- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Clown
addikt
-
Gondwana
addikt
Nevezzük konstrukciós hibának: a déli hídra alulméretezett lett a (semilyen) hűtés, ennek a melegét érzed. Barkácsilag úgy szokták gyógyítani, hogy lépcsőt hajtanak egy rézlapból, és hővezető pasztával egyik végét a chipre, másik végét a PCMCIA/ExpressCard házra ragasztják. (Mondjuk, nem árt még valamivel, - pl. ragasztószalag - megfogatni)
-
azbest
félisten
pl itt hirdet valakai pentium m 760-as procit (2GHz) [link], ez úgy 15% plusz sebességet jelenthet az órajelkülönbség alapján. Nem tudom, hogy egyáltalán feltűnne-e. A legnagyobb proci ami ilyen létezik, az a 780-as (2.26GHz)? De azt biztosan sokkal drágábban adják, ebay-en lehet találni.
Szerintem a ram bővítését jobban észrevennéd. Bár oprendszertől és a használt programoktól is függ.
-
-
Szerintem nem bonyolult. Ki kell szerelni a billentyűzetet és a csuklótámaszt (a gép hátulján jelezve vannak, hogy melyik csavarokat kell ehhez kicsavarni). Mindkettőt óvatosan emeld fel, mert az alaplapra mindkettő csatlakoztatva van, és óvatosan húzd ki a buszokat. Ezután már hozzáférsz a hűtőhöz. Húzd ki a csatiját, majd csavard ki a 3 csavart, ami tartja. Ezután tisztítsd meg mindkét felületet(igen, a procit is és a hűtőt is), és mehet is rá az új paszta.(csak a procira kenj, és vékonyan dolgozd szét) Ha a hűtő vissza van szerelve, akkor ajánlatos csinálni egy tesztet még az összeszerelés előtt. Ehhez csatlakoztasd a billentyűzetet és kapcsold be a géped, majd ellenőrizd a hőfokokat. (a billentyűzettel nagyon vigyázz, hogy ne zárj vele semmit rövidre az alaplapon. az sem baj, ha végig kézben tartod)
-
Elég magasak ezek a hőfokok. Egy újrapasztázás szerintem csodákat tudna vele művelni.
Ha nincs alulfeszelve a proci, akkor ajánlott azt is meglépni, mert a dothanok a gyári értékeknél sokkal kisebb feszekkel is elketyegnek. Az én M735-ösöm (T42) a gyárihoz képest kb. 3 tized Volttal kevesebbel beéri mindegyik szorzónál. (így idle 36, netezés közben kb. 40 fokos) -
azbest
félisten
Én azzal szivattam magam, hogy T61-en power source optimized-et választottam energiagazdálkodásnak, így mindig pörgette a procit (konnektoros módban) és nekem is meleg (60+) volt a gép üresjáratban... aztán átállítottam balanced-re (xp esetén notebook mód talán), úgy a proci üresjáratban lelassul és hűvös (<50), de bármikor kell erő akkor a maxot hozza.
-
audi100td
nagyúr
az uj vinyo is gyorsit valamit a rendszeren, amugy procit lehetne meg benne cserelni, de szerintem nem erdemes, ahova nem eleg egy x orajelü pentium-m oda a 2,26GHz-es is keves
ja, a bios amugy nem a vinyon van, attol teljesen független, t43 eseten azert erdemes feltenni a moddolt biost, hogy ne sipakoljon, hogy nem eredei ibm vinyo van a gepben
-
audi100td
nagyúr
1. a legegyszerübb ha kiprobalod, a chipset mas a ket tipuson, ebböl adodhatnak problemak, de lehet menni fog
2. ezt nem egeszen ertem, mind a kettö gepbe jo barmilyen 9,5mm magas pata hdd, ha jol sejtem system update-re gondolsz, ezzel lehet felrakni a drivereket, BIOS-t, utilityket, innen tudod letölteni: [link]
3. ezt power manager-rel tudod megtenni, advanced-re kell allitani, majd battery maintenance ha jol emlekszem, innen tudod leszedni, de elvileg SU is felrakja: [link]
4. ramot vehetsz bele, föleg, hogy 1 gigas ddr2-t szinte mar ingyen hozzavagjak az emberhez, meghalalja a gep is
amugy ezek nem szoktak csak ugy tönkremenni, max a kijelzövel lehet gond, de szerintem az sem tul gyakori, illetve T41-nel a szokasos BGA hiba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- DELL T40 EMC Szerver
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest