-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZsolt
őstag
válasz
Daniel Alves #4142 üzenetére
Nekem most szedi, milyen?
(#4143) Mela Kehes
A gyárit hol találom? Szokatlan még az ios. -
sirszevenap
addikt
válasz
Daniel Alves #4142 üzenetére
Tolnám én is, de várok , hogy kigyűljön a gift card!
2472 creditem van FMA-n. +160 lenne, ha megadná azt a két appot amit előbb említettem. De semmi. Most reggel adott valami hupikék törpikéket +300 kreditért. Azt megadta. Ezt a kettőt ezek szerint buktam, vagy majd később jóváírja? Többször is lekaptam őket, futtattam 1 percig is őket, de ugyan úgy ott vannak és nincs + credit.
nos?
-
válasz
Daniel Alves #3413 üzenetére
Jo?
-
madgie
titán
válasz
Daniel Alves #3383 üzenetére
Ja, csak b*szik elindulni iPad2-n és iPhone 4-en, pici intro és fagyi. Reboot, reinstall megvolt, ugyanúgy nem indul a cucc. írtam a supportnak, kaptam egy ticketet, de ahhoz ,hogy megnézzem, mit fogna válaszolni, kellene egy social izé username... ja, hogy odáig el sem jutok, mert a legelején lefagy? Köszi, Rockstar Games.
DanielK: király, akkor most örüljek ennek?
(EA amúgy rég a begyemben van)
-
norbi2010
őstag
válasz
Daniel Alves #3413 üzenetére
Milyen játék?Megéri megvenni?
Amúgy meg el fogok szegényedni,ezt is megakarom venni,a Real Racing 3-at is,Vice City-t is,most meg leárazták az NBA 2K13-at.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Daniel Alves #3394 üzenetére
Tökéletes!
-
Blyan
félisten
válasz
Daniel Alves #3394 üzenetére
Kipróbálom, bár nekem az Eurosport Live Score nagyon bevált - bár kicsit bugos iOS6 alatt.
-
nord_
veterán
válasz
Daniel Alves #3386 üzenetére
Az appshopper sajnos jól írja... csak nálunk volt áremelés...
-
válasz
Daniel Alves #3384 üzenetére
Nem 0.89?
-
snooze
veterán
válasz
Daniel Alves #3369 üzenetére
sziasztok!
valaki el tudná nekem küldeni az opera mini 7.0.1-et?köszi! -
válasz
Daniel Alves #3366 üzenetére
Meg is vettem a HD-t, egyik barátom nem tudja letenni a játékot, kíváncsi vagyok, miért
-
Polllen
félisten
válasz
Daniel Alves #3323 üzenetére
Oly annyira, h a frissítés ölte meg a mentésem
-
válasz
Daniel Alves #3270 üzenetére
őő ez a teljes változat, nem?
-
BossBoss
őstag
válasz
Daniel Alves #3266 üzenetére
Talán valamit segít. Amúgy én annó bekamuztam valami fals címet és számot.
-
válasz
Daniel Alves #3201 üzenetére
Akkor miért nem azt kérdezted?
Nekem csak a szókártyák és a szótanuló van meg. A szótanulót szeretem, nagyon jó szerintem. Klotyón, közlekedési eszközön, bárhol előkaphatod (a programra gondolok természetesen
), hogy szórakozz vele.
-
válasz
Daniel Alves #3191 üzenetére
Rejtélyes módon az "angol" szóra kell keresni a Appstore-ban
Angol nyelvtan
Szótanuló
Jourist nyelvtréning
Napi angol szó
Angol szavak
Angol szókártyákEzen programoknak van más nyelvvel való megfelelőjük is általában, külön megvehető appként. Német, francia, stb.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Daniel Alves #3089 üzenetére
Én addig töltöttem le, amíg ingyenes volt és simán megbírkózik minden formázummal
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Daniel Alves #3089 üzenetére
Oplayer lite-ot próbáld ki mielőtt megveszed a másikat, az sztem vinni fogja.
Polllen
Hú tényleg legutóbbi frissítésnél figyelmeztettek is. De jó hogy én tabon, lcd-re kötve nézem az ilyen filmeket az meg mindent megeszik -
eszgé100
őstag
válasz
Daniel Alves #3080 üzenetére
Töltsd le a fent említett appokat, majd itunesban kattints az ipadra, ott felül az Alkalmazások fül, görgetsd le és alul megtalálod azokat az appokat amikbe lehet fájlokat másolni, itt tallózás és bemásolod a videókat, filmeket
Vadászcsiga: gyönyörűen illusztráltad a mondanivalóm
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Daniel Alves #3082 üzenetére
-
Ragnar95
félisten
válasz
Daniel Alves #3078 üzenetére
Töltsd le az AcePlayert, AVPlayert vagy OPlayert pl és akkor nem kell konvertálgatnod, azok viszik natívan az összes formátumot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 Pro Max 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest