- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
Ingyen biztosan nem, mivel benne van a linkelt cikkben, hogy díj ellenében küldik, ami országonként változó. És az is változó, hogy melyik országban milyen recovery lemezt tudnak adni. Furcsa, de ez van

Én nem igényeltem eddig recovery lemezt, mivel úgy voltam vele, hogy a vistát amúgy sem fogom használni, mást meg nem hinném, hogy küldenének

-
metal01
őstag
W7 HUN 64 bit recovery engem is érdekelne, csak T400-hoz

Ugyanaz a helyzetem mint neked. 32 bitesem van gyárilag, de ramot bővítettem, és kell a 64 bites. Jelenleg a tisztaszoftver kereten belül van egy 64 bites OS-em, és a SU-tel ráhúzva az összes driver.
De persze ez nem olyan, mint egy gyári 64 bites OS telepítés. Úgyhogy nekem is kellene egy recovery

-
dbius
veterán
Nem tudom, hogy a gépekhez adott licenc mit enged meg és mit nem, de pl. OEM x86-os Win7 vásárlása esetén, ha bővítesz 4 gb-ra, akkor használhatod legálisan, az EULA megsértése nélkül az x64-es verziót is - csak ugye lemezt nem adnak hozzá OEM-nél, azt külön vagy megrendeled MS-től, vagy kölcsön kérsz egyet a telepítés erejéig -
Szerk: A fenti infó 100%, mivel én magam beszéltem MS ügyintézővel ez ügyben telefonon. Fiaimnak vettem 32 bites OEM Win7 Home Premiumot, de RAM miatt váltottam x64-re.
Szerintem a Notebookokhoz "adott" oprendszereknél - azok is OEM-nek minősülnek, nem? - is van ez a legális átjárhatóság 32 és 64 bit között. De a pontosítás végett itt kérdezz rá: [link]
Ha megerősítik a véleményem, akkor én a helyedben azt a rendszert raknám rá, amit gyárilag adtak hozzá, csak épp x64-es változatban.
-
-
audi100td
nagyúr
1. Billzet csere kb. 2 perc, a Lenovo oldalrol le lehet tölteni a minden tipushoz a hardware maintenance manual-t, amiben pontosan le van irva a müvelet, rajzokkal abrazolva.
A hosszu i-nek van helye az UK angol billentyüzeten, ugyanott ahol a magyaron is lenni szokott, de nyilvan valami mas szimbolum van raszitalva.
2. elsö hsz-ben megtalalod
-
lapa
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro AN16-41 16" FHD+ IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- P14s Gen2i 27% 14" FHD IPS i7-1165G7 T500 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő