Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • M1995

    aktív tag

    válasz smallcurrant #302278 üzenetére

    Nem tudom mire gondolsz. Valaki úgy vált, hogy iPhone-on is Google, Microsoft appokat használ (email, naptár, felhő, jegyzet, emlékeztető, fotók…), más teljesen vált Apple szolgáltatásokra és beépített reklámmentes appok.
    Egyébként Apple appokba is be lehet kötni más dolgokat, csak az olyan felemás. Pl. Mail app és Gmail fiók felállásban nincs push, Mail és Microsoft variációban van. Files-ba felvehető a OneDrive, de letölthető az app is.

    Nekem Apple szolgáltatások vannak többnyire. Mail, Notes, iCloud Photos, 50 GB iCloud (hide my email funkció szuper), Keychainben a jelszavak, Notes, Reminders, Music, Shazam, Health, Fitness, Maps, néha Arcade játék és TV+ sorozatok. Beépített billentyűzet, ébresztő, névjegyzék is, Safari (Wipr adblocker), Files, Pages, Numbers, Keynote. Shortcuts app sok hasznos dologra képes, pár Widget, néha még Sirinek is akad jó napja, AirDrop másik Apple eszközzel, kisegítő lehetőségekben is erős az Apple. Weather app lett gyengébb amióta adatforrást cseréltek (poén amióta amerikairól európaira) Apple Pay!

    A böngésző adblockert leszámítva ez mind Apple megoldás. Aztán ha még veszel más Apple terméket, akkor jön igazán a kényelem, iPhone, AirPods, Mac, Watch… és ha iPhone-os ismerősökkel iMessage és FaceTime, megosztások kényelmesen.

    Másnak meg nem tetszik az iCloud alapvetően miért szinkronizálás elven megy, miért nem tud úgy fájlokat, csengőhangot másolni, másik böngészőt, billentyűzetet, email appot telepít, Windows és Chrome miatt nem érdekli az ökoszisztéma. Vannak még fix dolgok pl. rejtett szám szűrés nincs, a szolgáltatónál kell kérni, nincs reverse wireless charging és nem tudom micsodák és a többi az előbb linkelt hozzászólásban.

    Amit akarsz próbálj ki a céges készülékeden, diktálás, parancsokkal és fókusz módokkal szórakozni, melyik kategóriában milyen app válik be.

Új hozzászólás Aktív témák