- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
206 cc
senior tag
Sziasztok! Kérhetnénk, hogy valaki beírja az újdonságokat , mit mutattak be?! Sajna csapnivalóan rossz a netem a munkahelyen ....Köszönet előre is!
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Olvasom a 13 hibáit,de nekem 6s tökéletes.
Szerintetek a 11Pro Max meddig bírja a dobozban bontatlanul már az akkura gondolok? -
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy iphone-t (11 Pro Max) és azt írja (igaz Telekom oldal) hogy csak fizikai sim kártyával használható ?!....ez csak elírás ? Ez a telefon e-simmel is működik ugye?! -
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Van esetleg valakinek sejtése hogy az idei új telefon bemutatása után kb. mennyivel lehet majd olcsőbb az XS Max ? Ugye ilyenkor az Apple le szokta vinni az előző modell árat.....a múlt évben mennyivel ment le az X ? -
206 cc
senior tag
Sziasztok!
[ebben a tesztben levő háttér az a ios11 része lesz vagy valaki tudna egy linket hozzá esetleg ahonnan elérhető?! -
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Nem tudja véletlen vki ,hogy ipad air2 hogy lehet egy fotó meretét megnezni?! -
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Jól gondolom,hogyha törlöm a beta profilomat a telóról akkor dobja csak fel a 10.0.2 frissítést ugye,mert jelenleg a 10.1- et ajánlaná,de beta 1-et nem akarok feltenni,majd ha 3-4 felé jár csak akkor....vagy érdemes feltenni a 1-est...nem volt időm utána olvasni hogy jó e?! -
206 cc
senior tag
válasz
Vgabor92 #131462 üzenetére
Szia!
Nincs rajta semmilyen fizikai sérülés .... Egyszerűen magától kezdett megrepedezni rajta az a fehér szilikon szerű réteg. Még csak nem is hordom magammal... sőt szinte csak frissítéshez esetleg zene feltöltésére használom mivel a töltést megoldottam kábel mentesen ... -
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Arról van esetleg infója valakinek,hogy kábel meghíbásodás esetén(megjelenéskor vásárolt 6s kábelén a szigetelés finoman szétrepedezett és kezd lemállani) vigyek magammal mindent a boltba vagy elég pl a telefon és a hibás kábel?Cserélik azonnal?..(nem BP-n lakom de mennék fel más dolgok miatt is) -
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Elvinnék az előző iPhone-om és kérik az imei számát.A sorozat számot megadtam,de nem tudom az imei-t is kiadjam e ??...nem lehet azzal visszaélni?
Nem vagyok egy nagy telefon nepper... -
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Bocs a tudatlanságomért és lehet hogy volt is már kérdés.Szóval egy biztonsági mentésből ami a gépemen van ki lehet válogatni csak a kontaktok listáját és visszatölteni új telefonra....de a kontaktokat is át kellene néznem,mert nem kell mind.Egyáltalán hová ment az iTunes a gépen?Nem kell hozzá JB ugye ,mert nem is akarok!Új telefonként állítottam,be a készüléket leszedtem felhőből amik kellettek progik,de a kontaktok listája ugye most teljesen üres és gondoltam ide is csak azok a névjegyek kellenének akiket valóban hívok is,nem az ezeregy FB ismerős...
Köszönet az infókért előre is.
Jó priviben...bár lehet másnak is kell segítségként. -
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Bocs a tudatlanságomért és lehet hogy volt is már kérdés.Szóval egy biztonsági mentésből ami a gépemen van ki lehet válogatni csak a kontaktok listáját és visszatölteni új telefonra....de a kontaktokat is át kellene néznem,mert nem kell mind.Egyáltalán hová ment az iTunes a gépen?Nem kell hozzá JB ugye ,mert nem is akarok!Új telefonként állítottam,be a készüléket leszedtem felhőből amik kellettek progik,de a kontaktok listája ugye most teljesen üres és gondoltam ide is csak azok a névjegyek kellenének akiket valóban hívok is,nem az ezeregy FB ismerős...
Köszönet az infókért előre is.
Jó priviben...bár lehet másnak is kell segítségként. -
206 cc
senior tag
Nekem az 5s-en ez van 0 perctől.Most 2 éves a teló, de egy porszem sem ment bele. 3 havonta kivettem megnéztem körbe töröltem szarvasbőrrel a telót illetve mikrószálassal a tokot is kitörölgettem..igaz nem nagyon volt mit....Sehol egy karc olyan mint ha most vetted volna ki a gyári dobozból.A képernyőn még ujjlenyomat sem volt soha szintén első másodperctől fóliás...
Amit nem szeretek benne egyedül az hogy a töltő csatlakozó és a füles nem burkolható...insomniac: a Tough Armor Volt már a 3. kiválasztott tok...
-
206 cc
senior tag
válasz
Gsx-rr #120343 üzenetére
Erre a topikra gondoltam...
-
206 cc
senior tag
Pár nap és 6s tulaj leszek .Eddig is Spiegen tokokat használtam és erre is azt szeretnék.Valaki meg tudja erősíteni hogy ez a tok jó e az "S" szériához?
Még ez is szóba jöhet :mint alternatíva....bár ennél jelzik is hogy "s" kompatibilis.Hmmm...elég döbbenetes ami a 6s topikban folyik.....
-
206 cc
senior tag
IOS 9 alatt ez a szótár működik nálatok?Nálam betölt de pár pillanat múlva kilép...
-
206 cc
senior tag
Gondolom sokan várták már...ime a JB 8.3-hoz!!!
-
206 cc
senior tag
Nem tudom volt e már vagy érdekel e valakit,de kint van a 8.4-ből a 3. publikus béta verzió is....
-
206 cc
senior tag
válasz
pszichiater #108883 üzenetére
...tudom,tudom,máshol is ki van írva. "Az .....-tok etetése tilos!"
-
206 cc
senior tag
válasz
bihariszabi #108866 üzenetére
Szegény ember!!
Mivel azzal sem vagy tisztában mire is szolgál adathordozóknál az általad említett "artisjus díj" ....akkor hogyan boldogulnál az ios használatával.....a rettegett bluetooth-os adatküldés hiányával,a zárt ,fájlkezelés nélküli oprendszerrel ami már-már rabszolga sorsba kényszeríti a felhasználói táborát.
Érdekes,hogy mindig a droidosok jönnek a topikba,téríteni,ócsárolni leszólni az almás felhasználókat??!!!
Pedig minden gond nélkül elférnénk egymás mellett.Amennyiben neked ez nem felel meg ,tessék válaszd a robotos tábort senki nem fog puskát a fejedre,hogy ....már pedig ne tedd!!! Én csupán azt nem értem, miért is kell ezek után ide vissza járni és "flamelni"...így veregeted a saját vállad,hogy meg merted tenni vagy mire szolgál ez???Most nagyobb "májer" vagy a barátaid szemében,mert át tudod küldeni végre NFC-n a barátnőd fotóját. OK...hát legyen,de ez -azt hiszem mások nevében is mondhatom- itt senkit nem érdekel.Aki együtt tud élni az ios ezen oldalával biztosan továbbra is elégedetten használja az almás cuccokat és nem fogja megbánni a döntését.
Szóval,ha kérhetem feleslegesen ne szítsd az indulatokat ,írj felmagasztaló sorokat hogy milyen jól is döntöttél,mert eldobtad a "rágott almát" de a droidos topikokban!!! -
206 cc
senior tag
válasz
Víz Elek #108804 üzenetére
Némi infó az újdonságokról.....
-
206 cc
senior tag
válasz
bihariszabi #108795 üzenetére
"Ez alatt a több hónap alatt egy fagyás volt,......" ami több hónapja tart gondolom.
Az androidot 1.6 óta ismerem-használom ,mert a családban mindig akad azért valakinél olyan kütyü is,de a mai napig nem sikerült egy jól működő rendszert készíteni belőle.Hiába a hegyekben álló memória a kimondhatatlan mennyiségű gigaherz a rengeteg proci mag, sajna még most sem működik jól a rendszer legalább is közelébe nem ér az ios-nek az én tapasztalataim alapján. -
206 cc
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #99276 üzenetére
Mikro repedés...hmmm...Nem akarok most ebbe belemenni de ezek előfordulása ilyen technológiánál igen csekély...
Sokkal inkább lehet ez a felhasználás miatt...de hagyjuk is ezt,mert 200K-s telefonnál mindenki ezt várja el hogy bírja ki a 3. világháborút is...amint látom legalább is ez tükröződik sok esetben.
Illetve talán senki nem is vallaná be hogy az Ő hibája.... -
206 cc
senior tag
Én egyetértek nederlanden kollégával...biztos volt valami ami miatt elhajlott az a telefon.Meg mi az hogy anyaghiba??...nem bírta a 60-80kilót amivel véletlen ráült?
Én műszaki ember vagyok és egy ilyen anyagból készült termék nem hajlik el magától....eleve mi az hogy anyaghiba??Persze megértem hogy a szervizben ezt írták a papírra,mert mit mondhattak volna.....ne hajtogasd nem origami ez!!! -
206 cc
senior tag
Hát ez az....mellesleg ,jó én vidéki vagyok,de a környezetemben lehet 5 faluban sem igazán találnál olyan embert aki tudja hogy iPhone esetében mit kell lehet tenni,hogy visszakerüljön a telefon a gazdájához...
Nagyobb-értsd több száz fős- cégnél dolgozom ahol kettő emberkének van almás készüléke...bocs 3-nak.még én is ott vagyok.....szóval jól jönne egy ilyen funkció!
-
206 cc
senior tag
válasz
FIREBLADE78 #98534 üzenetére
Pont most találtam...ezt gondolom nálunk is lesz rá valami lehetőség
-
206 cc
senior tag
válasz
Kicsirics77 #97558 üzenetére
Köszönet...telepítve..
-
206 cc
senior tag
Nem teljesen idevaló,de akciós az egyik legjobb szótárprogi....az alkalmazás topikban linkeltem is.
-
206 cc
senior tag
Ilyesmire gondolsz?...ez jó iPhone-hoz úgy tudom..
-
206 cc
senior tag
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Bár már egy ideje van iPhone-om de még soha nem csináltam restore-t...ilyenkor minden törlődik a telefonról?...tehát ..emailek,sms-ek,programok...de nem is ez a legfontosabb hanem hogy pl.az egyéb mappa is kiürül?..mert nekem az már majd 3GB-t foglal csak ezért csinálnék igazából egy visszaállítást...érdemes? -
206 cc
senior tag
válasz
kircsi28 #90132 üzenetére
Ne bluetooth-os verziót vegyél hanem wifi-set az kb. 20dodó és tökéletesen megy iPhone-val....iPhone bluetooth-on nem igazán fogad adatot külső eszközről talán JB segítségével csak ...még iPhone-iPhone között is macerás az adatátvitel, nem hogy más eszközről....de biztos van itt jobban hozzáértő is.
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Bedobnám ide is,mert több szem ugye.....és látom van pár navis hozzászólás.
A Sygic navigációról szeretnék én érdeklődni.Mitől van az hogy ha jól értelmezem a teljes Európa az 28 dodó de Kelet-Nyugat vagy Közép Európa az meg 70-80 dodó áron van fent???...mit kell erről a teljes Eu-ról tudni, miért ilyen olcsó,speed cam adatbázis is benne van és esetleg 3D-s rész a másik alternatíva nekem is az iGo lenne,de ott csak a CEE verzió 38$ -ba van!+a kiegek..?? -
206 cc
senior tag
válasz
szekfizsolt #84804 üzenetére
Szia!
Ez a cikk talán segítségedre lehet.... -
206 cc
senior tag
Szia!
Szerintem meg a megjelenéskor mindenütt drágább volt mint a store-ban....olyankor szvsz pont az Apple-nél a legolcsóbb...már ha független kp-s vásárlásról beszélünk.
Az hogy most mennyi ára az 5S-nek pont azért ilyen eltérő,mert a boltok is akcióznak vagy máshogyan szerzik be a telefont....
A különbségek az árakban csak az Áfa ,Vám manipulálások miatt keletkeznek....hiszen mindenkinek az Apple adja a telefont... -
206 cc
senior tag
Hmmm..én valahogy nem értem ezeket az emberkéket.
Az iPhone egy más világ...aki ilyet vesz ezzel tisztában van vagy előtte legalább is olvas róla..... főleg mivel már jó ideje ismert ez a tény hogy mennyire fontos dolog a telefon védelme,biztonsága és erre mekkora hangsúlyt fektet az Apple.Hihetetlen hogy mintha nem is hallottak volna arról hogy ujjlenyomat azonosítás, telefon jelkód illetve ezek fontossága!!!
Mintha csak ez az opció holmi játék lenne...meg kellene érteni hogy ezzel nem viccelünk,mert ha elfelejtjük bizony drága mulatság a hanyagságunk. -
206 cc
senior tag
válasz
missmonroe #78217 üzenetére
Teljesen tökéletes az az ID...Igen meg tudják nézni a tartozás rész,azt nem tudom hogy megmondják e neked??...lehet ütközik valami személyes adatvédelmi jogszabállyal...ezt nem tudom.
Viszont ez esetben ha még függő a telefon vagy van rajta hűségidő esetleg hozzá tartozó előfizetés nézz utána az eladónak...nehogy később még is letiltsák a telót valami elmaradás miatt. -
206 cc
senior tag
válasz
missmonroe #78214 üzenetére
Miért nem fogadod meg Ragnar tanácsát!!!Appstoreból töltsd le valamit lehet ingyenes is,ha az működik akkor biztosan nem klón!
-
206 cc
senior tag
válasz
Dexter-2000 #78144 üzenetére
Szia!
Használd az iTools-t....itt pl -
206 cc
senior tag
válasz
hanolfe #74360 üzenetére
pl...az egy htc
-
206 cc
senior tag
válasz
vadászcsiga #72461 üzenetére
Amennyiben csak az utolsó egy oldalon ennyi a hiba, mi lehet a többin?
...ez elég nagy öngól volt!
-
206 cc
senior tag
válasz
vadászcsiga #72437 üzenetére
Szia!
Az aláírásodból gondolom hogy akkor LG G2-d van.Beleolvastam két G2 topikba is és hát ugyan az a helyzet ott is a rendszerrel és az eszközzel is...sz@r az eléggé!!Hiba a wifivel a BT-vel sárga foltok a kijelzőn,hibás képek a kamerákkal,beragadó alkalmazások,túlzott merülés....stb..stb...Szóval nem kell azt sem isteníteni!
Persze mondhatod hogy ja már nem(4.4.2),meg nálad ilyen hírből sem ismert....de hát másnál akkor miért is???
A másik,hogy igen vizsgáljuk már meg azt a jól működő androidot...mikor megjelent a 4.4 mindenki áradozott hogy végre itt a tökéletes...na ez koránt sem jött be.Már frissítették és még most sem jó pedig ez a rendszer szinte csak a múlt évben megjelent készülékekre tehető fel,mert ugye annyira jó a támogatottság hogy szinte a csúcskészülékek kapják meg CSAK....tudom-tudom széles a kör és nem fizetnek eleget a programozóknak hogy megfelelően portolják a gyengébb készülékekre...bár ez senkit sem érdekel,mert ugye boldog boldogtalan készít custom romokat.
Használtam eleget androidot is volt HTC HD,HD2...Samsung mindenféle,Note .Nexus4 is na az 5 is vacakol eleget azt sem isteníteném.Még a HTC One ami a legjobb de az sem az android miatt hanem a HTC kezelőfelülete lett jól megírva. -
206 cc
senior tag
válasz
vadászcsiga #70735 üzenetére
-
206 cc
senior tag
válasz
vadászcsiga #70732 üzenetére
Van vérnyomásmérőm itthon és pont Omron.Ez esetben csak a hordozhatóság volt a szempont...vagy ha olyat tudsz ajánlani olcsón az is érdekelne.Sajna szükségem lenne egy úgymond munka közben is lehetőséget nyújtó eszközre....és ha már van iphone-om..
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Én ezen eszköz felől érdeklődnék.Van itt valaki akinek van vagy használta már?Tapasztalatra lennék kíváncsi.
Köszönet előre is! -
206 cc
senior tag
De bizony megérte volna,már ha nem meríted le és töltöd fel naponta.Mivel a Li-xx akkuk esetében ún. töltési ciklusszám van ami meghatározza az élettartamukat (ez általában 250-350 feltöltés 20 és 100% között mérve).
Sajna az is becsapós amit te tapasztalsz a 4 éves noti akkud esetében te most azt látod hogy 100%-os az állapota,mert az elektronika-szoftver ezt jelzi.Viszont itt is kell számolni természetes élöregedéssel csak máshogyan fog jelentkezni a dolog mint savas akkunál.
Amint elkezded használni az akkut a ciklusonkénti töltések alkalmával jelentősen fog csökkenni a felvett mA-ek száma,persze ezt a notid valószínűleg nem mutatja illetve azt fogod látni,hogy 100% a töltöttségi szint és mondjuk 2:50perc a működési idő de valójában 1 másfél óra után már lemerül a gép.
a cégünknél ezzel foglalkozik az egyik részleg és ezért tudok pár dolgot a működési elvről... -
206 cc
senior tag
Olvasom a vitát a karcolódásról....de srácok volt már egyáltalán olyan telefon ami nem karcolódott??Minden felület megsérülhet bizonyos behatástól...nem kell ezt egyáltalán ennyire túlmisztifikálni.
Amennyiben vigyázunk rá akkor korrekt minőségben megmarad, ha meg nem akkor lehet az acélból is akkor is megsérülhet.
Nem is értem mire gondoltok néha...nem űrtechnika ez ,hogy valami hihetetlent produkáljon.Persze hirdetik így-úgy hogy milyen hiper karcálló de valljuk be volt már egyáltalán olyan kütyünk??
Talán egyedül a zafírüveg ami tényleg extrém keménységű anyag és a napi használati eszközök már amik a zsebben,asztalon előfordulnak nem tesznek benne kárt....ha jól tudom az ujjlenyomat olvasót az védi...Csatlakozom nord_-hoz..nálam is kb újszerűen kerülnek eladásra a cuccok pedig kb 20 éve hurcolok már mobilokat.
-
206 cc
senior tag
erre gondoltam csak rosszat linkeltem a 38 oldalon van ha ez az persze?
-
206 cc
senior tag
válasz
Mr. Erikszon #66936 üzenetére
Ettől most páran a pisztoly felé nyúlnak!!
Kb 1000x volt már ez a kérdés.Neked kell eldöntened,mert hardver területén megegyezik a két készülék,ha jól tudom.talán akkuban van eltérés.
Amelyik szimpatikusabb számodra ,jobban tetszik,olcsóbban hozzájutsz....stb.stb... -
206 cc
senior tag
A másik fórum nem nagyon pörög ezért bedobnám ide is!
Nagy nehezen összeimádkoztam a hiányzó 400 egynéhány pontot hogy meglegyen a gift card az iGO-hoz.Azt kérdezném hogy a HUN+RO verzióban a speed cam adatbázis illetve hun poi-k benne vannak alapból,mert a plusz letöltések között csak a 3D épületeket véltem felfedezni...ezt amúgy érdemes leszedni?..már a 3D-re gondolok..V.Stryker nm.
-
206 cc
senior tag
válasz
V.Stryker #66871 üzenetére
Nem kell kihúzogatni,nyugodtan benne lehet hagyni a dokkolóban.Amennyiben megfigyeled a telefont ha fent hagyod töltőn akkor feltölt 100%-ig utána hagyja az elektronika visszamerülni 91-93%-ig és csak ekkor kezdi újra el a töltést.Ez a töltőelektronika kíméli az akkut...ezt hívják akku frissítésnek is kb hasonlóan működik mint a Ni-Mh vagy régi savas akkuknál a csepptöltés.....csak a LiPo-LiFePo-LiIon akkuknál az nem jó ha folyton töltés alatt lenne(csepptöltés) így ez esetben ezt vezették be hogy figyeli az akkut a töltésvezérlés és átlagosan 4-10% merülés után kezdi el ismét tölteni.Notebook-ok esetében ugyan így működik a töltés ezért javasolják hogy elég csupán két-három hetente lemeríteni az akkut közben mehet a gép folyamatosan hálózatról és az akkunak nem lesz baja.
Sajna elég sok téves infó kering a mai napig a LiIon akkukról...sokszor a szolgáltatói infók is tévesek.A mai napig hallani hogy tedd fel első töltéskor 10-12 órára és akkor lesz jobb az akku.Ez már régen nem igaz ...de nem megyek bele.. -
206 cc
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #66465 üzenetére
Szia!
Megértelek...csupán egy gondolat erejéig szólnék hozzá.
Itt azt hiszem inkább arról van szó,hogy nem eléggé hangsúlyoztad hogy számodra nem éri meg a különbözetet az 5S.
Úgy gondolom -és nem csupán az én véleményem -az 5S mindenben jobb....botorság is lenne megkérdőjelezni hiszen nem kevés munkaóra fejlesztés eredménye a készülék.Az hogy miben-hogyan-mitől, ezer meg egy weboldal van ahol tesztelik,nyúzzák ...méregetik....hasonlítják.Szóval ezt megkérdőjelezni adja az okot ,hogy úgymond nem értenek veled egyet.
Az már más kérdés,hogy ez számodra nem elég a cseréhez...vagy megközelíthető pénzügyi oldalról is hogy sokba kerülne a csere....ennyit kvázi nem áldozol az újdonságokért.
Nem akarok senkibe belekötni,én is nemrég lettem "almás felhasználó" és most azt vallom soha többé mást!!!..
Peace! -
206 cc
senior tag
válasz
Sev!er #64968 üzenetére
Nem vita részemről csak megállapítás...DE...uram bocsát,hagy kérdezzem már meg mit kell ahhoz elkövetni vagy hogyan kell ne adj isten használni hogy havonta egyszer is észrevegyem lötyög a bekapcsoló gomb???
Jaaaa??!!!...mert valami okos tesztelő ezt észrevette,leírta és most kb. minden harmadik vásárló azzal kezdi a kicsomagolásnál hogy megrázza a telefonját?!!!
Ezek a dolgok teljesen irreleváns megállapítások már ha a napi használatot tekintjük.Felkapták páran még be is tudták bizonyítani...bár sok esetben bizony nem is a gomb lötyögése okozta a zajt hanem a kamera lencséké,de persze azt már nem fogadták el magyarázatként...
Az én ismerősi körömben igaz csak 2db további 5S létezik,de egyiknél sincs ilyen hiba...persze ez nem mérvadó .
Nem mondom hogy nincs ilyen gond,de sok esetben "csak,mert a havernak is zörög azt mondja,kicseréltetem én is" volt a valós ok.
Szóval csak,mert drága az iphone már nem is lehet benne semmi hiba -Te azt mondod, úgy értelmezem legalább is.Persze ez is egy érv,de könyörgöm ne takarózzunk már mindig azzal hogy ez DRÁGA!
Sokaknak -és ezt ne vedd magadra- az a baja hogy két-három vagy hat hónap után sem esik az ára és még akkor sem tudják megvenni....ezért a hype a legkisebb hiba esetében is!!
Bezzeg a többi márka csúcskészüléke a megjelenéstől számított 3-4 hónap után már 30%-ot bukik így rögtön elfelejtik a hibákat is hiszen már OLCSÓ-nak számít!!
Elnézést a hosszú komment miatt,de már pár éve tesztelünk telefonokat és bizony van hiba mindenütt,de soha nincs akkora felháborodás mint az alma esetén...csak ennyit a végére.
Peace!! -
206 cc
senior tag
válasz
Sev!er #64942 üzenetére
Szia!
Én bele is olvastam a topikba és bizony sokan még azzal sincsenek tisztában hogyan regisztrálják az ujjlenyomatukat...sokan csak azt jelzik náluk működik bár volt már hogy nem olvasta elsőre....néhányan a celluxos "javításról" irnak.stb..stb...Szóval kb a hozzászólások 2/3 nem a valós hibát jelzi...
És tényleg ebből lesz a népi hiedelem...
Te is pont ezt erősíted...még nincs is telefonod,nem is próbáltad,de már váltig állítod az bizony így van... -
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Az HBOGo megy valakinek 5S 7.0.4 alatt??...(nincs JB..tehát az nem okozhatja a hibát?) -
206 cc
senior tag
válasz
nylontacsko #64706 üzenetére
Amennyiben a két router által létrehozott hálózat neve megegyezne és ugyan az belépési jelszó csatlakozik hozzá minden gond nélkül.....persze amíg az egyiken rajta van nem vált..Talán van itt is olyan progi amin beállítható hogy bizonyos jelszint alatt keressen más hálózatot.
ThaMarci androidon volt olyan progi ahol beállítható volt hogy x jelszint alatt keressen újra
-
206 cc
senior tag
Srácok!
Kapcsolódom pc-hez a telóval és az iTunes-hoz.... lépegetek ,váltok benne a store-ra vagy a zenékre utána nem tudom hogyan térhetek vissza a saját telefonhoz?,...eltűnik a jobb felső sarokból az iPhone gomb?!!...ez esetben újra kell indítanom at iTunes-t akkor jön csak elő!Éz így van jól vagy valamit elbénázok? -
206 cc
senior tag
Skacok!
Vett itt már valaki iphonehoz-padhez bármilyen un. okos tartozékot?Mérleg,csuklópánt,játék,vérnyomásmérő stb...... ilyenekre gondolok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest