- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Воланд #142646 üzenetére
Épp tegnap nézegettem az iosos outlookot. Egy dolgot nem találtam meg benne, hogy a naptárak színeit hogy lehet átállítani. Kb 10 éve a hivatalos naptáram kék, a magán zöld, a tárgyalásé piros a google calendarban, és zavar ha nem így néz ki a naptár. Az outlookban állítható a szín? Mert tök más színekkel jelent meg és nem akarok átszokni, mivel minden más naptárban (webes google, vagy a számítógépemen a mac-es Naptár) a megszokott színek vannak, illetve a szifon gyári naptárában is.
-
-
válasz
Воланд #138343 üzenetére
Igen, iOS 20-ra meg talán olyan funkciót lehet odarakni ahhoz a pár ikonhoz, amit mindenki az egyéni felhasználói szokásaihoz mérten a legtöbbet használ...
Persze a 8 évesek szintjén lévő (bár lehet somat mondtam) emoji dömping meg ugráló szövegbuborékok kellenek....
Sőt, ha elég sokáig élek, talán ébreszési hangerőt és szundi időtartamot is szabadon választhatok.
-
KraX
őstag
válasz
Воланд #135219 üzenetére
En is 16GB-os 6s-t hasznalok jelenleg. Nekem teljesen jo. Nem jatszok, nem filmezek telefonon, helyette olvasok, netezek es fenykepezek eleg sokat, de ahogy hazaterek es csatlakozok a wifi halora megy is az 1tb-os flicker felhobe az osszes kepem. Szoval azokat is le lehet zuzni a geprol. Sajat zeneket sem tarolok mar a gepen csak spotify-t hallgatok, de megertem akinek tobb tarhelyre van szuksege, mindenestre vannak ilyen emberek is akik nem feltetlenul igenyelnek nagy tarhelyet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 10
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest