- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
Ingyen biztosan nem, mivel benne van a linkelt cikkben, hogy díj ellenében küldik, ami országonként változó. És az is változó, hogy melyik országban milyen recovery lemezt tudnak adni. Furcsa, de ez van
Én nem igényeltem eddig recovery lemezt, mivel úgy voltam vele, hogy a vistát amúgy sem fogom használni, mást meg nem hinném, hogy küldenének
-
metal01
őstag
W7 HUN 64 bit recovery engem is érdekelne, csak T400-hoz
Ugyanaz a helyzetem mint neked. 32 bitesem van gyárilag, de ramot bővítettem, és kell a 64 bites. Jelenleg a tisztaszoftver kereten belül van egy 64 bites OS-em, és a SU-tel ráhúzva az összes driver.
De persze ez nem olyan, mint egy gyári 64 bites OS telepítés. Úgyhogy nekem is kellene egy recovery
-
dbius
veterán
Nem tudom, hogy a gépekhez adott licenc mit enged meg és mit nem, de pl. OEM x86-os Win7 vásárlása esetén, ha bővítesz 4 gb-ra, akkor használhatod legálisan, az EULA megsértése nélkül az x64-es verziót is - csak ugye lemezt nem adnak hozzá OEM-nél, azt külön vagy megrendeled MS-től, vagy kölcsön kérsz egyet a telepítés erejéig -
Szerk: A fenti infó 100%, mivel én magam beszéltem MS ügyintézővel ez ügyben telefonon. Fiaimnak vettem 32 bites OEM Win7 Home Premiumot, de RAM miatt váltottam x64-re.
Szerintem a Notebookokhoz "adott" oprendszereknél - azok is OEM-nek minősülnek, nem? - is van ez a legális átjárhatóság 32 és 64 bit között. De a pontosítás végett itt kérdezz rá: [link]
Ha megerősítik a véleményem, akkor én a helyedben azt a rendszert raknám rá, amit gyárilag adtak hozzá, csak épp x64-es változatban.
-
-
audi100td
nagyúr
1. Billzet csere kb. 2 perc, a Lenovo oldalrol le lehet tölteni a minden tipushoz a hardware maintenance manual-t, amiben pontosan le van irva a müvelet, rajzokkal abrazolva.
A hosszu i-nek van helye az UK angol billentyüzeten, ugyanott ahol a magyaron is lenni szokott, de nyilvan valami mas szimbolum van raszitalva.
2. elsö hsz-ben megtalalod
-
lapa
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Windows 11
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest