- Csak ezekben az országokban lesz kapható az S25 Slim
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
A t43-omon eddig ha megnyomtam a FnF5-öt feljött egy ablak, ahol be/ki tudtam kapcsolni a wi-fit.és a bluetooth-t De most nem!! Gondolom valami frissítette magát és ezért jött elő ez a probléma. Már korábban is volt ilyen és akkor csak valmi korábbi állapot visszahozása után működött rendesen, de elegem van hogy mindig vissza kell állítani. Nincs Valami ötletetek?
SOS kéne ezért nincs időm visszaolvasni -
csmat
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyit ér egy t41-es ,hdd, optikai meghajtó és töltő nélkül? -
csmat
senior tag
Sziasztok!
Az szerintetek miért van, hogy a t43-om tapipadja alatt (alul) nagyon meleg lesz? A vinyó 40 fokos, de kívülről közelse olyan meleg mint a tapipad alul.a cpu meg 49 fok. Korábban valaki ajánlotta, hogy pasztázzam újra, ezen is javítana?
egyébként a t400-on kb hány évvel ezelőtti játékok mennének? Az edge is van olyan jó mint pl a t400? -
csmat
senior tag
-
csmat
senior tag
válasz mitulabattyi #19700 üzenetére
-
csmat
senior tag
Na asszem sikerült elszúrnom a t43-omat
Az előző hozzászólások után vérszemet kaptam és frissítettem pár dolgot, a ThinkVantage-el, de nem voltam eléggé figyelmes és most nem tudom az FN F5-el a wi-fi-t be-kikapcsolni.
Nem találom meg hogy mi volt a megolás rá, van egyáltalán megoldás.rá? -
csmat
senior tag
válasz SpeedR #19541 üzenetére
Majd megpróbálom, köszi!
Szóval szerintd nem érdemes kicserélni a procit? Nem lenne tőle jobb, gyorsabb?
Csak mert, ha már kiszedem, akkor most lene a legkönnyebb kicserélni gondolom.
Modjuk úgy sem találtam belevalót, tudsz mutatni olyat, ami jó lenne csak az ár miatt érdekelne. -
csmat
senior tag
válasz mitulabattyi #19532 üzenetére
Intel Pentium PM 740 1.73 GHz, 1 GB RAM, 14.1" TFT monitor,, de nem tudom, hogy vga-e
[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
válasz SpeedR #19507 üzenetére
Köszi a leírást, de még tartok töle!
Több kérdés merült fel:
Mivel lehet letisztítani a régi pasztát?, azonkívül azt látom, hogy a billentyűzetet a 3-as számú csavarokat kell kicsavarozni, de melyik kell a támasz kiszereléséhez? (t43)
Gondolom ekkor lenne értelme kicserélni a procit (ha van értrlmre), milyet is lehet beletenni? -
csmat
senior tag
válasz SpeedR #19441 üzenetére
Mennyire nehéz újrapasztázni? Még soha nem csináltam ilyet.
Sajnos nem értek a számítógépekhez, mint az kiderült, így az
alulfeszelve témával se tudok mit kezdeni.
De azonkívül, hogy hangosabb a ventillátor és kevesebb az akkuidő, valami baj lehet belőle, hogy túl meleg?
A CPU és a minipci-n kívül minde 50˘c alatt van ezek pedig 52˘c -osak[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
válasz azbest #19435 üzenetére
Kösz az ötletet!
egyenlőre minden 50°C alatt van kivéve a cpu, ami 52, a ventillátor viszont még mindig 3800 fölött forog, de ez engem nem zavar, remélem a gépnek se ártvegytek
Ma már nem volt meleg, szerintem 20-25° körul van.
, a hdd nem volt meleg egyáltalán, ha megfogtam,, de midjárt letöltöm a hd sentinelt és megnézem azzal[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Az normális hogy a t43-am mindenféle komolyabb program használata nélkül nagyon felmelegszik?
cpu 64°c
északi híd 52°c
mini PCI 49°c
PCMCIA 38°c
Úgy hogy asztalon van? -
csmat
senior tag
válasz audi100td #19271 üzenetére
Sziasztok!
Egy IBM t43-at szeretnék tuningolni, amennyiben let.
Pár adat:Alaplap: CPU típusa Mobile Intel Pentium M 740, 1733 MHz (13 x 133)
Videokártya Mobile Intel(R) 915GM/GMS,910GML Express Chipset Family (128 MB) 3D gyorsító Intel GMA 900
60 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100
Északi híd: Mobile Intel Alviso-G i915GM ] Északi híd tulajdonságai: Északi híd Mobile Intel Alviso-G i915GM Intel platform Sonoma Támogatott FSB sebességek FSB400, FSB533 Támogatott memóriatípusok DDR-333 SDRAM, DDR2-400 SDRAM, DDR2-533 SDRAM Maximális memória mennyiség 2 GB Revízió / Stepping 03 / B1 Tokozás típusa 1257 Pin FC-BGA Tokozás mérete 3.75 cm x 4.00 cm Magfeszültség 1.5 V In-Order Queue Depth 12 Memóriavezérlõ: Típus Dual Channel (128 bit)Jelenleg 2x512 ram van benne, amit bővítek 2x1gb-ra,audi100td tanácsára, valamint
nagyobb hdd-t vennék bele.Ezen kívűl min lehtne javítani játékhoz? Tudom nem egy mai darab, de munkához tökéletesen elég, ha meg néha-néha egy régi játékkal játszanék, akkor nem lenne rosz, ha nem a 10 éveseket kéne elővenni
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Bocs a láma kérdésért, de van egy t41-em és egy t43-om. A t41-ben nincs hdd, viszont a 43ban van egy 60 gb és ezt szeretném bővíteni.A kérdésem igazából az lenne, hogy át lehet e rakni a 60-ast a 41be és azon is működne minden ? (win xp, stb)
Az új hdd-nél láttam hogy nem midegyik való bele, illetve kell hozzá az a progi, amit pár hozzásólással előbb írt valaki, de azt hogyan tudom rávarázsolni az új hdd-re?
Mégegyszer bocs a láma kérdésért
Köszi a válaszokat
üdv
Ja és hol tudom beállítani, hogy mikor és hány %nál töltse az aksit?
még egy kérdés jutoot eszembe: Van értelme fejlesztni, vagy bármikor tönkremehet valamie, eddig ugyan hibátlanul működött. Most csak 1gb RAM van benn, ezt úgy tudom 2-re lehetne bővíteni,de lehet még valamit tenni bele, hogy up to date legyen?
Köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Bocs a láma kérdésért, de van egy t41-em és egy t43-om. A t41-ben nincs hdd, viszont a 43ban van egy 60 gb és ezt szeretném bővíteni.A kérdésem igazából az lenne, hogy át lehet e rakni a 60-ast a 41be és azon is működne minden ? (win xp, stb)
Az új hdd-nél láttam hogy nem midegyik való bele, illetve kell hozzá az a progi, amit pár hozzásólással előbb írt valaki, de azt hogyan tudom rávarázsolni az új hdd-re?
Mégegyszer bocs a láma kérdésért
Köszi a válaszokat
üdvJa és hol tudom beállítani, hogy mikor és hány %nál töltse az aksit?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak ezekben az országokban lesz kapható az S25 Slim
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- ZIDOO médialejátszók
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Új MSI Katana 17 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- Zenbook UX3405MA 14" 3K OLED Intel Ultra 7 155H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14s Gen41 4" FHD+ IPS érintő i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad P14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar