Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 
			  Mobilarena Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

lapa veterán válasz  Gondwana

üzenetére Gondwana

üzenetéreazért látom az a piszkálós képernyő neked is megragadta a fantáziádat, mint nekem anno mikor az affs-t nézegettem... és akkor ez hogy is van? a piszkálós képernyőnek rs-232 a kimenete? van konkrét jelölt az adapterre? nekem nagyon soványnak tűnt a hely ott fent, bár dremellel biztos rá lehet beszélni sokmindenre. @pilsner: azt vágtam, hogy csak akkus üzemnél van figyelve, csak elképzelhetőnek tartottam, hogy emiatt eleve másfele mennek az elektronok, vagy ilyesmi. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Call of Duty: Mobile
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sorozatok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo E14 G4 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 40Gb Ram Gyári Garancia Boltból Számlával
- Lenovo P43s Core i7 8665U 16Gb Ram 512Gb NVMe Nvidia P520 Boltból Garanciával Számlával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest