.Szerinted az i6 miben lesz annyival jobb majd,hogy akár 200e külömbséget asztalra tegye?Semmivel ezekszerint?Kijelző max.,de sokaknak hátrány lesz a méret növekedés.
-
Gsx-rr
veterán
válasz #51177472 #66445 üzenetére
Én minden új telefonomnál ezt vettem észre!
Nálam is volt több gariban cserélés és először ,mintha sokkal jobban bírta volna ,utána beállt a megszokott szintre.
Bár én nem mértem ,de érzetre ez volt.
Ha lezárod egy órára és fut valami azért a háttérben akkor a 2 százalék szerintem rendben van.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
akksihiba miatt kicserelt 5s-em beta 3 alatt 7-8 ora hasznalatot hozott, ami eleg korrekt. Abba kis jatek, atlag hasznalat van.
Par napja azt vettem eszre, hogy sokkal jobban merul a telo es csak ilyen 5-6 orakat hoz (es ebbe semmi jatek nincs).
Safari bongeszes, kepnezegetes kozben 2-3 percenkent megy le egy szazalek, ha lezarom egy orara, az is levesz 2-3at.
Ilyenkor jon a restore, bizti mentes nelkul, stb.? -
Kicsirics77
veterán
válasz V.Stryker #66442 üzenetére
szerintem nem lesz vele gond
de ha sz@r akkor marad az, hogy visszaküldödapropó: szolnok megyében nincs valakinek 30 pin to lightning átalakítója egy próba erejéig,lehetőleg eredeti???
[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
V.Stryker
nagyúr
-
-
V.Stryker
nagyúr
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok!
Nektek a sim talcan szerepel az imei szam ?(iphone 5c)
Valahol olvastam,hogy ott is szerepel,bar lehet csak az 5 elotti szeriakba ,ezt nem tudom. -
V.Stryker
nagyúr
-
Kicsirics77
veterán
válasz V.Stryker #66435 üzenetére
le
MM-ben anno mikor sima 4-em volt az összes ilyen ketyerét kipróbáltam,mindeggyik kezelte normálisan,a felsőbb kategória meg még automatikusan az órát is beállította a telefonhoz.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
V.Stryker
nagyúr
Srácok,
Arról tudtok valamit, hogy ez a JBL On Time Micro III kompatibilis-e iPhone 4S-el?
-
-
adp
őstag
akkor szerintetek egy hard reset nem oldja meg az aksis problémát? nem rég vettem használtam és elvileg szűz volt a telefon, bár nem tudom hogyan volt resetelve
-
gyuromoj
veterán
Köszönöm a segítséget, de még őrlődök rajta.
5S bejön, de tudom magamról hogy fél-1 év és már váltanék. Ezért i5-el jobban járnék és esetleg ősszel ha lesz kijelző növelt iPhone, akkor váltanék.
Akkor marad hogy figyelem az aprót, hogy mikor tesznek fel egy i5-öt elfogadható áron. (max. 120k)U.I.:
Nem akartam flame-t indítani, remélem senki nem veszett össze a másikkal.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz nederlanden #66425 üzenetére
Kicsit félre érted a témát, ő azt kérdezi mire érdemes váltani...Én meg leírtam hogy szerintem i5-re. 30-40 ezerrel kipótolja és már meg is van neki, 5S-re pótoljon 100-120 ezret? Van értelme jelenleg? Szerintem nincs! Kicsivel jobb kamera, + ujjlenyomat olvasó nekem nem ér annyit. Minőségre ugyan az szerintem, aksiban sem vettem észre nagy különbséget mikor használtam, illetve kijelzője egy minimálisan sem volt szebb. Mikorra meg a hardveres teljesítményt is kitudod használni 5S-nél már ott lesz az i6...
-
Zjunior
veterán
válasz nederlanden #66425 üzenetére
Sokan nem hiszik h mennyivel jobb az 5S...
Pedig bizonygatjukWork Hard ™- Play Hard ™!!
-
nederlanden
senior tag
válasz B-L-A-C-K #66394 üzenetére
Van az 70-80e is!Nem értelek komolyan!Ha megengedheti,miért ne 5s,mikor minden hangja finomabb,jobb az akku,2-3+extra,minőségibb/szebb keret ,szebb kép/video,fejlettebb belső,finomabb kijelzőbeállítás,meg az egész úgy komoly,ahogy van!(ilyen felfogással,ha nincs csak 110e rá,akkor elég a sima 5 is nem?
-
madgie
titán
válasz vadászcsiga #66422 üzenetére
Tegnap este takarítottam a telefonban és néztem bociszemekkel, hogy az általános/használat résznél ki volt listázva a beta 3 frissítés is és ki lehetett törölni.
Azt hittem, hogy egy okos feature, de ma reggelre kiderült ,hogy bug volt (megint leszedte a frissítést, de már nincs a listán)
-
h_eduka
tag
hello!
az új jb-vel van lehetőség arra, hogy a sima 4-re visszategyem az iOS6-ot mert most az iOS7 van rajta? ha igen akkor valaki elmagyarázná, hogyan is kell? -
r3dsnake
nagyúr
Olyan tweaket keresek a controlcenterhez, amiben az also gombokat is testre tudom szabni.
Valamint mi annak a tweaknek a neve, ahol egy hosszu touch-csal bezar minden appot a multitaskingbol?
Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest