- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsonesz
tag
-
vadászcsiga
félisten
válasz
b4zsi- #11104 üzenetére
Az utóbbi csak itthon divat. Ausztriában egy saturnban mondjuk ki van állítva 200 telefon, és egyiken sincs jelkódzár pedig van ott szlovák, magyar, ukrán. Kint bezzeg tud a magyar rendesen viselkedni. Mondjuk annyi fricskánk van hogy némelyik telefon magyarra van állítva
Ragnar95
Sok Rambo filmet néztem ne aggódjb4zsi-
Mondjuk az is lehet, igen -
norbi2010
őstag
Használom már pár hónapja,jó oldal
Amúgy ilyen oldal még a FreeAppSlots is.(ref link de jobban jártok)
Ott mindjárt kigyűlik egy iPod Touch. -
Ragnar95
félisten
Nekem még nem sikerült, de próbálkozom kb óránként, aztán hátha, iPaden is várni kellett pár órát, mire sikerült, csak addig kéne sikerülnie, amíg a FIFA13 le van árazva
Amúgy Real Racing 3-ra jól láttam,h nincs még hivatalos megjelenési dátum? Csak mert gondolkoztam,h megvegyem-e 1$-ért a 2-t, de ha valóban jön most ősszel valamikor, akkor majd inkább azt -
Ragnar95
félisten
Én a Vodafone-osat használtam eddig és az bejött, csak most gondoltam, megveszem giftcardból a rendeset is, csak kérdés,h megéri-e, tud-e bármivel is többet, mint a Vodás, hiszen az is iGo....Bár azt nem szokták túl gyakran frissíteni, szóval lehet,h megéri mégis a rendes
-
grrobee
csendes tag
Megcsináltam PC-n iClouddal. Kb. 2 óra volt
. Ez nagyon gagyi megoldás, nem az Apple-hez méltó. Egy laza kérdező ablakkal meg lehetne oldani, csak egy kis programozás az iOS-ben. Minden esetre köszönöm az ötletet
. Viszont most már nem tudom, hogy melyik a hivatali, és melyik az otthoni telefonszám
-
FefeeX
veterán
Kösziiii!!!!
A HD verzió iPadra is ingyenes, mivel a sima már megvolt az FMA-n keresztül, mondjuk minden esetre a magyar accomra is regeltem azt is hogy ott is legyen megJó lett egyébként, nem tudom eldönteni, melyik jobb, az eredetit és az Experiments-et is gyakran használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TV antenna és jelerősítés
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpársportok
- Óvodások homokozója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest