- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
válasz burgatshow #302290 üzenetére
Hát ez nem túl jó hír azoknak akiknél elő szokott jönni ez a bug. De ez a 17.1 még nem a végleges verzió nem? Vagy ugyanezt fogjuk megkapni mi is akik nem bétazunk?
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
veterán
Hahó!
Van olyan aki használ Apple Car Play-t, de vezetékesről átalakítva vezeték nélkülivé?
Ha igen akkor pontosan melyik egységet ajánljátok?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
burgatshow
veterán
Egyelore a 17.1 sem tunik ugy, hogy javitana.
-
oba
addikt
A bugok már csak ilyenek, hogy akkor is megtörténnek, ha nem lenne szabad nekik. Igazából ez a "lényegük", ezért hívjuk őket bugnak. Itt most a telefon indul újra, más gyártónál mondjuk lefagy a készülék, egy harmadiknál meg kigyullas az akku és vissza kell hívni az egész szériát. Szóval ahhoz képest ez nem túl durva bug. Az Applenél is emberek programoznak. Sokan még mindig abban a tévhitben élnek, hogy ez egy felsőbbrendű tökéletes készülék és rendszer ahol soha nincs semmi bug. Inkább annak kell örülni, hogy javítani szokták a bugokat és viszonylag gyorsan. Egy random kínai gyártónál várhatnál a javításra hónapokat, ha egyáltalán jönne frissítés...
[ Szerkesztve ]
-
formula01
senior tag
Megvettem a Wipr-t. Rövid használat után eddig pozitív a tapasztalatom. Nem lassít, és gyakorlatilag nem is fogyaszt semmit, nem fér hozzá kb mindenhez mint az adguard ha az extrát nem kapcsolom be, viszont teszi Safariban a dolgát.
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
formula01
senior tag
válasz M1995 #302280 üzenetére
Wipr-el mi a személyes tapasztalatod? Nem lassítja a böngészést? Üzemidőre van negatív hatása? Adguard ingyenes verziót próbáltam, ugyan hatékonyan kiszűrte a reklámokat, de cserébe sokkal sokkal lassabban töltött be minden, és az üzemidőn is feltűnő volt, így azt elengedtem.
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
niof
addikt
De ne önállósítsa már magát az ég szerelmére! Majd azt én szabályozom, hogy mikor induljon újra, vagy kapcsoljon ki.
Amúgy értem, amit írsz, csak ennek nem így kell működnie, ennek a hibának nem szabadott volna publikus verzióba kerülnie.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
M1995
aktív tag
válasz smallcurrant #302278 üzenetére
Nem tudom mire gondolsz. Valaki úgy vált, hogy iPhone-on is Google, Microsoft appokat használ (email, naptár, felhő, jegyzet, emlékeztető, fotók…), más teljesen vált Apple szolgáltatásokra és beépített reklámmentes appok.
Egyébként Apple appokba is be lehet kötni más dolgokat, csak az olyan felemás. Pl. Mail app és Gmail fiók felállásban nincs push, Mail és Microsoft variációban van. Files-ba felvehető a OneDrive, de letölthető az app is.
Nekem Apple szolgáltatások vannak többnyire. Mail, Notes, iCloud Photos, 50 GB iCloud (hide my email funkció szuper), Keychainben a jelszavak, Notes, Reminders, Music, Shazam, Health, Fitness, Maps, néha Arcade játék és TV+ sorozatok. Beépített billentyűzet, ébresztő, névjegyzék is, Safari (Wipr adblocker), Files, Pages, Numbers, Keynote. Shortcuts app sok hasznos dologra képes, pár Widget, néha még Sirinek is akad jó napja, AirDrop másik Apple eszközzel, kisegítő lehetőségekben is erős az Apple. Weather app lett gyengébb amióta adatforrást cseréltek (poén amióta amerikairól európaira) Apple Pay!A böngésző adblockert leszámítva ez mind Apple megoldás. Aztán ha még veszel más Apple terméket, akkor jön igazán a kényelem, iPhone, AirPods, Mac, Watch… és ha iPhone-os ismerősökkel iMessage és FaceTime, megosztások kényelmesen.
Másnak meg nem tetszik az iCloud alapvetően miért szinkronizálás elven megy, miért nem tud úgy fájlokat, csengőhangot másolni, másik böngészőt, billentyűzetet, email appot telepít, Windows és Chrome miatt nem érdekli az ökoszisztéma. Vannak még fix dolgok pl. rejtett szám szűrés nincs, a szolgáltatónál kell kérni, nincs reverse wireless charging és nem tudom micsodák és a többi az előbb linkelt hozzászólásban.
Amit akarsz próbálj ki a céges készülékeden, diktálás, parancsokkal és fókusz módokkal szórakozni, melyik kategóriában milyen app válik be. -
M1995
aktív tag
válasz smallcurrant #302256 üzenetére
-
gergo5991
őstag
-
burgatshow
veterán
válasz gergo5991 #302267 üzenetére
Power Delivery csak USB-C csatival van, szóval ha van USB-C csatlakozós adaptered, akkor egy USB-C - USB-C kábellel menni fog. USB-A-val is tudod tölteni, de nem PD szabvány szerint. Ez van...
#302270: Ha USB-C-vel kötöd, akkor 20W-vel menni fog a power bank töltése. Én itthon a Macbook töltöjével töltöm az enyémet, de az 90W-os.
[ Szerkesztve ]
-
N_A_S
veterán
Sziasztok!
Azoktól kérdeznék akik Huawei Watch-ot használnak a készólékük mellé. (Én konkrétan GT2 Pro-t)
A napokban váltottam 12 Pro Max-ról sima iPhone 12-re és kicsit mintha máshogy jelennének meg a dolgok a Huawei alkalmazásban. Nektek is ilyen?
Illetve az órán nem látom bármikor az időjárást, mert mindig azt írja hogy szinkronizáljak Huawei appon keresztül, ezt nem lehet valahogy automatikusra állítani? Illetve ez a Push üzenetek kapcsoló mire való?
https://tinyurl.com/phnas
-
gergo5991
őstag
válasz burgatshow #302266 üzenetére
1 bajom van már csak, hogy usb-a to usb-c kábelt adnak hozzá.. usb-a adapterem csak 12w os van (régi ipad pro-tol), most vettem C-s adaptert 20w-osat applesat (mert iphone 14 prohoz usb c-s kábelt adtak meg apple watchos is usb c-s kell).. picit felb hogy állandóan szopatják az embereket a csatlakozók / kábelekkel..
másik:
usb-a ról is tud 30w al tölteni telót? -
gergo5991
őstag
[link] tudtok ennél jobb ár/érték arányban powerbanket? 30w 20AH, 2db usb-A, meg 1db usb-C kimenet van rajta
olcsó a többihez képest amiket néztem, csak azért vannak fenntartásaim
márkát nem ismerem[ Szerkesztve ]
-
djstavross
tag
válasz DAVE_CH1 #301998 üzenetére
Szia!
A telefonhívás bug nálam is jelentkezik (egyéb más bugokkal együtt) kétféle variációban:
1. 8 perc 10-20mp körül némítja a vonalat mindkét félnél, a hangszóró ikon aktiválódik, de nem reagál semmire.
2. Kereken 8 percnél bontja a vonalat (ezt ma kezdte el csinálni).Elég bosszantó, de több külföldi fórumon ( [link] ) is panaszkodtak erre. 13Pro iOS 16.x kombón nem csinálta, most 15Pro iOS 17.0.3 párossal igen. Yettel ha ez számít.
-
torrente777
tag
válasz smallcurrant #302245 üzenetére
Én Z Fold 5 és watch 6 classic ról váltottam, Iphone 15 pro és watch Ultrá ra és én tutira nem mennék már vissza android vonalra. Minden sokkal egyszerűbb és működik minden rendesen.
-
col
addikt
válasz Nordik #302258 üzenetére
Ráadásul, ha SIM kódot kér induláskor (akár fizikai, akár eSIM), akkor a hálózatra sem jelentkezik fel addig, amíg ezt nem adod meg. Tehát pl. ha elveszted, akkor nehezebb "megtalálni", vagy ha újraindul, akkor sem jelentkezik fel a hálózatra, amíg a SIM kódot nem adod meg, szóval addig "elérhetetlen" vagy.
[ Szerkesztve ]
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
Nordik
őstag
E-SIM használatakor nyugodtan kikapcsolható a PIN kód? Alapból nincs beállítva, de felesleges is?
-
smallcurrant
tag
Köszönöm szépen a gyors válaszokat!
bigrob: mi az ami fura benne?
Szeretném megnézni, kipróbálni, egy SE2022-t használok melóban, de a fényképezés, böngésző, outlook,hotspotnál többet nem nagyon használtam.Fritz Teufel, Coleman B.: nekem is megváltoztak (lejjebb adtam) a felhasználói szokásaimat, a letisztult egyszerű már nem hagy hiányérzetet, nincs kedvem ikonokkal, témákkal, szórakozni,mint régebben
Aszpirin: köszönöm a jó tanácsot, de erre ott a céges telóm, amihez már kezdek hozzászokni, szeretni azért nem szeretem, mert nekem ezen a változaton szinte semmi sem tetszik A legnagyobb elvárásom a kamera, videő, multimédia és az, hogy évek múlva is komoly telefon legyen, naprakészen.
A 14 pro-t vagy a 15 pro-t ajánlanátok inkább? A 15-nél a melegedésmegoldódott teljesen? -
senior tag
Én azt javaslom, hogy ha "rendszerváltás"-t akarsz, akkor elsőre ne ölj bele sok pénzt, mert lehet hogy utálni fogod, és lehet, hogy megbánod, vagy kényszerítened kell magad, hogy megszeresd, és nem lesz az "igazi"... Vegyél egyelőre egy használt 12-est vagy ugyanabból Pro-t, (de akár egy XS-et is vehetsz, bőven jó telefonok még azok, és 80 körül már megkapod őket), aztán adj neki egy évet. Ha utána nem kívánkozol vissza Androidra, akkor befizethetsz egy 16-osra vagy 16 Próra.
Ha most egyből megveszed a legdrágábbat, igen nagy lesz az elvárásod, és igen nagy az esélye a megbánásnak, mert nagyon más a két rendszer (filozófiailag, szóval alapjaiban).
Elég sok Androidról váltó fórumtárs panaszkodik itt, hogy miylen katasztrofálius ez meg az az iOS-en, de amit katasztrófának érez, az egszerűen csak más, mert más filozófiával készült az iOS.
Ha váltasz, akkor pedig olyan szemmel nézz rá az iOS-re, hogy ne várd el pontosan azt és pontosan ugyanúgy, amit és ahogy Androiddal tudtál csinálni, mert lehet, hogy nem fogod tudni, vagy egyáltalán nem úgy. Meg kell tanulni használni (mellesleg ez fordítva is igaz, ugyanúgy szenved az iOS-en "szocializálódott" ember az Androiddal...[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Fritz Teufel #302252 üzenetére
A Galaxy S20+ is gyári volt
Nálam pedig az S7 volt az első, amit úgy használtam, ahogy kivettem a dobozból. Részben emiatt is gondolkodtam el azon, hogy ezzel az erővel akár lehetne iPhone is , úgyhogy váltáskor már azt hozott a futár. Jó ötlet volt. -
Fritz Teufel
addikt
válasz Zsolt,72 #302251 üzenetére
Akkor te sem vagy már mai gyerek
Ifjú koromban én is így voltam vele, custom romok, csilli-villi háttér, cserélt ikonok itt-ott mókolás stb. A Galaxy S20+ is gyári volt, most is. Még az appok sorrendjén sem módosítottam, minden gyári. Ahogy Bruce mondta: "Bazi öreg vagyok már..."
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
Topikgazda
Igen, én utoljára Galaxy S7-et használtam, arról költöztem. Hiányozni nem hiányzik semmi, ez pedig azért van, mert nagyon megváltoztak a felhasználói szokásaim. Korábban sokat használtam custom ROM-okat, témákat, ikon pakkokat stb, ez pár éve teljesen elmúlt (“kinőttem” belőle), teljesen megfelel az új elvárásaimnak az, amit és ahogyan az Apple kínál.
Amúgy mindkét rendszerrel jól megvagyok, sok Android telefon is kerül a kezeim közé (support-ra), egyáltalán nem tartom rossznak őket.
Kíváncsiság miatt váltottam, aztán itt is maradtam. -
Fritz Teufel
addikt
Mindegy, hogy mi mit mondunk. Elmesélhetném neked a tavaly ilyen kori kalandjaimat, de az én vagyok, nem te.
Keress egy ismerőst, kérd el a telefonját és tapicskold körbe, kérdezgesd. Csak azt bánom, hogy nem előbb váltottam. Más meg váltott és már adja is el.
Nem hiányzik a sok bloatware szemét előretelepített Facebook, Messenger, Whatsapp, Samsung ilyen-olyan applikáció. Folytassam? Lassan a Googlitól is szabadulok.Tapogass, próbálgass és ha még mindig vacillálsz, akkor nem kell a legdrágábbat megvenni, hanem veszel egy használtat olcsóbban és teszel egy próbát. Ha beválik, eladod keveset bukva rajta és megveszed álmaid telefonját. Vagy áldod az eget, hogy nem vetted meg. Kábé ennyi.
[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
Bilux
veterán
válasz lugosi #302200 üzenetére
Nem, ismert bug sajnos ez a random újraindulás. Asszony telefonja is éjszaka nyomott egy restartot. Félálomban voltam arra keltem fel, hogy mi ez a világos… a sötét szobában világított full fényerőn az alma logó. Majd a 17.1 megoldja! Vagy nem.
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
bigrob
őstag
Galaxyk nálam kimaradtak, pixel 6rol váltottam tavaly 14pm-ra, életem legjobb döntése volt
Nincs olyan ami hiányzik, kb mindenre van alternatíva, max 1-2 dolog lesz fura amit vagy megszoksz vagy megszöksz, ebből sok szájkaratét olvashatsz itt napi szintenNincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
magicbox
senior tag
válasz Fritz Teufel #302243 üzenetére
Fentebb módosítottam a hozzászólásomat. Arra a fóliára gondolsz, amit linkeltem?
iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M4 (2024), Apple Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
smallcurrant
tag
Van köztetek olyan, aki Androidról váltott?
Van valami után hiányérzet, megbántátok, miért váltottatok?
Habár nem hiszem, hogy itt a droidra szavaznátok, de azért felteszem a kérdést.S23+-t vagy Iphone 14 Pro / 15 Pro-t vennétek jelenleg?
Az almánál melyik ajánlottabb a kettő közül?
A 15-nél sikerült a melegedéssel kapcsolatos problémát kijavítani van esetleg vele más (komolyabb) probléma? -
joey04
titán
válasz Fritz Teufel #302243 üzenetére
Én már csesztem el azzal is
Én is inkább kifizetem a plusz pénzt, de tegyék fel. Speedshopban szoktam.
Ja és persze nekem is Spigen tok és fólia volt az előzőn is, meg ezen is, ha már ez volt a téma.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz magicbox #302240 üzenetére
Nem szép, az biztos. A Spigennek van szebb is. Meg aztán van nekik felhelyező kerettel ellátott jó minőségű fólia is, amit bárki fel tud rakni. Még az is, aki nem tud szépen írni, jól rajzolni, szobrot faragni vagy festményt készíteni...
ittakary: azt is megírtam. A bankkártyád limitei a limitek.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Fritz Teufel #302241 üzenetére
nem ez volt a kérdés, hogy működik-e
hanem az, hogy mi a limitje a működésének, hány tranzakcióig VAGY az utolsó internetcsatlakozás után mennyi időlimitig
de elolvasom a kolléga irományát, és onnan megokosodok
-
Fritz Teufel
addikt
válasz ittakary #302235 üzenetére
"Vásárlás az Apple Pay segítségével
Az Apple Pay egy rendkívül kényelmes alkalmazás, amely minden Apple Watch-szal működik. Az Apple Wallet tárolja a hitelkártya- vagy bankkártyaadatokat, és azokat használja a tételek digitális kifizetéséhez.
Az alkalmazás beállítása után érintés nélküli fizetést hajthat végre a való világban, ha egyszerűen megérinti az órát egy NFC-kompatibilis fizetési terminálhoz. Csak győződjön meg róla, hogy hozzáadta a kártyákat az órához, mielőtt hátrahagyná a telefont.
Az Apple Pay anélkül is használható, hogy telefonja a közelben lenne, illetve mobil- vagy vezeték nélküli kapcsolat nem létesítene mobil- vagy vezeték nélküli kapcsolatot. Az Apple Pay azonban nem mindenhol elfogadott, mert nem minden vállalkozás és bank rendelkezik az elfogadásához szükséges speciális terminálokkal vagy hitelkártya-olvasókkal."Szerintem a limitet a kártyád adja, hogy mennyi zsé és hitel lehetőség van rajta. Az óra úgy működik mint a kártya, az sincs netre kötve, ha belegondolsz.
-
magicbox
senior tag
Valaki esetleg próbálta már a MediaMarkt-os okospultnál felrakott fóliát? Több helyen esküsznek rá. Én biztos nem teszek rá semmit, annyira nincs hozzá érzékem A 15PM-re Spigen tok lesz, mindig is azt használtam, az is marad. Nem szép, de megbízható szvsz.
Illetve ez lenne logikus választás Spigen fólia. Csak itt a fórumban azt írták, hogy nem jól illeszkedik, ha jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M4 (2024), Apple Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
nagyúr
válasz burgatshow #302238 üzenetére
akkor jól emlékeztem, hogy te írtál róla
lesz itt meg n+x (x->∞) alkalom
-
Clemi
veterán
Egyik sem volt, és ismerem az értesítési szabályokat. Közben az is kiderült, hogy maga a telefon se jelezte a messenger üzenetek érkezését, de feloldva az ikonon ott virított a piros szám.
Egy röpke gondolat és újraindítottam a telefont, majd láss csodát mindenhol jelzett a messenger, hogy üzenet érkezett. De basszus mi ez? Utoljára a Windows XP-s gépem kellett újraindítgatni..... na de ez egy Iphone 13 basszus. -
Fritz Teufel
addikt
válasz vargalex #302223 üzenetére
Bakker, ne rugózzatok már ezen! Ha beégett, beégett. Majd kicserélik neki. Ki mondta, hogy ami a gyárból kikerül, az 100%-ban hibamentes, nincs rejtett hibája?
Amit meg lehet, majd szoftveresen javítanak...Kivéve azt a bámulatosan primitív CarPlayt és Sirit és legfőképp a kettőt együtt
-
formula01
senior tag
Sziasztok!
iOS-es Adguard Pro-val kapcsolatban lenne pár kérdésem:
A Pro-val a többi appból, Facebook, Messenger, Instagram, stb. is meg tudok szabadulni a reklámoktól?
Nem lesz vele érezhetően lassabb a böngészés, vagy az internetet is használó appok betöltése?
Akkuidőre van bármilyen hatása?
Annak mi az oka, hogy ha a Pro verziót veszem meg a storeból az 4500 Ft, míg ha az ingyenest töltöm le, és abból venném meg az örök prémiumot, 6e Ft?Köszi előre is
-
madkiller
őstag
Nem Celluar órával tudok fizetni, ha nincs a közelemben a telefon?
-
oba
addikt
válasz vargalex #302223 üzenetére
Akkor lehet én értettem félre, elnézést. Mindenesetre fura lenne ha ennyi idő alatt ilyen brutál szintre égne a kijelző mint amit a cikkekben mutogatnak. A frissítéssel történő javítás sem jöhetne szóba.
-
Noxy
veterán
-
7Heads Drago
veterán
válasz joey04 #302125 üzenetére
Szavazni kell a pénztárcátokkal. Attól nem lesz jobb, hogy itt siránkoztok, változni nem fog semmi. Az Apple nem fog változtatni,
Ez sajnos tényleg így van.
Viszont ahogy én látom a droidos vonalon is leszarják a usert, csak ott más a rendszer. A jack elhagyásáról se kérdeznek meg senkit, ők így döntöttek és kész. (mármint a gyártók)Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
pacni120
tag
válasz Fritz Teufel #302211 üzenetére
-
oba
addikt
válasz vargalex #302210 üzenetére
Én erről a hsz-ről beszéltem, ezen egyértelműen látszik, hogy screenshot, tehát nem fotó, és ott van az órából "beégett" rész.
A szoftveres gondot igazolja a tény is, hogy ígéret van a javításra a következő frissítésben. Tényleges hardveres oled beégés esetén ugye ez nem lenne lehetséges.
[ Szerkesztve ]
-
huan
őstag
Sziasztok,
Töltőkábelt keresek kínából. USBA, USBC és Lightning-típusúakat különböző kombinációban.
Milyen márkát ajánlotok jó árban, minőségben és megbízhatóságban?
Köszi -
Fritz Teufel
addikt
válasz Morgenstern #302218 üzenetére
Nagyszerű, akkor most fogjatok kezet! Vagyis... izé. Béke
-
-
vargalex
félisten
válasz Morgenstern #302215 üzenetére
Igen, és erre írtam, hogy én nem találtam screenshot-okat, csak a képernyőt lefotózva egy külső eszközzel... Nem értem ezt a hozzászólásodat az enyémre reagálva.
Alex
-
vargalex
félisten
válasz burgatshow #302214 üzenetére
Szerintem pont ezt írtam: "Hardware-os hiba esetén a készüléken készített képernyőfotó hibátlan"
Alex
-
vargalex
félisten
válasz Morgenstern #302212 üzenetére
Pont nem ezt írta. Ő azt írta, hogy screenshot-okon. A screenshot az szerintem a készüléken készített képernyőfotót jelenti és nem a készülék kijelzőjéről készült fotót (amit én írtam). Ha előbbin látszik a "beégés", akkor lehet rögtön mondani, hogy "Persze, hogy szoftverhiba", utóbbi esetén viszont egyáltalán nem jelenthető ki. Hardware-os hiba esetén a készüléken készített képernyőfotó hibátlan, semmilyen beégés nem látszik rajta.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
Fritz Teufel
addikt
válasz pacni120 #302206 üzenetére
Spigen
Ez megvédi az eséstől is, nem csak a karcoktól:
Spigen Ultra Hybrid Apple iPhone 13 Matte Black tok, fekete - 7 990 FtEzt használjuk itt sokan, nagy megelégedéssel a kijelző védelmében:
Spigen "Glas.tR SLIM EZ Fit" Apple iPhone 14/13/13 Pro Privacy Tempered kijelzővédő fólia (2db) - 9 990 Ftvagy ESR
iPhone 13 Classic Hybrid Protection Bundle- 7197 Ft
coupon code: affch30 :5,038 Ft +ingyenes szállításA meghatározásod alapján az ESR lenne a kedvező számodra és nem rosszabb minőség mint a Spigen.
Enjoy!
[ Szerkesztve ]
-
-
pacni120
tag
válasz Fritz Teufel #302199 üzenetére
Szia!
Köszönöm a gyors választ. Ez a tok+fólia kombó is teljesen új infó volt és így már az is érthető, hogy miért nem találtam ilyet márkájú fóliát
A tokokat (gondolom aliexpress, amazon és társai minőségűeket) gyakran váltogatja.
Akkor a kérdésemet úgy modosítánam, hogy milyen fóliát / fólia+tok kombót vegyek neki, ami a gyári kijelző érintésével azonos érzetet kelt, miközben az pötyögi az ember a telefonját. -
szezso15
addikt
válasz madkiller #302201 üzenetére
Amúgy ezt innen tapasztalta valaki? Én eléggé betojtam amikor erről először olvastam, anno a Galaxy S/S2-nél volt ilyen probléma, hogy valami folyamatosan fix helyen lévő UI elem beleégett a kijelzőbe, nem nézett ki jól.
Jó lenne, ha ezt nem kéne itt újra tapasztalni.*Hajrá Loki!* i15+
-
madkiller
őstag
[link] Úgy néz ki ez is csak szoftverhiba volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest