- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
foppa
tag
Sziasztok!
Megéri kb 30-35k-ért lecserélni egy HK 255-ös erősítőt egy HK 360-asra vagy egy 6004-es Marantzra? Igazából mivel tud többet egy 360-as egy 255-ös modelltől?
A Marantz hol helyezkedik el tudásban a HK erősítőkhöz képest? -
foppa
tag
Sziasztok!
Megéri kb 30-35k-ért lecserélni egy HK 255-ös erősítőt egy HK 360-asra vagy egy 6004-es Marantzra? Igazából mivel tud többet egy 360-as egy 255-ös modelltől?
A Marantz hol helyezkedik el tudásban a HK erősítőkhöz képest? -
foppa
tag
Sziasztok!
A következő 2 erősítő közül melyiket éri meg inkább megvenni mozira 130k-ért:
Marantz SR6004
Harman Kardon AVR360?
Vagy esetleg dobjak még rá 50-et és vegyem meg az itt is árult 3808-as Denont? -
foppa
tag
Sziasztok!
Láttam egy KEF IQ50-es szettet a Netdepónál akciósan 230k-ért! Ennyiért megérné megvenni? -
foppa
tag
válasz
Pgabor79 #29950 üzenetére
Köszönöm a választ! A hétvégén ráérek, majd elmegyek meghallgatni a kiszemelt szetteket! Az új Studio szériáról lehet tudni valamit? Utánaolvastam itt-ott, de a régi szériához képest sokkal gyengébbnek mondják!
Egyébként a West Endben lévő MM-ben láttam akciósan egy kiállított darabot ES-ből és Daliból is! -
foppa
tag
Ez a JBL Studio és ES széria nagyjából hol helyezkedik el minőségben? Most elég jó áron van mindkettő, és nekem nagyon bejön kinézetre a Studio széria! Melyiket érné meg inkább megvenni? Persze előbb meghallgatnám mindkettőt és csak utána venném meg, de azért mégis érdekelne egy két tapasztaltabb vélemény!
-
foppa
tag
Sziasztok!
A JBL hangfalak milyenek házimozira? A következőket néztem ki akciósan:
JBL ES90(80) + ES25C + ES30
JBL Studio180 + Studio120 + Studio130
Tegnap írtam, hogy miként jártam a Dali C6 rendelésemmel! Amúgy a Digitalplazatól rendeltem, és ma le is mondtam, mert még mindig nem sikerült szerezniük!
Valamelyik JBL-el jobban járnék, vagy maradjak a Dalinál más forrásból?
HK255-ös erősítőm van, ehhez nem passzol jobban a JBL? -
foppa
tag
Sziasztok!
Olyan 200k körül milyen 5.0-ás szettet ajánlotok nekem házimozira egy HK255 erősítő mellé?
A következőket néztem ki:
Dali Concept 6
Polkaudio TSI400
KEF C7?
A Dalit favorizálom, és már meg is vettem volna, de a rendeléstől már eltelt kb 1 hónap, és minden héten tovább tolják az időpontot az importőrre hivatkozva! Szóval lehet, hogy most máshol sem kapnék Dali-t! -
foppa
tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy sikerül szert tennem egy 255-ös HK-ra 90k-ért! Gondolom ennyiért tökéletes vétel lenne! A 360-ast sikerült lealkudnom 135k-ra! Melyiket lenne érdemesebb megvenni? -
foppa
tag
Most írt nekem a HK 360 tulaj, hogy 140k-ért az enyém lehet! Ennyiért már jó vétel?
-
foppa
tag
válasz
python1 #29027 üzenetére
A tér nem túl nagy, elég lenne oda a 255-ös is, csak nem tudom, hogy minőségben mekkora visszalépés a 360-hoz képest! A Concept 6 kb 200k-ba kerül most, és ugyanennyiért lehet, hogy fölösleges hozzá erősítőt venni!
Az 1911-es is jól szerepelt moziban a neki megfelelő hangfalakkal! Én még sokat hallgatok koncortfelvételeket is, abban meg nagyon istenítették a Denont! -
foppa
tag
válasz
Dorian #29022 üzenetére
Láttam 1911-es Denont 110k-ért, amely kb egy szinten van az említett Onkyo modellekkel! Viszont ez inkább zenére való ahogy olvastam pár helyen, de a Dalikhoz inkább a Denon ajánlottad te is! Szerinted mozihoz inkább a 255-ös HK-t vàlasszam?
A HK 360 megér plussz 40k-t az említettekhez képest? -
foppa
tag
A hardverapron láttam, hogy valaki árul 130k-ért egy Deneon 2310-est, de sajnos az eladó nem válaszol az üzenetekre! Ez a Denon mennyire lenne jó vétel a HK 360-ashoz képest?
-
foppa
tag
És ez a HK 255 mennyivel van alatta a 360-nak? Jobb mint az Onkyo 608/609 és Yamaha 767 hármas?
Olyan erősítő érdekelne amin már érezhető a különbség a HD hangoknál! A 3D annyira nem számít! -
foppa
tag
Ez a Yamaha RX-V767 erősítő milyen minőséget képvisel? Próbáltam itt rákeresni a fórumon, de elég kevés szó esett róla! Hol van ez tudásban a HK 360-ashoz képest?
-
foppa
tag
Ez a Yamaha RX-V767 erősítő milyen minőséget képvisel? Próbáltam itt rákeresni a fórumon, de elég kevés szó esett róla! Hol van ez tudásban a HK 360-ashoz képest?
-
foppa
tag
Sziasztok!
Egy 609-es Onkyo megérné 130k-ért? Szívem szerint egy 360-as HK-t vennék, de sajnos nem sikerült 150 alá alkudnom, és valószínűleg már el is kelt! Esetleg tudnék szerezni ugyanennyiért egy újat Angliából! Nézegettem a használt piacot is, de nem nagyon találtam olyat amire szükségem lenne!
Esetleg van még 130-ért HK 255, és 115-ért Denon 1911!
Dali Concept 6 mellé melyiket érdemes választani nagyrészt filmnézéshez? -
foppa
tag
Sziasztok!
Egy Marantz SR5005-ös erősítő 140-ért jó vétel lenne? Vagy maradjak a HK 360-asnál 130-ért? Külfőldről tudnék most hozatni ennyiért! -
-
foppa
tag
Erről a Harman Kardon AVR-360-as erősítőről mik a vélemények? 150k-ért jó vétel lenne? Vagy inkább maradjak az 1911-es Denonnál_ Főleg házi-mozira kellene a rendzser!
-
foppa
tag
Egy 360-as Harman Kardon erősítő megérné használtan 150k-.ért? Viszont ennek csak 1.3-as HDMI bemenete van, és lehet, hogy a jövőt nézve ez nem lesz elég! Bár a PS3 is tudja ezzel a 3D-t, és én is ezt használom Blu-ray lejátszónak!
-
foppa
tag
Sziasztok!
Dali Concept 6 hangfalakhoz milyen erősítőt érdemes venni?
A következőket néztem ki:
Onkyo TX-NR609
Denon AVR-1912(ez csak májustól elérhető).
Gondolom ezeknél drágábbat felesleges vennem!
Vagy esetleg nézzek egy alsóbb kategóriás erősítőt? -
foppa
tag
Sziasztok!
Tegnap érdeklődtem a Dali C6 és Q Acoustic 2050 kérdésben!
A Q1ról van valakinek konkrét tapasztalata zene és mozi terén? A Daliról itt bőven van infó, de a másikról szinte semmi! -
foppa
tag
válasz
bajnokpityu #28750 üzenetére
Ok, köszönöm a választ!
Pont most néztem a MM-ban mindkettőt, és ezért is kérdeztem!
Ott egy 1311-es Denonra voltak kötve, nekem meg jelenlegy egy 1611-es van otthon, de lehet, hogy cserélve lesz egy jobbra az ideiek közül! -
foppa
tag
Ja, 2050-et akartam írni a frontra!
Kipróbálni csak a MM-ban tudtam, de az nem igazán felel meg az oothoni körülményeknek, meg azt sem tudom lemérni, hogy miként szólhat bejáratva!
Azért érdeklődtem itt, hátva valaki már hallgatta mindkettőt, és tud valamit mondani róla!
Amire használnám annak alapján inkább a Dalit válasszam?
A kis membránok amúgy mennyit számítanak? -
foppa
tag
Sziasztok!
A következő 2 rendszer közül melyiket ajánljátok inkább:
Dali Concept 6
Q Acoustics 2070 Front
2000C Center
2010 Sorround ?
Főleg filmnézésre használnám, kisebb részben zenére is! Rock zenét szoktunk hallgatni leginkább, de azt is inkább koncertek formájában! -
foppa
tag
Sziasztok!
Jelenleg van egy régebbi Mission MV8 szettem, és szeretném lecserélni egy Dali Concept 6-ra! Mennyivel járnék jobban vele? Vagy inkább nézzek valami mást ebben az árkategóriában? A Mission új MX4-es szettjét néztem még! Főleg filmezni szoktam, zenében inkább koncertfelvételeket szoktam hallgatni!
Az erősítőm egy Denon AVR-1611! -
foppa
tag
Sziasztok!
Edy Denon AVR-1611-es erősítőhöz milyen hangfalszettet ajánlotok? Úgy maximum 200k körüli összeget szánnék rá, gondolom ennél többet nem is nagyon érdemes! -
foppa
tag
A QED X-Tube kábeleket ismeri valaki? Az XT300 jó lenne a rendszeremhez(Mission MV-8)? Vagy vegyek inkább XT350-est?
-
foppa
tag
válasz
muzsikpeti #22594 üzenetére
Sziasztok!
A következő 2 kábel közül melyiket ajánljátok:
Inakustik Atmos Air 297
Kacsa audio KCE-FL40 vagy KCE-T40?
Egy Mission MV-8 hangfalszetthez lenne!
Vagy esetleg valami mást olyan max 2000-2500Ft méterárig érdekelne, bár annyira azért nem akarok elszállni kábel terén, meg gondolom ennél a szettnél nem is érdemes! -
foppa
tag
Sziasztok!
Milyen hangfalkábelt ajánlotok a következő rendszer mellé:
Denon AVR-1611
Mission MV8 szett?
Olyan 1000-2000Ft körüli összegre gondoltam méterenként! -
foppa
tag
Sziasztok!
Milyen kábelt ajánlotok a következő rendszerhez:
Denon AVR-1611
Mission MV-8?
Jelenleg valami olcsó Hama kábelem van, de ezzel nem az igazi!
Üdv -
foppa
tag
Sziasztok!
Milyen kábelt ajánlotok a következő rendszerhez:
Denon AVR-1611
Mission MV-8?
Jelenleg valami olcsó Hama kábelem van, de ezzel nem az igazi!
Üdv -
foppa
tag
Sziasztok!
Ezeket a kábeleket néztem ki a házi-mozi rendszeremhez:
Inakustik Atmos Air 309
Kacsa KCE-T40
Vagy inkább vegyem meg ezt: Inakustik Atmos Air 187 Silver?
Mennyire lényeg, hogy az összes hangfalat ugyanolyan kábellel kössem össze?
A rendszerhez, amihez kellene: Denon AVR-1611 egy Mission MV-8 hangfalszettel! -
foppa
tag
Sziasztok!
Inakustik Atmos Air 309
Kacsa KCE-T40
Vagy inkább vegyem meg ezt: Inakustik Atmos Air 187 Silver?
A rendszerhez, amihez kellene: Denon AVR-1611 egy Mission MV-8 hangfalszettel! -
foppa
tag
Sziasztok!
Inakustik Atmos Air 309
Kacsa KCE-T40
Vagy nézzek inkább egy drágább ezüstözöttet?
foppa
tag
Sziasztok!
Olyan 1000-2000 Ft-os árkategóriában milyen kábelt érdemes venni? Egy normálisabb rézkábelt esetleg ezüstözöttet? Mert most egy régebbi 300 ft-os Hama kábelem van, és ettől azért szeretnék egy kicsit jobbat! Nagyrészt filmekhez szoktam használni a rendszert!
A Netdepo-nál nézelődtem eddig, ott láttam Inakustik kábeleket! Ezek megfelelőek lehetnek? -
foppa
tag
Sziasztok!
Van egy Infinity PSW8-as mélynyomóm, és azt szeretném kérdezni, hogy az LFE, vagy pedig az Y kábeles megoldással kössem össze az erősítővel(Denon AVR-1611)? -
foppa
tag
Sziasztok!
Ez a mélynyomó mennyire jó vétel 30k--ért:
Wharfedale Vardus VR-SUB8?
Vagy nézzek inkább valami komolyabbat? -
foppa
tag
Már csak egy mélynyomót kellene választanom a Mission MV8 szett mellé! A következőket néztem ki:
Infinity Classia PSW8
Polkaudio PSW111
Kef C4
Ezek közül melyiket érdemes inkább megvenni? -
foppa
tag
válasz
stefan01001 #11929 üzenetére
Ok, köszönöm a válaszokat! Közben én is megnéztem, szóval előbb kellene olvasnom, mint kérdeznem!
-
foppa
tag
Ez az 1611-es Denon tudja az automatikus mérőmikrofonos beállítást?
-
foppa
tag
Végül úgy néz ki, hogy maradok a Mission MV8 szettjénél, mert mindenhol akciósan olcsóbb, mint külön az álló hangfalpár! Ez a Mission amúgy milyen? Főleg filmre és minimálisan zenére(akkor is inkább koncert felvételekre) használnám!
-
foppa
tag
Sziasztok!
Egy KEF IQ5 hangfalpár 80k-ért mennyire jó vétel? -
foppa
tag
Wharfedale Diamond hangfalakhoz melyik erősítőt érdemes venni olyan 100k körül? Én Ezeket néztem:
Onkyo TX-SR508
Yamaha RX-V467
Denon AVR-1611 -
foppa
tag
Sziasztok!
Ez a Wharfedale Diamond 10-es széria megfelelő mozira illetve minimálisan zenére? Illetve van valami komolyabb különbség a 10.4-es és 10.5-ös hangfalak között? -
foppa
tag
Sziasztok!
A következő 2 hangfal szett közül melyiket vegyem meg:
Mission MV-8
Jamo S506 HCS3
Az áruk nagyjából megegyezik! Mélynyomót olyan 50-60k összegért milyet ajánlotok a szetthez? -
foppa
tag
Sziasztok!
Kinéztem a következő 3 erősítőt:
Yamaha RX-V467
Onkyo TX-SR508!
Házimozira melyiket érné meg jobban megvenni? Vagy nézzek inkább ezek helyett egy Denont? -
foppa
tag
Sziasztok!
Ez az erősítő milyen: PIONEER VSX-820?
Ezzel is be lehet állítani a hangzást automatikusan egy mérőmikrofon segítségével?
Illetve néztem még a következőket:
Denon AVR-1611
Yamaha RX-V467
Onkyo tx-sr508
Ezek közül melyiket érné meg inkább megvenni? -
foppa
tag
Ez az erősítő milyen: Pioneer VSX-820?
Ebben a kategóriában van valami komolyabb különbség az erősítők között? -
foppa
tag
Sziasztok!
A Jamo S506 HCS3 90k-ért megéri megvenni? Vagy hasonló árkategóriában mit ajánlotok helyette? -
foppa
tag
Sziasztok!
A következő 3 erősítőből melyik a jobb választás mozizásra:
Denon AVR-1611
Yama RX-V467
Onkyo TX-SR508? -
foppa
tag
Sziasztok!
Az egyik ismerősöm kinézte a következő egydobozos rendszert:
LG 965tz!
Ez ahogy néztem vagy 250k-ba keül nálunk! Ebben az árban már ezek a rendszerek is megfelenek házimozira és zenére? -
foppa
tag
Sziasztok!
Az Infinity Classia PSW8 mélynyomó mennyire jó vétel 50k-ért? Pont most láttam már a Médiában is ezen az áron! -
foppa
tag
Csak azt nem tudom, hogy nem lesz-e túl nagy a 20nm-es szobámba! Ezért néztem még ki a legkisebb Jamo szettet egy 200-as mélynyomóval!
-
foppa
tag
Sziasztok!
Egy Jamo S426 HCS3 és egy Jamo Sub 200 vagy 250 mennire lenne jó választás egy 20nm-es szobába? Hallotta már esetleg valaki ezt a szettet? Megnéztem egy-két tesztet, és ott jókat írtak róla főleg ár-érték arányban! Vagy inkább maradjak a Missin Mv8 és Polkaudio PSW110 kombinációnál? Esetleg szóba jöhet még a JBL Balboa rendszere is, de az már 170k-s kategória! -
foppa
tag
Sziasztok!
Egy Jamo S426 HCS3 és egy Jamo Sub 200 vagy 250 mennire lenne jó választás egy 20nm-es szobába? Hallotta már esetleg valaki ezt a szettet? Megnéztem egy-két tesztet, és ott jókat írtak róla főleg ár-érték arányban! Vagy inkább maradjak a Missin Mv8 és Polkaudio PSW110 kombinációnál? -
foppa
tag
Az egész egy 20nm-es szobába lesz! Elég lesz a teljesítményük, vagy inkább vegyek egy erősebbet?
-
foppa
tag
Köszönöm a válaszokat!
Akkor az alábbi 2 sub maradt vesenyben:
Infinity Classia PSW8
polkaudio PSW110
E kettő közül melyiket éri meg jobban megvenni? Az Infinity most akcióban 10k-val olcsóbb! -
foppa
tag
A Mission mv8-as szetthez milyen mélynyomót ajánlotok? A mission saját, ms8-as ládája jó lesz, vagy nézzek inkább valami mást abban az árkategóriában?
-
foppa
tag
Erősítők terén mennyire jó az Onkyo S508? Megéri ezt venni, vagy inkább vegyek Denont? Abból is kinéztem a most megjelenő 1611-es modellt? Vagy ebből megfelelő a tavalyi is? Az 1.4-es HDMI-n kívül lesz valami komolyabb változás?
-
foppa
tag
Ezek a Mission szettek mennyire jók? Ahogy látom, most soj helyen akciózzák 90k-ért!
-
foppa
tag
Sziasztok!
Ma egy gyors tesztre beugrottam.a Saturnba, és ezt a 2 renszer tetszett a legjobban az olcsóbb kategóriából:
Jamo S506 100k +. Sub200 40k vagy Sub250 70k
Jbl Balboa 125k + Balboa sub 50k
Nagyrészt házimozira használnám és kisebb részben zenére, és abban is inkább koncertfilmeket néznék! Erre melyik a jobb választás?
Ez a Mission MV-8 szett mennyire jó? -
foppa
tag
Sziasztok!
Ma egy gyors tesztre beugrottam.a Saturnba, és ezt a 2 renszer tetszett a legjobban az olcsóbb kategóriából:
Jamo S506 100k +. Sub200 40k vagy Sub250 70k
Jbl Balboa 125k + Balboa sub 50k
Nagyrészt házimozira használnám és kisebb részben zenére, és abban is inkább koncertfilmeket néznék! Erre melyik a jobb választás? -
foppa
tag
A Jamo subokkal mi a helyzet? A 200-as mennyire lenne jó egy 20 nm-es szobába? Vagy inkább vegyek nagyobbat?
-
foppa
tag
Sziasztok!
Ezt a JBL SCS178-at úgy is tudnám használni, hogy ha rákötném egy Blu-ray lejátszó analóg 5.1-es kimenetére? Ha képes a lejátszó dekódolni a HD audioanyagot, akkor így is működne a dolog? -
foppa
tag
Sziasztok!
A 308-as Onkyo erősítővel lehet használni egy JBL SCS178-at? Mert ahogy az adatokból látom a JBL 4 ohmos az erősítő adatlapján meg 6-8 ohm van írva a teljesítményadatok mellé! -
foppa
tag
Ezeket az egydobozos rendszereket még a magasabb árkategóriában(200k fölött) sem érdemes megvenni? Vagy főleg abban nem? Tudom, hogy ez már egy lerágott csont, de azért érdekelnének a vélemények.
-
foppa
tag
válasz
theboobaq #9819 üzenetére
Szia!
Nekem pont ilyen van már vagy 3 éve, és most érett meg a váltásra, mert egy kezd már kezd már egy kissé torzítani a rendszer a korábbi működéséhez képest, és az egy-egy optikai illetve coax bemenet is kezd már kevés lenni.
Igazából nem tudom, hogy te mire használnád. Én főleg filmnézéshez és PS3-as játékokhoz használtam egy nem túl nagy szobában. Nekem erre megfelelt, de azért ne várj tőle csodákat. Zenehallgatáshoz nekem viszont abszolút nem jött be, főleg a mélynyomója miatt, amit a teszteknél is felróttak neki.
Mindent összevetve azért meg voltam(vagyok) vele elégedve, már azért is, mert beépített erősítő is van benne. -
foppa
tag
Ja és egy 20nm-es szobába kellene! Amúgy eddig ezeket néztem ki, csak még élőben nem igazán hallottam egyiket sem, ezért érdekelnének a tapasztalatok:
JBL Northridge szett E60 esetleg E80 fronttal
JBL Balboa
Jamo S506
KEF C5-C7
Infinity Primus AV2 5.1.
Úgy eddig ezekről lenne szó, de érdekelnének egyé megoldások is! -
foppa
tag
Végül is rendeltem egy 508-as Onkyo erősítőt, és akkor kellene még hozzá egy normális hangfalrendszer olyan 150-200k között! Melyiket ajánljátok ebben az árkategóriában? Elsődlegesen blu-ray filmekhez kellene, másodsorbqn pedig zenéhez és játékokhoz!
-
foppa
tag
Nekem is hasonló a problémám! Úgy néz ki, hogy egy 308-as Onkyora lesz csak keret, és hozzá kellene egy normális szett úgy, hogy max 200k-ból kijöjjön az egész! Mélynyomó annyira nem lényeg, majd veszek később!
-
foppa
tag
Az egész nagyjából egy 25nm-es szobába lesz, és nem tudom, hogy oda ez nem lesz-e túl nagy! Vagy esetleg vegyem a kisebb SCS178-ast? A filmek mellet még elég sok koncert filmeket is szoktam nézni(főleg rockot), szóval ez is egy szempont!
-
foppa
tag
Sziasztok!
Kinéztem magamnak egy JBL Balboa hangfal szettet! Ehhez milyen erősítőt ajánlotok az idei kínálatból? Főleg PS3-hoz használnám filmekhez és játékokhoz! Én a következő Onkyo-kat néztem ki: S508 vagy S308! -
foppa
tag
Sziasztok!
Kinéztem magamnak a következő erősítőt: Onkyo TX-SR508!
Nyilván nem egy csúcskategória, de Blu-ray filmekhez megfelelő ez? Illetve érdekelne még, hogy ehhez milyen hangfalat ajánlotok? Én az alábbi kettő néztem ki magamnak:
Jamo S 426 HCS3
JBL SCS178
Nagyjából ebben az árkategóriában gondolkodnék(max 100e Ft)
Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Medence topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest