- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- A OnePlus Turbo még az Ace 6-ra is rálicitál
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cadeyrn
aktív tag
@lapa: szerintem valami config nem ok, és az 12 óra, nem 12 perc, az stimmelhet, lévén csütörtökön szereltem bele az SSD-t, ellenben most hagytam a gépet szobahőmérsékletőre hülni pár órát, és szerintem a hőmérséklet kijelzés stimmel, szóval hajrá, HDsentinel mutatja.
Az E szériás Dell billentyűzetéről nekem nem ilyen rossz a véleményem, sőt, kifejeztetten jónak tartom őket, de tény, hogy erősen más, mint a Thinkpadeké. Az is biztos, hogy ergonómialilag rossz helyre tették a pöcögegér gombjait, de ettől eltekintve halk és pontos kis billentyűzet. Persze ez már tényleg csak ízlés kérdése

-
Igel
csendes tag
Sziasztok!
Most raktam fel a T400-asomra 64bites Win7-et. A drivereket, frissítéseket letolta a lenovo system updater-je, majd a win update is, mégis driver nélkül maradt a végén egy titokzatos eszköz (PCI egyszer kommunikációs vezérlő: PCI-busz:0, eszköz:3, művelet:0).
Nekem halvány fogalmam sincs mi lehet, próbálkoztam a bluetooth, wireless-es cuccok drivereinek manuális telepítésével is, de nem segített - persze lehet, h rossz felé keresgélek.
Nincs valakinek ötlete, mi lehet ez?
Köszi előre is! -
buvartacsko
addikt
na totál meghalt a tabletemben a cpu fan...
1x csak elkezdett zúgni nagyon durván, aztán feladta, tpfancontrollal sem tudom életre kelteni. úgyhogy most ameddig nem tudom elérni a szervizt, nem kapcsolom ki (nincsen kedvem a fan errort nézni a kijelzőn, úgy már idegesítene is a dolog ... most meg nem nagyon érdekel), csak altatom, meg a jobb szellőzés érdekében kiszedtem a billzetet.

-
lapa
veterán
válasz
cadeyrn
üzenetére
ehhez a dell-es dologhoz annyit tudok hozzátenni, hogy az imént direkt alaposan megtapogattam egy szinte új billzetű e6410-et, hát nem egy x200s (vagy akár t61) minőség. nehézkes, hosszú, mintha gyurmában írna az ember.
az e sorozat tapijáról nyilatkozni nem tudok, de azt tudom hogy egy-két év nem folyamatos használat után a d640 tapija gyak tükörré vált és igen kényelmetlen használni. hasonló élményem volt az előtte lévő szériával, bár ott több idő telt el.
érdekes módon a t61 nem mutat ilyen jeleket, pedig anno az is nyúzva lett egy évig.
aki tényleg azt hiszi, hogy egy dell akármilyen szinten is egy kategória egy thinkpaddel, az feltétlen vegyen dellt, neki csinálták. tessék mondjuk lerakni egy dell mellé akár a t61-et, akár a sima t400-at és elgondolkodni az ergonómián, hogy nem 3 centi magas púpon gépel az ember.
ez magánvélemény, de megcsináltam (egyenként évekig) a c830-at, a d840-et meg a d640-et, meg most volt egy felületes e6410 nyomkodásom. ezeknek a gépeknek mindegyike ugyanmár nevicceljünk, még a tp-k minden minőségi hibájával együtt is.
@cadeym: nem lehet, hogy a 12 perc előtt az ssd maga nem volt bekapcsolva?
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
Gondwana
üzenetére
HDSentinel nekem megmondja az SSD hőmérsékletét, bár nem kizárt, hogy tippel és hazudik, mert a 12 perc menetidő nem stimmel

HDD Device 0: /dev/sda
HDD Model ID : SAMSUNG 470 Series SSD
HDD Serial No: S0SUNEAB502986
HDD Revision : AXM09B1Q
HDD Size : 61057 MB
Interface : S-ATA II
Temperature : 36 °C
Health : 100 %
Performance : 100 %
Power on time: 0 days, 0 hours, 12 minutes
Est. lifetime: more than 1000 days -
Gondwana
addikt
válasz
Thusor
üzenetére
SSD + hőmérséklet:
Érdemes utánakeresni, hogy a NAND Flash alapú memóriák törlés/írásnál nem szeretik a hideget, mert olyankor több a kristályrácsba beragadt elektron, extrém hűtésnél akár az is megeshet, hogy az elméleti 10.000 írásciklusszám a gyakorlatban 4-5.000 alá csökken. Állítólag az optimális valahol 45-55°C környéke lenne. (Külömben miért is marad ki a hőmérés pl az intel SSD-kből? - Vagy csak nekem nem sikerült eddig hőmérséklet adatot kihúzni belőlük?) -
Fifi
őstag
válasz
Intelligencs
üzenetére
Én dicota perfektskin-t vettem a gyerek x201-éhez az ipon oldalán. Igaz csak 6 cellás aksival használja. Vettem egyet a dokkolónak is és az is szépen belefér, így ha cipelnie kell az sem karcolódik.
-
^Clown
addikt
válasz
Intelligencs
üzenetére
X41-em van, más képarányú gép, úgyhogy erről nem tudok nyilatkozni. Viszont elég korrekt minőségű darab, nem csúszkál benne a gép.
-
válasz
^Clown
üzenetére
Köszönöm! Ez milyen anyagból van? Nem csúszik ki belőle a gép? Hány cellás a géped?
Anno az SL300-amhoz sikerült olyat beszereznem, ami a Logitech egerekhez adott tokhoz hasonló finom tapintású anyagból van, és cipzáras. Szinte semennyivel sem növeli meg a gép méretét. Csak becipzározom, és bedobom a gépet a táskámba, nem kell félnem, hogy megkarcolódik. Valami ilyesmi, csak feketében.
audi100td: Kár. Pedig tök jól néz ki, simán megvenném kép alapján.
buvartacsko: Egyéni preferencia a hang. Engem nagyon zavarna. Ha a laptop árára gondolnék, akkor pedig még jobban zavarna.
Az x201-esem teljesen hangtalan, a ventilátor szerintem egyáltalán nem jár, de legalábbis én nem hallom. Ugye a diszket kicseréltem SSD-re, szóval annak sincs hangja. Csak az i5 halk ciripelése van, de az elfogadható, sokkal enyhébb, mint a core2duo ciripelése. -
^Clown
addikt
válasz
Intelligencs
üzenetére
Én ilyet használok, elégedett vagyok vele.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Intelligencs
üzenetére
Én ilyet rendeltem, belefér a 9 cellás akksival egyűtt, de valami nagyon szar műszálas anyagból készült, hónapok után is kellemetlen szagot ereszt, a varrás meg kezd felszakadni az egyik sarkán. Tudom ajánlást kértél, de legalább tudod mit nem érdemes venni, ha találsz esetleg valami jót, engem is érdekelne, lehetőleg valami természetes anyagból.
-
buvartacsko
addikt
Érdekes továbbra is ez az X220 ventilátor probléma.

Most ezt írja az egyik új tulaj, aki X61 Tabletről jött át:
- Finally, the fan noise. Even on the i5 the fan is on 60% - 70% of the time and in a quiet workroom it is quite noisy.
Szerintem tényleg csak mihez képest ez a dolog, azokat zavarhat jobban akik X200s-ről váltanak, vagy nem tudom...
-
X201-hez tud valaki ajánlani sleeve bag-et? Tehát nem notebook táskát, hanem csak second skint, amilyet például az apple laptopokhoz szoktak adni. Olyan kellene, amibe a 9 cellás aksival is belemegy.
-
Thusor
őstag
Lenovo thinkpad t520-at szeretnék majd venni a közeljövőben. Ehhez pedig egy 64 GB-os SSD-t szeretnék tenni a HDD helyére, a HDD-t pedig egy Caddy-be a DVD helyére. Melyik SSD-t javasoljátok ami nem süti meg a gépet a HDD-vel együtt?
-
buvartacsko
addikt
válasz
audi100td
üzenetére
Eleve minek valakinek üzleti szériás gép, ha nem használja ki a pöcökegeret?
Az ilyenek ne sírjanak már így szar meg úgy szar.
Nyugodtan lehet menni acer netbookot venni, aztán ott a helyén lesz a CTRL - FN dolog, meg lesz fasza tacccsssspad is meg offical bios, hogy erkölcsileg és elv szinten is rendben legyen minden xDxDXD.

-
cadeyrn
aktív tag
válasz
Kalandor
üzenetére
E szériás Dellel óvatosan, egy eladó E6400-am van, aminek a touchpadje szerintem nem fog bejönni, kicsit rapszódikus.
A T400/500-nak, a régebbi HP-knak (6910p még pont oda tartozik, kb. a 6110-től) jó toucpadje volt, bár meglehetősen eltérnek egymástól gyártó alapján, de az Exx20 alatti (Exx00, Exx10) Dell touchpad az furcsa, erősen próbáld ki vétel előtt.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Az lehet, hogy thinkpaden nem a legjobb a tapi (mondjuk maguk a gombok nekem nagyon nem álltak kézre 6910p-n, néha kétszer kellett lenyomnom, mert elsőre nem érzékelte a bevitelt), de itt inkább a trackpoint-nak van prioritása, pár óra megszokás után nagyon jól használható, sokkal jobban mint a legtöbb touchpad, egyedül a Macbook Pro / Air lehet ez alól kivétel.
-
audi100td
nagyúr
Azért durva, hogy milyen szarok az újabb thinkpadek billentyűzetei, az NMB is teljesen más mint 10 évvel ezelőtt, zörög az egész, hangosan jár, nincs rendesen lefeszítve, süpped. Az X31-en egy álom gépelni, az X200s vagy T61 billzete ehhez képest nagyon olcsónak hat, bár az ALPS egy fokkal jobb, de az sem az igazi a korai NMB-hez képest.

más: Xp alatt én is szívok most firefox 5-tel, nem megy a trackpoint-tal a scroll. A korábban leírt módszer a tp4table.dat szerkesztésével itt nem működik, mivel nincs is ilyen fájlom. Thinkpad X31-ről lenne szó.
-
lapa
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
"Mert nem, elvi kérdés. Ha a Lenovo nem képes használható terméket kiadni a kezei közül, akkor én nem fogom hegesztgetni."
szép elv. erről az jut eszembe, hogy a mostanában vásárolt dolgaim közül igen kevés olyan volt, amit nem kellett legalább egy kicsit ragasztgatni-fúrogatni-fogóval segíteni-megreszelgetni hogy rendeltetésszerűen működjön minimális használat után. és az a jobbik fele, amit legalább otthon meg tudtam heggeszteni.
szóval én inkább tendálok a "rászánom az időt, akkor legalább tuti normális lesz." felfogás felé. ha így nyomnám mint te kiürülne a lakás.
egyébként képesek használható termékeket kiadni a kezük közül, az x széria legalábbis olyan. az unofficial bios nagyon veszélyesen hangzik de megbízható, saját statisztikáim szerint a win + lenovo managger párossal kb 1.324.516,5-ször annyi probléma van, mint azzal a biossal.
érdekelne mi a baj pontosan a touchpaddal, nekem a t61-en hasonló volt és teljesen korrekt volt.
-
audi100td
nagyúr
válasz
adnoctum18
üzenetére
Nekem nem jött be az a pöcök, igaz a latitude-énál egy fokkal jobb, de az IBM/lenovo-tól nagyon messze van, főleg azzal a kemény, rücskös sapkával, scroll nélkül meg eleve használhatatlan szerintem, bizonyára sok ész kellett volna oda biggyeszteni még egy gombot.
2540p-n már mások a tapi gombok, a 6910p nem volt nekem annyira bejövős, egyedül az összeszerelés minősége jó, abban veri a T61-et, meg nem lóg ki a 6 cell akku, minden másban gyengébb.
-
pilsner
aktív tag
válasz
buvartacsko
üzenetére
Arra már nem emlékszem, gondolom valaki rettenet dühösen elkezdte püfölni, mert le volt tiltva - csak a trackpointosat használom.
(#19759) Peter M: a PC-Box az, igen. Én felhívtam őket, nem maileztünk.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
"Előbb adom el ezt a vackot, már látom."
lol, ez neked vacak?

kraftxld: hát ja, a hápé nekem sem ergonomikus, főleg azzal a gagyi pöcökutánzattal, de a 6910p-n a touchpad gombok is idegesítően hosszú úton járnak, a használhatatlan érintős gyors gombokról nem is beszélve, persze lehet választani.

-
-
Gondwana
addikt
Még ide se ért az X201, máris új irányt vett a kijelzőkeresésem: immár nem HV121WX?-t keresek (rendszerint ugye, WX4 a CCFL, meg a WX6 a LED), hanem valami HX121WX-et (48db LED a háttérfény), mert ezek talán nem sima AFFS-ek, hanem AFFS+-ok, azaz kültéren még jobbak, mert a beeső fényből állítólag sokkal többet vernek vissza hátulról. (Mondjuk, 3x annyiba is kerül, mint a WX4)
-
pilsner
aktív tag
válasz
Intelligencs
üzenetére
Foglalkozik. Én azért vittem be, mert pár millimétert lötyögött a zsanér. Cserélték az egész fedlappal együtt.
-
Amikor kinyitom az x201-emet, akkor nyikorog a szalagkábelnél. Lehet ezzel valamit csinálni, foglalkozik ilyennel egyáltalán a szerviz? Nem tudom, hogy a kezdet kezdetén is ilyen volt-e, de most nyikorog, és zavar.
-
^Clown
addikt
Bocsánat a reklámért, de van egy csomag felesleges pöcökegerem. 3db van a pakkban, bővebben a hirdetésben. Pü-ben keressetek

-
adorjant
őstag
Röhögni fogtok,de az imént usb-problémába ütköztem én is

T61,jobb oldali usb-k képtelenek voltak felpörgetni a kb 1w-ot fogyasztó Ipod merevlemezt,átdugtam a bal oldaliba,és megy,ahogy kell...
-
lapa
veterán
válasz
Gondwana
üzenetére
azért látom az a piszkálós képernyő neked is megragadta a fantáziádat, mint nekem anno mikor az affs-t nézegettem...
és akkor ez hogy is van? a piszkálós képernyőnek rs-232 a kimenete? van konkrét jelölt az adapterre? nekem nagyon soványnak tűnt a hely ott fent, bár dremellel biztos rá lehet beszélni sokmindenre.
@pilsner: azt vágtam, hogy csak akkus üzemnél van figyelve, csak elképzelhetőnek tartottam, hogy emiatt eleve másfele mennek az elektronok, vagy ilyesmi.
-
pilsner
aktív tag
Nem, be volt az kapcsolva eddig is. Utánanéztem, az az opció csak akkus üzemnél van figyelve, hálózatról táplálva a portok folyamatosan aktívak, a probléma pedig ez esetben is fennáll.
Felpörögni eddig is felpörgött, általánosan elmondható, hogy ideig-óráig működött, lehetett írni/olvasni, csak úgy kb. fél óra múlva nem elérhető a lemez. Gariba megy holnap. -
Gondwana
addikt
Pozitívan csalódtam:
Rászántam magam, hogy megcsinálom a FuSi+Wacom Bamboo driveres varázslást, hogy működjön a nyomásérzékelés az X200 Tablet ceruzájával, erre a linkelt driverrel magától rendbejött. Még Pen Tablet Properties is lett végre a Control Panelben! (Természetesen system update nem találta meg és nem ajánlotta fel)
Most öjömbódottá'
(sehogy se, hogy az X201 megérkezzen, pedig a 160GB SSD-ről visszaköltöztettem a 80-asra a tabletet - most nem írom le, hogy miféle Linux-varázslások kellettek hozzá, hogy Win7 x64-et kisebb drivera átköltöztessek, csak röviden dd és fdisk)
Azon agyalok, hogy majdan az X201 is kap egy AFFS moddingot, de a Wacom érzékelőjét alatta hagynám a kijelzőnek, a webkamera helyére pedig befaragnék egy USB-RS232 átalakítót - most úgyis legtöbbször úgy használom a ceruzát Lightroomban, hogy bal kéz a Ctrl+Bal/Jobb, a jobb kézben pedig ceruzával korrigálok. -
lapa
veterán
válasz
pilsner
üzenetére
szerintem csak addig kell az y kábel, amíg felpörög. vagy nem, de hátha.
az always-on-usb-t csak emiatt kapcsoltad be? én megpróbálnám kikapcsolni, hátha az limitál valamivel szigorúbban.
@Kalandor: azért várd meg más mit mond, a dual-link téma nekem tökidegen, lehet ott van valami furmány. mondjuk meglepődnék.
-
lapa
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
amennyire én tudom a dp draut szinten kompatibilis a hdmi-vel, szóval nem kell hozzá aktív kütyü. szóval ha a mostani kábeled belemegy ebbe, akkor szerintem igen.
a monitorod kábelén nézd meg, nehogy az analóg pinek benne legyenek (az adapteren baloldalt csak vízszintes vágás van), mert akkor nem tudod beledugni.
szoval ez dvi-d adapter, nem dvi-i. ami önmagában oké, mert a dp nem ad ki analóg jelet. csak lehet, hogy a monitorod kábelére meg rászerelték a pineket.
-
pilsner
aktív tag
Ebben Seagate momentus lemez van, és az ultrabayben pedig dvd író. Jobb oldaliba be sem dugtam még, ott van az egér vevője, a másikba meg nem próbáltam (mondjuk ez meggondolatlanság részemről). Most már igazából tárgytalan, mert holnap jön a garanciafutár, és viszi. Erősen gyanítom, hogy visszadobják, hogy ez hibátlan, nálunk működik, akkor megszívtam, és kidobtam az ablakon az árát, mert nekem a laptophoz kell egy vinyó adatmentésre, nem adatvesztésre, meg arra, hogy gépek közt tudjam hordozni az adataimat. Örülök neki nagyon, hogy ilyen megbízható termékek vannak piacon, és ilyen szigorú szabványok vannak érvényben.
-
sniphoe
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy régi IBM Thinkpad A22m (2628-XTG), amit sokáig nem használtak.
Az akksija teljesen lemerült, kicserélték, de azóta nem lehet belépni.
Amikor beindítják, a BIOS kódot kéri a gép.
Mit lehetne tenni?
Előre is köszi!
-
Gondwana
addikt
válasz
pilsner
üzenetére
Hasonló kategóriában egy ilyen 640-est használok, még azon az USB porton is felpörgött eddig minden alkalommal, ahol egyébként kín kivárni, hogy feltöltse a HD2-t.
(Van egy amolyan szürke ToughDrive-om is, azt eredetileg 120GB Fujitsu lemezzel adták el, de már egy ideje 250GB Hitachi lakik benne, az eredeti lemezt áttettem egy óccókínai rackbe - na ott nem mindenen hajlandó elindulni. Tanulság: nem a HDD fogyaszt itt túl sokat) -
audi100td
nagyúr
válasz
pilsner
üzenetére
ugyanez a vinyóm volt (640GB), tényleg adata, csak samsung vinyó van benne, ez sajnos ilyen

amúgy nálam néha elindult, néha nem, az sem volt mindegy melyik portra dugtam, ha ment is gyakran előfordult, hogy crc hibák keletkeztek másoláskor, meg is fogadtam, hogy ilyen usb-s szarokkal többet nem szenvedek, marad a beépített vinyó, meg mentésnek a külső 3,5-ös saját táppal
-
Gondwana
addikt
válasz
Mészike
üzenetére
Ezen a videón az IE bugzik rendesen, pattogna fel állandóan a Suggested Sites, csak nem tud hova. Ha ilyen nálad is, esetleg próbáld ki pl. egy Linux LiveCD-ről. (Nem emléxek, hogy írtad-e, hogy csak Windows alatt, vagy már bootolás közben is csinálja. De ha tényleg csak Win alatt, akkor SW - lehet valami Active Desktop elem is, ami ugráltatja.)
-
pilsner
aktív tag
Első válasz: 2.5" Pontosabban: ez.
Második válasz: Bocs, elírás, nem hub hanem port.
Harmadik válasz: 3portos T61, kettő van jobb oldalt, egy bal oldalt. A bal oldaliba van bedugva.#19726: nem szeretem a kompromisszumos megoldást, arra van szükségem, hogy egy portról működjön, nem tobzódom a portokban, ez a 3 is kevés. Ha ez ilyen, akkor megszívtam - ez van. De nekem ez így nem jó.
-
Mészike
aktív tag
http://www.youtube.com/watch?v=cI6MotddGj8&NR=1
Szinte ugyan ezt csinálja a gépem. Annyi, hogy pirosas a csík. -
lapa
veterán
válasz
audi100td
üzenetére
igen ezek eléggé limiten vannak. a kezdeti áramfelvétel a gond egyébként. nekem volt olyan, hogy asztali gépen az előre kivezetett usb porton csak cüccögött, hátra bedugva elindult. hogy maga a kivezető kábel volt "légmagos", vagy az alaplap eleve kevesebbet adott azon a kivezetésen le, azt nem tudom.
még az előzőhöz... negyedik kérdés: ha jobb oldali usb-vel próbálod, van vinyó az ultrabayben? nekem elsőre megmagyarázhatatlan hibajelenségeket produkált az ultrabay + jobb usb használat.
-
audi100td
nagyúr
válasz
pilsner
üzenetére
Az sajnos nem jelent semmit, a gyártók nagy ívben szarnak az egészre, én ugyanígy jártam egy samsung vinyóval (több géppel is, nem csak thinkpad-del) és csak sima kábelt mellékeltek hozzá, pedig picit komolyabb modell volt, por, víz- és ütésálló házban. Pár száz Ft-ért kapsz hozzá y-kábelt, utána elvileg nem lesz gond.
-
Wolfskin
őstag
válasz
Rez_Grof
üzenetére
ok, kösz felteszem
ezt a driver/program dilemmát nem értem

a support oldalon itt, a power management kategóriában az alábbi - nevezzük dolgoknak
- tölthetők le:•Power Manager
•Battery MaxiMiser and Power Management Features
•ACPI Power Management
•SATA Power management
•Hibernation
•Hibernation standalone boot
•Intel SpeedStep Applet
•Shutdown Serviceezek driverek, vagy programok? vagy ezek a programok, a drivert pedig a win tölti le? a Think Vantage System Update miért nem tölti le ami kell?
közben kijött az új power manager program... khm driver...
na jó, letölthatő az új power manager "cucc":3.61 /júli.5. 
-
ladik
csendes tag
Üdv!
[Ez] ügyben tud vki segíteni? Nem tudom van-e értelme ez ügyben a lenovo szakszervízt felkeresni?
Köszi előre is.
-
lapa
veterán
válasz
pilsner
üzenetére
első kérdés: 2,5" lemez? a 3,5"-t nemigen fogja egy usb megetetni.
második kérdés: mi ez a sumákolás a hubbal? elején nem írod, utána igen. a passzív hubok korlátozzák a kimenő össz áramot. az aktív huboknak meg nincs köze a géphez.
harmadik kérdés: a jobb hátsó usb-vel többeknek voltak-vannak gondjai. a bal oldalival próbáld.
-
kraftxld
félisten
2x4GB Patriot memória megrendelve a T61-be, alakul a gép, már csak egy SSD hiányzik meg ugyebár az expresscard foglalat

-
Sanyi.mTs
addikt
még anno felraktam a gépre a Power management-et. minap az egyik fórumozóval beszélgettem és kiderült, h a PM drivert nem raktam fel, csak a progit. látszólag kb 1 éve rendesen megy a progi. látom az elem ikont, profilt is lehet váltani.
mit tud a driver, ami miatt esetleg érdemes lenne felraknom? -
pilsner
aktív tag
Azzal az usb-hubbal még nem volt probléma eddig. A kábel is jó, mert használtam már fényképek kiolvasására is fgépből.
Csak az a probléma, ha visszaküldöm a vinyót gariztatni, azt fogják mondani nagy valószínűséggel, hogy nincs baja, mert a tesztek nem mutatnak hibát, én meg fizethetem a járulékos költségeket. -
pilsner
aktív tag
Létezik, hogy nem képes elegendő árammal ellátni egy usb hdd-t egy T61, ha akkuról fut? Power Manager-ben az always on usb be van pipálva. Valamint létezik, hogy Y-kábel ahhoz, hogy rendesen működjön (értsd, menet közben feldobja, hogy a lemezt nem olvasható, meg kell formázni, aztán meg leválasztás/újracsatlakoztatás után megint minden rendben)?
A merevlemez tesztelve, látszólag hibátlan, pár napos, bolti. -
-
csmat
senior tag
válasz
mitulabattyi
üzenetére

Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- A OnePlus Turbo még az Ace 6-ra is rálicitál
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A15 gamer laptop, Ryzen 7 6800H, RTX 3060 140W, 300hz, dobozában szép állapotban!
- HP ZBook 17 G6 i7-9850H / 64GB / 512GB SSD / Quadro RTX 3000 / Hun bill / Újszerű állapotú
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 17 csúcs gamer laptop, i9-12900H, RTX 3080 Ti, 360hz! Szép állapotban,dobozával.
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest