- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobil flották
- Garmin topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edi77
őstag
válasz Polllen #17697 üzenetére
Tudom, egyedi a hülyeségem Endomondo droidon sem jött be, nem volt pontos edzések, versenyek alkalmával. Ha meg ott a Strava, nem szeretnék egy másik "all in one" appot feltenni mellé.
Most eddig ez a nyerő.(#17698) Tibee86: Tudom, ezért is nehéz megtalálnom a megfelelő appot
[ Szerkesztve ]
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Edi77
őstag
válasz Polllen #17695 üzenetére
Nem sport trackerre gondoltam, arra nekem a strava van Egy egyszerű lépésszámlálóra. Nézegettem pl a Move appot, de valamiért nem jön be. Egy faék egyszerűségűt szeretnék találni, de azok meg vagy 8-as rendszerre vannak (tudom, frissítsek ) , vagy i5-től felfelé.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Polllen
nagyúr
válasz Polllen #4127 üzenetére
Na meg is van a kicsike, jól emlékeztem, ki kell nyuvasztani a szemetet.
Blood of rooftops pályán lehet próbálkozni, bár ha nem csak lelökdösi az ember a tetőről még a kimaxolt squad car-ral is nagyon nehéz.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
-
c p
tag
válasz Polllen #3485 üzenetére
Nekem a MoneyDance jött be.
Tavaly év végén elég sok ilyen programot átnéztem, akkoriban nálam az nagyon fontos volt, h. az akkor használt Android-os eszközről lehessen használni, de legyen desktop verziója is PC-re. ( a két rendszer közötti szinkronizálást dropbox-on keresztül automatikusan megoldotta mind a PC-s, mind az android-os kliens )
Szóval most nézem, AppStore-ban is van: [ itt ]
Tehát, ha érdekes lehet, h. legyen desktop verziója is, akkor egy próbát megérhet.
Pl. a desktop verzióban jobban lehet riportálni, kimutatásokat készíteni, stb.. Persze amióta jobban kinyerhetőek a rögzített adatok, csak fogom a fejem, h. mennyi pénzt el lehet b@szarintani napi szinten apróságokra...... in blues we trust...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- Megerősítette, majd letagadta a TSMC, hogy segítenek az Intelnek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Filmvilág
- Teclast Tablet Topic
- BestBuy topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Csak VGA kell bele! Ryzen 7 félkonfig
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Teclast Mini PC/ 12. gen. processzor/16GB/512GB
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest