- Google Pixel topik
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Mobil flották
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirszevenap
addikt
válasz r3dsnake #4109 üzenetére
No igen, nekem is ez jött!
Viszont sajna elég beleéltem magam a 2092 ( most már 2172 ) pontommal, hogy meglesz a GTA Vice City-ig. Ez szerintem most elmarad. Talán egy embert még meg tudok majd invitálni, de akkor is távol vagyok még. Meglátjuk. Ha mást nem, várok még karácsonyig, mert mélyen reménykedem benne, hogy ők is ajánékoznak majd minket, mégpedig sok sok sponsor appal! Ha pedig nem, még akkor is esélyes , hogy kigyűjtöm és akkor lesznek akciók valószínűleg. Mondjuk ha GTA nem lesz leakciózva, akkor is kiváltom, az biztos!
Sőt, magamat ismerve, addig fogok vele szemezgetni az appstore-ba, hogy majd nem bírom kivárni. Egyetlen egy játék, ami ezt váltotta ki belőlem. Talán még az MW de az sem ennyire, hisz ez egy régi klasszikus ... imádtam. Tisztán emlékszem, amikor erőltettem a P2 -es gépemen amibe össze csóróztam 256 ramot ( 64mb volt benne! ) és volt benne egy Diamond Viper V2 .-es vga ! Szaggatott mint az itélet, de mazoista módján játszottam vele! Majd sikerült újítani, akkor le se akadtam róla több évig!
[ Szerkesztve ]
Bankkártyával? Hát persze!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Építő/felújító topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- Jövedelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest