Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b4zsi-
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Pl végignézel egy 10 seces videót az 5 nana. Töltesz alkalmazásokat 150-800 nana. Elvileg 15000 pont után beírod más kódját az is 2500 nana, de nekem azt nem adta meg. Meg napi 400 nana. Csak tudni kell, hogy kb 160 000 nana egy 10 dolláros gift card.
Nekem nem jött be és töröltem. -
b4zsi-
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nekem akárhányszor megnyitom FMA-t olyan mintha először tölteném be és vissza kell folyamatosan ellenőriztetni a profilomat. Ezután visszakapom a pontokat, de kicsit unalmas mindig ezt eljátszani.
-
b4zsi-
őstag
Használja valaki a K & H mobilappot? Igen megvan vele elégedve, megbízhatónak tűnik?
-
b4zsi-
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Mondjuk én valamennyit játszottam vele vendég profillal az nem tudom mennyire befolyásolhatta a pontok megadását.
-
b4zsi-
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Igen. Nem egyből, hanem 1-2 óra múlva ráfrissítettem FMA-ra és addigra hozzá voltak adva a kreditek.
-
b4zsi-
őstag
Tudtok valami futó appot, ami offline és a GPS-t használja? Lehet ingyenes/fizetős is.
-
b4zsi-
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Vagy csak egyszerűen ez a korosztály nem jut ki a külföldi saturnokba.

Amúgy megvettem tegnap a leakciózott Plexet most töltöm a PC-re is. Azt szeretném kérdezni, hogy ha sikerül beállítani akkor ez a Media Server csak akkor online ugye, ha bevan kapcsolva a PC nem tárolja valami felhőszerűbe ahonnan mindig elérhetőek a tartalmak.
-
b4zsi-
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én se szívesen tárolnám a jelszavakat egy appban. Mondjuk biztos minden titkosításon/ellenőrzésen átmegy, de azért számomra mégse.
Jelszó védelemnek meg az androidos vonal-összekötős feloldásnak egy nagy előnye van, hogy a sok unatkozó iskolás lezárja a telefonokat/tableteket a MediaMartkba, hogy akit esetleg érdekelne az operációs rendszer vagy a kijelző az nem tudja megtekinteni. -
b4zsi-
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Elindítottad a lavinát.

-
b4zsi-
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Szerintem csak az amazon.com-on lehet levásárolni.
-
b4zsi-
őstag
Most, ha vennék egy Ipadet ugye megkapnám az Iworkot. iphotot,imoviet ingyen, de ezt akkor rátehetném utána az Iphonera is?
-
b4zsi-
őstag
A tegnapi bejelentés alapján ingyenessé válik az Iwork, Iphoto, Imovie. Ez mikorra várható? Az iwork az a Pages, Keynote, Numbers? Csak mert így több, mint 30 dollárt spórolnak a felhasználók, ha ezeket ingyen letölthetik.
-
b4zsi-
őstag
Nem tudja valaki esetleg, hogy mostanában voltak/lesznek FreeAppSlotsban Itunes Gift Cardok vagy kár is reménykedni?
-
b4zsi-
őstag
Nincs arról információtok, hogy FreeAppSlotson lesznek még Itunes Gift cardok?

-
b4zsi-
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
off ba tettem, mert amit offba szerettem volna írni azt ide írtam véletlenül nem offba, de átírtam offba, hogy ne zavarjon onba , hogy én offba írtam egy olyat ami nem ide való , hanem az offba.
-
b4zsi-
őstag
Nem ide
-
b4zsi-
őstag
Majdnem 1 000 000 pörgettem csak egyel ment fölé
Sebaj egyszer összejön.
Kép -
b4zsi-
őstag
Figyelem!
Hellfire meg megint valami Dinos app FMA-n (420 kredit)

-
b4zsi-
őstag
-
b4zsi-
őstag
FreeAppSlotson hogyan szereztek annyi spint. Nekem sajnos appok nem jönnek napi 2-t kapok. A linket kell megosztani? Az csak akkor ér valamit, ha valaki először tölt le? Ti hol hirdettétek vagy hogyan jön össze a napi 10-20 ezer kredit?

-
b4zsi-
őstag
válasz
norbi2010
üzenetére
Amazonról akármit lehet venni Gift cardal? Akkor összegyűjtök egy Nexus 7 re. Fizetésnél kell majd kiválasztani a Gift Cardokat? Bocsánat, de nem ismerem az Amazon rendszerét.
DanielK
A szállítás mehet külföldre is . A fizetés része nem volt világos. Akkor összerakom apró 1,5,10 $-os Gift cardokból

-
b4zsi-
őstag
Pár külföldi fórumon utánanéztem , de Ipadr nem írtak. A gift cardokat tudták reedemelni. Én azért megpróbálok összegyűjteni egy Ipadnyi kreditet
. -
b4zsi-
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Grat. Ma megint volt nekem délelôtt egy 80 kredites app.
Amúgy azt tudja valaki, hogy a Gamecenterbe az elért eredményeknél csomó olyan hiányzik amit a játékban kiírt, hogy megcsináltam. Pl. Carmageddonba Rank 1-es vagyok, de még az 50-es acsot se adta meg. Nem annyira zavar csak ha már erre van kitalálva működjön. Vagy ez lehet a játék hibája?
-
b4zsi-
őstag
Akit érdekel van még egy FMA honlap. Hasonló a működés. FreeAppDaily. [link]
-
b4zsi-
őstag
Nekem sikerült Iphoneal is reedemelni a 10$-ost ma volt 3x-ra
. -
b4zsi-
őstag
Ti megkapjátok FMA-n a Smurf's Village-ért a 225 pontot? Már 3-as a falu , de nem akarja megadni.

-
b4zsi-
őstag
Játszik vagy játszott valamelyikőtök az IOS-es Carmageddonnal? Megéri az árát? Kiskoromban pcn nagyon szerettem.
-
b4zsi-
őstag
Tegnap sikerült FMA val 800 kreditet összeszedni. Amúgy elmondtam pár ismerősnek mi is ez csak néztek, hogy én már 35-40 $ megspóroltam így. Szerintem akik a warez miatt Jbznek kezdenènek el helyette FMAzni. Vagyis valahogy fel kellene hívni a figyelmüket erre, mert nagyon tudatlanok... Legalábbis ahogyan én észrevettem
icecave
Jól összefoglaltad. Gratulálok.
-
b4zsi-
őstag
Én is megvettem a Star Wars-os Angry Birdsöt pedig a sima nem kötött le. A sztori a zene minden nagyon tetszik
Még csak a 11. pályánál tartok de a piros jedi madár hatalmas 
-
-
b4zsi-
őstag
FMA nak hála összeszedtem 2 db 10 dolláros Gift Cardot. Abból vettem
Meg az Igo Hu & Romant. Eddig nekem nagyon tetszik. Amennyit használtam eddig jó útvonalat mutatott -
b4zsi-
őstag
A gyári időjárás alkalmazás napok óta tárgytalan kategóriába tartozik. Hiába bontja le óránként a fokot és az időt kb semmi valóság alapja nincs. Mondjuk amilyen mostanában az idő nehéz is eltalálni
Nektek jól mutatja a lakhelyeteken? -
b4zsi-
őstag
-
b4zsi-
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
OFFba írta nekem, mert hasonlóképp beparáztam mint Te

-
b4zsi-
őstag
Sven Bomwollen kipróbálta már valaki az IOS-es verziót?
-
b4zsi-
őstag
Kár, hogy a baribasz*t nem csinálták meg rendesen iphone-ra. Amikor menned kell egy fekete báránnyal és cuccolni a többit és vigyázni kell a pásztorral és a kis pulikutyájával. Ismeritek ezt az alkalmazást? A kommentekbe azt írják nem túl jó a portolás IOS-re meg szar az irányítást. Megvette esetleg valaki?
-
b4zsi-
őstag
Meg szerintem "egyszerűbb" is. Andoridra annyira nem hiszem, hogy öröm alkalmazást írni a sok féle hardver illetve kijelzőfelbontás miatt. Egyszer panaszkodott is egy fejlesztő, hogy bonyolult az optimalizálás mert a 20 000 ft-os készülék tulajdonosa is elvárja (joggal), hogy fusson az alkalmazás mint a csúcskészülékes androidos modelleken. Remélem nem mondtam hülyeséget a fejlesztéssel kapcsolatban...
-
b4zsi-
őstag
Ingyenes a Cut the Rope-Experiments!
-
b4zsi-
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ha a magyar storeban is szerepel az app akkor megkapod a pontot viszot , ha nincs magyarba akkor ki se dobja az appstore kénytelen vagy átjelentkezni USA-ba...
-
b4zsi-
őstag
A gift appokhoz is csinálhatnának egy kívánság listát. Azt pittyegne, ha ott van a többi között
-
b4zsi-
őstag
A Giftcardokat össze lehet adni? Mert akkor egy idő után összejönne egy offline Navira

-
b4zsi-
őstag
Nem tudjátok , hogy whatsappban vannak-e smileyk mert barátnőm androidos változata tele van velük. Nem létfontosságú csak érdekel, hogy van-e benne.
-
b4zsi-
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Akkor így freemyappsal lesz 1 év múlva Sygic vagy Igo vagy Navigon a telefonra

-
b4zsi-
őstag
válasz
adnoctum18
üzenetére
Én még akciósan vettem meg a Gta3-t 380 kreditért de még annyit se ért meg nekem:S. Nekem nagyon nem jött be az irányîtás.
-
b4zsi-
őstag
Rengeteg játék le van akciózva napok óta 0,79 eurora...

N.O.V.A 2
Fifa 2012
Real Racing 2
Silent Ops
Skyline Blade
Puzzle Agent 2
Backstab -
b4zsi-
őstag
Mortal kombat 3 csak ajánlani tudom 250 ft-ot simán megér akik egy verekedős játékra vártak....
-
b4zsi-
őstag
Én nekem mondjuk azért nincs bekapcsolva a 3G mivel internetezésre wifivel csatlakozom. Azonban, ha van valamilyen net csomagod akkor kitudod használni a 3G-t amivel gyorsabban tudsz netezni amikor nem vagy wifi közelben de szeretnél valamit megnézni, de így gyorsabban is merül a telefonod. Amúgy használd a másik topicot (ami egyébként jobban is pörög) ami a "szakmai" ide inkább az alkalmazásokkal kapcsolatban írj

[link] -
b4zsi-
őstag
Ha kikapcsolod az automata fényerőt, 2G-n használod a készüléket,helymeghatározást kikapcsolod, esténként repülő módba teszed, akkor valamivel növeled az akkuidőt, de csodát már ne várj ezektől a telefonoktól... Nem 4-5 napig mennek, mint régi gombsoros társaik, viszont cserébe kapsz egy miniPC-t 3,5 hüvelyken ami eddig kárpótol

-
-
b4zsi-
őstag
Nektek mi a tapasztalat az Office programokkal kapcsolatban.
Én IBook, Quickoffice-t használok.
PDF-re jobb lenne az Acrobat Reader? Az office plusnál szerintem a quickoffice jobban/gyorsabban működik, de pl. a Dropboxba ami alapból megnyitja a fájlokat az is elég jó sebességgel van ellátva.Nektek melyikről mi a vélemény? Milyen párosításokat használtok?

-
b4zsi-
őstag
Érdeklődnék néhány játékról:
Gondoltam töltök le pár játékot amit már próbáltunk barátnőm Galaxy 3-asán. 1 hete van meg az Iphone így nem a játék volt az elsődleges szempont amit ráakartam tenni.
Már kezdem belakni már csak unalmas időkre gondoltam leszedem azokat amik androidon tetszettek.-Angry Birds: leszedtem több free-t. Az zavar, hogy mindegyik verzióban kb 10-15 pálya van. Nincs a freek között olyan amiben az összes szerepel?
-Fruit Ninja: itt meg az lenne a gondom, hogy 125 pontnál az arcade mód kiírja hogy ennyi a max pontszám... Free verziókból ennyit lehet kihozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Thrustmaster t300 bázis
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Eladó MEE audio T1 CMA Bluetooth fejhallgató rendszer, gyakorlatilag új!
- Acer Predator Helios 300 gamer notebook/QHD,165Hz/i9 11900H/RTX 3060/32GB/ beszámítás van
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest