Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldi3r
veterán
válasz
[O]-[C]-[B]
üzenetére
erre jó egy androidos telefon
(call filter) -
Gondwana
addikt
Én is be akartam ide írni, hogy thinkwiki, de úgy döntöttem, minednki okulására áljon itt inkább a BundesThinkWiki - sokkal élőbb, mint az eredeti (részletesebb, soxor pontosabbnak tűnő adatokkal)
Más: el tudná nekem valaki küldeni (O)-(C)-(B) mobilszámát? Rendeltem tőle alkatrészeket, az átvétel körül kellene vele egyeztetnem, de úgy titkolja az elérhetőségét, mintha legalábbis a drogtörvénybe ütköző dolgokat árulna. (Anno az X200 Tabletet azért nem tőle vettem, hanem attól, akit ő nagyon nem ajánlott, mert akkor se tudtam tőle elérhetőséget kicsikarni)
-
Gondwana
addikt
válasz
mitulabattyi
üzenetére
X61t: ő látta, te is nézd meg, hogy gyenge fotosoppolás csak. (Nem lehet ennyire más színű az aliasing, illetve a t lejjebb lóg a többi karaktertől)
-
Fenyo12
tag
válasz
buvartacsko
üzenetére
Nem jó hír ez.

Ezek szerint nincs is semmi megoldás erre? -
Fenyo12
tag
A T60-on nincs tv kimenetem (s-video), az a kérdés, hogy így rá lehet azért kötni valahogy TV-re? (Intel 945 256M vga van benne)
Olvastam, hogy vannak átalakítók, amik vga csatiba dugva RCA csatira viszik ki a jelet, de ehhez olyan vga vezérlő kell, ami támogatja ezt az üzemmódot.
Mi újság ezügyben a T60-al?
Tudtok erre gyógymódot? -
lapa
veterán
válasz
buvartacsko
üzenetére
humorosnak szántam, amolyan "kis színesnek".
soldi3r: hadd tippeljek: ez a 20 giga windows? költői kérdés volt, ezt is csak a humor kedvéért. sziporkázok ma.
-
soldi3r
veterán
nálam a 32-es csisszes, most 20 giga a rendszer és még nincs rajta semmi
20%-ot meg illik szabadon hagyni itt isnem ugrom még bele, az X szériába, majd ha ez egy kicsit kiforrottabb technika lesz, gondolok itt a normál boot-ra meg nevesebb gyártókra
nekem kell a rendszernek az ssd, és legalább egy 64-es -
lapa
veterán
válasz
soldi3r
üzenetére
ebben pont az a király, hogy elfér mellette a tera hdd, elég annyi hogy az os fusson. a 32 gb 107 eur, csak szokás szerint elvertem már a paypalos pénzt kannásborra. most malmozok mire átmegy az utalás.
meg figyelj arra, hogy 2 féle van. nekem jó lesz az mlc is (80mb írás), de van slc is (220mb írás).
-
lapa
veterán
válasz
buvartacsko
üzenetére
nemtom volt-e már, itt vannak specek.
-
audi100td
nagyúr
válasz
buvartacsko
üzenetére
T szériában T42-ig nem volt 15"

-
lapa
veterán
nem teljesen értem. az a kérdés, hogy tudsz-e krixkraxnyelves preinstalled xp-re magyar fotosoppot rakni?
más: mondjuk wikiről annyit, hogy néha erős késztetést érzek, hogy felnyomjak minden típusú gépemről egy 100x100-nál nagyobb fotót minden oldalról. elég izé, hogy ilyen alap dolog hiányzik, mindig valami review-t kell keresnem hogy megalapozottan tudjam fikázni a csati kiosztást.
-
buvartacsko
addikt
válasz
audi100td
üzenetére
nem tudom, engem se fektetett meg soha ez a dolog, hogy 14" vagy 15"
egyértelmű eléggé.
Chaser
T400,T500-ig vannak ezek a számozások, hogy: T/R42,43,60,61
ezekből van 14,15" verzió, ( vannak p verziók, ezek mindig 15" méretűek, ezt a p jelölést váltotta W széria, azaz a Workstation )
gondolom az már egyértelmű, hogy a T/R400(410,420) az 14", a T/W/R500(510,520) meg már 15".
R széria csak 4,500-ig van, onnantól jött az SL széria, azt váltotta az L széria.
X szériából vannak tabletek,
létezik
X20,21,22,23,24
X30,31,32
X40,41 || X41 Tablet, vagy ha úgy tetszik X41t
-----------------------
innentől kezdve olyan gépek jönnek amiből van "s" verzió, ami annyit tesz hogy alacsony feszültségű proci van benne:
X60,60s,60 Tablet
X61,61s,61 Tablet
X200,200s,X200 Tablet
X201,201s,X201 Tablet
-----------------------
innentől kezdve pedig úgy néz ki, hogy megint nincsen "s" verzió
X220, X220 Tabletegyszerű mint egy fa kocka!
-
lapa
veterán
válasz
yodamastah
üzenetére
jó-jó, de legyünk már kicsit populistábbak. mi majd a hátuk mögött összesúgunk-kacsintunk.
...bocs franc0.
-
audi100td
nagyúr
válasz
[O]-[C]-[B]
üzenetére
tény, hogy nem tökéletes, de az ilyen alapvető dolgok mind le vannak írva, ha meg valami nem világos lehet kérdezni, de mindegy is, tudtam, hogy megint én leszek a f@sz

-
ZollR
tag
-
lapa
veterán
ennyit nem ér az egész, szerintem relax.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser
üzenetére
tudtam hogy az lesz a vége, hogy megint én vagyok a csúnya gonosz, mert elfogy a türelmem, de már úgy is megszoktam
nem vagyok elszállva, csak idegesít ha valaki annyira lusta, hogy baszik belepillantani egy segítő szándékú linkbe, valamilyen szinten parasztság is, de mindegy
T60-ból van 14 és 15, mit kell ezen dramatizálni, ha nézel egy hirdetést úgy is le van írva
de még a fő kategóriáknál is van egy alapvető leírás amiből már el lehet igazodni és tovább nézelődni: [link]
amúgy nem az a baj, hogy belekavarodtál, hanem nem voltál képes egyszer utána nézni mikor hányszor leírtam hol találsz infót, ha ezután kérdezel, egy rossz szavam nem lett volna
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td
üzenetére
Tudod ezzel csak az a baj, hogy thinkwiki ide vagy oda, egy T60-nál se az, se te, meg se a harmadik nem fogja megmondani látatlanban hogy hány colos...ekkora blődséget más business gyártónál nem láttam. Engedtessék meg nekem ha tesztoldalak belezavarodnak néha a thinkpadokba én is megtegyem
Ezután bőszen fogom olvasni a thinkwikit. Bár ahogy elnéztem nálam jól informáltabbakat is megfektet egy x61t, vagy T, vagy "sima". Nagyrészt én is magam nézelődök, más gyártóknál nem volt még szükségem wiki kisasszony tanácsaira...és a kevés hsz-em 90%-a válaszokból áll, nem kérdésből. El ne szálljatok már magatoktól..ennél jobban meg véletlen se. Olyan vélemény ütközések voltak itt részetekről, hogy ember legyen a talpán aki rákérdezések nélkül eligazodik itt bármin..azonkívül hogy x201, mert az az atyaúristen. -
kraftxld
félisten
-
sniphoe
aktív tag
-
audi100td
nagyúr
válasz
Cyberpunk
üzenetére
rögtön az elején belinkeltem neki és még vagy ötször említettem, de le se szarta, egy idő után az ember elveszti a türelmét, ráadásul közben meg adja végig a hülyét, pedig ott minden típus részletesen körül van írva
nem arról van szó, szívesen segítek mindenkinek, csak szarul esik, hogy nem képes valaki önmagán segíteni, ha már megadtam neki a hozzá vezető utat. én is nagyrészt magam nézelődtem ha kellett valami, ha meg elakadok akkor kérdezek, szerintem így normális, de mindegy. ha úgy kérdez, hogy nem ért valamit thinkwiki-n, egy rossz szavam nem lenne, de szerintem még a linket se nyitotta meg, vagy látta, hogy olvasni kell azt be is zárta
-
Cyberpunk
félisten
válasz
buvartacsko
üzenetére
Ez ilyen. Igen sok a lusta tag talan vannak akik azt sem tudjak, hogy van olyan hogy Thinkwiki.
De el kell fogadni mas topicokban is ha kell valaszolok 100x is ilyen a segito szandek
-
audi100td
nagyúr
válasz
buvartacsko
üzenetére
tényleg zavaró, meg lehetett volna spórolni rengeteg hülye kérdést, de hát ez van

-
franc0
őstag
válasz
buvartacsko
üzenetére
Én sem értem mi nem érthető a számozáson, EZEN lista alapján szerintem minden egyértelmű.
-
Chaser
legenda
válasz
[O]-[C]-[B]
üzenetére
Nem csodálom

Azért lassan-lassan majd kiigazodok itt is. -
lapa
veterán
kis update corestore mv ügyben:
x201s-ben a cucc műx, win alatt és persze nem bootolható. ez szerintem jó hír, mert a normál hdd helyre vagy usb-re pakolt bootloader varázslattal be lehetne röffenteni az ezen lévő rendszert.
a nagyobb baj az, hogy a linuxos drivert nem sikerült bebikáznia sehogyse, pedig nyilván van némi fogalma róla. szóval ez egyenlőre felejtős linuxra, a winesek meg örülhetnek mint majom a farkának.
ez ugye 128gb brutál ssd + 1tb 2,5" hdd kombót jelent az x20x-ben, de legalábbis a 201-ben.
azért mindjárt nekifutok vér noob-ként ubuntun, hátha találok egy vaktyúkot. marhára idegesít, hogy az usb-s vinyó dugaszt elfoglal, meg hogy nem spindownol akárhogy is kérem.
-
buvartacsko
addikt
majd szóljon valaki hogyha túlléptünk a thinkpadek számozásán, olyan egyszerű, mint az 1x1, de fél éve arról szól a topic, hogy akkor most melyik thinkpad melyik. ahelyett hogy elővennénk a thinkwikit, amirt már 9832747987449873298749828739x leírtunk, és megnéznénk.... illetve most már ezek a kombinálások, hogy az x61t az nem tablet. hát mi ha nem az? jajnemáááááááááááááááááááááááááááár

-
lapa
veterán
válasz
[O]-[C]-[B]
üzenetére
a titán az acél fajsúlyának kábé fele, rohadt kemény de nagyon (túl) rugalmas.
a magnézium fajsúlya tán az acél harmadánál is kisebb, de messze nem olyan erős.
persze mindkettőt (ahogy az alut is) piszkolják, hogy jobbak legyenek a tulajdonságai. a titánban lehet mg, az mg-ben is ti, pár százalékban.
szerintem a titán fedlapnak a rugalmassága miatt annyira nem jó (az anyagvastagság annyira nem téma), testnek meg irtó drága lenne. szerintem nem tudnának egyből olyan részleteset önteni, mint mondjuk az x200 teste, utána cnc-zni meg zillió pénz, mert spéci szerszámok kellenek hozzá.
nem lehet, hogy az x61s reserve editionre gondolsz?
múltkor volt 1000 eur körül ebayen egy, de az 1024 miatt eleve nem jött szóba.
-
buvartacsko
addikt
válasz
[O]-[C]-[B]
üzenetére
annyira limitált, hogy a thinkwikin sincs róla semmi, meg az egész neten semmi.

az x200 tabletemet is szokták x200t-nek hívni. szerintem most félrenézel valamit.
-
lapa
veterán
válasz
[O]-[C]-[B]
üzenetére
erről valami linked van? a z-ből volt titán (fedlapos), de titán x61-ről nem hallottam.
nem lehet, hogy valamit a magnéziumötvözetről néztél be? mert abban van titán.
-
[O]-[C]-[B]
tag
válasz
buvartacsko
üzenetére
Nem, még mindig nem. Az X61t nem ugyanaz, mint az X61T.
Az X61t: X61 notebook titanium vázzal (a magnézium helyett)
Az X61 Tablet: egy X61 alapú táblagép.Egyébként az X61t (és Z61t) egy eléggé limitált példányszámban megjelent gép, főként az amerikai kormány vásárolt belőle.
-
audi100td
nagyúr
válasz
buvartacsko
üzenetére
ez engem is érdekelne

-
buvartacsko
addikt
válasz
[O]-[C]-[B]
üzenetére
Hanem???????????
-
Chaser
legenda
Ez stimm, az nem hogy mért létezik egy típusból több méret is, meg pl az x61, valahol a tablet verziót x61t-vel jelölik, valahol meg simán x61-gyel mint a notebookot, ha tesztoldalak belekavarodnak nem csoda ha én is
De 1ébként nem lényeg, nekem a 14" nagyon jó, tehát véglegesre olyan kell, az x61 tabletet meg jó lenne kipróbálni, de a mérete miatt nekem úgyse lenne jó, nagyot buktázni meg nem akarok vele, ezért is érdeklődtem annyira az ára iránt...valahogy nem tudom kiverni a fejemből,hiába mondtam hogy a gar miatt nem veszem meg
Ahogy egyik kollega mondta, jó kis birtoklási vágy gerjesztő..hát az. A kis méret okán meg x201 és társai biztos nem lesznek, nem a pénz miatt, nekem nem az való. Amit ténylegesen el tudnék képzelni, az T42 1:1-ben -esetleg modernebb portokkal de más változtatás nélkül-, ezzel a minőséggel, i3-i5-tel vagy szandival, na azért fizetnék 150-200k-t, de olyan nincs. Ha pedig már kompromisszumokat kell kötni hang terén, zsanér terén, eltolt kijelző terén, vagy ki tudja még mik voltak..akkor nem szánok rá csak annyit amit feltétlen muszáj, mert nem lennék vele elégedett 100%-ig, akkor meg minek fizessek pl egy t400-ért v t410-ért sokat? -
lapa
veterán
válasz
Chaser
üzenetére
tényleg nem bonyolult. a t kezdetűek a normálok, az x kezdetűek a kicsik, a w kezdetűek a legnagyobbak.
kétszámjegyeseknél a nagyobb szám újabb gépet jelent az adott kezdőbetűn belül.
kis csavarként a 3 számjegyeseknél az első szám már a kijelzőre utal (tizen x coll - imáid meghallgatásra találtak). azaz a három számjegyeseknél már csak az utolsó két számjegy nő és jelent újabbat.
pl x széria: x30, x31, x32, x41, x60, x61, x200 / x300, x201 / x301, x220 / (x1 kakukktoji)
t széria: t20, t21......, t40, t41, t42, t43, t60, t61, t400 / t500, t410 t510, t420 / t520
a végén a betű:
p = teljesítményes modell
s = hűvösebb, könnyebb, jobbabb modell
i = jóárasított (vagy mi a rák)
t = tabletde szerintem nem kéne fárasztanod magad ezzel a sok matekkal. annyit írj fel, hogy x200s, és kezdd el visszahordani az üres üvegeket. ha több teherautónyi üveged van, akkor x201-et vagy x201s-t írj fel.
-
Hunter2
addikt
ha egy 15"-os R61-ben kijelzőt akarok cserélni (1024->1400) akkor a kábelt is cserélnem kell?
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td
üzenetére
De ne mondd nekem hogy logikus, mikor T60-ból is van 14 meg 15"-os, hol itt a logika?
ott van pl dell lattitude 5320, 5420, 5520, E6400, E6500, stb. ránézésre tudom melyik mekkora méret, vagy hp 4330, 4530, 8440, 8540, de sorolhatnám. Tegnap találtam egy T60-at, kérdem ez 14 v 15"? s még az eladó se tudta
-
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser
üzenetére
továbbra is ajánlom a thinkwiki-t, ott szépen meg tudod nézegetni az egyes modelleket és tulajdonságaikat, ahogy elnézem nagyon nem vagy ezekkel tisztában

a tablet amúgy belsőre inkább az s-hez áll közelebb, az alacsony feszültségű procik miatt
egyébként az X60/X61 egyetlen hibája, hogy a palmrest alá került a wlan kártya, ezért azt hajlamos felmelegíteni, a hűtés nem tudom, hogy sikerült, de az X200 szintjét valószínűleg nem hozza
-
Chaser
legenda
Hát akkor kb annyi a gépezet mintha itt venném. A németeknél még nincs akkora olcsóság ilyen téren
Viszont guberálni érdemes hozzájuk járni
mitulabattyi: X61-ből én találtam tabletet meg notebook verziót is mikor tegnap nézegettem, persze lehet elírták és csak tablet van belőle. Pl itt van x61 és x61s hasonlítás, mind2 notebook akárhogy nézem.
-
Peter M
tag
Szerviz tapasztalat Szeged:
Előzetesen egyeztetett időpont működik, 2ig alatt tesztelték.És a rossz oldala:
Ebédidő (ami nincs kiírva) 12:00 - 12:45-ig
Szervizessel (aki tesztelte nem bántom de nem a mai gépeken nőtt fel) közel harcot kellett vívnom mert szerinte:
- a W széria nem 3d re való (mondom neki azért W mert Workstation)
- ha az IWS szerint garanciás Magyarországon az bizony garanciás Magyarországon (és bizony az is
)
- attól, hogy kifújja a ventilátort ugyanúgy túlmelegszik (ez szerintem nem javítás, munkahelyen adottak a körülmények 3-4 havonta megtörténik.)Simán visszaadta volna ventilátor kifújása után, hogy "ez bizony túl melegszik de ne használjam 3d re", de azért ő "nagyon sok mindent kifújt a ventilátorból".
Miután mondtam neki, hogy beszéltem a Pesti szervizzel akik mondták, hogy nem normális a hőmérséklete ők megpróbálkoznának egy alaplapcserével, ezek után ő berendelt nekem (mint személyes szívesség) egy alaplapot (és nem találjátok ki) egy ventilátort
.Storyhoz hozzátartozik:
Gép túlmelegszik, kezdetektől fogva. FurMark-al nagyon szépen látszik. TPfan fenn van és láthatóan vagy alul van méretezve a borda vagy vmi gebasz van. De legalább látható, hogy a sűrített levegő nem a számítástechnika WD40-e. -
sniphoe
aktív tag
válasz
audi100td
üzenetére
En most itt vagyok az USAban.. Az ebayrol gondoltam venni T400at, de letettem rola.
Akikkel en felvettem a kapcsolatot, mind sumakolt..
Az egyiktol ha kepet kertem kicsit kuldott, olyat amin nem latszott semmi kb.
A masik ha felhivtam ossze vissza beszelt..
Csak azt akartam mondani, hogy itt sem minden kerek..
-
sniphoe
aktív tag
[link]
Ennek szerintetek mennyi a realis ara?
Erdemes ilyenben gondolkoznom, vagy inkabb a T400? -
fgordon
senior tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Kraftxld, neked is kellene ilyen? Mi van most a gépedben? Én most fogok rendelni, rendeljünk együtt

A hivatalos magyar Lenovo kereskedésnél is lehet kapni (5100 Ft kb), de 6000 Ft alatt árulja több magyar cég is. Én a hivatalos, számlás, garanciális Lenovo-t néztem ki...
Ebay-en lehet venni pár ezer Ft-ért Thinkpad manualt-, amit PDF-ben elküldenek, amit INGYEN bárki letölthet a gyári oldalról...
Szóval nem minden tuti vétel ott...
De sok minden tényleg töredéke az itteni áraknak, de ez pont nem... -
Veron
addikt
Hi!
Bocsánat, hogy belekontárkodom, de van egy eladó neoprén tok x60,x60T,x60-hez itt: [link] .
Akinek kell, szóljon! -
fgordon
senior tag
Cserélt már valaki Thinkpad T61-ben csak 1 slot-os PCMCIA olvasót PCMCIA + ExpressCard olvasóra? (42X3827 az alkatrész kódja, de az új, kompatibilis ezzel: 42W3436)
Azt írják a gyári kézikönyvben, hogy a cseréhez ezeket el kell távolítani, ebben a sorrendben:
For access, remove these FRUs, in order:
“1010 Battery pack” on page 62
“1020 Ultrabay Slim device” on page 63
“1030 Hard disk drive (HDD) cover, HDD and HDD rubber rails or solid state
drive (SSD) and storage converter” on page 64
“1040 Palm rest or palm rest with fingerprint reader” on page 66
“1050 DIMM” on page 69
“1060 Keyboard” on page 70
“1070 Modem daughter card (MDC-1.5)” on page 72
“1080 PCI Express Mini Card for 802.11 a/b/g wireless LAN” on page 74
“1140 PCI Express Mini Card for wireless WAN” on page 84
“1100 SIM card slot” on page 81
“1110 Backup battery” on page 80
“1130 Keyboard bezel” on page 82
“1160 Fan assembly” on page 88
“1170 CPU” on page 91
“1180 LCD assembly” on page 92
“1190 Base cover and USB sub card with cable” on page 95
“1200 Structure frame” on page 101Majd 2 csavar ki, és kész...

Csere, majd be 2 csavar...
Mennyi idő szerintetek ezt megcsinálni, tehát szétszedni, cserélni, visszarakni mindent?
-
Chaser
legenda
válasz
soldi3r
üzenetére
Láttam, de kijelző 1024, gyanítom egy 1400-es ips kijelző ebbe a gépbe használtan is 20k körül van, akuja gyenge, az megint olyan 15k-s tétel, máris nem olcsó...vagy tudom, ebyay
Meg azt se tudom biztosan ez tabletpc, vagy csak sima pc? De sztem utóbbi. Ha jól vettem ki "s" végződésűek közt nincs tábla. Sima x61-ből meg láttam táblát, meg normál pc verziót.lapa: 300 euróért ez se olyan olcsó, + még rájönne erre is gondolom szállítás + illetékek? és ennek is csak 1024-es kijelzője van.
-
azbest
félisten
-
lapa
veterán
válasz
Chaser
üzenetére
szerintem nagyságrendileg 100 körül lenne reális egy 1400-as x61 tablet. bár nem tudom, néha van ebayen 100-ért x200s, abba még kell panel, viszont újabb.
ez az én x200s-központú világomban, simán lehet hogy a piac többre értékeli.
meg vágom azt is, hogy korábban hónapok alatt volt összesen 1 db x200s 130-ért, szal amit most láttam is ritka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ahogy egyik kollega mondta, jó kis birtoklási vágy gerjesztő..hát az. A kis méret okán meg x201 és társai biztos nem lesznek, nem a pénz miatt, nekem nem az való. Amit ténylegesen el tudnék képzelni, az T42 1:1-ben -esetleg modernebb portokkal de más változtatás nélkül-, ezzel a minőséggel, i3-i5-tel vagy szandival, na azért fizetnék 150-200k-t, de olyan nincs. Ha pedig már kompromisszumokat kell kötni hang terén, zsanér terén, eltolt kijelző terén, vagy ki tudja még mik voltak..akkor nem szánok rá csak annyit amit feltétlen muszáj, mert nem lennék vele elégedett 100%-ig, akkor meg minek fizessek pl egy t400-ért v t410-ért sokat?
anélkül is működne valszeg, de csak 1024-en.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)