- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
magicbox #333393 üzenetére
Ha kidobnak egy könnyű és vékonyabb készüléket 120Hz-es kijelzővel ami egy cseppet nagyobb kijelzővel rendelkezik mint az alap (6.1‑inch) ,az biztos ,hogy sokaknak hatalmas öröm lesz.
Célközönség ,hogy nem feltétlen számít a több kamera ,viszont fontos a kényelmes fogás és a 120Hz kijelző.
Engem megvennének vele kilóra.
Számomra az alap 6.1‑inch kicsi a szememnek ,6.7‑inch készülékeket meg baromi kényelmetlen hurcibálni táska nélkül és a fogásuk is tokkal együtt nagyon kényelmetlen. Muszáj lesz valamit kitalálni ,gondolom ezt is fogják orvosolni. -
TheMarci
addikt
válasz
magicbox #331815 üzenetére
CVE-2025-24141
CVE-2025-24126
CVE-2025-24129
CVE-2025-24131
CVE-2025-24177
CVE-2025-24137
CVE-2025-24127
CVE-2025-24160
CVE-2025-24161
CVE-2025-24163
CVE-2025-24123
CVE-2025-24124
CVE-2025-24085
CVE-2025-24086
CVE-2025-24107
CVE-2025-24159
Bocsi, itt meguntam, de akad még egy pár CVE, amit javít. -
-
havri1
félisten
válasz
magicbox #331060 üzenetére
Apple ID-nál adjátok meg a születési évet. Talán 1x lehet módosítani, de ha 16+ lesz, nem tudom a családi felügyelet működik e, hiszen 16 év felett már nem kell.
A második felét én sem értem. Magyar banktól nincs kártyája a gyerekeknek, csak a revolut gyerek kártya, azt nem engedte hozzáadni.
De olvastam, hogy valakinél működik, 14 éves gyereknél is a debil kártya hozzáadása.
Ezt passzolom. Nálunk is problémát okoz, de ez van sajna. -
havri1
félisten
válasz
magicbox #331056 üzenetére
Minden működik, csak totál másképp. Idő kell mire mindent beállítasz, teljesen más elgondolás alapján működik itt.
Én 2 lánynak használom így, elég jól lehet korlátozni, illetve nyomon követni a tevékenységüket a személyiségi jogok határain belül.
Fizetést nem az apple korlátozza, hanem a Mo jogszabály. 16 év alatt nem lehet hozzárendelni kártyát sem Google sem apple acchoz. Olvastam revolut meg ott kivételt, de nem tudom mi a kiskapu. -
válasz
magicbox #328887 üzenetére
itt a probléma az, és már jeleztem itt anno is, hogy aki nem mozog ilyen körökben, adok veszek csoportokban, azzal nem is jönnek szembe bizonyos figyelmeztetések sem. Ilyen voltam én is pár héttel Ezelőttig. Elkezdtem árulni vmit, először csak a jófogáson, ahol nem jártam előtte négy évig. Majd rögtön 5 perccel A hirdetés feladása után jött a levél üdv ez megvan még? írom hogy igen asszongya futárt küld érte adjam meg egy e-mail címet hogy elintézhesse a futárt minden költséget ő áll. Itt már azért nekem is gyanús lett, hogy minek neki az e-mail címem. Felhívtam egy családtagomat aki gyakran árul termékeket a weben, és ő figyelmeztetett, hogy ezek csalók. Utána ezzel én is szembesültem, mert még vagy négy másik megkeresés jött ugyanilyen dumával csak más néven, aztán ugyanez volt a Facebookon is, úgyhogy ha valaki ezzel először találkozik és jóhiszemű, nem is gondol bele, az könnyen megjárhatja a dolgot.
-
szabonagyur
félisten
válasz
magicbox #328887 üzenetére
Ne is mond, pár hete anyám is ír, hogy meghívó levél kéne XY hercegnek mert írt neki FB-n.
A telefon valamiért automatikusan lefordította a majdnem oxfordi angollal készített szöveget, neki meg fel sem tűnt az egész és nem is értette, hogy mi ezzel a gond.
Mondtam is neki, hogy FB-ra magától regelt be pár éve, de itt már nem gondolkozik
-
-
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
magicbox #319668 üzenetére
Nem lehet, hogy csak ideiglenesen nem elérhető a care centernél az azonnali akksi csere a nyári szabadságolások miatt?
Ha jól emlékszem haverom ott cseréltetett akksit az iphone 7-esáében, mert velük volt leszerződve a melóhelye. Nem tudom gyári alkatrészt kapott-e vagy sem, de nem panaszkodott a végeredményre. A hangszóró puculást is ott szokta csinálni, azzal is elégedett.
De ha lesz infód a cégről első kézből, kérlek osszd majd meg velem!
-
kkp900
senior tag
válasz
magicbox #319385 üzenetére
Akkor köszi Noxy ! Feltettem újra a Stocit .Be is volt jelentkezve semmit se kért az órára is felment újra . Azt nem tudtam ,hogy a Stocardból is (egy párat kivéve) fel lehet tölteni a Walletbe is a kártyákat. Most írta . Na most megy mind a kettő az a biztos... 990 ft volt a Pass2U Wallet annyit megért bármikor is össze omlik a Stocard akkor már nem hiába vettem meg. Sőt vele szerintem mindent is fel lehet rakni majd a későbbiekben is.
Bostone! Én annak örülnék ha vissza raknák a régi dolgot jobbra húzod felveszed ballra hózod elutasítod ennyi... Nem kell variálni duplán nyomkodni meg kis faszom... Ugyan ez óránál is szépen lehetett az alkalmazásokban navigálni körkörösen most mi van lista vagy kb lista csak ikonokkkal persze ami kell legalul van mindig.. Ezek szerintem nem jó irány ha a jó dolgokat amik egyszerűek kiveszik .. De hogy egy sima hívás elutasítást is ennyire bonyolultá kell tenni ez nem tudom melyik szilikon agyúnak jutott eszébe vagy kínjába.. -
Shyciii
veterán
válasz
magicbox #312094 üzenetére
Különben én is mosolyogva nézem a rengeteg ős androidost aki váltott. Szerintem egyszerűbb az ok, öregszünk, talán több pénzünk is van, illetve már a stabilítás fontos, nem a mókolgatás.
Őőő. Hát én nem ezért váltottam. Az ok sokkal egyszerűbb: fontos számomra a "kis" méret, és jó üzemidő, plusz a támogatás. Ennek a 3-nak egy androidos telefon sem felelt meg tavaly.
Az iOS-es stabilitást meg hagyjuk. Közel 1 éve iOS-ezem, de olyan gyermeteg hibák fordultak azóta elő az iOS-en, hogy néha már sírva röhögök, hogy ilyen lehet még 2023-2024-ben is. Úgyhogy hagyjuk ezt az iOS atom stabil, és röccenés mentesen fut sztorikat, mert lehet hogy régen igaz volt, de már nem. Úgyhogy én meg azt nézem mosolyogva, hogy minden nagyobb frissítésnél azt olvasom itt, hogy az új verzió milyen vaj simán fut. Miközben ha eddig is így futott, akkor ez mitől lenne újdonság. És ezeket a mondatokat nem csak innen szedem, hanem magyar, angol videókból is. -
válasz
magicbox #303663 üzenetére
"Amire nem találok megoldást, a FB app Safariban nyissa meg alapból a külső linkeket ne a saját ótvar böngészőjében."
Arra nem is lesz megoldás, ez ilyen, utána alul a 3 pontra nyomva lehet a rendszer alapértelmezett böngészőjében megnyitni. Plusz egy lépés, de ez mindig is így volt sajnos.
-
kislaci
senior tag
válasz
magicbox #303574 üzenetére
Szia nekem működik a biometrikus azonosítás is meg wllateben is a kártya. Viszont a céges számlám nem, ott a kártyát sem adtam hozzá a wallethez, illetve a mobilappot sem használom hozzá, azt mondták az ugyfelszolgalaton hogy cégest egyelőre csak pc-n használjam. A lakosságival minden rendben van. Korábban én is BB-s voltam.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
magicbox #303583 üzenetére
Apám most veszítette el az MBH-s bankkártyáját, amit azonnal felfüggesztett a webbankban, majd bent a bankfiókban kért újat. Ott voltam konkrétan én is és amikor elhangzott az "elvileg így jónak kell lennie, de jöjjön vissza 2 hét múlva ha mégsem". Ez nem ad túl sok bizalmat.
Még mindig külön rendszereken futnak a bankok és az ügyintézők meg csak pislognak, hogy évekig BB, MKB, Takarék tapasztalatokkal a másik bank rendszerében kell valamit csinálniuk.
Természetesen 1 hónap szarakodás után derült ki, hogy azért nem indult el az új kártya gyártása, mert a régit nem tiltotta le egyik ügyintéző sem a háromból, akivel dolgunk volt, azért áll az egész. Most már azt mondják istenbizony 2 hét és lesz megint kártyája. Csak kellemetlen, hogy mostanában volt több ünnepnap és ha pont kéne készpénz, azt nem tudsz felvenni, csak nyitvatartási időben a pénztárból.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
magicbox #303574 üzenetére
Jó mobil applikációt szedtél le? Mert az MBH-t azt három bankból gyúrták össze és négyféle MBH app van fent a Store-ban:
MBH Bank App (korábban MKB)
MBH Bank App (ex BB)
MBH Bank App(korábban Takarék) (igen, innen tényleg hiányzik egy szóköz)
MBH Vállalati MobilalkalmazásÉn régi Budapest Bankos ügyfél vagyok, megy az app, megy a FaceID, de a kártyámat nem raktam Walletbe, mert arra más bankot használok, de elvileg mennie kell, mert nálam aktív a gomb (appon belül), hogy hozzáadhatom.
Teljes a káosz egyelőre, de a lényeg, hogy figyelj melyik appot szeded le.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
magicbox #303503 üzenetére
Tipp egy szintén Androidról áttért usertől:
Vannak felületek, amiken nem működik a vissza swipe (például a Beállításokban meg Apple appokban az "üres" részeken indítsd a mozdulatot) és akkor sem, ha olyan menüben vagy, ahonnan az X, Close vagy Done gombok vezetnek ki és minden appnál máshogy van megoldva, például az Instagramon. Twitteren bárhol a képernyőn megy a vissza swipe, de Apple appokban csak a bal szélről a legeslegutolsó pixeltől visszafelé rántva (sok sikert hozzá egy kézzel).Az egész iOS user experience ebből a szempontból teljesen inkonzisztens és káoszos az Androdhoz képest, de meg fogod szokni hamar.
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
magicbox #302387 üzenetére
Szerintem a Google Family Link megfelelő alternatíva lehet neked (ha jól értem, hogy te iOS, a lányod marad Androidon).
Vagy neki is egy iOS készüléket kell adni és akkor van beépített gyári Family Share és Parental Control.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
magicbox #302240 üzenetére
Nem szép, az biztos. A Spigennek van szebb is. Meg aztán van nekik felhelyező kerettel ellátott jó minőségű fólia is, amit bárki fel tud rakni. Még az is, aki nem tud szépen írni, jól rajzolni, szobrot faragni vagy festményt készíteni...
ittakary: azt is megírtam. A bankkártyád limitei a limitek.
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
magicbox #302145 üzenetére
Csak arra reflektálok, amiről infóm van.
Névjegyek:
Névjegyeket tárolhatod ugyanúgy tovább a Google-nél, ehhez viszont az kell, hogy rendszer szinten is felvedd a Google fiókod névjegyek szinkronizálásához, ill. a beállításokban alapértelmezetté kell majd tenni. Alapesetben amúgy az Apple ID-hoz kapott iCloud-ba fogja menteni és tárolni a névjegyeket, fotókat, mindent.OneDrive / Outlook:
Simán megy, jól, én is használom, nincs vele gond.Edge:
Van, App Store-ból ugyan letölthető, de a böngésző motorja legalul Safari. Persze ha csak ilyen szinkronizációs meg egyéb dolgok miatt vagy benne érdekelt, akkor gondolom az megy.AdGuard:
jó, megy én is használom, szeretem.Chromecast:
Igen, azt a fokú integrációt buktad, de azért például a YouTube app összeköthető ugyanúgy a tévén lévővel, meg működni fog a tévére kirakás is, ehhez nem feltétlen kell Apple TV. Viszont az Apple TV kb. minden máshoz kellhet aminek van AirPlay vonzata. -
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
magicbox #302145 üzenetére
Szia!
A OneDrive iOS verziójával nem lesz semmi gondod, évek óta azt használom (magát a OneDrive-ot még Windows Phone alatt kezdtem). Szépen működik, nincs vele probléma. Azért választottam, mert ott 30 GB ingyenes tárhelyem van, ami számomra egy életre elegendő mennyiség
, és oda kerül az a tartalom, amit nyugodtan törölhetek a telefonról (ez azért fontos, mert az iCloud Fotók nem így működik).
Valóban érdemes igénybe venned az alap, 5 gigás iCloud tárhelyet, hogy oda tudd elkészíteni a biztonsági mentést. -
Navaren
aktív tag
válasz
magicbox #299448 üzenetére
Mondom én
.
Csak azt nem értem, meg ne haragudj, mit vártok erre a kérdésre válasznak, pláne úgy, hogy pontosan leírod, miért nehéz bármit is mondani rá.Ha nagyon rágyúrsz és össze akarod törni, akkor össze fog.
Ha nekiállsz szikével lekapargatni a fedő színréteget, akkor az lejön.
Ha véletlenül nagyot esik, és rosszul, akkor az üveg, repedhet, törhet, mint bármelyik telefonban. Azokat se dobáld, ezt se.
Hogy a 15 Pro most hány százalékos eséllyel törhet jobban, mint eddig, azt nem tudom, ki fogja tudni Neked/Nektek ténylegesen lemérni.A melegedés tényleg meg-megjelenhet itt-ott, de mivel meglehetősen véletlenszerű, nem fix körülmények között történik, ráadásul egyre több a nemzetközi poszt arról, hogy régebbi telefonok is huncutabbul melegednek iOS 17 óta véletlenszeűen, így gyanítható, hogy valamilyen szoftveres glich lesz.
A17 Pro nem a valaha készült legtakarékosabb, hűvösebb chip lesz, de hogy van-e valamilyen tényleges 'overheat-gate', azt kétlem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest