- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
Aktív témák
-
Vidala
senior tag
válasz
masterful87 #13852 üzenetére
Mindenképpen halgass meg egy-két "rendes" HM szettet is, hogy legyen viszonyítási alapod. Szvsz azonnal hallani fogod a különbséget.
Persze azt is vedd számításba, hogy kb. olyan körülmények között kellene megpróbálnod, ahogy otthon is hallgatnád. Itt nem elsősorban a pontos szoba méretére vagy a berendezésre gondolok. Jellemzően az ilyen kompakt HM szettek nagyáruházak zajos, "óriási" tereiben vannak kitéve és eléggé felcsavart hangerővel hallod "normálisnak". Otthon valószínű a fele is elég egy csöndes szobában, és itt jönnek ki igazán a különbségek. A nagyáruházban inkább csak a basszust és az erősebb hangokat hallod meg, illetve - a visszaverődések híján is - a hangképeről nehezebb fogalmat alkotnod.
Már az is nagy különbség, ha egy ilyen áruház HM "stúdiójában" lehetőség szerint becsukott ajtónál maghallgatsz egy normális cuccot. Érdemes kipróbáli.Ha mégis megelégednél mondjuk a kompakt cucc hangminőségével, azt vedd még számításba, hogy ezeknél általában bármilyen további külső eszköz, lejátszó csatlakoztatása nemigazán lehetséges. Továbbá ha bármelyik komponens elromlana, akkor max a javításában lehet bízni, de külön cserélni a komponenseket esélytelen.
-
törölt tag
válasz
masterful87 #13852 üzenetére
Ott inkább a dizájnt fizeted meg,felét se érik.Egy Polk még alap erösitövel is ütősebb, dinamikusabb.
-
BBéci
legenda
válasz
masterful87 #13678 üzenetére
Meg kellene hallgatnod egy jobbfajta házimozit, utána tábortüzet raknál a géniuszokból.
-
MaTTeS
senior tag
válasz
masterful87 #13682 üzenetére
30-40hsz-szel leljebb beszéltünk róla, hogy egy valamire való sub kb. 50-től indul, a többi szerintem inkabb szobadísz, többet ártanak mint használnak (főleg zenére értendő).
-
Gabor970
addikt
válasz
15e Ft+, talán kicsit jobb hang. Szubra még gyűjteni kell.
persze mindez erősen "SZERINTEM"
-
Gabor970
addikt
válasz
volt itt fórumtárs, aki vett ilyent ugyanitt (igaz akkor akcióban 99e-ért, bár lehet az egy másik yamaha erősítővel volt) és tetszett neki. Szóval ok, hogy 500, ha más pénztárcájából kell gazdálkodni, de amit linkeltem, az is fényévekre van a genius hangszórókhoz képest.
-
ricsik
őstag
válasz
masterful87 #13674 üzenetére
Hát az alaprendszert a felsorolt kütyükkel tippeltem meg.
Hidd el nem akarom elvenni a kedved, csak elgondolkodtam mennyi az annyi és meglepődtem, hogy tényleg nagyon sok
A konkrét típusok ajánlását ráhagyom az okosabbakra én is most raktam össze nemrég az első HM rendszerem kb felét eddig, majd ahogy lesz lé veszem a következő kütyüt. Ugyanolyan jó, mint a legó, darabonként is felépíthető
-
válasz
masterful87 #13671 üzenetére
amit az aláírásomban látsz az másfél év termése...
-
ricsik
őstag
válasz
masterful87 #13671 üzenetére
0-ról építeni egy rendszert tényleg nagyon drága, egy belépő szint kb 500e egy kicsit jobb belelép a millióba és akkor nincs még csoda rendszere az embernek, de az már a nagy átlagnak megfelel. Minimum kell egy tv, erősítő, hangfal, mély, kábelek, médialejátszó, BD és még ki tudja mi
, kész agyrém
-
válasz
masterful87 #13669 üzenetére
kövesd BBéci szavait. Elmegy PC-re az a Genius, de ha házimozi/zenére kell akkor azt mellőzzük.
-
BBéci
legenda
válasz
masterful87 #13658 üzenetére
Ne forrasztgass, abból semmi jó nem fog kisülni, legfeljebb némi zsír.
A Géniuszt házimozinak nevezni felér egy Istenkáromlással, sürgősen ajándékozd el az árvízkárosultaknak és vegyél egy AV (házimozi) erősítőt, a hozzáillő hangdobozokkal!
LCD tévé helyett inkább plazmát ajánlok, kivéve, ha számítógéphez, monitornak is akarnád használni. -
válasz
masterful87 #13658 üzenetére
Szia!
1. kérdésedre a válasz, ha nem akarod a DVD lejátszódat leváltani, akkor olyan erősítő kell neked, amiben van Faroudja DCDi chip ami elvégzi a 1080p upscale-t.
2. kérdésedre a válasz meg, léteznek olyan komolyabb lejátszók is, aminek van 5.1 analóg kimenete, pl. az enyém is ilyen DENON DVD-1940, nézd meg a linket itt:
Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest