- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
v.attis
őstag
válasz
MaTTeS #15687 üzenetére
Hátööö, nekem úgy van, hogy egy nagy franciaágy van a falnál a tévével szemben. Namost, ha filmezek, akkor többnyire felülök teljesen a falhoz egy csomó párnával és egy-két sörrel. Így összességében legalább 120 centiméter magasan van a fejem. Ezek a dobozok meg ugye 1 méter körüliek.
-
modflow
veterán
-
törölt tag
válasz
MaTTeS #12954 üzenetére
De a hangfalaknak nem jellemző, hogy ennyire lemegy az ára, kivéve mielőtt megérkezik az utódmodell. Ez az időszak viszont nem tart egy évig.
Nem tudom a Missionnel mi van, de engem nem is érdekelne úgy igazán: ha 60 ezerrel többet is megér, akkor biztos nem rossz vétel.
-
ricsik
őstag
válasz
MaTTeS #12928 üzenetére
Nekem mindig ezek a szettek kicsit átverésnek tűntek. Elsőre nagyon jónak tűnik, de az igazság az, hogy a baromi sok mély a subból elfedi az egyébként nagyon hangos és nagyon átlagos minőségű bögre szórókat. Az összhatás első bilkkre jónak tűnik, de hosszabb hallgatás után rájön az ember, hogy nem lehet egy lapon emlegetni ezeket a nagyokkal.
Más: valaki javasolta itt, hogy a tüskék alá tegyek fémpénzt. Megtettem, jobb lett. Sok helyen olvasom hogy a tuti a gránitlap. Ez igaz? Mégis milyet, honnan, milyen vastagot?
-
madgie
titán
válasz
MaTTeS #12922 üzenetére
Én is így gondolom. Egyébként teljesen amatőr hozzáállással úgy vagyok mindennel, hogy X határig fizetek csak, így van/volt ez a fényképezésnél is (150 ezernél többet soha nem fizettem egy objektívért, akármilyen csudálatos is lenne az). Ez a határ ebben az esetben az erősítő/hangfal párosnál maximum 90-100 ezer volt, ezzel a cuccal bőven belül vagyok.
Megint szerk: aztán majd ki tudja, mit hoz a jövő...
-
BaLee
addikt
válasz
MaTTeS #12321 üzenetére
Bizonyos szintig lehet, de sokan szeretik maguk kiválasztani a hangfalkábelt hallgatással, vagy esetleg csak hangfalat cserélnek, a kábelük már megvan.
Meg ugye amit adnak hozzá az nem hiszem, hogy valami túl jó minőségű lenne, bár az adott hangfalhoz lehet, hogy éppen elég. -
BaLee
addikt
válasz
MaTTeS #12318 üzenetére
Szerintem azért kérdezte, mivel a külön vásárolt hangfalakhoz nem szoktak hangfalkábelt adni.
Egybe cuccoknál persze előfordul, hogy ne az legyen, hogy megveszed, hazaviszed aztán valami hiányzik.
Egy alap belépőszintű hangfalkábel aminek már neve is van, 1000ft/m-nél kezdődik, egy 5.1-es rendszerhez meg kellhet simán 10-15m-is ha nem több. -
Dorian
félisten
válasz
MaTTeS #12149 üzenetére
Nem kell a bejáratással sokat vackolni. Használni kell, és az első időkben nem szabad csutkára tolni a hangerőt, csak mondjuk félig-kétharmadig. De amúgy sem tekeri az ember tovább, a szokásos 20m2 körüli térben már a fél hangerő is sok szokott lenni. És max hangerőn már amúgy is torzít valamennyit. Az én rendszeremet normális forrás esetén maximum MÍNUSZ 20-as hangerőn szoktam hallgatni, mert bőven elég (a szomszédok szerint bőven sok
)
Minél drágább-minőségibb cuccról van szó annál több idő kell neki, hogy a maximális szintet nyújtsa (főleg a mélyhangoknál) Az ilyen alsóközép kategóriás 100ezres hangfalaknál 10-20 óra után már sokkal szebben szól, aztán már nem lesz akkora változás, de kb 80-100 óra alatt eléri a maximumot. -
szeker
tag
válasz
MaTTeS #12117 üzenetére
Öcsém leverte a szekrényről.
Mustármag
ez a pioneer vsx 519
a másik meg Jvc rx 5062s
de az onkyo se rossz amit belinkeltek
-
BBéci
legenda
válasz
MaTTeS #11659 üzenetére
Múlt héten tesztelgettem, nem voltam elájulva tőle.
Nézzétek meg ezeket a teljesítmény és áramfelvételi adatokat!
2 hónapig használtam a 82-est, sosem éreztem gyengének a teljesítményét.
Most egy ilyet használok, a hátuljára 400 wattot, a kezelési füzetében, legnagyobb áramfelvételnek, 1,5 kilowattot írtak. 99-ig lehet hangosítani, 55-nél kirohant a szobából a fél hallgatóság. Akkora toroid trafó van benne mint egy kisebb görögdinnye. -
BBéci
legenda
válasz
MaTTeS #11560 üzenetére
10 éve foglalkozom hivatásszerűen házimozis készülékekkel, de még nem találkoztam olyan távirányítóval, amelyiken magas és mély hangszínt lehetett volna állítani. Továbbmegyek, még sosem jutott eszembe, hogy szükségem lenne rá.
Éjszakai mozizáshoz nem kell bekapcsolni a mélyládát! Szvsz. -
vtechun
veterán
válasz
MaTTeS #11347 üzenetére
szvsz tökmindegy mennyi a szett, mélyládával az igazi, hacsak valahogy rá nem tudja keverni az erősítő a sub csatornát a frontokra pl. (bár lehet ezt tudják
)
nemrég néztem a The Road című filmet DTS hanggal, hát valami frenetikus élmény volt a fák kidőlésénél a rengés a szobában
Realisztikus
-
vtechun
veterán
válasz
MaTTeS #11228 üzenetére
Kiváncsi lennék melyik lehet a jobb ez a Heco Victa Sub 25A
vagy esetleg amit én is vettem : Mordaunt Short ms 309
Aktív témák
Hirdetés
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest