Hirdetés
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechN7ne
nagyúr
Hali
Kinek milyen az IOS 9.3.3?
Microlagok eltűntek,akku idő javult? -
djnyakesz
aktív tag
Halihó,
Tudtok nekem javasolni valakit, aki Iphone 4S kijelzőt tudna javítani , hozott anyaggal? Keresem a megfelelő embert de nem találom egyelőre...
Megvan az elő és hátlap is. Így néz ki!
-
polcsi
tag
Sziasztok!
Valaki tapasztalt olyan problémát, ha iMovie-ban egy projektet ment a filmtekercsbe (bármilyen felbontásban), akkor az elkészült videó alá betett külön hang vagy zene összefo..a magát, teljesen torzít? Frissítettem az appot, telót, újraindítás többször. A gépen is ugyan olyan szar a hang. I6s.
-
atirag
őstag
Tudja valaki hogyan mitől függ,hogy mindig megjelenjen a wifi listában a másik iPhone-om? Az utóbbi időben nagyon jó volt mert miután le kapcsolódik magátol utána ha nézem az elérhető hálózatokat akkor benne volt. Es rá tudtam kapcsolódni . De egyszercsak eldelejtett így működni es mindig be kell menjek a másik iPhone hotspot menüjébe.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tomics #140188 üzenetére
A kijelző minősége romlott az iphone 5-höz mérten?
Mondjuk az érdekes lenne hogy egy több generációval újabb készüléknek gyengébb lenne a kijelzője nem?
Akinek SE-je van mennyire van megelégedve a készülék melegedésével, teljesítménnyel, akkuidővel, kamerával illetve a kijelző minőségével?
Melegedés jelen van ha dolgozik, de nem vészes, teljesítménnyel nincs baj, hiszem majdnem komplett 6S hardvert kapta, ami ugye iPhone vonalon jelenleg a legjobb. Üzemidő nagyon jó, ~2x jobban bírja mint egy i5/5S. Kamerája is rendben van, bár olyan sokat nem fejlődött pl 5S-hez képet.
Szóval az érdekelne hogy ha minimum 2-3 évre tervezek vele jó lesz ez a váltás?
Addig biztos nem lesz gond vele.
-
Tomics
addikt
Hali!
Már lassan 4 éve nyúzok egy iphone 5öt. Tavaly cseréltettem benne akksit mert felpúposodott. Sajnos így 400 ciklus után már ez az akksi sem az igazi és a rendszersebességgel is akadnak gondok főleg izmosabb appoknál szinte tűzforró, félek hogy megint bemondja az unalmast az akku.Így elgondolkoztam a cserén.
iPhone SE-re gondoltam, mert az árához képest a hardver top és pár évig megint nem lenne gondom telefonra. A kijelző mérete számomra megfelelő, bár jobb lenne a 6S de annyi felárat nem ér meg nekem a 4,7col. A kijelző minősége romlott az iphone 5-höz mérten?
Akinek SE-je van mennyire van megelégedve a készülék melegedésével, teljesítménnyel, akkuidővel, kamerával illetve a kijelző minőségével?
Szóval az érdekelne hogy ha minimum 2-3 évre tervezek vele jó lesz ez a váltás? Nézegettem az Android vonalat is de a galaxy S6 és S7-en kívül más nem jöhetne szóba azok meg drágábbak meg ugye ios-en van mindenem.
Köszi a válaszokat előre is.
-
törölt tag
Jott beallitas beta 3-ban, ismet fel lehet oldani a telot gombnyomas nelkul.
-
oszy
veterán
9.3.3-al ugye jobb lett az akkumulátor üzemideje?
-
nofi
addikt
válasz
Peterzon94 #140163 üzenetére
Bárhol veszel iPhone-t, 1 év világgari van rá és általában cserélik ha gáz van. Sufnigsm-boltoknál látni olyat, hogy +1; +2 év szoftvergarancia, meg ilyen marhaságok, de az egész világon mindenhol 1 év van rá. Szolgáltatónál, vagy APR-nél véve tudsz esetleg biztosítást kötni rá, illetve az 1 év garancia újraindul ha valami hiba előjön. Ha külföldi iPhone-t viszel be szervizbe akkor tudtommal csak 3 hónappal hosszabodik meg.
Nekem személy szerint csak a T-nél bizonyos üzleti flottacsomagokban volt elgondolkodtató az ár, de végül mindig függetlennél kötöttem ki.
Vannak típushibák, de alapvetően azért egy megbízható készüléknek számít. 5db iPhone alatt nekem egy mikrofonhiba jött elő 2 év után amit 9000-ért javítottak szervizben. -
dmad
aktív tag
válasz
l.sebestyen #140171 üzenetére
Sajnos a file nevében benne van..."WP", azaz Windows Phone...
-
factory2010
csendes tag
válasz
takessz #140101 üzenetére
Sziasztok!
A segítségeteket kérem.
Adott egy iphone 4s, használt iphone.
Egy akku feltöltéssel 20 h-ig bírja készenlét alatt.
A telefon kikapcsolás után mindig újra indul. (Így éjjelre sem tudom kikapcsolni, akkut kímélve.)
3 akkut próbáltam ki, mindegyiknél ez a helyzet. (ebből két akku teljesen új, darabja 7500 Ft, nem az olcsó fajtából való)
Sőt a három akku közül egy csak 10 óra készenlétet bír. 3G kikapcsolva, frissítések kikapcsolva, wifi nélkül, kijelző használat nélkül, ilyen rövid a telefon üzem ideje. Jailbreak-ve nincs. Fórumnak köszönhetően minden lehetséges akku pazarlást kikapcsoltam.
(https://icuccok.hu/2014/12/18/szukos-az-iphone-uzemidod-megmutatom-hogy-novelheto/)
A készülék akku teljesítménye 10 óra készenlét alatt 53 %-ra esik vissza.
De az aktív használat ugyanezen időtartam alatt 7 órát mutat.
Pedig hozzá sem nyúltam az iphone 4s-hez.(A készenléti idő, 4% merülés / óra) Sajnos a készüléken 9.3.2 rendszer fut, vissza downgradelni (7.1.2-re) nem lehet, az apple nem ad rá engedélyt (https://ipsw.me/9.3.2), (https://ipsw.me/9.2.1) (https://ipsw.me/7.1.2) , így arra gondolok, hogy az ios rendszer miatt van ilyen rövid akku idő. Vagy valamilyen hardveres probléma lehet? Kijelző csere már történt szervizben. Illetve szalagkábel cserét is végeztek egyúttal.
Ha a telefont nyúzom, értem ezalatt, hogy az ip kamera be van kapcsolva, illetve interneten keresztül hd filmet nézek, aránylag jól teljesít. Több óra filmet meg tudtam nézni wifin, illetve ha az ip kamerát nézem, teljes fényerőn, 5 órát simán bír. Teljesen új akku teljesítménye hivatalosan az apple szerint 200 óra lenne, e helyett nem bír ki egy napot sem.
Találkozott már valaki ilyen problémával?
Minden hozzászólásnak örülök. Köszönöm mindenkinek előre is a segítségét. -
dmad
aktív tag
-
-
Peterzon94
tag
Sziasztok, eddig androidos voltam, de ősszel szeretnék váltani iPhonera. Véleményetekre lennék kíváncsi, hogy megéri-e szolgáltatónál venni a telefont a +1év garancia miatt, vagy lehet szürkeimportosat nyugodtan 1év apple garanciával? Semmi tapasztalatom nincs, hogy mennyire szeret meghibásodni az iphone, vagy bármilyen hiba beütne 1év után. Előre is köszi a válaszokat
-
Nescafé
őstag
Elérhető a 9.3.3
OTA-n még nem látja.. -
Kommy
veterán
Elérhető az iOS10 beta 3 a fejlesztőknek
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER - A teljes nyitányt újraforgatták
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Tőzsde és gazdaság
- Bestbuy játékok
- Politika
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple Watch 9 45mm LTE
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest