- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
eviktor
tag
válasz
hattorihanzo #11621 üzenetére
Ez izgalmas lenne.
-
hétalvó
addikt
válasz
hattorihanzo #11621 üzenetére
Szerinted mi szeretünk sok pénzt elkölteni?
Nem, nem csak éppen hallottunk már pár rendszert és tekergettünk sok potmétert.
Ameddig nem hallottad úgyse hiszed el, de ha hallani akarod akkor sok hifi bolt tárt karokkal vár érdemes meghallgatni pár rendszert. Olcsón is lehet jót összehozni csak a házimozi pont nem az a kategória.
Mindenkinek van egy halláshatára persze, ha nem hallasz 2 rendszer között különbséget akkor az olcsóbbat kell megvenni. Nem mindenki hall különbséget és nem mindenkinek ér meg pénzt a különbség.
DE azért 2-300000Ft-ig stereoban mindenkinek jó a füle általában.
Fölötte már kell egy kis megszállotság.
Moziban nekem annyira nem fontos a minőség, ennyi silány filmhez...
-
BBéci
legenda
válasz
hattorihanzo #11601 üzenetére
Sosem érdekelt az efféle divat, a Jamoról írt véleményemet személyes tapasztalatok támasztják alá. Ezeket erősíti a Jamo termékeinek garanciális szervizelését ellátó cég szakembereivel történt sok-sok beszélgetés. Szerintük is ugyanaz a helyzet, amit leírtam.
Hidd el, nálam is első szempont az ár/érték arány, ha vásárlásról van szó.
Az általad felsorolt Brit és USA-beli cégek soha nem gyártottak olyan hulladékot, mint a Jamo Studio sorozat. -
BBéci
legenda
válasz
hattorihanzo #11595 üzenetére
Jamo sosem volt komoly cég, csupán egy asztalosüzem, ahol a Kínából és környékéről összekukázott hangszórókat építették vicikvacak minőségű dobozokba.
Voltak kivételek, például az Oriel és a Concert 8 és a 11, amikben Excel hangszórók dolgoztak.
Erősítőt sosem gyártottak, csupán rátetették a nevüket.
Pár éve az egész kuplerájt megvette valami befektető, azóta picit javult a színvonal, de az én szememben még mindig kevesek a többiekhez képest. -
tibismart
csendes tag
válasz
hattorihanzo #11571 üzenetére
nem túlzó egy kicsit az a "föléírt" 99.900-as ár?
-
dabadab
titán
válasz
hattorihanzo #11530 üzenetére
Bingó, Dév16-ot kiraktam, mert szeker duplaregje volt.
-
Thuglife
senior tag
válasz
hattorihanzo #11514 üzenetére
Én már hallottam, de először azt hittem a tv hangszórója szól
Ez nem túl pozitív egy házimozinál
Azért nagyobb hangerőn már jobb volt de pénzt azért nem adnék érte...
-
BBéci
legenda
válasz
hattorihanzo #11514 üzenetére
Amikor megjelent, bekerült hozzánk, valamelyik kollégám tesztelgette, nem sok jót mesélt róla.
-
P.Zoli22
tag
válasz
hattorihanzo #11481 üzenetére
vigyétek innen a csávót, tuti van valami baja nyaktól felfelé
-
szeker
tag
válasz
hattorihanzo #11466 üzenetére
ja így van ez.Szerintetek Sony STR-DH500 vagy kenwood KRF-V5300D a pixmania összelehet hasonlítani.várom a válaszokat
-
törölt tag
válasz
hattorihanzo #11426 üzenetére
Igazad van:találkoztam ilyennel.Nekem sincs semmi baj a választásával,ha neki jó,nekem annyira mindegy.... nem én hallgatom,nem én használom.... Csak senkinek nem ajánlom a 10% THD és a még rosszabb jel-zaj viszony miatt. Csak arra voltam kiváncsi, hogy hallgatott-e mást is?De ha jobbra vette az Onkyónál,Denonnál,nincs mit hozzászoljak,vegye azt.Az már más kérdés,hogy hogy vannak beállitva az ö cuccai,és a hallgatott erösitőket álitgathatta-e magának.
-
ToxLee
őstag
válasz
hattorihanzo #11417 üzenetére
Ezt remélem nem gondoltad komolyan.
BBéci: Nekem is megy Opera Miniről, vtechun tanácsát érdemes megfogadni.
-
BBéci
legenda
válasz
hattorihanzo #11397 üzenetére
Azért megnéznék, (vagy inkább kihagynám) egy olyan házimozit, ahol a vászon fölé helyezik el a centersugárzót. Lenne vagy másfél méterrel magasabban, mint a frontok. Bravó!
Mikor van 1,2 méter magasan a néző, hallgató füle??? Ha hokedlin ül, kanapé esetében gyakorlatilag soha.
Miért ne lehetne valamivel közelebb a center, mint a frontok? Kitalálták már az időkésleltetést és a hangszint beállításokat. -
szeker
tag
válasz
hattorihanzo #11382 üzenetére
Remélem olyan 20-25ér egyik havertól
-
szeker
tag
válasz
hattorihanzo #11357 üzenetére
Bocs csak ha siettek akkor hibásan írok de most már nem fogok sietni így már nem lesz hiba benne.
-
szeker
tag
válasz
hattorihanzo #11355 üzenetére
Rendben van akkor mostantól helyesen írok.
-
szeker
tag
válasz
hattorihanzo #11332 üzenetére
csak először pénz is kéne
-
szeker
tag
válasz
hattorihanzo #11325 üzenetére
köszi én nem ijet keresek de ha tutok jvc rx 5062s erősítőt ami jó akkor szójatok
-
BBéci
legenda
válasz
hattorihanzo #11254 üzenetére
Nem kell védened dabadabot, ugyanis egy szóval nem állítottam, hogy az aranyozott végű [link] optikai kábelnek van bármi előnye. Sosem próbáltam, nem is láttam előben olyat, tehát nincs véleményem róla.
-
törölt tag
válasz
hattorihanzo #11306 üzenetére
Én úgy tapasztaltam, hogy van az az mp3, amelyik egyszerűen rosszul szól, még szerintem is. Aztán van az, amelyiket normálisan kódoltak. Ebben az esetben - hacsak nem valami nagy kedvencről van szó - nem veszek rá mérget, hogy hallanám a különbséget 256 és 320 kbit között.
Ezzel szemben egy alap, ill. egy középkategóriás erősítő is teljesen máshogyan szólaltatja meg az anyagot, a legtöbbször szinte az első hangoknál kitűnik, hogy mennyivel jobb az utóbbi.
Aki ezek után meg akar találni azzal, hogy süket/halláskárosult/szellemi fogyatékos vagyok, ha egy 256-os mp3-at is képes vagyok jónak tartani, az ne fáradjon. Köszi.
-
törölt tag
válasz
hattorihanzo #11303 üzenetére
Ööö... nagyon nem.
-
törölt tag
válasz
hattorihanzo #11291 üzenetére
Nem is kell, ott a kereső.
Ha nem segít, akkor még mindig kérdezhet az illető.Másrészt az erősítő egy rendszer részeként működik, így természetes, hogy előkerülnek a hangfallal, kábellel, DVD-vel, stb. kapcsolatos kérdések.
Bár nem az a neve, gyakorlatilag ez a házimozi topic. Amióta követem, azt látom, hogy teljesen használható, meg egyébként is itt béke van és nyugalom. A pár havonta kirobbanó vallásháborúk között mindenképpen.
-
hakos1987
őstag
válasz
hattorihanzo #11291 üzenetére
egyébként nem az a jellemző, hogy valaki visszaolvas, hanem egyből kérdez.... lásd: én magam is
Bár olvasgattam vissza, mégis tanácsot kértem, azt meg csak így tudtam, de szerencsére sok segítséget kaptam
-
dabadab
titán
válasz
hattorihanzo #11253 üzenetére
A rendesen megirt angol cikkbol: "Dolby TrueHD uses Meridian Lossless Packing (MLP) as its mathematical basis for compressing audio samples."
(A magyar cikket megtalaltam, sajnos rettenetes marhasagok vannak benne, a DTS-HD-n pl. nem kodol semmit a lejatszo, van annak egy "core" DTS resze, azt kuldi ki SPDIF-en). -
vtechun
veterán
válasz
hattorihanzo #11254 üzenetére
más a feelingje
én már a digitális kábelek közti különbségben sem hiszek... nemhogy aranyozott optikai kábel
-
mutyi
senior tag
válasz
hattorihanzo #11036 üzenetére
Igazából kettős személyiség vagyok,mert nagyon szeretem az igényes hangzást, főként zene tekintetében, mozizásnál annyira nem érdekel,de eddig minden másra költötem a pénzt,de a hangrandszerre nem.Nem véletlenül tértem vissza a cd-hez a kocsiban is az mp3-ról,mert egyszerűen érezhető, hogy nem az igazi.
A Jamo kérdést tekintve, igazat adok nektek, tizen éve, mikor még az számított, hogy minél hangosabban halgassam a sok tuc-tuc zenét, akkor még jó volt,de manapság már igényesebb zenéket hallgatok és az összhang, a tisztaság lényegese fontosabb a hangerőnél.
Aktív témák
Hirdetés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- ASUS notebook topic
- Medence topik
- Filmvilág
- Autós topik
- Célegyenesben az Ultimate Newcomer!
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest