Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
djnyakesz
aktív tag
Sziasztok,
Nem tudom volt e már kérdésként, de van egy jelenség amit nem értek:
(6S , 11.2): Hívok valakit, megbeszéljük küldök smst neki. A híváslistában rámegyek a névre, "I" gomb, üzenet. És rohadtul nem jön be az sms írási lehetőség közvetlenül neki, hanem ki kell keresnem megint a telefonkönyvből a nevet, és úgy írni. Ez addig nem is baj ha ismerős...na de ha nem ismerős akkor mindig másolgatni és beilleszteni a számot!??! Régebben (pár hónapja) ez még működött.
Tudja valaki mi a franc ez? Lehet e orvosolni!?
KÖszi -
djnyakesz
aktív tag
Sziasztok,
A már előzetesen említett 5S amit kaptam sajnos nem talál hálózatot, valószínűleg meghaltGari meg már nincs rajta. Ilyenkor csak alaplapcsere segít vagy van esetleg egyéb megoldás?
Ha el akarom adni alkatrésznek akkor hol tudnék árajánlatot kapni hogy tudjam mennyiért hirdessem meg? (AMÚGY Ő AZ (KLIKK)
Ezen kívül van egy sima 5-m is , hasonló problémával szintén alkatrésznek tudnám csak eladni. Ő már kicsit leharcoltabb
Tudtok adni tippet erre?
Köszönöm -
djnyakesz
aktív tag
Hello mindenki!
Van olyan oldal ahol le tudom csekkolni az IMEI alapján h SIM lockolt e az Iphone? Kaptam egyet de vodafone-s nekem meg nincs hozzá kártyám így meg csak offline módban tudom használni.
Azt már tudom hogy nincs rá gari mert olyan oldala van az Apple-nek!
Más: függetleníteni lehetséges? 5sről van szó!
Köszönöm!
-
djnyakesz
aktív tag
Halihó,
Tudtok nekem javasolni valakit, aki Iphone 4S kijelzőt tudna javítani , hozott anyaggal? Keresem a megfelelő embert de nem találom egyelőre...
Megvan az elő és hátlap is. Így néz ki!
-
djnyakesz
aktív tag
Sziasztok,
Nem tudom hogy jó topikba írom e, de szeretnék egy Iphone5-től megválni, viszont van némi esztétikai hibája és fogalmam sincs mennyiért induljak el az árral. Tudnátok tippeket adni?
Csak a töltő van meg hozzá, és Vodafone függő!Ami fontos, hogy a kijelzőnél az üveg rész ilyen furán elkezdett elválni, mintha belülről nyomná kifele valami, csak nem tudom mi a franc ez, (talán akksi?) + vannak rajta ugyebár kopások.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi haladó szinten
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- LEGO klub
- Milyen házat vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest