- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Yettel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sladka_pani
senior tag
válasz
golya32 #32187 üzenetére
Egy fehér színű bontatlan Samsung J3 2017 (csak az üvegfóliát rakták rá és fehér virágmintás tokba rakták bele a boltban), de egyébként teljesen érintetlen, null kilométeres, még bekapcsolva se volt, 2 év garival (hozzám, mert kell a számla), minden tartozékával ahogy a boltban adják. 270 eur volt cakkpakk, édesanyámnak vettem, aki időközben 2 telefont is vett magának, így nem akar megsérteni, csak annyit mondott "gyorsan add el". Írd meg privátban ha érdekel, hogy mennyit tudsz érte adni, hogy túl sokat ne veszítsek rajta.
-
G@ben
addikt
válasz
golya32 #32183 üzenetére
Kia Sephia. Bármelyik országban ihat alkoholt (ahol legális), mert most töltötte be a 21-et.
Amennyiért a használtautón vannak, annyiért nem akarom eladni, mert amire nekem kell, tökéletes, meg jó az autó a háznál, de ugye van az a pénz...
Egyébként első tulaj, garantált km, nem törött. Ez nem a vicc része, tényleg így van, mert a szüleim vették újan, csak én használom már 10 éve.
Ha esetleg érdekel, írj privátot! -
Borokafa
őstag
válasz
golya32 #31965 üzenetére
Egy 17,5 éves lányt már nem igazán lehet irányítani, ha a szép szó nem használ. Ebben a korban általában még az érzelmeire hallgat, ami sokszor becsaphatja de ezt úgysem lehet megmagyarázni nekik.....mondom ezt úgy, hogy két lányom van. Szerencsére a kicsi is már 20 éves.
-
Dryman
őstag
válasz
golya32 #31953 üzenetére
Ez esetben lehet pár hétre eldugnám a faszit egy félreesó elhagyott nyaralóba,kicsit megszorongatva....
megfagyni még nem fog, enni meg hagysz neki kaját...néha ránézel....vagy elvenni mindenét és egy jót kocsikázni vele szabolcsba... ott meg elereszteni, had szokja a jó kis szabolcsi levegőt....
Bakker egy pedagógusnak lehetne annyi tartása hogy érezze, ez 10 év korkülönbséggel sem vállalható tanár-diák kapcsolat.....
Ha nős a pasi, akkor meg van takargatnivalója....elbeszélgetnék a feleségével...bár ez esetben sokszor nem lepődik meg az asszonyság.... -
Joker88
őstag
válasz
golya32 #31939 üzenetére
függ attól hogy mit takar a "keverés".
találkozgatnak,beszélgetnek csak,vagy volt már több is.nehéz döntés, de szerintem addig ne avatkozz be ameddig nem látod előre a bajt.
ahogy olvasom 'rokon'.
-ha elárulod most a szülőknek,lehet hogy a leányzó "nem vagy az apám,stb" szöveggel megutálhat.
- ha esetleg idővel tovább folytatódik a dolog a tanárral is beszélgethetsz../ nem lehet hogy a leányzó a jobb jegyre hajt, már ha tanítja az adott tanár ? Láttam már ilyet a szűkebb körömből,nem röhög. /
Ja és az aláírásod
-
szaki04
senior tag
válasz
golya32 #31918 üzenetére
Mi elférünk rajta, nyilván van akinek nem elég... filmeket pendrive-ról nézünk, vagy memóriakártyáról. De az is jó amit a többiek ajánlottak, a Lenovo nálam volt rossz, neked lehet beválik.
Ha már Huawei, akkor ez talán...
-
szaki04
senior tag
válasz
golya32 #31914 üzenetére
Az enyémek egy ilyet nyúznak:Alcatel Pixi 10".
A Lenovo rettenetes rossz tabletben, szvsz. mobilban is... pocsék a készenléti ideje, a töltő csatlakozót visszanyomtam a házba, soha többet nem csinálták meg hogy jó legyen...
-
Vérboci
addikt
válasz
golya32 #31710 üzenetére
Urban legend. Csak ennyit mondok. A 0,8-1 l fogyikülönbség szimpla mese. Csak a lábammal képes vagyok 2-4 literes különbségeket okozni vadulás nélkül, de a domborzat is okoz ennyit.
Ahogy a prémium üzemanyag sem okoz semmiféle fogyasztáscsökkenést.
Javasolt irodalom: vonatkozó Totalcar tesztekCoyot Parkolóházba nem túl praktikus
-
Vérboci
addikt
válasz
golya32 #31699 üzenetére
Ez a fogyasztásfigyelés a kocsiknál az önigazolás miatt fontos. Valamivel meg kell indokolni, hogy jó vétel volt. Életemben nem foglalkoztatott, hogy mennyit fogyaszt a kocsi.
Meg a benzin se drágul, mert mindig 2000-ért tankolok
bájdövéj még mindig eladó az asus nt-r12+ B1 router. Valaki?
-
Dryman
őstag
válasz
golya32 #31433 üzenetére
elöltöltős samsung 15 éves mosogép lenne, müködik, csak ereszti a vizet egy kicsit a mosószer és vizadagoló gumiharangnál. 9000- ért hirdettem alkatrésznek, de csak itt áll a teraszon kihasználatlanul...ha jössz egy markos legénnyel és lecipelitek az elsőröl, akkor a tiéd!
-
sladka_pani
senior tag
válasz
golya32 #31291 üzenetére
Most lesz 4 éves, meddig lesz még új?
Az árak 4 éve változatlanok alkatrészügyileg... sőt, mivel 2009től van ez a típus piacon, mondhatni 8 éves és valahogy nem igen akarnak lejjebb menni az árak... egy fékgarnitúra csere (féktárcsa+fékbetétgarnitúra előre-hátra) TRW - nem aranyárú gyártó - a legolcsóbb oldalon (Kovács alkatrész) is 80 ezer fölött volt + fékfolyadék. Még jó hogy magamnak csináltam. De a vezérlést nem fogom tudni egyedül, ráadásul okoskerékkel együtt érdemes, szíjak, görgők, feszítőcsapágyak, vízpumpa, a gyári márka amire 120ezer km-t vállalnak 200.000ft-ba fog majd fájni.
-
Balinov
titán
válasz
golya32 #31181 üzenetére
Tavaly nyar vegen mi a Bajcsy-Zsilinkszky utcaban levo magan fullorgegeszhez mentunk,cegnevre nem emlekszem, de itt kellett a kapualjban bemenni
kicsit szoceral belulrol, de a fulorrgegesz holgy teljesen korrekt volt/
-
BalooTM
tag
-
Dryman
őstag
válasz
golya32 #30989 üzenetére
Mennék én magam is ilyesmi pozícióba, mert ideje lenne váltanom....
De, ..... és itt van a kutya elásva....
ki az aki meg is tudna fizetni, normálisan bejelentve úgy hogy értelme is legyen a váltásnak....nettó 280000Ft fizetés esetén a bruttó fizu 421000Ft, a munkaadói összköltség pedig 520000Ft/hó
ne értsd félre, nem a munkaadói oldalról akartam közelíteni, de egy munkavégzésre önállóan is képes mérnök
reális bére a régióban ennyi a legfrissebb piackutatások szerint. lásd HVG....
megköszönve ezt a csodálatos négykarikás gyáregységnek, ahol a mérnökök fizetését figyelembe véve meg is határoztak egy alsó átlagot....na ezekhez a fizetésekhez kellene igazodni a vállalkozó részéről is hogy versenyképes legyen a munkaerő-piacon, ha teszemazt egy jó kollégára akar szert tenni.
Valljuk be, még ez az alsó határ is necces egy magyar tőkéjű vállalkozás számára. -
Balinov
titán
válasz
golya32 #30984 üzenetére
en is igy vagyok vele. pedig gondolkotam, legalabb valami kinau 10€-s szintut kiprobalnek. de orara ott a Tommy karora, amit 30-ikra kaptam es tavaly szijaztattam fel sokezerer a Szechenyi ternel az orasnal, okosnak meg rajtam kivul ugye ott az okostelefon. Meg ahogy mondta ismi, 2-3 naponta tolteni kell.
Funkciok egy reszet ki tudtam amugy is valtam egy Xiaomi Mibanddel, 8€-ert BG akcioban 2eve
-
Dryman
őstag
válasz
golya32 #30733 üzenetére
hajó-hanemjó
ezek szerint mégis jársz oda, ha ilyen tapasztalataid vannak.
nekem a Sarokház a best még mindig!
valaki meg a tényői fogadóra esküszik, nem írok nevet mert nekem meg ez a nemgyerebe...
voltam egy esküvőn Sokorópátkán, tetszett a hely és jól is főznek!
Izlések és pofonok.... -
vlcsko82
senior tag
válasz
golya32 #30213 üzenetére
Nálunk megvolt a szigetelés és a fűtéskorszerűsítés is panelba így a távhő max. 15k télen,nyáron 6,5k , villany 5k , gáz negyedévente 4k , víz 6k , kuka díj 4k , közös költsék 6k +digi
Szóval télen kb.40k ,nyáron 31,5k no meg a digi
Ez van nálam a Török István utcába 49nm szigetelt és fűtéskorszerűsítéses panelba. Tegyük hozzá,hogy a víz,villany fogyasztás felhasználó függő.Ja és minden évbe kapok vissza a fűtésből átlag 20k-t leolvasás után
-
Weaver
senior tag
válasz
golya32 #29906 üzenetére
ez lenne a rossz megoldás, mert még ha neked is van igazad, és ő követett el szabálytalanságot akkor sem nyúlhatsz az autójához. belátásod szerint elvitetheted a kocsit, a gazdája meg érte megy szépen és kiváltja kb 25000 pénzért. az adott parkolóhelyen viszont egyértelművé kell tenni mi a helyzet.
-
Coyot
őstag
válasz
golya32 #29815 üzenetére
Redmi 3s prime van most kedvesemnek, elég jó telefon immár 3 hónapja használja tényleg egész használható. Ami nagyon nem tetszett az inkább az adathalász alkalmazások, maps ami kéri a teljesen telefonkönyvet, galéria ami kéri a sim kártya hozzáférést, azért na. Nem bizalomgerjesztő
de maga az eszköz igen jó
-
Coyot
őstag
válasz
golya32 #29392 üzenetére
Konkrétan egy 4 vagy 5 éve épült kívülről még nem bevakolt ház volt egy 3000m2 es telken az erdő mellett - uj építésű utca végén. Nagyon erőlködnöm kellett hogy ne mozduljak rá - már beszéltem is velük láttuk is. De kedvesem munkája miatt jobb lenne benn maradnunk győrben - nomeg arra azért nem 1-2 milliót lehet rálocsolni hogy patika legyen, mint egy panelra.
Nem tudom mennyi ilyen van még - ha van - de én erősen elcsodálkoztam ezen mikor megláttam.
-
BalooTM
tag
válasz
golya32 #28799 üzenetére
A parasztság nézőpont kérdése, szerintem a sok év praktizálás után már elmúlt neki az, hogy nyájasbari legyen mindenkivel. Én sem mindig kérek elnézést a nálunk járó ügyfelektől, amikor nem én vagyok a hülye. Mindkét problémás alkalommal le lettem cseszve, hogy nem ilyenkor kell jönni, de megoldotta.
-
Balinov
titán
válasz
golya32 #28425 üzenetére
jobbkormanyos erdekel? ittvan a szomszedban.
Ize, akartalak mar korabban is kerdezni, neked is van/volt mar, T25-os ugye? nem emlexel, hogy a 3.14csaba lehet hozzaferni a biztositektablahoz? jobbkormanyosleven a kesztyutarto alatt keresem, de nem igen talaltam meg meg..
-
zsigee
aktív tag
válasz
golya32 #28172 üzenetére
Szia, sziasztok.
Én meghagynám a kollégának, sem időm, sem energiám ezekkel foglalkozni. Az utolsót javítom mostanság, ha végre lesz időm...
Amúgy ha csatlakozónál van gond, akkor csak dugó csere.Sajnálom, üdv.
Kiszi:
3dl hp, utána teszel rá, ha fáj...Cuccod még sajnos pihen, talán hétvégén...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest