- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
pilsner #19738 üzenetére
szerintem csak addig kell az y kábel, amíg felpörög. vagy nem, de hátha.
az always-on-usb-t csak emiatt kapcsoltad be? én megpróbálnám kikapcsolni, hátha az limitál valamivel szigorúbban.
@Kalandor: azért várd meg más mit mond, a dual-link téma nekem tökidegen, lehet ott van valami furmány. mondjuk meglepődnék.
-
Gondwana
addikt
válasz
pilsner #19732 üzenetére
Hasonló kategóriában egy ilyen 640-est használok, még azon az USB porton is felpörgött eddig minden alkalommal, ahol egyébként kín kivárni, hogy feltöltse a HD2-t.
(Van egy amolyan szürke ToughDrive-om is, azt eredetileg 120GB Fujitsu lemezzel adták el, de már egy ideje 250GB Hitachi lakik benne, az eredeti lemezt áttettem egy óccókínai rackbe - na ott nem mindenen hajlandó elindulni. Tanulság: nem a HDD fogyaszt itt túl sokat) -
audi100td
nagyúr
válasz
pilsner #19732 üzenetére
ugyanez a vinyóm volt (640GB), tényleg adata, csak samsung vinyó van benne, ez sajnos ilyen
amúgy nálam néha elindult, néha nem, az sem volt mindegy melyik portra dugtam, ha ment is gyakran előfordult, hogy crc hibák keletkeztek másoláskor, meg is fogadtam, hogy ilyen usb-s szarokkal többet nem szenvedek, marad a beépített vinyó, meg mentésnek a külső 3,5-ös saját táppal
-
audi100td
nagyúr
válasz
pilsner #19712 üzenetére
Az sajnos nem jelent semmit, a gyártók nagy ívben szarnak az egészre, én ugyanígy jártam egy samsung vinyóval (több géppel is, nem csak thinkpad-del) és csak sima kábelt mellékeltek hozzá, pedig picit komolyabb modell volt, por, víz- és ütésálló házban. Pár száz Ft-ért kapsz hozzá y-kábelt, utána elvileg nem lesz gond.
-
lapa
veterán
válasz
pilsner #19705 üzenetére
első kérdés: 2,5" lemez? a 3,5"-t nemigen fogja egy usb megetetni.
második kérdés: mi ez a sumákolás a hubbal? elején nem írod, utána igen. a passzív hubok korlátozzák a kimenő össz áramot. az aktív huboknak meg nincs köze a géphez.
harmadik kérdés: a jobb hátsó usb-vel többeknek voltak-vannak gondjai. a bal oldalival próbáld.
-
^Clown
addikt
válasz
pilsner #11270 üzenetére
Én próbálkoznék pofátlanul, ne add fel.
Más: viszonylag szűk réteget érint, de azokhoz lenne kérdésem, akik megcsináltatták a meghalt VGA és déli híd tokozásukat szakszervizben (tehát nem kókány-melóra, pl. ráteszem a mécsest a tetejére, meg hőlégfúvóval rámelegítek megoldásokra gondolok) (T4x-tulajok); azóta, amióta megcsináltatták, ismét meghibásodott az alaplap? Vajon kb. mennyi ideig mennek el az ilyen felújított alaplapok?
-
Gondwana
addikt
-
TOZ
addikt
válasz
pilsner #1508 üzenetére
Nem okoskodni akarok, csak kerdezem: ha cegtol veszed hasznaltan es kapsz szamlat az nem jo? (Vannak kifejezettem hasznalt notebookkal foglalkozo cegek). A garancia meg ezeknel serial szam alapjan meg, papir nem kell a szerviznek.
Notebooksystemnel meg mindig van a honlapon egy rakat jo aru T61...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged