- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
westlake
félisten
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz
Mészike #20627 üzenetére
Kíváncsi leszek nálad mi a hiba.
Lehet Debrecenben nincs is már szervízpartner?! A lenovo honlapján nincs debreceni cég, régebben az adatmentés kft. volt a hivatalos szervízparner... Az biztos, hogy ezért nem fogok Pestre utazni (-8-9e forint, -1 szabadnap), de 2-3 hetet se akarok várni, annakidején ki lett fizetve a helyszíni garancia többletköltsége, szóval elvárom, hogy ne én rohangásszak vele.
-
Gondwana
addikt
válasz
Mészike #19729 üzenetére
Ezen a videón az IE bugzik rendesen, pattogna fel állandóan a Suggested Sites, csak nem tud hova. Ha ilyen nálad is, esetleg próbáld ki pl. egy Linux LiveCD-ről. (Nem emléxek, hogy írtad-e, hogy csak Windows alatt, vagy már bootolás közben is csinálja. De ha tényleg csak Win alatt, akkor SW - lehet valami Active Desktop elem is, ami ugráltatja.)
-
omiki57
csendes tag
válasz
Mészike #14383 üzenetére
A T43-as nagyon kényes gép. Én is sokáig birkóztam vele. Első körben vettem hozzá egy Samsung hdd-t. A bios nem is látta. Azután egy Hitachit ami hasonló az övéhez, azt már látta, két sipolás után Esc és elindult a gép, de a hdd szenvedett benne és egy idő után az XP rendkívül lassan dolgozott. Végül egy másik T43-ban volt hdd-vel oldódott meg a probléma. Szerintem gépe válogatja. Olvastam a topicban, hogy volt akinek a két sípszó után simán ment a gép Samsung hdd-vel.
-
Gondwana
addikt
válasz
Mészike #14364 üzenetére
Ez alapján 2010. nov. 21 óta bármilyent, ami mechanikailag belefér.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Mészike #14298 üzenetére
Köszi a valaszt, a kijelzö nekem mindegy, ha nem talalok flexview-t, ugy is atrakom a T42-böl, akkor ezek szerint nem erzed a T60-at silanyabb minösegünek?
Kiss67: Megy benne az 1333-as is, de ha csak emiatt cserelnel RAM-ot, szerintem inkabb ne tedd, sebbessegben nem ereznel gyakorlatilag semmi különbseget.
-
radamsky
senior tag
válasz
Mészike #13337 üzenetére
megoldva a probléma. találtam egy olyan progit amire áhitottam és hiányzott. Egyelőre perfekt, csak már 3 napja ezzel szorakoztam. Kismillio progit probáltam ki, de most megvan az hogy bármi jelszot kér már fel is ugrik az ablak, nemcsak internet, hanem akár progi is
De azért boszanto hogy a lenovo egy normális progit nem tud kiadni.
digitalperson a progi. A dell 1535-öshöz valo progi, de müködik ezzel, ugyhogy egyelőre happy
-
metal01
őstag
válasz
Mészike #8451 üzenetére
intelé is, atié is: 2009.08.24.- 8.641.1.1000
A thinkvantage updatetel raktam fel mindent természetesen. Egyébként olyan a jelenség, mintha magától kapcsolna át intelről dedikáltra, vagy vissza. Ugye akkor jelenik meg a fényerő csúszka is. Párat villog a panel, majd a gép OFF.
Mi a pöcs lehet ez? Tiltsam le biosban, hogy az OS kapcsolgathassa a videot? Vagy mi?
-
bikkamokka
tag
válasz
Mészike #7762 üzenetére
A BOIS-t visszatettem gyári beállításokra. Ezután a win7 nem látta a HDD-t. Kissé megijedtem, de aztán sikerült visszaállítani a megfelelő kapcsolót, és újra elindult. Ez nem oldotta meg a problémát.
Ezután a modemet kiszereltem, és elindítottam a win7-t. (csak ez az op. rendszer van rajta)
Szépen bejött, szuper. Kikapcsolás, modem visszaépít. Probléma megmaradt. (Fn+F5 ugyanúgy nem látja, az Eszközkezelőben ugyanaz látszik, mint fent írtam.) Majd este még foglalkozom vele... -
rankesz
veterán
válasz
Mészike #7758 üzenetére
Szerintem nem látszik, ez valami win 7 bug, nekem is már volt ilyen
bikkamokka: Próbáld meg hogy a BIOS-ban mindent a factory default-ra állítasz, ha ez sem segít akkor vedd ki a kártyát, win 7-et bootoltasd be, majd kikapcs és tedd vissaz bele.
Végső esetben hívd fel a szervízt, nekem épp akkor csinálta mikor elhoztam onnan, szépen visszasétáltam vele és megcsinálták pár perc alatt.
-
taltos
senior tag
válasz
Mészike #7591 üzenetére
A telefonos aktiválást próbáltad már? Ha arra értetted, hogy nem ment, akkor csörögj rá az IBM szervízre, vagy az MS Magyarországra. Szerintem utóbbinak talán ingyenesen hívható száma is van (de nem biztos).
Ha még nem volt meg a telefonos aktiválás, akkor természetesen azzal kezd.
-
ps_feri
csendes tag
válasz
Mészike #5694 üzenetére
Hát az a baj, hogy legyalulták :-( Első körben az érdekelne, hogy milyen partíciót kell neki csinálni és hova. Tehát pl. lemez eleje v. vége, milyen típusú fájlrendszer és mekkora. Elvből is érdekelne, hogy gyárilag mivel telepítik ezeket. Biztos van rá valami "nagyüzemi" programjuk ;-)
-
-
mdk01
addikt
válasz
Mészike #4666 üzenetére
Igen erre is gondoltam.
Félig megcsináltam a kérelmet csak hogy lássam mi a helyzet.
Ekkor derült ki az is hogy nem lehet 64bit-ből magyar nyelvűt igényelni.Viszont addig eljutottam hogy megadtam a vista 64bit buis..-t amire megadta a win7 64bit prof.-ot és ott volt egy "add to cart" vagy vmi hasonló gomb. Az alapján le ok-ézta a kérelmemet, tehát látszólag elfogadta.(megjelent a táblázatba) Azt viszont nem tudom mi történt volna az után ha ua. az oldalon megadom a többi infót is tehát a b.kártyám számát, a szállítási címet és utána nyomok egy continue-t.
-
Tin
veterán
válasz
Mészike #4630 üzenetére
de van
ha a quicklaunch-ra gondolsz. annyi a trükkje, hogy ha beállítottad, behúzogattál mindent, és lockoltad a taskbart, akkor jobb gomb az asztalon, personalize (legalsó), és mentsd el az aktuális témát (valamilyen néven). ezután meg fogja jegyezni a gyorsindítást.
viszont, nekem azóta 1x már előfordult (bios update után), hogy reboot után megint eltűnt. utánaolvastam, azt írják, hogy ha nem "rendes" a shutdown (márpedig ilyenkor valami spéci, mert többször újraindul a gép), akkor eltűnik. viszont, akkor már csak be kell állítani, és elmenteni, az ikonok már benne lesznek.egyébként én egy dolgot sajnálok. a vistaban a quick launch-on lévő ikonokat sorban a winkey+1...0 karakterekkel el lehetett indítani. tök jó volt, mert amikor bebootolt a gépem, winkey+1,2,3 és elindultak a szokásos programjaim. ez a kombináció a win7-ben már a pinnelt taskbar ikonokra vonatkozik mint indítás, illetve mint taszk váltogatás, majd próbáld ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged